Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Izgalmas ébredés

Szóval ma még folytattuk egymás megismerését, mert sajnos erre sem volt igazán időnk, vagy sokszor inkább kedvünk!

Reggel mikor csipás, álmos szemmel felébredtem Peti még mélyen horkolt, amit egyre jobban tudok értékelni, hogy már ilyet is észreveszek! Többnyire ezek a dolgok sem tűntek fel korábban, mert mindig csak a rohanás meg a rohanás. - Megígérem megpróbálom egy kicsit visszafogni ezt a múltbeli panaszkodást, de még nem tudom - ! Szóval még mélyen aludt 10 óra magasságában amikor is lassan bebújtam a takaró alá és megkerestem a „Kicsikémet”. Mint ahogy mindenki másnál is, Őneki is előbb kelt a kukija! Vastag és kőkemény volt, pedig még hozzá sem értem... De nem bírtam egy pillanatnál tovább se várni és egyből elkezdtem csókolgatni a tegnap esete frissen borotvált ágyékát! Először a golyócskáival kezdtem, úgy finoman lágyan, még nem akartam hogy felébredjen. De ez sajnos nem sokáig tudtam húzni, mert kb. a 10. Csók után már hallottam, hogy kezd felébredni – látni nem láttam mert én a takaró alatt voltam! Szóval amikor hallottam az ébredező finom hangját akkor bekaptam finoman a számmal és a meleg nyelvem segítségével felhúztam a bőrt a duzzadó makkján és szépen lassan el kezdtem szopogatni. De csak a makkját, viszont azt a szép lassú nyelvmozgásokból átérve egyre erősebben fontam körbe a nedves nyelvemmel. Ekkor már hallottam hogy teljesen magánál van és ledobta magáról a takarót, amikor meglátta azt amit már egyébként is érzett. A farka a meleg számban volt és bár a reggeli merevedéstől így is durván állt neki, az egyre jobban elkezdett duzzadni Ő pedig egyre jobban magához térni! Csak ennyit kérdezett:
- Hogy tudtad Édesem úgy keményre szopni, hogy észre se vettem? – persze arra Ő nem is gondolt, hogy nekem az elején volt egy kis előnyöm, de hagytam had gondolkozzon!
Amikor már nem bírtam azt, hogy csak a Makkjával játszok a számban, elkezdtem finoman és lágyan markolászni a golyócskáit, amit még korábban szépen végigcsókolgattam! Olyan finom volt a bőr rajta, mint egy újszülött babának, hiszen egy szál szőr sem volt rajta és csak a csupasz bőrét érezhettem a forró, vágytól égő ajkamon és utána pedig a kis tenyeremben! Egyre jobban kezdett zihállni miközben végig masszíroztam a herezacskóját és a számban egyre mélyebben merült el a farka, már-már a gigámat érintve! De még most sem tudtam bevenni teljesen, de talán egyszer ez is menni fog, hogy egészen tövig tudjam lenyelni a 18 cm-es kukiját! Egyre hevesebben szoptam és egyre gyorsabban masszíroztam, de már nem csak a két kis tojáskát hanem a ágaskodó vértől duzzadó erekkel átszőtt farkának azt a részét ami már nem fért be a száma! Amikor éreztem, hogy egyre közelebb kerül az orgazmushoz, akkor lassítottam, sőt volt amikor kicsit abba is hagytam... Na akkor láttam rajta, hogy kezd egyre mérgesebb lenni, amit még néhányszor eljátszottam! Kb. 5. ilyen alkalom után már teljesen felébredt és nyoma nem volt az álommanónak rajta, és az egyre nagyobb adrenalintól már olyan izgatott és egyre feszültebb lett, hogy hirtelen felpattant, megfogta a csípőmet és maga elő taszított és egy pillanatot se várt csak az ajkához nyúlt, benyálazta a kezét amivel vadul végigsimította a puncimat (erre már aztán igazán szükség sem volt, mert a játéktól olyan nedves lettem, mintha fél órán át nyalta volna a puncikámat) és vadul tövig betolta az óriási vastag péniszét a forró puncimba! Szégyen vagy nem szégyen kb. 2 percig bírta és akkorát élvezett, hogy teljesen belezsibbadt a teste! Közben keményen markolta a hajamat, ami néha már egy kicsit fájt is, de ez sem érdekelt! Máskor lehet zokon vettem volna, de most annyira boldog voltam, hogy ekkora boldogságot tudtam neki okozni, hogy nem is érdekelt, hogy nekem nem volt orgazmusom. Annak örültem igazán, hogy Ő boldog és ilyen jól meg tudtam lepni!

Hatalmas magömlése lehetett, mert mikor kihúzta belőlem a még mindig ágaskodó farkát elég rendesen folyt belőlem az „ajándéka”! De elmentem kicsit megmosni majd még a finoman remegő karjaival átfont és még aludtunk délutánig.


Örülök, hogy ilyen élményben volt része, mert korábban ilyenre sem volt alkalom! Remélem még párszor meg fogjuk ismételni!
Hozzászólások
További hozzászólások »
kismokus2 ·
szuper irás!miközben olvastam,masztiztam,azaz vertem a farkam,ami nem kicsi,21,5 cm és nagyon vastag,ömlött a spermám.akár egy szökökút.

Tom65 ·
Szeretek én is így ébredni. :grinning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: