Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Irodai buli 4. rész - A katona és a lovag

De nem jött senki, aki szívesen csatlakozott volna hozzám egy kis társalgásra, így elmentem lecsekkolni a mobilomat, hogy jött-e valami üzenet. És volt rajta, nem is kevés, így azonnal tárcsázni kezdtem Loren számát. Közben bementem a wc-re, hogy ne zavarjon meg senki, szerencsémre ez nem sikerült.
Belépve az egyik fülkébe, még be sem zártam magam után az ajtót, már is hallottam, hogy beléptek utánam emberek. De nem törődtem vele, így lehajtva az ülőkét leültem rá. Pár perc várakozás után pedig meghallottam a vonal végén feleségem beteges hangját.
-    Szia, szívem, csak azt akartam tudni, hogy jól vagy-e és milyen a buli? – ebben a percben nyílt ki fülkém ajtaja, meglátva Thomast katonai ruhában, mellette pedig Terencet lovagi ruhában.
Rajtuk volt jelvény, mind a ketten mosolyogtak felém.
-    Jól vagyok és a buli… – barátom letérdelt elém, a bokszeremet lehúzva rólam a farkamat kezdte nyálazni. – ennél nem is lehetne jobb, drágám.
Munkatársam pedig barátom gatyáját lehúzva a fejét azon nyomban a lyuka felé hajtva bedugta a nyelvét egy kis huncutkodásért.
-    És te már jobban vagy? – kérdeztem és próbáltam a hangommal nem elárulni semmit, hogy éppen mi folyik itt.
Thomas látva az elégedettségemet, megragadta a péniszemet, majd a szájába vezetve erősen szopni kezdte, mint valami finom nyalókát.
És közben hátranézve figyelt, hogy munkatársam milyen ennivalóan nyalint bele újból és újból a segglyukába.
Terenc érezve, hogy már elégé nedves belülről két ujját tette be helyette, melytől már rég hangosan felnyögött volna a férfi, ha az ajka között nem éppen az én férfiasságom lubickolt volna a nyelve mellett.
-    Egy kicsivel jobban, most próbálok, majd egy kicsit piheni. És csináltál képeket? – barátom édesen szopogatta a farkamat, míg továbbra is engem figyelt.
Míg elővéve a gépet hatalmas mosolyra húzta a száját, közben sem hagyva abba remek szájmunkáját.
-    Igen és nagyon jók lettek szívem. – sóhajtottam egyet és reméltem, hogy nem hallja ki belőle, hogy éppen valamiben nagyon benne vagyok.
Terenc olyan sebességgel ujjazta meg már Thomast, hogy már csillagokat látott tőle az én faszopó barátom, ki kellemesen nyálazta férfiasságomat, míg én már élesítettem a gépet is.
-    Az nagyon jó, akkor, majd ha hazajöttél, akkor együtt megnézzük. És most ledőlők egy kicsit, további jó bulizást, ha pedig tovább tartana a buli, mint gondoltad volna, akkor hívj fel, hogy tudjam merre vagy. Szeretlek.
-    Én is téged. – és letéve a mobilomat, azonnal előttem egy képet róluk.
Thomas a villanást követően kivette a szájából a farkamat, majd Terenc felé hátranézett.
-    Látod barátom milyen jó kis társaságot fogtunk a mosdóban. – kezét tovább jártatva a dákomon, melytől újfent kéjesen sóhajtoztam. – És most csináljuk pár jó képet Tarzan uraságnak. – a gépet előkészítettem, míg barátom ajkai között újból eltűnt merev hatalmasságom, ahogyan készült a segglukában is valami eltűnni.
Munkatársam kihúzva az ujjait felállt, majd megszabadítva jelmezének alsó részével visszatérdelt társam lyukához, majd lassan beillesztette a szerszámát, melytől egy perce abba is hagyta a kényeztetésemet, csak, hogy kiélvezhesse ezt a páratlan érzést.
Gyorsan kattintgattam, hogy mindent meg tudjak örökíteni belőle. Közben Thomas visszatért a finomságához. Majd a gépet letéve, megfogtam barátom fejét és erősen húzni kezdtem ágyékomhoz.
A férfi látva gyorsításomat még jobban rácuppant a farkamra és érezve, ahogy a tincseibe kapaszkodnak ujjaim, tudta, hogy nem fogom olyan könnyen elengedni.
Terenc kezét a férfi testére rakva emelte meg erősebben a nyomást a seggében, közben simogatva, dédelgetve a katonaruha alatt lévő félisten testet. Szenzációsak a barátaim, melyre a legénybúcsúmon is rájöttem, de nem tudtam, hogy ennyire perverzek is lehetnek, mint hogy egy wc-ben csináljuk, ráadásul a feleségem hallgatólagos távolságán belül. Viszont tudtam, hogy lebukhattok Loren előtt, ha egy pillanatra is felnyögtem volna a szájmunka áldásos hatása alatt. És ezek teljesen fel is pörgetett, látva azt is, hogy milyen jó, hogy épp idejöttem be.
Hármunkon már kezdtek megjelenni az aprócska izzadtság cseppek, ahogy egymást belehajszoltuk a szeretkezés mámoros gyönyöreibe. Közben is reméltem rajtunk kívül nincs senki a mosdóban, vagy ha mégis, akkor nem az lesz a legnagyobb problémám, hogy csak egyszer elégülhettek ezeknek a férfiaknak a karjába.
Ezt meg is látva már holnap híre szállna, hogy az osztályvezetőt jól megkúrták a wc fülkében. Ez lenne aztán a kínos és onnan meg sem állna, míg Loren fülébe nem jutna, azt pedig nem akartam.
Így letéve a kezemet barátomról és kihúztam a farkamat a szájából, melyen meglepődve, értetlen arccal nézett rám, majd egy csókkal már is jobb kedvre is derítettem.
-    Mit szólnátok, ha elmennék egy kevésbé publikus helyre? Mint például az irodámba? – kérdésemet hallva még Terenc is megállt a mozgásban.
-    Azt már elintéztük főnök úr. – mondta munkatársam és folytatva a mozgását, felhúzta magához barátomat, aki fejével hátra fordulva megcsókolta azt, majd felém néztek újból.
-    Így van senki nem zavar meg minket Ted. – és a rajta lévő félig lehúzott nadrágból kiemelt egy fém kulcsot. – Mert ez a férfimosdó kulcsa, melyet mi bezártunk. – ezt meghallva már is könnyebben tudtam lélegezni és mielőtt még visszaszálltam volna a játékba a fiúk egy másikba kezdtek bele.
Mind a ketten ledobták magukról a maradék ruhát is, majd engem véve célba elkezdték rólam is lehúzni a bokszert. Míg nem már mind a hárman pucéran álltunk fülkébe.
Kezek indultak egymás felé, hogy tapintsanak. Nyelvek, melyek ízlelni akartak és ujjak a felfedezéshez. Magamon éreztem Terenc ajkait a mellbimbóimnál, míg egy pár ujjam a lyukát akarta meghódítani. Thomas pedig a nyakamat csókolgatva simult hozzám forró testével, a másik kezemmel pedig ő vele játszottam.
Munkatársam arcán átfutó örömtől még erősebbre váltottam a hátsójában, ő már harapdálni kezdte a bimbóimat, mely csak jobban feltüzelt. A barátom szerszámán végzett munkámnak is jót tett, mely végül a férfi csókjához vezetett el a számon. Finom fűszeres ízt meghagyva maga után a jelmezeink által alkotott kupacra lefeküdve várakozóan nézett rám.
-    Van nekem valami hosszú és kemény a seggedbe Ted, akarod átvenni. – és megragadva a péniszét húzogatni kezdte, és a számban már is megindult a nyálelválasztás a gyönyörű makkja iránt.
-    Hát persze nagyfiú jövők is. – közben hátranéztem Terencre, majd vissza a barátomra. – de ez egy kétkezes meló lesz. – értve a célzást, rögvest ketten feküdtünk be Thomas lába közé.
A heréjétől elindulva nyaldosni kezdtük az ágyékát, mint ha egy fagyi kehely lenne előttünk.
A férfi megremegve az érintésünktől figyelte, hogyan ízleljük meg a péniszének minden egyes centjét. Ahogyan nagy figyelmet kapva a csúcsa is, melybe örömtől telve nyaltunk bele többször is. Annyira jó érzés volt ezt tenni, majd két oldalról indítottuk el a szánkat, úgy, hogy közte van a farka. Thomas csodálattal nézte a mutatványunkat, ahogy a mind a ketten egyszerre szopjuk a farkát és remélte lesz ennél még jobb is.
Terenc aztán rátéve a kezét húzogatni kezdte, míg a számmal ékesítettem a férfiasságát, meg kell hagyni nagyra kellett nyitnom és milyen ízletes is volt. Fokozatosan gyorsítottam a számat rajta, ahogyan barátom kezét. Élvezve Thomas kéjtől teli hangját, ahogy játszunk rajta mind a ketten. Majd Terenc váltotta a helyemet, én meg az övét és hozzá a még a golyóit is masszírozni kezdtem.
Munkatársam a közös buli óta vágyott újból erre és végre most megkaphatja teljesen. A cuppogó és sikamlós hangok közé néha egy-egy kopogás is betársult, de mi ezzel egyáltalán nem foglalkoztunk. Thomas szemei már keresztbe álltak a folytonos kényeztetéstől, melyet szívesen csináltunk neki. Aztán Terenc befejezve a nyalakodást, oda álltam a barátom fölé és lassan a farkára helyezkedve mind a ketten felnyögtünk hangosan és már rugózni is kezdtem rajta.
Teljesen kitöltött belülről és ekkor jöttem rá mennyire is hiányzott már barátom gigászi mérete a lyukamból. Ezért még jobban rá kapcsoltam. Ő pedig eleget téve a vágyainak még alulról emelgetve a csípőjét rásegített az élvezetek kibontakozásához.
Közben Terenc ismerősöm fejéhez térdelve dugta a szájába a dákóját, melyet egyből megízlelve gyorsan rá is bukott. Thomas elképzelni sem tudta volna jobban, hogy éppen rajta lovacskázok, míg egy vastag faszt szop éppen, mely nagyon ízlett neki.
Én meg látva mindezt csak még vadabbul ráztam magam a falloszán, mely már olyan tereket kezdett meghódítani bennem, melyeknek mélységét csak vele tudtam eddig megérinteni. Terenc aztán kezével tartva a fejét ágyékát feléje gördítve „mosta meg a fogát” a barátomnak, hatalmas nagy „keféjével”. Rólam patakzott a víz és Thomas csípője sem engedve el, mozdult velem együtt, hogy féktelen gyönyörünk között elkárhozhassunk, majd a mennyekbe szálljunk.
Ezen képletes levezetéssel élveztem a tovább jeleneteket. Amikor Terenc kihúzva Thomas szájából hátrament hozzám, majd a seggembe tolta be nedves dákóját. Majd a hirtelen támadt lökéstől felnyögve indult meg bennem Már lélegezni is majdnem elfelejtettem, mikor mind a ketten egyszerre mozogtak bennem, egyikükkel sem tudtam volna betelni, de mind kettőjükkel egyszerre, az valami elképesztő volt. Nyelvemmel az ajkamat nyaltam meg, kezemmel a mellbimbóimat tépkedve növeltem a benne dúló erők kiteljesedését.
Terenc karjával átölelve még jobban magához húzott és érezve testének forróságát hátrahajtottam a fejemet, hogy így veszek el ajka édességében. Alattam pedig erősebb tempóra váltott barátom, melytől rájöttem, hogy eddig mennyire elhanyagoltam őt.
Munkatársamtól elszakadva ráhanyatlottam Thomasra, majd őt, is mint kollégámat megcsókoltam. Közben sem hagyva fel a lyukam előremozdításában, két kemény farok nyomult belé teli gázzal. Hármasunkról izzadtság és a szexuális étvágyunk telítődéséhez közelítünk, ahogy egyre jobban elmerülünk ezen vágyakkal teli utazáson.
Lihegtünk, a levegő körülöttünk pokoli meleg volt és mi csak még többre vágytunk a másikból.
Mind a ketten mélyebbre jártak bennem, ahogy az idő engedte, majd Terenc eltávolodva tőlem, én is felálltam barátomról.
Aztán a wc ülőkéjét lehajtva munkatársam foglalt helyet, majd én lépve előbb, a lábait a vállamra téve beillesztettem farkam a lyukába. Hallgatva a finom nyögéseit indítottam útjára menetünk végét. Thomas pedig minket figyelve verte a farkát, mely elég izgatónak hatott mind a kettőnkre. Terenc fel sem fogta először, hogy mekkora mázlija van, de aztán rájött, hogy még annál is nagyobb, mikor én kerültem a seggéhez.
Falloszom ott érintette, melyre már nagyon régóta vágyakozott. Csodálatos ánusza körbe fogva a szerszámomat hatoltam belé még erősebben. Mi közben barátom egyik kezével még mindig játszva magán, megragadta munkatársamét is, akire felnyögve éhes szemeivel figyelt minket tovább.
Haladtam benne egyre jobban, majd a számhoz emelve egyik lábát, elkezdtem szopogatni a lábujjait, melyek csak tovább hevítették munkásom testét. Thomas szája is fölfelé görbült, ahogy falatoztam a férfiból és még jobban játszani kezdett mind a kettőjükön.
Terenc egyik percben engem figyelt a másikban barátom péniszével szemezett, melyet végül ő is meglátva odament hozzá segíteni. Az ajkai közé betéve finoman szopni kezdte, míg ismerősöm, csak folytatta játékát a férfi farkán.
Lábujjai már olvadozni kezdtek bennem, míg a dákóm egy újabb lyukat akart vágni hű alkalmazottamon. Tökéletes hármasunk már csöpögő izzadtságban úszott, egyre közelebb tántorogva a beteljesüléshez. Lábát visszatéve a vállamra még vadabbul ráztam meg azt az izmos testét, ahogy már teljen benne voltam.
Szájában még mindig tartva és eszegetve az isteni eledelét, egyre jobban vonaglani kezdett a teste a rátörő érzésektől. Míg nem még mindig játszva a nyelve mellett Thomas farkával, a sajátjából, mint valami gejzír kilövellt. Beborítva az egész testét végig.
Barátom pedig addig húzogatva rajta a fitymát, míg abból az utolsó csepp is ki nem folyt. Közben látva a fantasztikus teljesítést, nem akartam én sem lemaradni, így kezdtem begyorsítani. Ismerősöm végül a kollégám fejét fogva száguldott a szájában, melynek sebességét kiválóan tűrte. Terenc nem akarta, hogy elmúljon ez a tökéletes érzés és bár gyönyörét elérte, azt is akarta, hogy rajta keresztül jussunk el kielégülésig.
Melyet számomra meg is tett fincsi kis hátsójával, ahogyan Thomas is így érzett kiváló szopó szájával. Mely oly könnyedén tapadt rá, hogy már ő sem bírta tovább kontrollálni az erejét. Eztán kihúzta a szájából, majd elkezdve verni a péniszét és rá élvezett a felsőtestére. Melyet még mindig sűrűn borított be saját nedve is.
Mikor végzett, már én következtem és tudtam, hogy el is jött a pillanat. Ennek hevében egész testemmel rá másztam Terencre, mely csodálatosan csúszott a remek kenőanyagtól. Ő pedig a lábait a fenekemre kulcsolva nem engedett el, míg utolsó löketeimmel megremegtettem a testét.
Így hát egy éles sóhaj kíséretében, melynek a fele elveszett munkatársam ajkai között, beleélveztem a seggébe. Viszont közben is még kemény farkammal eldolgoztam az adagomat. A csóktól elszakadva Thomas arca jelent meg közöttünk és után őt kezdtük el csókolni. Úgy hogy még mindig együtt voltam a kollégámmal.
Míg nem már farkam összement, én pedig leszállva barátomról azonnal lenyaltam róla. Majd önmagamról is a finom ondót, melybe mindannyian bele is segítettek.
Aztán elképedve, hogy miket csináltunk együtt, egy közös fotót csináltunk, majd öltözni kezdtünk. Ezzel elkészülve kiléptünk a fülkéből, majd kinyitva a wc ajtaját, visszamentünk a buliba.
Ott elválva egymástól megköszöntem nekik ezt a páratlan társalgást és elvegyültem az emberek között.
Előző részek
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: