Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ismeretlen ismerős

A szerelem vak, és vágyakat ébreszt. Olyan emberek iránt, akiket eddig talán még nem is ismertünk, vagy csak most ismertük meg.
Ilyen hamar férfi, még sosem ismerte meg a leggyengébb pontomat. Először gyengéden közelít, majd egyre hevesebb lesz a vágy bennünk. Mikor együtt vagyunk, nincs olyan hogy ő és én. Mi ketten vagyunk. Egymásért.
Talán könnyen kiismerhető vagy csak, rögtön feltűnt neki, ha a nyakamat csókolja, kiráz a hideg, és alig bírok magammal.
Ilyenkor legszívesebben megcsókolnám, és kérném, ne hagyja abba, csinálja tovább, fektessen le, és csak csókolgassa a nyakamat. Lüktető érzést érzek odalent, és vágyok arra, hogy hozzám érjen. Beletúrjon a hajamba... lefektessen az ágyba... és csókolgasson, amíg egyik kezével a nyakamtól lefelé elkezd simogatni. Eléri a mellemet, ami az izgalomtól már keménnyé dermedt. Nyelvével elkezdi nyalogatni, izgat, látja, hogy élvezem a dolgot, nem ellenkezek, teljesen védtelen vagyok. Már eddig sem bírtam magammal, de most már nagyon vágyom a látványtól megmerevedett farkára. Ő nem enged, visszatér nyakamhoz, és kezével a hasamon egyre lejjebb, és lejjebb tapogatózik. Amikor leér kezével a csipkés bugyimig, érzi már egészen átnedvesedtem.
Rám néz, majd elmosolyodik. Szelíden visszamosolygok, de már nem tudom vágyaimat sokáig magamban tartani.
Most megszűnik minden, és csak engem néz. Néz, mintha azt kérdezné a szemével: folytassam? 
Persze, miért ne kérném, hogy folytassa... hát látja rajtam, hogy "szenvedek". Égek a vágytól.
Lassan lehúzza rólam a fehérneműt, és nyelvével kezd el izgatni, majd a mellbimbómat nyalogatja, és kezével ingerli a csiklómat. Arra várok, hogy bedugja ujját, de ő még vár. Vár, de már nem tudom mire, és egyszer megtörténik a "csoda", és bedugja ujját.
Erős, vastag ujját érzem magamban, és halkan felszisszenek. Talán mert még nem voltam olyan sokat férfival, kis fájdalmat érzek, de az öröm elnyomja minden fájdalmamat. Közben csókolgat, magához ölel. Majd lassan én is felbátorodok, és lehúzom róla a bokszer alsót. Meglátom merev farkát, és most én kezdem el őt kényeztetni nyelvemmel. Lassan már ő sem fog bírni magával.. Kezével még izgat egy kicsit, majd lassan, óvatosan belém hatol.
Felemelő érzés egy olyat kapni, mai iránt már régen vágyódsz. És ekkor megkaptam azt, amire én vágytam. Ettől jobb, és romantikusabb estét el sem tudtam volna képzelni. De az estének még  nincs vége...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Kicsit általános, viszont jól megírtad. A 2. mondatban a "még nem ismertük" nagyjából ugyanazt jelenti, mint a folytatás: "most ismertük meg"... és akadnak még ilyenek.

Frostler ·
Vannak szóismétlési hibák, de nem volt rossz. :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: