Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Irodai buli 5. rész - A 007-es és Pókember

A beszélgetések zaját átvette az egyre erősödő zene, ahogy az eddig könnyen átsétáló tömegen most csak vánszorogva tudtam mozogni a táncosok között. Viszont szemmel tovább kerestem a „társalgásra, vagy, ahogy én nevezem „banánrázásra” éhes embereket.
De nem láttam egyet sem, akik szabadok lettek volna. Volt amelyik elmosolyodott, mikor elmentem mellette közben egy nő éppen szorosan simult hozzá, míg mások már éppen mentek társalogni. Inni akartam egyet, de aztán látva az ott lévő sorokat, inkább az irodám felé vettem az irányt, hogy visszarakjam a mobilomat és megnézegessem az est emlékeit. Míg nem belépve az irodámban, rájöttem, hogy est még véget sem ért.
Mert Richard barátom éppen most bassza meg hátulról az egyik legújabb és legkívánatosabb munkatársunkat, Jacket, akinek sötét szőke tincsei izzadtan tapadtak össze.
Azon nyomban bezártam az ajtót magam után és elővéve a fényképezőgépet, készíteni kezdtem újabb emlékeket. Barátom felhúzta társa testét és a szájába véve a fülét, finoman szopni kezdte. Eközben a kezébe fogva a szerszámát erősen húzogatni kezdte, ahogyan a lyukában mozgott megállás nélkül. És ekkor egy kis fény nyúlt ki a szobában.
-    Ez az, gyönyörűek vagytok srácok. Csak ne hagyjátok abba! – az ágyék kötöm egyre jobban kitágult a keményedő farkam miatt, melybe legszívesebben egyből belemártózott volna az élvezetekbe.
Viszont hajtott a kíváncsisági is.
Jacket teljesen megőrjítette barátom szája, így hát ki akarta próbálni az ajkán is, melyet eddig az előjátéknál bevetett szopásnál ismerhetett meg. Fejét hátrafordította és Richard tudva mit szeretne gyengéden megcsókolta, mely egyre szenvedélyesebbé kezdett válni. Ahogy elől és hátul is kényeztetések hulláma zárta körbe munkatársamat.
A géppel előttük mozogva lépkedtem és kaptam el a szaftosabbnál szaftosabb képeket, melyeket, ha nem is mutattok meg otthon, azért tanulni lehet belőlük.
Majd barátom visszaengedte Jacket az asztalomra, melybe megkapaszkodva tovább élvezte társa áldásos hatásait a seggében. Richard egyre vadabbul szeretkezett. Testéről óriási szemekben hullottak le az izzadtságcseppek, közben is adott egy új behatást munkatársamnak. Kezével gömbjeit kezdte csapdosni, melytől a férfi élvezettel felnyögött és barátom nevével összetéve, kérte, hogy jó erősen bassza meg.
Míg én csak tovább fotózva őket, kollégám elé álltam be, aki kihasználva az alkalmat elkezdte kibontani a halloweeni bónuszát. Éreztem, ahogy a lábamra esik a jelmezem, majd a kezei közé véve lassan húzogatni kezdte a fitymát rajta, szembe nézve a kibuggyanó makommal, melyet ezen az estén jól karban is tartottak.
Richard látva, hogy társa milyen finomságra talált rá, nem akarta, hogy bármiben hiányt szenvedjen. Így Jack alá nyúlva kitapintotta előre meredező farkát, melyet újból kezelésbe vett. Munkatársam megérezve barátom finom munkáját, már ő sem akarta visszatartani magát, így a szájába vette és finoman szopni kezdett.
Isteni volt, mind kettőjüket nézni, így elővéve újra a gépet, ezeket is megörökítettem. Ágyékomat előrenyomtam Jack ajka közé, ki örömmel vette a sebesség változást. Ahogy teste egyre jobban forrósodott fel a benne forrongó vágyaktól. Az irodámban kezdett egyre melegebb lenni és már rólam is folyt a víz, de nem úgy, ahogy róluk. Közeledve a csúcshoz, már teljesen átlényegülve a szenvedélytől, sok minden történt ma este az már biztos, és még minden fog is.
Ronra gondoltam, és bárcsak összetalálkoztam volna vele már, megmutattam volna, hogy Tarzan miként is szereti a banánrázást csinálni. De végül nem gondolkodtam tovább rajta, hanem letéve a gépet, megfogtam Jack fejét és jó gyorsan megindítva a csípőmet feléje, elkezdtem megbasszni a száját. Finom ajka úgy tapadt a kemény dákómra, mint medve a mézre. Kiváló szája volt, csak el ne felejtsem minden szünetben használatba is venni ezután.
Ránéztem barátomra, akinek arca pajkosságról árulkodott és még mielőtt rá kérdezhettem volna, kihúzta a szerszámát Jackből és intve nekem, hogy társuljak be.
Így hát helyet cseréltünk és, hogy ne szenvedjen hiányt munkatársam azon nyomban feltoltam a falloszomat az ánuszába. Melytől még hangosabban nyögött fel, míg nem ezt Richard szerszámán töltötte le.
Nem akarva megtörni a láncot, én is élvezettel csapkodtam a farát, míg az jó piros nem lett.
Kollégám nem tudott hova lenni a boldogságtól, mikor találkozott ezzel a macsóval és itt a főnöke irodájában kezdték jobban megismerni egymást. Viszont nem számított, hogy maga a felettese is itt lesz. Persze halott róla pletykákat, hogy nem ítéli el a jó farkakat a házas ember. De most, hogy éppen az ő farka ébreszti fel benne a vágyat, az valami csodálatos és egyben perverz is volt számára.
Richard meglátva a gépemet az asztalon, magához vette, míg ágyékát Jack felé ringatva, megtudta ő is, hogy milyen isteni szája van kollégámnak. Élvezettel gyorsítottam benne, ahogy egy-egy kép kereszttűzébe kerülve belemosolygok a kamerába.
Majd a kezemmel a seggét hátrahagyva, élvezetesebb dolgok felé kalandoztam el. Kitapintva a farkát, finoman játszani kezdtem rajta. Most már mind a hármunkon folyt a víz és éreztük, hogy hamarosan eljön a pillanat is.
Kitapintva a gyönyörű kemény farkát munkatársamnak, elkezdtem fantáziálni, hogy milyen lehet, mikor a seggemben van.  Amikor is váratlanul a kezem lekerült róla. Richard alája mászva, erősen szopni kezdte Jacket, aki erre csak tovább nyögdécselve, áhítozott, hogy ne hagyjuk, abba bármit is csinálunk. Én még mindig a lyukában mozogtam, míg barátom felpezsdülve a szájában lévő sós rúdtól, csak még éhesebb lett.
Jack ilyen csodálatos hármasban még soha nem volt része, így ezen hatásoktól már elveszve a gyönyörért folyó harcban, hangosan elélvezett. Richard azon nyomban rá tapadt a farkára, melyből a finom meleg nektárja átjárta a száját, mely apró cseppekben folyt le a testére. Jack teste teljesen megfeszült, ahogy minden egyes lökéssel hátulról tovább mormolta izgató szavait, hogy milyen isteniek vagyunk vele.
Majd Richard jó lakottan felállt és finoman megcsókolta új legjobb barátját, aki csak még jobban rátapadt az ajkára. Látva a boldog pillanatot, kihúztam a farkamat a seggéből, majd Jacket közre fogva hagytuk, hogy kiszolgálja magát.
Közöttünk letérdelve húzogatta mind kettőnk péniszét, majd egyesével nyelte a szájában őket. Mind a ketten egymásra néztünk barátommal, majd egy szenvedélyes csókban, megmondtam neki, hogy milyen jó „társalgás” is ez.  Jack mind a kettőt élvezettel szopta. Majd kipróbálta, hogy milyen az, mikor a kettőt egyszerre szopogatja. Jó volt nézni, de érezni még jobb volt, ahogy csinálja.
Barátommal együtt felé löktük ágyékunkat a szájában, melyet nagyon élvezett. Ezzel egy kicsit fel is gyorsítva, már teljesen az egekig szárnyaltunk, min a hárman. Míg nem Richard érte el először a csúcsot. Erősen felkiáltott, majd a szerszámából kilövellő ondó folyam Jack arcán kötött ki és onnan végig a csupasz és izmos testére.
Majd a maradékot kiszopva belőle, az enyém után kapott oda, mely még mindig keményen állt. Akartam volna még valamit mutatni a kezdő barátomnak, míg nem rácuppanva azzal az isteni szájával, inkább élveztem tovább a csodálatos munkáját.
Melybe Richard belesegített, úgy, hogy Jack hajába kapaszkodva erősen az ágyékom felé kezdte lökni. Melyet nem csak én, hanem kollégám is nagy élvezettel vette tudomásul, hogy nagyon szereti, ha irányítják.
Így hamar elértem a gyönyörömet, a farkamból kirobbantó első adag ondó Jack szájában kötött ki, majd hagyta, hogy a többi, hagyj, nedvesítse be a testét.
És mint barátomnál is, szépen kiszopta a maradékot belőle. Aztán egymásra néztünk Richarddal és felemeltük a mi kis szopó mesterünket. Rá fektettük az asztalomra és minden porcikáját végig nyalva megkóstoltuk, milyen is az íze velünk keveredve.
Munkatársam a szája mögé szorítva finom sóhajait élvezte nyelvünkkel való tisztogatását. Én meg még ilyen finom svédasztalon még soha nem voltam és desszertként hagyva a végére a száját. Mikor végeztünk a nyalakodással és a finomsággal. Elkezdtünk lassan felöltözni, mely nekem nagyon egyszerűen ment is. Míg Richard visszavette 007-es ügynökös szmokingját, Jack pedig Pókemberes jelmezét.
-    Jók a jelmezetek! – mondtam és elképedve gondoltam bele, hogy egy szuperhős éppen most szopott le.
Aztán kiléptünk az irodámból, elköszöntünk egymástól. Közben is megsúgva kollégámnak, hogy minden ebédidőben jelentkezzen nálam egy alapos szájtisztításért, melyet megköszönve, mosolyogva tovább állt. És közben Richardtól érdeklődtem Ronról, mert csak az est elején láttam, de most már sehol sem találtam.
-    Bocs, haver, de ő már elment, kapott valami hívást a nejétől és hamarabb le kellett lépnie, sajnálom. – hát igen, nem tudtam melyikünk sajnálja jobban, de az biztos, hogy most innom kellett.
Előző részek
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: