Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Játékok 1

Játékok 1

Felhívtál, és közölted holnap délután jössz értem. Izgatott lettem, mert mindig valamit kitaláltál, így azt is tudtam, nem lesz csak egy sima este.
Jöttél is értem a megbeszélt időpontban. Láttam rajtad, örülsz, és alig várod már, hogy játszhass velem kedvedre, ahogy mindig is szoktál. Kedves voltál, és örültél nekem, de láttam a szemedben a huncutságot és az izgatottságot. Közölted, ma olyan lesz, amilyen még nem volt, különlegességgel készülsz. Ettől én rögtön izgatott lettem, és alig vártam, hogy beérjünk. Te vezettél. Bár én siettem volna, de te nem akartál, nyugodtan és lassan vezettél. Hosszú hetek óta nem láttál és nem érintettél meg, de ki akartad élvezni izgatottságomat, ezért húztad még kicsit az időt, így megálltunk kávézni.

Végre odaértünk, és nyitottam az ajtót. Beléptünk, és szinte azonnal megcsókoltál, majd mondtad, vetkőzzek, és menjek zuhanyozni, aztán amíg te fürdesz, vegyek fel egy combfixet / piros neccet/ , és várjalak az előszobában. Mivel nem mondtad, hogy üljek le, így az előszoba közepén vártam, és néztem, ahogy fürdessz. Ráérősen mostad magad, közben az arcomat nézted, és élvezted az izgatottságomat. Kiléptél a kádból, megtörölköztél, odaléptél hozzám, és megint megcsókoltál. Majd kezedet a vállamra tetted, és határozott mozdulattal közölted térdeljek le.
Szó nélkül megtettem. Letérdeltem, és simogatni kezdtem a farkadat, és a golyóidat. Aztán megfogtad a hajamat a tarkómon, és bedugtad a számba a farkad.
– Szopd - mondtad, és én szoptam. Mélyen benyomtad a számba, húzogattad, ki-be, közben fogtad a tarkómat, majd szóltál:
– Nyald - így elkezdtem nyalogatni a golyóidat. Mindkettőt finoman, nyaltam, azt nagyon szereted. Majd újra bekapattad a farkadat, és dugtad a számat kicsit.
Azt abbahagytad, és leültél a székre. Mondtad hozzam ide a selyemzsinórt és a csipeszeket a szekrényből. A csipeszektől mindig is tartottam, egy idő után kellemetlen hogy rajtam van, de odavittem, mert azt mondtad. A zsinórt körbekötötted a derekamon, hátul megcsomóztad, majd a két végét a fenékvágatomban előre húztad a nagyajkak és a pillangóim között, és a hasamnál odakötötted a zsinórhoz. Meghúztad, hogy feszüljön, így a pillangóm két szélébe belevágott, és minden mozdulatnál dörzsölt. Aztán a csipeszeket felraktad a pillangóimra kettőt - kettőt, majd közölted:
- Most így megmasszírozol.

Elindultál a szobába, és én szó nélkül követtelek. Elkezdtelek masszírozni. végig a lábaidat, fenekedet, hátadat, karjaidat, nyakadat. Nagyon élvezted, szinte elaludtál. Mikor végeztem, te szóltál hozzak oda egy párnát. Odavittem. Kicsit, megemelted a fenekedet, és én hasad alá raktam. Mondtad masszírozzam a fenekedet, és a golyóidat farkadat, de ne a kezemmel. A számat, és a nyelvemet használjam. Ne siessek, finoman, mindenhol lassan nyalogassam. Elkezdtem a fenekedet finoman nyalogatni, masszázsolaj íze volt, de nem bántam. Majd haladtam az ánuszod felé széthúztam a fenekedet, és finoman alig érve a nyíláshoz, körbe nyaltam az ánuszodat, aztán a nyílást, először finoman, majd teli nyelvvel, nyaltam, és nyaltam…

Te nyögtél, élvezted és azt a tudtomra is adtad. Majd haladtam a golyóid felé, finoman nyalogattam először, majd megrezegtettem megharapdáltam, és aztán azt is teli nyelvvel megnyalogattam. Az utolsó nyelvcsapást egészen a farkad hegyéig lenyaltam. Éreztem, hogy nagyon folysz, de szeretted ha tisztára nyalom, így engem sem zavart. Legalább negyed órát nyaltalak, aztán éreztem, hogy a combomon folyik a levem. Négykézláb álltál, és mondtad húzzam hátra a farkad, úgy szopjalak. Szó nélkül bekaptam a farkad, és hosszan sokáig szoptam.

Aztán elhúzódtál, és leültél a masszázságy szélére. odahúztál, és benyúltál a lábam közé. Érezted, hogy folyik a levem, mondtad hozzam be a pezsgős üveget. Behoztam. Mondtad tegyem eléd a földre, és álljak rölé. Megtettem, te pedig a vállamnál fogva lenyomtál. Becsúszott a pinámba. Mondtad amennyire csak tudok, üljek rá, és hogy ne tudjak felállni, ráraktad a lábaidat a vállamra. Ott guggoltam előtted, majd levetted a lábadat a vállamról és a számba raktad a farkadat, és mondtad-szopjad- én szó nélkül megtettem. A zsinórok már nagyon vágtak, az üveg teljesen kitöltötte a pinámat, és nyomta, de te csak basztad a számat.
Abbahagytad, és szóltál álljak fel mossam meg az üveget és hozzam vissza, te pedig lefeküdtél a kanapéra. Visszajöttem. Megnézted a zsinórt, elégedett voltál, mert elkezdted leoldozni rólam. Levetted, de a csipeszeket a pillangóimon hagytad, sőt tettél egyet még a csiklómra is.

Feláltál, négykézlábra állítottál, és elkezdted az ánuszomat az ujjaddal simogatni. Finoman bedugtad az ujjadat de csak kicsit, majd fogtad a pezsgősüveget, és feldugtad. Basztad a seggemet vele ár percig, majd letetted, megfordítottál, hogy az arcom legyen feléd, és megint szopattál. Nagyon kemény volt a farkad, éreztem izgatottságod, és egyszer csak a számba élveztél. Kisélvezés volt, gyorsan lenyeltem, és megtisztítottam a farkad. Kivetted a számból, leültél az ágyra, magad elé állítottál, és leszedted a csipeszeket. Lelöktél magad mellé az ágyra hanyat. Felhúztad a gumit, rám feküdtél és belenyomtad a pinámba a farkad. Dugtál erősen sokáig. Megbasztál, hátulról is, erősen, tövig benyomva. Majd levetted a gumit, megfordítottál, és újra megbasztad a számat.

Már éreztem, hogy el fogsz menni, négykézlábra állítottál, odaadtad a masszírozó gépet és közölted, hogy jobb ha elmegyek, mert te most el fogsz élvezni.
Négykézlábra álltam, masszíroztam magam a géppel, te pedig tövig bedugtad a seggembe, a farkad. Dugtál erősen hosszan, majd hirtelen megálltál, és az összes gecidet, belepumpáltad a seggembe.
Kihúztad a farkad, és elmentünk zuhanyozni.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Andreas ·
Hogy lehet ennyi hibával, ilyen unalmasan és igénytelenül írni? Sajnálom az időt, amit ráfordítottam.

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: