Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Irodai buli 6. rész - A főnököm és a csapos 1.

Richard tovább vadászott a jelvényesekre, míg én a bárnál megállva kértem a helyes csapos fiútól egy whisky-t tisztán. 
Barna haja volt, izgató zöld szemei, és csókolni való ajka, kíváncsi lettem volna, milyen izmokat takarhat az egyenruhája. Illetve a seggébe is szívesen beleharaptam volna, megmutatva nekem, mikor az italokért nyúlt.
Amikor is rájöttem, hogy nincsen rajta tökös jelvény. Így ez nem jöhet össze, ráadásul, lehet, hogy nem is érdeklik a férfiak.
-    Parancsoljon uram, még valamit kér? – legszívesebben azt mondtam volna, hogy a farkadat a számba.
De sok olyan ember volt körülöttem, akik még nem ismerik ezt az oldalamat és ez így volt jó is.
Ráadásul, akivel az utolsó „társalgást” szerettem volna, az már rég elment, viszont mikor a gondolataimból visszatértem a srác még mindig engem nézett. A pultnak döntve állt és mosolygott felém és ujjammal mutattam neki, hogy jöjjön közelebb.
Örült, hogy észrevettem és izgatótan hegyezte is a fülét. Az illata mámorító volt, kókusz keveredett valami isteni édes aromával, végignyaltam volna az egész testét, de e helyett inkább odasúgtam neki.
-    Hízelgő az érdeklődésed, de sajnos nem lehet. – érezve az ágyékkötöm anyagán meredező péniszemet, szó szerint ellent mondtam magamnak.
De nem akarta feladni és mélyen a szemembe nézett.
-    Pedig nem bánnád meg. – és még mindig farkasszemet néztünk. – Hamarosan végzek. Ha meggondolnád Tarzan, tudod, hol találsz meg. – és már is ment egy másik vendéget kiszolgálni, míg én ott ültem álló farokkal és iszogattam az italomat.
Nem akartam ellent mondani a játékszabályoknak, de ha itt maradok, akkor biztos rávettem magam a csapos fiúra. Így hát már indulni készültem, amikor mellőlem egy ismerős hang ütötte meg a fülemet.
-    Klassz a jelmez Ted, akár  viselhetnéd munka közben is. – felé fordultam és maga az igazgatóval néztem szembe.
Rövidre vágott világos barna tincsei voltak, ragyogó kék szemei és meg kell hagyni a rajta lévő öltöny ruha jól ki volt tömve. Kíváncsi lettem volna, hogy a csomagja is nagy-e, amikor is észrevettem, hogy rajta nincsen jelvény. Ez gáz, két szexi pasi vesz körbe, de egyikkel sem mehetek el „banánt rázni”, hülye szabály. Így csak visszaköszöntem neki.
-    Helló főnök. – mosolyodtam el és egy nagyot húztam az italomból. – Ön, pedig mint látom, még mindig dolgozik. – elmosolyodott és a poharában lévő maradék italt kevergette, majd felhörpintette az egészet.
-    Igen, valakinek azt is kell néha, de most már egy ideje itt vagyok és keresek valami izgalmat. – tekintette a gatyámra kalandozott, majd vissza rám, meg a csuklómon lévő gépre.
-    Vannak rajta jó képek? – és én is végig néztem rajta, majd válaszoltam neki.
-    Igen, van egy pár rajta, de még szeretném el lőni az utolsókat is, viszont sajnos, nem találtam még megfelelő partnert hozzá. – melyre egyből közelebb hajolt hozzám.
-    Mit szólnál hozzám Ted, és ha jó leszel, talán megengedem, hogy Brayennek szólíts, miközben a nevemet fogod kiáltozni a gyönyörtől. – merész szavak, és nem kicsit be is indítottak, de nem lehetett, és ezt meg is osztottam vele.
-    A barátom ötlete volt és én betartom a szabályokat. – erre a férfi visszahajolt a székébe, viszont még mindig engem nézett.
-    Rendben, de akkor enged be, hogy meghívjalak legalább egy italra. – melyre bólintott egyet és odahívta a szexi csapós srácot.
Akinek elmondva, mosolyogva távozott. A felerősödött zenétől semmit sem hallottam, hogy mit kért ki nekem.
A srác elment, majd hamarosan vissza is jött egy újabb pohár whiskyivel, melyet a főnök felé felemeltem, melyet ő is követve, mosolyodott el. Majd nem is filózva kortyoltam bele, majd beszélgetésbe kezdtem még vele, míg nem az egészet meg ittam.
Hirtelen nagyon melegem lett és kicsit szédülni is kezdtem, a jelmezem alatt a farkam pedig tűhegyesen állt, készen állva, bármire és bárkire, csak, hogy kezelésbe vegyék. Így hát lassan felálltam, de majd nem eldőltem, ha Brayen nem kapott volna el.
-    Úgy látszik, valaki túl sokat ivott. Ted jól vagy? – a kérdést hallottam, de válaszolni már nem bírtam neki, így lassan elkezdett kivinni a tömegből, míg nem egy újabb kar karolt belém.
-    Jól van uram, ne hívjunk valami segítséget? – a szexi csapós volt az és mind a ketten ijedten néztek rám, de hogy megnyugtassam őket el is szóltam magam.
-    Teljesen készen állok. – megnyaltam a számat. – rátok. – ezután beszálltunk a liftbe mind a hárman és felfelé haladtunk.
Éreztem, ahogy kezek indulnak meg rajtam az egyre forrósodó testemen, míg nem a fiú szájában volt már a nyelvem és próbáltam levegőhöz jutni köztük. Míg nem aztán a főnök nyelve kóstolt bele az ajkam közé, míg nem felértünk a legfölső emeletre, az igazgatói szintre.
Életemben csak párszor voltam itt, az egész tér üvegablakok vették körül, így látni lehetett az egész várost.
Egy-két könyvespolc a fal mellett, két barna bőr kanapé köztük egy üveg asztal és egy vaskos nagy fekete asztal mögött pedig betolva egy fekete bőr székkel. 
Még gondolkodni sem volt időm, amikor mind a ketten oda vittek az asztalhoz és ledöntöttek rá. A hideg keményfa érintése kellemesen hatott a meleg bőrömnek, míg nem meghallottam a jelmezem szétszakadását a seggemnél.
Hátrafordultam és Brayen állt mögöttem, elkapva a pillantásomat rám mosolyodott és az egész ruhát szétszaggatta rajtam, majd ahogy volt eldobta a szobában.
-    Látod Ted, mostantól az én irodámban csak is kizárólag így jöhetsz be. – hirtelen két ujját nyomta föl nekem, melyek figyelmesen körözni kezdtek bennem. – Mondd azt, hogy igen uram. – nem tudtam neki ellenállni, így azt mondtam, mire még jobban beindultak a fürge ujjai.
-    Ha mindent úgy teszel Ted, amit mondok, akkor nagyon jól fogjuk magunkat érezni. – és figyelmemet már is a csapós fiú kötötte le, aki az asztal másik végében megállva, lehajolt hozzám, megérezve pikánsan fűszeres ajkait.
El sem tudtam képzelni, hogy ez megtörténik velem, majd hallottam, ahogy a fülembe suttogta a nevét.
-    Nathan vagyok és nagyon jól fogunk szórakozni Ted. – és újra a számban volt piszkosul ficánkoló nyelve, mellyel el is hittem minden szavát.
Aztán elválva egymástól, a két férfi helyet cserélt és Brayen állt meg előttem. Míg a fiú elkezdte nyalogatni az ánuszomat. Annyira piszkosul vágytam már mindkettőjükre, hogy már gondolkodni is alig tudtam.
Közben főnököm lehúzta a sliccét, melyből egyből előbukkant hosszú és kemény farka. Melyet meglátva azonnal a kezembe is akartam venni, de ő megállított benne.
-    Most nem barátom. Mert most szét akarom basszni a szádat. – teljesen beindultam, hatalmasra tátottam a számat, ő meg megfogva a fejemet és ágyékát felém lendítve kezdte birtokba venni a számat.
Olyan erősen csinálta, hogy még a fejem is beleremegett az erejétől, míg Nathan lelkesen kalandozott a lyukamban.
Ron és az ő ostoba szabályait teljesen kitöröltem a tudatomból és most már csak a két adoniszi férfira koncentráltam. Akik kellemesebbnél is kellemesebb játékba csalogattak be. Brayen még mindig mozdítva felém csípőjét, a fiú felé fordult.
-    Nathan úgy látom a barátunk még mindig nagyon éhes, mit szólsz hozzá? – melyre mind a ketten nevetni kezdtek, míg én egy gigászi cerkát próbálok teljesen elnyelni magamban.
A csapos amilyen gyorsan tudtak megvált az egyenruhájától és visszaállva mögém, három ujjával kezdte még jobban szélesíteni a segglyukamat. Míg én és a főnököm egy újfajta alkalmazotti viszonyt fektettünk le magunk között. Aztán hirtelen kihúzta a számból és szenvedélyesen megcsókolt, harapdálta az ajkamat, a fiú pedig még mélyebbre merészkedett az ujjaival. Aztán egy pillanatra levegőhöz jutottam, amikor Brayen a szemembe nézett.
-    Na Ted, finom a farkam?
-    Igen uram! – és már nyúltam volna érte, mikor megint megállított.
-    Nem, nem Ted, kérned kellett volna, ezért most tovább folytatjuk a szád kitisztítását. - keze újra a fejemen volt, és ha lehetett még erősebben hatolt bele az ajkam közé.
Mi közben Nathan ujjait kivéve kész volt megadni nekem a kezdő lökést.
Lassan beleillesztette a lyukamba, melybe a sorozatos ujjazástól és nyalástól már elégé ki volt tágítva, könnyen belecsusszant kemény és vastag férfiassága. Melyet finom sóhajaiból ítélve nagyon élvezett, majd utána keményen megindult bennem.
Közben főnöm ledobva magáról öltönyét, majd ingujját kezdte kigombolni. Úgy, hogy egy percre sem vette le a szemét rólam és állt le csípője felém mozdításával. Kielégíthetetlennek éreztem magam és csak arra tudtam gondolni, hogy minél többször legyenek bennem.
Aztán már az ingét dobta le a földre szabad utat engedve tekintetemnek, hogy feltérképezhessem csodálatos testét. Széles mellkasa, izmos, kocka hasa, teljesen lázba hozott a látványa. Melyet ő is meglátva csak még erősebben kurta meg a számat.
Nathan sem pihent hátul, hanem minden percben gyorsabban vágtázott bennem. A bőröm ismeretlen lángolása kezdett alábbhagyni, ahogy testemben mélyebbre és elszántabban merészkedtek férfiasságukkal. Ezzel pedig az ismert vágyak kezdtek feltörni bennem.
Az államról már jó adag nyál folyt az asztalra, kitátott számban húzódó pallos miatt. Melyet legszívesebben megtöröltem volna, de féltem, hogy akkor engedetlennek fog tartani az uram.
Soha nem hittem volna, hogy szeretni fogom ezt megalázottságot. Most meg csak arra vágyom, hogy kedvére tegyek a főnökömnek.
Mind a ketten kezdték egyre nehezebben venni a levegőt, mire Brayen kihúzta a számból a farkát és a számhoz érintve ajkát, adott egy könnyű csókot. De én többet akartam, mire az ujjával megfékezett és mosolyogva nézett rám.
-    Légy türelmes Ted, még csak most kezdtük el a játékot. – melyre megszólalni nem bírtam, csak néztem azokat a mézédes ajkakat. – Akarod, hogy ugyanígy szétbasszam a segged? – bármennyire is zavart volna ez a vulgáris kérdése, nem bírtam ellenállni neki.
-    Kérlek uram, igen! – nyögtem feléje, melyért egy újabb csókot kaptam a számra, majd hátra ment a csaposhoz.
Nathan mindent beleadva hágott, melyet még a főnök is elismerésre méltónak talált, így hagyta, hagyj, élvezze a lyukam nyújtotta kényeztetést. A fiú aztán kezével erősen csapkodni kezdte mind két faromat felváltva, melytől finoman sóhajtoztam, kérlelve magamban, hogy ez az este soha ne érjen véget.
A férfi örömmel nézte, hogy mennyire szeretem, ha közben el is náspángolnak a dugás közben, így mikor rá kerül a sor, ő is be fogja vetni ezt. A hátamról csurgott le az izzadtság, már azt sem tudtam, hogy mennyi az idő. Vagy, hogy már a buli véget is ért-e, mégsem számított nekem most ezek közül egyik sem, csak a két férfi, akik velem voltak.
Míg nem Nathan lassulni kezdett, ahogy ütései is, majd éreztem, ahogy kihúzza belőlem.
Főnököm elégedetten guggol mögém és köpött bele egyet a lyukamba, melyet ujjával kezdett eldolgozni. Az egész testem beleremegett. A csapos ugyanúgy, mint kollégám előttem állt meg, felkínálva nekem szépséges falloszát. Melyért már nyúlni akartam, de aztán visszahúztam a kezemet, tudva, hogy Brayen figyelhet engem.
A fiú elmosolyodott, majd fejemet felhúzva gyengéden megcsókolt. Ő nem szakadt el tőlem, inkább ott maradt még velem, kiélvezve a csókunkat, majd lassan elszakadtunk.
-    Én szeretem, ha a kedveseim azt teszik, ami jó nekik. – így ebből bátorságot merítve kinyúltam a farkáért, mely keményen pulzált a tenyeremben.
Majd erősen húzogatni kezdtem rajta a bőrt, míg egymást néztünk vággyal telien.
A férfi örült neki, hogy a fiú nem azt a módszert használja, mint ő, mert így még szórakoztatóbb lesz engem eljuttatni sokadszorra is a gyönyörig. Kihúzta az ujját és még egyet beleköpött, majd utána egyből bennem is volt. Éreztem, ahogy az isteni mivoltú farka elindult bennem. Aztán egyből maximumra állítva elkezdett szabályosan új lyukat fúrni rajtam.
Ettől, abbahagytam a húzogatást és inkább a számba véve erősen szopni kezdtem, a lyukamban mozgolódó pallos hatására. Nathan hagyta, hagyj, élvezzem ki finom szerszámának minden részét a számban. Önkéntelenül kivettem a számból és, hogy lássa elkezdtem finoman nyalni rózsaszín makkját szép lassan. Az arcára kiülő szenvedélyt soha nem tudnám elfelejteni, annyira csodálatos volt.
Majd visszahúztam a számban és ott játszottam tovább a nyelvem mellett. Brayen minden beleadva mélyedet el bennem még jobban, melybe hatalmas tenyere is közre játszott, melynek minden egyes csattanásától remegni kezdtem.
Lábujjaimat begörbítve élveztem a fájdalmas ütéseket, melyek sokkal erősebbek voltak, mint a fiúé. De ez nem zavart, hiszen mindent meg akartam tenni az uramért és csaposomért. Így hát kezemmel megragadva a fiú heréjét finoman masszírozni kezdtem, míg közben is csak tovább szoptam a dákóját.
Ezt látva a főnököm, még jobban szét akart kúrni, hogy mikor el akarnék menni, fel se bírjak állni, melyhez már nagyon közel álltam.
Mind hármunk már nagyon izzadt volt és éreztem az ajkaim között, ahogy Nathan egyre közelebb kerül a véghez. Míg főnököm, mint egy megállíthatatlan vonat száguldott csak bennem. Aztán meghallottam Brayen hangját és mindent meg akartam tenni neki.
-    Azt akarom, hogy az arcodra élvezzen Nathan és addig nem kóstolhatod meg, míg én nem szólok. – soha nem bírtam ellenállni az ondó ízének, de meg kellett próbálnom.
-    Igen is uram. – és ami jött azon egy kicsit meglepődtem, mert a hangja ellágyult.
-    Azt akarom, hogy én menjek el benned először. – értettem, így elengedve a számból az ízletes falatot, a fiú kezébe kapva azonnal verni kezdte előttem.
Míg főnököm mindent beleadva tovább kényeztettet hátulról, addig én a fiatal izmos, nedves testét néztem, ahogy megremeg a kielégülés következtében.
Majd, ahogy kérte becsuktam a szememet és a számat. Nathan pedig megtette, a farkából kilövellő spermája az arcomra folyt, mely meleg volt és nedves. Addig-addig verte, míg az utolsó csepp rám nem került, majd nézte, hogyan hág meg tovább a férfi.
Brayen látva, hogy megfogadtam, amit a kért tőlem elégedetten emelte a lökései számát, melytől legszívesebben felnyögtem volna. De akkor a számba folyt volna bele a lecsurgó ondó. De nem kellett annyira sokat várnom, mert már ő is kezdte egyre gyorsabban venni a levegőt, ahogy a seggemben végzett munkája erősebbé vált.
Míg nem egy utolsót csapva már égetően piros valagamra, amikor az egész teste megfeszült és belém lőtte magját. Az egész testem beleremegett, ahogy éreztem nedvét magamban és még mindig mozogva, mélyebbre lökte bennem.
Elképesztő volt ez a férfi, még a kielégülés pillanatában és még kőkemény volt a farka, mellyel még incselkedve lökött még vele egy párat a lyukamba. Meg szólalni nem bírtam, annyira jó volt, majd Brayen parancsára lettem figyelmes.
-    Most már lenyalhatod az arcodról. – gyorsan elmondtam, hogy igen uram, mire azon nyomban az ujjaimmal és a nyelvemmel vettem kezelésbe Nathan adagját.
Finom volt, sós és édes egyszerre, nem tudtam betelni, így gyorsan tisztára is nyaltam magam, mi közben főnököm még mindig bennem volt, kisebb mozdulatokat téve.
A csapos pedig minket figyelt és mosolygott rajtam, hogy milyen boldogan is nyeltem el magamban ondóját. Majd a férfi kihúzva a már puha farkát belőle, újabb parancsra szólított fel.
-    Most pedig azt akarom, hogy mássz fel az asztalomra és felénk leülve mutasd meg a segged, majd kóstolj meg engem is. – nem tudtam, hogy látta-e rajtam, de egy kissé elpirultam ettől a kéréstő, melyre automatikusan „az igen, uram”-at válaszoltam rá.
Így hát felültem az asztalra, majd felhúztam a lábaimat, mellyel a segglyukam velük szemben volt. Mind a ketten engem néztek, ahogy egyik ujjamat megindítva feléje belenyúltam és jó adag spermával az ajkamhoz vezetve lenyaltam róla.
Közben Brayent figyeltem, aki fejével intett felém, hogy folytassam és így is tettem. Mely közben több ideig elkalandoztam magamban, míg kihúztam volna onnan, így finoman sóhajtoztam feléjük, mely ugyanúgy hatott rájuk, mint én rám.
Láttam, ahogy mind a ketten a farkukhoz nyúlnak és húzogatni, verni kezdték, majd mikor már ujjammal sem tudtam többet érinteni, főnököm izgatót hangján szólt hozzám, miközben keze tovább járt a péniszén.
-    Maszturbálj és élvez is el. – kérte tőlem, mire én a lábaimat letéve a földre, én is rákulcsoltam a még mindig kemény falloszomra és, ahogy csak bírtam játszani kezdtem rajta.
Mind a ketten engem néztek, hogyan is csinálom, ahogy én is őket figyeltem, Nathan arcán csábos mosoly terült szét, míg felettesem arcán izzó vágy volt, mely már perzselt engem.
Kezem megállás nélkül mozgott rajta, hihetetlen tempót diktálva és a testem egyre jobban forrósodott fel. A szoba levegője megtelt melegséggel és szenvedéllyel, melynek illata egészen lázba hozott, ahogy az is, amit éppen teszek. Még soha nem csináltam ilyet, de az uramnak és Nathan most bármit megtennék, csak hogy újra bennem legyenek. 
Nem tudtam kontrollálni magamat, így olyan erősen és fékevesztetten csináltam, hogy el is értem hamar a csúcsot. Hangosan felnyögtem, a testem megremegett, ahogy a férfiasságomból kilövellő ondó zuhatag beterítette a testemet.
Közben enyhülve bennem a vágy csak tovább húzogattam, míg az össze nedvem ki nem folyt belőlem. Elégedetten néztem, hogy a két férfi újra tettre készen állt. Brayen újra megszólított, de már tudtam, hogy mit akart, így mielőtt kimondta volna már én el is kezdtem, melyre kivillantotta gyönyörű mosolyát.
-    Azt akarom, nyald tisztára magad. – épp, mint Nathan spermáját, ezt is nyelvemmel és ujjaimmal, segítségével távolítottam el a fehér nedűt, melyet kellemesen forgattam meg a nyelvemmel.
Majd mikor végeztem mind a ketten odajöttek hozzám és kezükkel végigtapintották izzadt testemet. Aztán a fiú felülve az asztalra, előkészítette nekem a helyet, mely szép vastag volt.
Mire a főnököm is ugyanazt tette, úgy, hogy lábuk keresztben legyen, így teljesen összeért csodaszép vesszőjük. Így hát élvezve a megújul helyzetet, felettük megálltam és lassan ereszkedni kezdtem. Majd, mikor már mind a ketten bennem voltak, akkor indulhatott tovább a játék. Viszont előtte egy újabb utasítást kaptam.
-    Most az lesz a feladatod Ted, hogy nem érhetsz magadhoz, sem hozzánk, viszont mi hozzád érhetünk bárhol. Ha ellenszegülsz, akkor befejezzük a játékot. – azt meg nem akartam, így kezemet biztos távolságra raktam.
Tekintettem el is fordítottam az újra ágaskodó péniszemről, így a rugózásra koncentráltam, melytől lelkesen nyögni kezdtem.
El sem hiszem, hogy megszegtem még egy szabályt, melyet Ron kötött ki számomra, egy férfival, csak egyszer lehet szexelni, de most magasról tojtam barátom utasításaira.
Egészen felizgultam, ahogy lenéztem és két iszonyú jó képű és testű férfi volt alattam, melyeknek dárdájuk már egészen bennem volt, még sem tudtam betelni velük. Mozgásomat egyre gyorsítottam, hallgatva barátaim sóhajait, melyet a tágas a lyukam okozott nekik.
Rég voltam már ebben a pozitúrában, melyet önfeledten űztem, ha volt rá lehetőségem és emberek számomra. Rugózásomtól a testem újra izzani kezdett és már csak arra vágyott, hogy hozzáérjek, de ha azt megteszem, mind a ketten elmennek, azt meg nem akartam, cseppet sem.
Finoman nyomódtak bennem egyre mélyebbre, melyek teljesen tűzbe hoztak, ahogyan én is őket.
Nathan soha nem gondolta volna, hogy mikor belement a férfi italos trükkjébe, akkor ilyen elképesztő szexben lesz része. Főnököm arcán mosoly gyúlt, ahogy látta, mennyire küzdök az érintésem ellen. Amikor látta, hogy már alig bírom, hagyott még egy kicsit szenvedni.
De nem sokáig, mert, ahogy kezdtem elveszíteni az önuralmamat, úgy ők is nyögtek fel velem együtt. Így megkértek, hogy szálljak le róluk, viszont egyből jött a másik ötlet. Brayen farkáról leszálltam, de Nathan dákóján ott maradtam vele szemben és folytatva a mozgásomat, mind a ketten felnyögtünk az élvezetektől.
A fiú kezével a testemet kezdte simogatni, mely olyan volt számomra, mint sivatagban egy korty víz, annyira jó leesett. Míg nem kezével a szerszámomat megragadva húzogatni kezdte, melytől teljesen felpörögtem és már meg akartam érinteni őt is. Amikor eszembe jutott a szabály és inkább mozogtam csak tovább. Főnököm örömmel nézte, hogy mennyire jól betartom a parancsait, így a hátam mögé állva be beillesztette a lyukamba a szerszámát.
Eme váratlan egyesüléstől egészen hátra hajoltam, melyet a férfi erős csókjaival állított meg a tarkómon, míg nem elkezdett mozogni bennem. Én pedig mozdulni sem bírtam a gyönyör okozta sokktól. Melybe még Nathan is becsatlakozott alulról, látva, hogy elhanyagolom őt. Istenem, csak nyögni és sóhajtozni tudtam, míg ezek ketten teljesen szétszedtek. Alulról, hátulról és még elől is. A csapos ujjai béklyóként mozogva járták rítus táncukat a férfiasságomon.
Izzott a levegő körülöttünk, levegőt sem tudtam venni, annyira gyorsan jöttek a lökések bennem. Hullámzott a testem, a tudatom elgyengült, úgy éreztem azt tesznek velem, amit csak akarnak, melyet nagyon élveztem.
Brayen mindent beleadott, hogy tovább hallgassa csak nyögéseim impulzusát. Ahogy már szinte könyörgök mind a kettőjüknek, hogy ne hagyják abba és erősebben csinálják.
Míg nem a páratlan élvezetekbe még egy kéz csatlakozott a farkamon, így most ketten verték jó erősen, melytől az hittem, hogy ott helyben halok meg. Édes örök álom lenne az, ahol így szenderednék el, két isteni férfi mellett, kik eljuttatnak a csúcsra. Hárman voltunk, mindannyian lihegtünk a szenvedélyünk csúcsa közeledtével, melyet én már nagyon közel éreztem kettőjük között. Izzadtságunk csillogó fényben úszott a szobában betöltött félhomályban, mint három csillag, akik nem bírnak el egymással. 
Míg ők megállíthatatlanul hatoltak belém újból és újból, addig én hangosan felnyögtem és a kezük között mentem el. Hatalmas sugárban lövelltem ki a spermámat, mely beborította teljesen az ágyékomat, melynek egy része a fiú és köztem folyt le.
De még mindig játszottak rajta, ujjukat szájukhoz véve nyalták le nedűmet, míg az össze nem ment és puha lett. Egyre jobban éreztem ahogy a két farok mélyebbre kószál el és egymással küzdve próbálnak helyet szerezni bennem. Míg nem főnököm ki jött belőlem.
Ahogy én is leszálltam Nathanről, majd átszálltam a másik farokra, melyet már régóta meg akartam lovagolni. Brayen csillogó szemmel figyelte, hogyan foglalom el rajta a helyemet és egy apró sóhaj kíséretében vágtázni is kezdtem rajta.
A férfi az asztal szélén ült le és ott lovacskáztam rajtam, míg mellettünk a fiú ült, engem bámulva. Aztán közelebb jött és finoman megcsókolt, melynek az lett a következménye, hogy főnököm alulról jó erősen felnyomta az ágyékát, melytől hangosan fel is nyögtem, annyira elképedtem az erején.
-    Nem a játékra figyelsz Ted! – és kezével a seggemre csapott rá, melynek hatására jobban beindultam rajta.
-    Igen uram. – és még egy ütést kaptam rá, félve, ha így folytatom, holnap sem tudok majd leülni a fenekemre.
A csapos örömmel szemlélte kis tette következményeit, így hát tovább ingerelt engem és ujjaival a mellbimbóimat kezdte csipkedni. Annyira ki akartam élvezni, amit csinál, hogy majd nem lassítottam a tempómon, melytől csak egy újabb csattanást éreztem az egyik faromon. Ezt látva, csak tovább játszott rajtam a fiú, melyért hálás is és egyben kicsit ingerült is voltam.
Hiszen éppen arra késztet, hogy az ő munkáját élvezem, míg Brayen ezért csak tovább vert. Aztán a folytonos csapások elmaradtak és Nathan is abbahagyta az incselkedést, mert hirtelen emelkedni kezdtünk. Főnököm karjaiban tartva felálltunk az asztaltól, farka még mindig bennem volt, majd a levegőben tartva testemre kulcsolta a kezét és ágyéka felé húzva újra mozogni kezdtem rajta.
Lábait behajlítva döngetett meg alulról, mely mesés volt és hirtelen a háta mögött finom kókusz illatot érezte meg. Majd egy még nagyobb meglepést emellett. Beillesztette a farkát a lyukamba, mely már elég tágas volt a mind a kettőjüknek és újfent megindultak bennem. Egy csodálatos szendvicsben voltam, körülöttem keveredve a sós izzadtság a káprázatos kölnivel és az egzotikus illattal.
Egészen a főnököm vállaira omoltam, ahogy a lökésekeit erősítve mosolyogtak, rajtam. Hogyan rázkódók, nyögök fel tőlük, teljesen átadva magamat az élvezeteknek. Kezemet végighúztam a hátán, lábamat a seggére kulcsolva ösztönöztem, hogy ne hagyja abba, mire a fülembe suttogta perverz szavait.
-    Látom, élvezed, ha jól megbassztak Ted. Te mocskos kis buzi! – erre még inkább beindult, ahogy Nathan is.
Én pedig a füléhez hajolva bekaptam és finoman szopogatni kezdtem, melytől a férfiből valami elképesztően szexi morgás hagyta el, nem is törődve, hogy hozzá értem. Ahogy a csapos is közelebb jött és a gerincemnél végig csókolt, melytől teljesen beleszédültem.
Egyre jobban lihegtek és izzadtak már, de ők még csak nyomták és nyomták felém szerszámukat, melyek nélkül már elképzelni sem tudnám az életem. Míg nem Nathan kihúzta belőlem az édes kis dákóját, ahogy Brayen is tette. Lemászva róla közéjük térdeltem. Melynek mind a ketten nagyon megörültek, majd jött az újabb parancs.
-    A szádba fogunk élvezni Ted, és mert tudjuk, hogy szereted, ezért az utolsó cseppig le is kell nyelned, vagy ha nem akkor tudod, mi történik. – tudtam és azt nem akartam, akartam még őket, de nagyon.
Így kitátva a számat vártam, majd Brayen lépve közelebb betette a számba a kolbászát. A hajamba kapaszkodva az ágyéka felé kezdett lökni. Míg a fiú minket figyelve verte a szerszámát, a fejemben pedig az ajkamhoz érő farok cuppogó hangja csengett a fülembe. Nagyon finom volt és élveztem, ahogy már majdnem tépi a tincseimet úgy rángatót farkára. Mely kellemesen masszírozta már a torkomat.
Aztán hirtelen megfordított, de még mindig az ő irányításával kezdtem szopni Nathan falloszát. A csapós ezen meglepődéstől vezérelve még ágyékát elkezdte felém lökni, melyre a főnök csak még jobban megörült. És ez így ment néhány percig rajta, majd vissza Brayenére, a szám már kezdett kiszáradni a sorozatos szopástól, de nem bántam, mert tudtam, hogy mindjárt nem leszek szomjas.
És ahogy gondoltam is, a férfi teste megfeszült és már jött a rengeteg ondó. Melyet önfeledten nyeldekeltem, vigyázva, hogy minden csepp a számban kössön ki. 
Finoman ittam végig a spermáját, melynek áradata aztán elmúlva, bekaptam újra az egészet. Még mindig szoptam, játszottam a nyelvemmel rajta. Főnököm örömmel szemlélte, hogy végeztem és hirtelen máris a fiú felé fordított és levette a kezét a fejemről.
És látva, hogy itt most én irányíthattok a számba vettem és a saját tempómban szoptam az ízletes falatot.
Nathan keze nem bántott engem, hanem finoman simogatni kezdett, melytől még jobban rácuppantam a makkjára. A két férfi egymásra nézett, majd az asztalon villogó narancssárga pötty felé. Aztán vissza rám, , ahogy tovább játszadoztam a csapós férfiasságán.
Míg nem Nathan arca megnyúlt a gyönyör elérésekor és a szám újra megtelt finom, meleg spermával. Mellyel nem tudva betelni csak nyeltem végig. Heréjét kézbe véve nyomkodtam, hogy még több csurogjon a nyelvemre az isteni nedűből.
Majd ezen is végigfuttatva a számat, megtisztítottam és elégedetten vették szemügyre, hogy minden cseppjüket elfogyasztottam. Felálltam és mind a ketten az ajkamra tapadva borultak rám.
Előző részek
Hozzászólások
gjakab ·

Az egész történet mar réges rég túl van az emberi érzelmi és fizikai képességeinek határain, nem tudom, hogy a szerző valami paródiának szánja a dolgot, vagy csak végletesen mániákus...

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: