Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Irodai buli 3. rész - A rabló és a pandúr

Kár, hogy csak egyszer lehet egy emberrel, de mégis örülők, mert így több időm marad a többiekre is. Közben észrevettem, hogy valaki engem néz, az egyik italos standnál, de mikor odanéztem már nem volt ott. Így hát odaballagtam, amikor is kiszúrtam az emberek között Josht és Dennyt. Ők is észrevettek, majd intve nekem, hogy kövessem őket. A barátaim pedig egyenesen az étkezdébe mentek, reméltem, hogy egy kis harapnivalóért, mert én nagyon éhes voltam egy kis finomságra.
Joshon egy betörős jelmez volt, fekete sapka a szemébe húzva, fekete nadrágban, pólóban és a kezében egy műanyag feszítővas volt. Míg Dennyn pedig egy rendőr jelmez, bilinccsel az oldalán, hát a banánom kész volt egy újabb rázásra. Belépve a munkahelyi ebédlő lengőajtaján, azt vettem észre, hogy négy kéz tapad rám. Ajkuk minden egyes érintéssel közelebb volt hozzám.
A mellkasosomon, a hátamon végigpergő ujjak tánca fellobbantott belül, s kész lettem volna én is ilyen alapos motozásra, ha barátaim egy percre is elengedtek volna. Josh elölről tartott izmos karjával, míg számhoz érve már a nyelve volt bennem, Denny pedig hátamnál állva tartott ott, tűz szirmokat égetve bele a nyakamnál. Társam érzéki íze keveredve a számban, míg a bőröm csak még többre vágyakozik. Egyre szorosabb lett rajtam leveles ágyékkötőm, ahogy megtestesülőben lévő éles érzékem csak kiszabadulni vágyódott.
A két férfi nadrágjának csúcsait sem tudtam figyelmen kívül hagyni, a derekam körül lengedező lándzsák hada vett körbe. Melyek csak arra vágytak, hogy valamiben megmártózzanak. Josh nyelve egy olyan játékba kezdett, melyet eddig még tapasztalni sem tudtam. Kezével csak tovább tapintva engem, ezzel is csak azt éreztetve velem, hogy érintésük nélkül teljesen megörülnék.
Denny ajka felfelé haladva a fülemet kezdte olyan gyengéden ízlelve, hogy az már olvadozni kezdett a nyelve mellett. Míg ujjai csak tovább válogatták a kényelmesebbnél és izgatóbbnál helyeket rajtam. Barátaim között elveszve lassan megfordítottak, így egy édes csoki fiút éreztem már magamban. Régi barátom kezeit pedig a bokszeremben éreztem meg, kitapogatva a hátsóm két felét.
Kezdtem egyre jobban elhinni, hogy ez nem is valóság és ilyen szerencsém nem lehet. Denny mézes íze ragyogott a számon, ujjai közé fogva a mellbimbómat játszadozott rajtuk. Társa hátamhoz préselődve meleg leheletével burkolt be. Ujjai erősen markolva a gömbjeimet szorította meg tolva még jobban barátom karjaiba. Egy-egy pillanatra a lyukamban is belátogatott, perzselő vágy hatolva belém. Melyet a két férfi csak egyre jobban elvegyített, felkavart bennem. A belőlük áradó hőség már kezdett felgyújtani, még így is, hogy még mindig rajtuk van a jelmezük, ellenben velem, akin nincs más csak egy kis gatya.
Josh pedig mint ha olvasna a fejemben, az alsógatyámban mozgó egyik kezét kiemelve onnan lehúzta rólam, melyből én már önkéntelenül ki is léptem. El nem engedve munkatársam izzó száját, vadul tekergőző nyelvét az enyém mellől.
Most már teljesen az övék voltam. Ezt be is bizonyítva Denny kezével lefelé haladva a testemen megragadta az előre kérődző farkamat, mely meg is kapta, amire vágyott. Mi közben barátom teljesen a hátamhoz ért, onnan kulcsolta rá ő is nemesebbik részemre ujjait.
De nem csináltak semmit, csak ott tartva figyelték, hogyan ül ki arcomra az érintésük szerszámomon, alig várva azt is, hogy játszanak rajta. Viszont ők csak tovább figyelték remegő, meztelen testemet közöttük, mi közben egymásra mosolyogtak.
-    Azt hiszem fogtunk egy megbízható szemtanút őrmester? – s ujjával a makkom csúcsát érintve éreztem, ahogy már alig bírok megállni a lábamon.
Forró lélegzetünkbe kapaszkodva próbáltam minden szavukra figyelni.
-    Egyetértek önnel, de szerintem először le kell ültetnünk, hiszen már alig áll a lábán a mi kis barátunk. – kezük egyszerre megindultak dákómon, Josh a nyakamba csókolt, míg Denny az ajkamba harapott bele.
Ennyi intenzitástól kezdtem már elveszíteni az egyensúlyomat is.
-    Érzem én is. - barátom két ujja pedig a lyukamban landolva finoman mozogni kezdett bennem, míg kezes össztáncuk egyre nagyobb hatást gyakorolt rám.
Elveszítettem mindenféle realitásomat, ahogy a két legjobb barátom minden oldalról kényeztettet, ahogy csak tudott. Hevességük nem csillapodott, szerszámomon ujjuk, mint egy béklyó úgy fogta közé. Lendületüket el nem vesztve hajszoltak bele a gyönyörbe.
És még említést sem tettem Josh vad ujjazásáról, mely csak mélyebbre szökkent bennem. Alig voltam magamnál, mikor éreztem, ahogy megindulunk oldalazva. Közben sem tagadva meg tőlem becses játékuktól, nem is tudom, hogy sikerült végül eljutnom a székéig is.
A kezük lassulni kezdett a farkamon, Josh ujjai pedig erősebben mozogtak bennem. Újból ajkuk tapadt kimelegedett bőrömre, melyen apró cseppek folytak le rólam. De rajtuk is már látszódott az erőlködéstől, hogy minél jobban meg tudjanak őrjíteni. Vagyis ez beszélt a jelmezükre csöppent cseppekről és verejtékező homlokukról. Majd minden megszűnt hirtelen, egyedül éreztem magam, ahogy beleültettek egy műanyag székbe. Onnan figyelve szemléltem Dennyt, aki övéről lecsatolva egy bilincset, a szék háttámlájához áll be.
Josh pedig karomat az ülésem hátához érintve már is csattant a bilincs, rögzítve engem helyemen, hogy el ne szökjek. Bár ez nem volt a terveim között, ahogy nekik sem.
Munkatársam megállva a barátom mellett figyeltek engem. Én pedig, hogy megmutassam, nem tudok sehova menni, megmozdítottam béklyómat, mely jó erősen ott is tartott.
-    És most mi lesz? – őket figyeltem és szemem a gatyájuk elején lévő dudorra tévedt. – Tudjátok, hogy nem fogok beszélni nektek, ugye?
-    Nézd csak milyen harcias a mi vademberünk. – mondta Josh felém, majd magához húzta társát, akit jó hosszú csókkal csábította be bűvkörébe, aki ebből kiszakadva elmosolyodott.
-    Az már biztos. – mondta neki, majd felém fordult. – De először is egy kicsit bemelegítünk. Élvezd a műsort és semmi tappi! – nézett rá a meredező péniszemre, mely csak tényleg arra vágyott, hogy valaki végre foglalkozzon vele.
Nem messze tőlünk helyezkedett el a hátuk mögött egy hosszú széles asztal körülötte pár székkel melyet arrébb is raktak az útból. Ezzel végezve aztán egymásnak estek, ajkukkal heves csatát vívva gombolták, húzták, dobták le a földre jelmezük egy darabját.
Így tárulkoztak fel előttem, széles izmos felsőtestükkel, erős karjukkal, gömbölyű hátsójukkal, s szopni való farkukkal, mely ott lengedezett csak pár karnyújtásnyira tőlem.
Míg nem Josh mászott fel az asztalra nekem oldalt négykézláb elhelyezkedve, seggénél pedig Denny térdelt le, hogy utat törjön nyelvével benne.
Hallgatva barátom finom sóhajait, s a kényszert arra, hogy a szájában érezze ezt a vágyfokozót. Míg végül a helyén maradva kapaszkodott meg az asztalban, hogy az élvezetek közepette el ne mozduljon a rend őre elől. Társa erős nyelvcsapásokkal nyalt bele újból és újból szeretett tanúm lyukába, melynek íze csak tovább egyengette a testében fellángoló égő kanócát. Melyet én csak nézhettem, ennek a sziporkázó együttlétnek a mozdulatsorait, melybe önmagamat képzeltem el.
Ahogy én szívom, cuppogok Josh segglyukában, vagy én élvezem ki Denny nyelvének minden kanyargós útját. Majd felé tolva, hogy még mélyebben legyen, melyet barátom meg is tett. Tanúm pucsítva tolta munkatársam orra alá a kis seggét, aki ennek köszönhetően már majdnem az egész arca a hátsójában volt. Önfeledten ízlelgette tovább a sötét mélységet. Mereven álló farkam erőteljesen pulzált a látottakra, arra kérve engem, hogy fogjam meg, és én is érezem át, épp úgy, mint barátaim. Csak sajnos ezt most nem tehetem meg.
A bilincs erősen tartott, így foglya lettem a széknek, megbűvölt nézője egy páratlan előadásnak, melyben már is fordulat történt. Denny fejét felemelve az agyon nyálazott ánusztól két ujját illesztette bele, melyek rohamtempóban indultak útnak a férfiban. Josh először azt hitte, hogy már vége is, mikor megérezte, hogy még csak most kezdődik. Nyögve élvezkedett az újabb nyomások löketeiben.
Viszont barátom nem elégedett meg ennyivel, így szabad kezével a tanúm alá nyúlva kitapintotta kemény farkát. Melyen ugyanazt a tempót diktálva, mint hátul elkezdte húzogatni rajta a bőrt. Mely nem csak régi ismerősömnek, hanem már nekem is sok volt. Arra gondoltam, bárcsak valaki jönne és csillapítaná a férfiasságomban lüktető energiát, melyre bármilyen módszert el is fogadnék.
Josh már alig bírta ott tartani magát az asztalon ebben a pozícióban, annyira erőteljes impulzusok vették át a teste felett az uralmat. Melyet leginkább az arcára kiülő vágya, kéjes nyögései utaltak rá. Denny teljesen begerjedt társa édes hangjától, mikor a lyukát kóstolgatta, illetve mikor már az ujjai voltak benne, meg a farkán, akkor is.
Annyi mindent megtenne érte, és remélte, hogy mindenre lesz idejük is. Mind a kettőjük bőrén már kezdett utat törni az apró cseppek vonulatai, ahogy egyre jobban átadják magukat a szenvedélyüknek. Míg én csak szerény szemlélője lehetek egy ilyen elképesztő műsornak. Miközben őket figyeltem, addig is szebbnél szebb ötletek jutottak az eszembe, hogy mi lesz, akkor mikor én fogok újra köztük lenni. A farkam ettől is csak még keményebb lett, kérlelve, hogy vele is játszanak egy kicsit.
Majd Denny lassan visszavette a tempóját, melyben társa hátára dőlve csókolgatta a nyakától elindulva. Josh egész testében megremegett, ahogy a forró ajkak megperzselik izzadt bőrét, közben is érezve a péniszén lévő huzamos irányítást. Munkatársam az előtte lévő test minden zegzugát meg akarta kóstolni, a nyálával akarta keverni ennek a férfinak az eszenciáját, hogy örökre emlékezzen egzotikus ízére.
Ahogy újra a hátsójánál volt kihúzta az ujjait belőle, majd a férfiasságát is ott hagyva leugrott az asztalról és a kupac jelmezek közül felvéve valamit visszamászott barátomhoz.
Aki eme váratlan ürességtől már is magányosnak kezdte érezni magát, de mikor hátranézett, már én is felismertem a jó öreg játékszert. Melynek édes mivoltát még Thomassal együtt próbáltam ki. Meglátva a gumibotot megnyalta a száját és mielőtt még mondhatott volna bármit is, barátja lassan, fokozatosan elmélyítette benne a szerszámot. Ahogy egyre jobban elhelyezte benne, úgy nyögdécselt még élesebben a tanúm fel, melynek nem tudva többé ellenállni Denny az oldalához beállva édes csókjait szórta arcára, Míg el nem érte az ajkát, kezében tartva továbbra is a furkós botját a szőrös lyukában.
Ezt látva, csak arra vágytam, hogy én is kipróbálhassam eme izgató játékot. Aztán végiggondoltam és inkább figyeltem őket tovább, élvezve barátaim tüzes játszadozását. Josh el se tudta hinni, hogy ez éppen vele történik meg, kezével magához húzva még jobban elmélyült a csoki fiú csókjaiban, ahogyan a gumibot is tette a seggében.
Amikor Thomas elmesélte, hogy mit csinált velem a szobában anno a hotelben. Egyből beindulva a fantáziája és önmagát képzelte, ahogyan valamelyikünk egy ilyen bottal játszik vele. Most ez megtörténve vele, boldogabb már nem is lehetne. Denny elveszve a pirosló látomások édes ízében végül kihúzta a botot, majd közéjük húzva megnyalta azt, mosolyogva nézte a férfit.
-    Azt hiszem a testüreg motozásnak vége. – majd Josh is megnyalva azt kikapta a kezéből s csábosan görbült is fel a szája.
-    Azt én erősen kétlem biztos úr, még az öné hátra van. – erre Denny magához húzta a tanúmat, s olyan szédületes csókot hagyva ajkán.
Melytől már majdnem le is estek az asztalról, nagy csatározás közepette, ha barátom el nem szakad tőle.
-    Lássuk milyen kincseket rajt magában a rend őre. – régi ismerősöm feltérdelt az asztalon, majd Dennyt a hátára döntve alaposan megnézte.
Csodálatos csokoládé bőre volt, ízletes kis hasizmokkal megkenve és széles mellkasa. De ezek között is kiemelkedve hatalmas nagy barna rúdja, melynek még Josh sem tudott ellenállni. Így hát kezébe markolva a nagy szerszámot elkezdte húzogatni, mi közben is a botot megérintve a bejárathoz lassan megindította benne.
Denny kezével a mellbimbóiba kapaszkodva nyögött fel, ahogy a megérezte a műanyag szerszámot. Ahogy utat tör magába, bár vele nem játszott a barátom, így is könnyedén haladt előre benne.
Megdelejezve szemléltem az események ilyen izgató fejleményeit, minden egyes mozdulatra én is megráztam béklyóimat és vágyakozva nyaltam meg az ajkamat. Mely Josh figyelmét sem kerülhette el.
-    Úgy hallom valaki nagyon türelmetlen. – és kezei között az álló dákón erősebb mozgásba kezdett, a bot is mélyebbre és többször mozdult meg a hátsóban.
Denny eme páratlan fordulatok közepette élvezkedett barátom kezei között, akihez mintha lassabban érnének el a szavak, maga a válasz is levegőt kérően hallatszott el.
-    Pedig megéri várni, nem de? – mondta ezt a tanúm felé, aki erre csak még jobban beindult a hallottakon, majd felém fordulva elmosolyodott.
Szemével végig nézve rajtam, kiemelkedve a férfiasságomat.
Úgy éreztem már attól, hogy rá néz, képes lettem volna elélvezni. Ez életem egyik legizgatóbb társalgása mind közül, pláne, hogy ennyire megváratnak. Még a műsor is ennyire megzabolázza az érzékeimet. Josh aztán kezét leemelve feléje hajolva elnyelte a szájában munkatársam hímtagját, melyen finoman cuppogni kezdett. A botot pedig kihúzva három ujja helyettesítette a rendőri eszközt.
Tanúm még soha nem volt ennyire felhevült állapotban, mint ettől a férfitól, akinek csodálatos szerszámát minden egyes nyeléssel csak még inkább magában akar érezni. Denny visszafordulva figyelte, ahogy újdonsült ismerőse milyen odaadással szopogatja ajkai között péniszét. Nem hagyva magára a seggét sem, hanem azt is keményen megizzasztja.
Barátom száját látva, már a testemben túláradó szexuális feszültségtől eltelve már azt hittem, hogy engem szop le éppen. Én fekszem ott az asztalon, nyálától csillogó ajkai között elveszve nyögök és kérlelem, hogy folytassa, de e helyett munkatársam hangját hallottam ép ebben a sorrendben. Josh egyeztetve a szája mozgását az ujjai kalandozásával, hogy még jobb legyen a férfinak, aki ettől teljesen felélénkülve nyögött fel.
Még soha nem érzett éhség töltötte tanúmat, ahogy még jobban el akarta nyelni új barátja szerszámát. Belegondolva, hogy éppen egy étkezdében vannak, biztosan felajánlotta volna, hogy vegyék fel a menü közé ezt a finomságot, beleértve a seggét is.
Denny eszében is hasonlók keringtek, és hogy segítsen neki a kezét a fejére téve elkezdte még lejjebb húzni az ágyéka felé. Ettől aztán még jobban rácuppant a farkára, az új lendülettől hajtva szopogatta tovább, míg az ujjai új fordulatot véve játszottak tovább benne.
Már a lábaimmal sem tudtam mit kezdeni, annyira fékezhetetlen vágy hajtott feléjük, hogy engem is vegyenek bele, de bárhogy próbáltam nem jött össze, így maradtam a fantáziálásnál. Odaálltam volna Denny szájához, aki pedig látva a kemény cerkámat, azonnal szopni kezdte volna. Szabad kezével a lábamat simogatva gyöngéden magához vonzva még jobban.
Mi közben is Josh még élénkebben játszott volna barátja farkán, már a seggéből is kihúzva az ujjait az előtte fekvő férfi testét kezdte volna simogatni. Ebben a gyönyörű hármasban élvezkedtünk volna, ha barátaim hangja meg nem töri az álmodozásomat.
-    Csak nem rólunk fantáziálsz Ted? – kérdezte meg Josh, azt vettem észre, hogy kinyitom a szememet és mind a ketten engem néztek.
Josh kezében tartotta Denny dákóját, míg ő pedig a mellbimbóját masszírozgatta lassan, rájőve arra is, hogy biztosan a képzelgésem közepette hümmögni, sóhajtozni kezdtem. Erre lettek figyelmesek. Mielőtt még válaszolhattam volna Denny megelőzött.
-    Már nem kell sokat várnod a kihallgatásig Ted. – karjaival előrenyúlva lehúzta magához Josht, akit azon nyomban megcsókolt.
Ettől az érzéki meglepetéstől pedig tanúm átengedte az irányítást.
Munkatársam emelkedett fel, döntve le így régi ismerősömet az asztalra háttal, közben is egymás ajkát ízlelgetve minduntalan. Míg nem elszakadva az igéző szirmoktól Denny lejjebb vándorolt szájával.
Barátom megigézve nézte a férfi lassú csókjait a testén végig, míg ágyékához nem érve a makkja csúcsán kötött, melyet megízlelve nem is ment onnan tovább.
Kezébe fogta, majd gyengéden a bőrt húzogatta rajta. A nyelve mellé pedig betéve szeretgette a férfiasságát. Az egészet körbenyalva incselkedett vele, közben is figyelve Josh arcán megjelenő vágyakat. Kérlelve feléje, hogy ne hagyja abba, melyet nem is akart ő sem.
A székből ülve kívántam én is, hogy velem is valaki játsszon, ilyen szenvedélyesen ilyen erotikusan, mégis számomra most még csak a passzivitás maradt, meg a képzelgések. Egy röpke pillanatra megláttam, ahogy Denny már nem tudva visszatartani magát,  és szopni kezdte az előtte meredező finomságot, míg én elmerültem a fejemben. Ahogy munkatársam seggéhez beállva hozzáverném a már felforrósodott farkamat, melyre hátra fordulva csak mosolyogna felém. Majd ezt jelnek véve lassan belé helyezném, elindítva a menetet.
Az előző ujjazásoktól és játékoktól széles lyuka, oly könnyedén fogadná be a férfiasságomat, mint a kés a vajban. Eme páratlan élvezettől vezérelve erősítenék rá a tempómra. Eközben is Denny még ádázabbul szopná, hagyná olvadozni magában Josh dákóját. A hátsójában lévő dorongom mozgásából adódó motivációból melytől csak még jobban élesednének fel a nyögések az étteremben.
Már teljesen elveszteném az önkontrollomat, kezemmel csapkodnám a gömbölyű farát, míg az pirosra nem vált. Addig fokoznám benne az ütemet, amíg már a nevemet nem kiáltja, és akkor élveznék el benne.
Aztán újra visszatértem a valóságba, ahol is álomképem helyett Denny már barátom lyukánál beállva helyezte be neki a farkát, míg két lábát a vállára helyezve várakozott a nagy ütközésre.
-    Ezt muszáj nézned Teddy, most fogom megkefélni a barátodat. – erre minden érzékszervemmel rájuk összpontosítva figyeltem, ahogy a munkatársam egyesül Joshhal, mind a kettőjükből finom sóhaj szökkent ki.
Mi közben lassan elindult benne, Denny felém fordulva mosolygott, kérdését hallva, csak még keményebbnek éreztem magam.
-    Hogyan csináljam Ted? Lassan, vagy addig kúrjam míg már a szeme is kifordul a kicsikének? – Joshra néztem, majd vissza rá, és tudtam mire vágyik az én barátom.
-    Csak keményen. – mondtam neki, mire azon nyomban erősebb tempóra váltva dugta meg az édes kis segglyukát, mire barátomból egy hangos nyögés robbant ki.
Majd lassan megszokva a tempóját tovább figyelte, ahogy ez csoki fiú isten igazából megbassza.
Denny örült, hogy ilyen hálás nézőjük vagyok, tudtam, hogy mire vágyott igazán az első perctől fogva. Bár szerette az előjátékokat, de már mikor először merültem alá az álomvilágba hallva türelmetlen, éhező nyögéseimet azon nyomban be akart volna gyorsítani, de nem volt biztos a tanúmban.
Most pedig mindent beleadva szeretkezik vele, két kezében tartva a vállainál a lábait. Figyelte az isteni fakó bőre hullámzását, ahogy mélyebbre nyomta be neki farkát.
Minden egyes izom megmozdult tőle, a rajta végigfolyó cseppek csak még izgatóbbá tették számára az együttlétet. Amennyire szeretett benne lenni, annyira szerette volna megosztani is a testében fellángoló tűz szikrákat újdonsült barátjával. A lábai között lassuló tempóban, közben sem elveszítve a ritmusát, a testére kezdett ráhelyezkedni. Josh a legszívesebben addig szopna, míg már újra el nem élvezek a gyönyörtől, amiért megparancsolta Dennynek, hogy jó alaposan kúrja meg. Melyet talán soha nem tudna, elégé megköszöni nekem.
Az elején nagyon élvezte, ahogy lassan mindegyikük beindult, a háttérben pedig hallgatva a kéjes hümmögéseimet, ahogy róluk fantáziálok. Mely addig fokozta benne a vágyat, hogy már alig bírta kivárni, míg a munkatársammal egyesülnek. Most pedig tökéletes helyről figyelhette, ahogy a férfi aranybarna izmos teste felette a lyukánál mozogva elégíti ki minden szükségletét.
A rajta végig folyó sós cseppeket legszívesebben ő maga nyalta volna le róla. Kíváncsivá tette az íze, a bőrének forrósága, amikor majd a szájához fog érni. Ezen gondolatok közepette látta meg, ahogy lábai között ereszkedik alá munkatársam. Teljesen rajta volt már, összeért a szájuk és tökéletesen együtt voltak.
Élveztem nézni, ahogy megtörténik, majd látva azt is, hogy Josh a barátja hátsójára kulcsolva lábait húzta magához még közelebb. Hogy még mélyebben legyen benne, teljesen kitöltve őt.
A két férfi még lélegzésről is megfeledkezett, ahogy szájuk a másikat próbálta minél jobban elnyelni, nyelvük, mint érzéki játékszer kalandozott köztük. A testükben loholó érzéki nyomások hatására.
Még a talpam alatt lévő hideg padló sem tudta lehűteni a testemet, még nagyobb forróságban égett, mint az elején. Egy pillanatra már is magam elé képzeltem, ahogy újra Denny seggénél letérdelve elnyelődik a farkam benne. Átjárva mindenestül az eufória íze, mely az együttlét édes örömeinek egyike számomra.
De még mielőtt még jobban elkalandoztam volna, munkatársam újra függőleges pozícióban nyomta az ágyékát társa felé, aki közben mellbimbóját csipkedve emelte magában a szenvedély érzetét.
Josh mindenét oda adta volna, ha ilyen állandó eksztázisban élhetné le az életét, de most először megteszi az is, hogy új barátja a mennyekig repíti a kemény farkával. Munkatársamról apró cseppekben hullani kezdett az izzadtság. Tudta, ha tovább megy, akkor hamar vége lesz a bulinak, melybe még belegondolni is szörnyű lenne, hiszen épp hogy csak megismerkedett a tanúmmal.
Kihúzva a péniszét, barátom egyből megindult feléje, gyorsan feltérdelt, majd Denny ajkán kötött ki. Ki élvezve a további mámort, hagyta a férfit kibontakozni. Az idő telt, a láncaim nem engedtek, meztelen testem csak érintésre vágyott. Tűhegyes falloszom feléjük lengedezett, de az imáim most se találtak hallgató félre.
Pirosló ajkaik egymásba fonódva kapcsolódtak, váltak el minduntalan egy újabb édes meglepetésre. Majd munkatársam ellágyulva az érzéki ízektől megfordult négykézláb beállt. Ebben a testhelyzetben felkínálta Joshnak az édes kis hátsóját. Barátom az arcát téve oda, erősen belenyalt, s folytatva várta a rend őrének megnyilvánulását játékára, kitől csak kéjes sóhajok szálltak fel.
Nyelvévvel nagyobb csapásokat mérve a sötét lyukba, azt akarta, hogy csak rá gondoljon a férfi, mellyel rögtön el is érte azt. Denny teljesen beleremegett eme valóságos álomba. Azt akarta, hogy ez a nyelv nem csak a seggében, hanem mindenét megízlelje, viszont tudta, hogy nincsenek egyedül, hisz még a tanú, vagyis én még hátra voltam. Így próbálva összeszedni gondolatait, végül kimondta.
-    Josh! – még a nevét is levegőt kapkodva ejtette ki, mely régi ismerősömnek nagyon tetszett.
-    Igen? – sejtette, hogy mit szeretne tőle.
-    Az akarom, hogy bennem legyél. Egészen.
-    Én mindent megteszek az én kis rendőrömért. –fejét felemelve a farkát kezdte lassan beilleszteni neki, mikor pedig meg volt, akkor a testét alulról átkarolva felhúzta magához.
Egy pillanat volt csupán, a szemük egymásba olvadt, ajkuk eggyé forrt, csípője is előre kezdett mozogni tanúmnak. Denny karjával még hátranyúlva Josh hátára téve a kezét még közelebb húzta magához. Hogy teljesen és szünet nélkül benne lehessen. Ajkuk el is távolodva egymástól, akkor sem szakították el a kapcsolatot, ami ebben a pillanatban kialakult közöttük.
Barátom arcát, majd a fülét kóstolva meg sorozta meg erősebben a kis seggét munkatársamnak, aki ezen lökésektől hajtva már teljesen elalélt a gyönyörtől és el is dőlt volna, ha Josh meg nem tartja a karjai közt. Ekkor jutott az eszembe a fényképezőgépem, melyet a nagy ismerkedésben tehettem le a bokszerem mellé. A földön meg is pillantottam a kicsi gépet. Lábamat kinyújtva feléje megpróbáltam elérni, de a láncok még mindig erősen tartottak. Így hagytam ott ahol van és inkább próbáltam minden egyes jelenetet jól az eszembe vésni, ami az asztalon történik.
Közben Denny visszahanyatlott, most a bútorba kapaszkodva nyögött fel az újabb löketnél, míg barátom felette elhelyezkedve nyomta mélyebbre férfiasságát. Látva tanúm üres hátsóját riszálni, ahogy éppen most tűzi zászlaját ki a fekete éjszakába, elégé beindultam tőle. Dákóm erősebben lüktetve a megjelenő képektől, melyekben mögéjük állva belenyalnék Josh lyukába. Majd három ujjamat feltolva neki és addig játszanék be, míg nyögni nem kezd tőle.
Közben is hajtva lejjebb a seggét, hogy a kantin faláról zengő hangokba Denny sóhajai is visszaköszönjenek. Aztán szépen elhelyezkednék, majd erősebben bevágnám neki a farkamat és az ezzel az erővel hajtanám magam benne. Nyögnék is velük együtt és éhségünk tovaszállna.
A két férfi erőteljes nyögése hozott vissza, ahogy Josh még mindig fölülről ostorozta új barátját kíméletlenül, míg alul már egy helyben sem tudott maradni, az élvezetek hullámai sodrásában.
Josh letörölve homlokáról az izzadtságot, kihúzta munkatársam lyukából a farkát, majd hátánál elhelyezkedve lehajolt hozzá, egy csókban átadva önmagát, közben engem figyeltek.
-    Azt hiszem, már eleget mutatunk meg neki őrmester úr, nem de? –tanúm a fülcimpáját kezdte harapdálni, mire Denny egy nagy csókkal leterítette.
-     Igazad van, ideje kihallgatni a szemtanúnkat. – mind a ketten lemásztak az asztalról, majd felém tartottak.
Denny a lábam közé letérdelve megragadta a dákómat, már maga az érintésétől elélveztem volna, ha nem koncentrálok elégé.
-    Úgy látszik, ennek tanúnak van mondanivalója. –elkezdte húzogatnia bőrt rajta, melytől halk sóhajok hagyták el ajkamat.
Szememmel keresve barátomat, észrevettem, hogy a kezében tartja a fényképezőgépet és engem becélozva le is fénykezezett.
-    Ahogy hallom nem is kicsit. – még egyet ellőve felém, mosolygott rám a gép mögül.
-    Akkor hagyjuk, hagyj, beszéljen. – kezét még mindig ott tartva rajta a szájába húzta be péniszemet, majd szépen szopni kezdett.
Viszont én sem unatkozhattam közben, mert Josh a mellettem megállva felajánlotta a még mindig kemény szerszámát, melyet ajkamhoz tolva, egyből bekaptam, mint egy éhező, aki nem evett már több mint egy napja.
-    Ez az, Ted tegyél vallomást nekünk. – súgta felém szavait, de én már csak a farkának az ízére tudtam odafigyelni, meg a villanó fényekre, ahogy lekapott újból és újból.
Denny jobb helyet nem is választhatott volna magának, egy kemény hímtag a szájában. Ujjai között pedig ott volt a herezacskóm is, melyet nagy élvezettel masszírozgatott kedvesen.
Ez jobb, mint amit bármikor el tudnék képzelni. Fel akartam falni, azt akartam, hogy olvadjon szét a számban, teljesen töltődjek fel vele.
Josh pedig ezt mind figyelve meg is örökítette munkatársamat is munkája közepette. Ilyen jó kajáláson sem voltam még életemben, az étteremben.
Aztán helyet cseréltek, munkatársam izzó pallosát kaptam meg, melybe még csípője előre mozdításával, csak még éhesebbé tett engem. Míg a lábam között a farkam új otthonában élvezkedett, közben is két ujj betalált a lyukamba, melyek felizzították a testemet még jobban.
Alkalmazottam kezében lőve az újabb fotókat rólunk, mi közben is nagy elszántságról tanúbizonyságot téve baszta meg a számat, és mint jó főnöke engedtem a kísértésnek.
Nyelvemmel szó szerint körberajongtam dákóját. Még itt is erősen kellett koncentrálnom a lenti dolgok miatt. Josh a segglyukamat személyes tereként kinyilvánítva ujjazott meg erősebben, szerszámom csúcsát, pedig mint valami nyalóka szopogatta, nyalta körbe az egészet. Bele se mertem gondolni, hogy végül én leszek a főfogás számukra.
Tanúm édes szájától, vadul tomboló ujjaitól már az egész testem remegett az élvezetektől, melyeket egyszer sem tudnék, elégszer megköszöni neki. Denny pedig aztán kihúzva a számból a farkát, lehajolva hozzám elkezdtünk finoman csókolózni.
Varázslatos egy érzés volt, majd nem érezve tovább lent a finom nyomásokat, azt vettem észre, hogy Josh az arcom másik oldalához nyomódva kért belépést a számba. Meg is adtam neki. Most benne merültem el, nyelvünkkel végigkóstolva minden részünket odabenn, melyből munkatársam sem szeretett volna kimaradni. Így már hárman csókolóztunk egymással, közben még egy kép is készült rólunk, mely örökre emlékeztet minket erre a jelenetre.
Már nem is kellett elképzelnem, a fiúk tudták maguk is, hogy mire vágyok folytatásképpen. Denny előre menve felmászott a székre, majd onnan velem szemben elhelyezkedett a farkamra, mely már régóta vágyott erre. Alkalmazottammal együtt felnyögve élveztük eme pillanat csodálatát, majd lassan elindult rajtam.
Most már én magam is láthattam, ahogy gyönyörű izmos teste felettem vonaglik. Mi közben szerszámomon lovagol meg ez barna félisten. Ha szabadok lettek volna a kezeim, akkor még meg is érinthettem volna őket. Ezt látva el is mosolyodott rajtam.
-    Semmit a kéznek, mindent a szemnek. –kezét a férfiasságára kulcsolva játszani kezdett rajta, mi közben is még ádázabbul kezdett rajtam lovacskázni.
Josh pedig a seggéhez beállva elkezdte két ujját felnyomni neki, melytől Denny azon nyomban be is pörgött, már tudta, hogy mi lesz a vége ennek. Régi ismerősöm, ahogy csak tudta fokozta ujjai mozgását a falloszom mellett, melyet nagy szeretettel ölelt körbe társam meleg lyuka. Denny még soha nem érzett ilyesfajta kitöltöttséget, mint most, pedig még nincs is minden benne.
Alig bírtam megmaradni egy helyben olyan féktelenek voltunk a szenvedélytől hajtva. Ha legalább csak egy kezem szabad lett volna, akkor én magam ujjaznám meg munkatársamat ebben a helyzetben. Barátom aztán kihúzva ujjait belenyalt a nyelvévvel, majd elkezdte beilleszteni szerszámát az enyém mellé.
Mikor aztán benne volt, akkor mindannyian egyszerre mozogtunk, lélegeztünk, éreztük egymás testét. Denny már majdnem felkiáltott az érzéstől, ahogy két hatalmas farok feszíti szét a seggét, az valami elképesztő volt számára.
Viszont engem sem hagyhatott cserben, így még erősebben rugózva nyelte el a férfiasságomat, kezébe véve az irányítást, csak tovább játszott rajta. Josh munkatársamnak hátának feszülve nyomta egyre mélyebbre, emelve gyönyör hullámait a testébe, melyet minden egyes mozdulata után megérzett a száján, ahogy a hátán végigfolyó patakot ízlelte meg róla.
Hárman voltunk, mindegyikünk teste a fáradtság jeleit mutatva cseppek záporoztak róla, ahogy egymásé és önmagunk szenvedélye egybe olvad, majd újra eggyé lesz azon a széken.
Denny lassítva a tempóján a cerkámon, már csak a farkára koncentrált, melybe barátom hátulról segített be neki. Josh is lassítva a tempóján kezét előre nyújtva rákulcsolta az ujjait a férfi falloszára, majd egyszerre játszva rajta hangosan felnyögött közös ismerősünk.
A péniszéből mint valami vízsugár úgy lövellte ki rám ondóját beterítve vele az egész felsőtestemet, keveredve rajta az izzadtságommal. Tanúm átkarolva húzta magához, majd egy csókban összeforrva még figyelték hogyan folyik le rólam a sperma.
Lassan leszállt rólam Denny, majd helyét barátom vette át, csak ő háttal helyezkedett el nekem. Ő pedig nem volt olyan lassú típus. Már is teljes erejét beleadva rugózott rajtam, míg munkatársam újra megkaparintva a fényképezőt újfent képeket készített rólunk. Közben ne legyen éhes, elkezdte szopni barátom szabadon mozgó férfiasságát.
Ekkor már Joshnak is nehezebb volt összpontosítania, ahogy megérezte a férfi ajkát nemes részén, de még így sem lassított rajtam. Alkalmazottam mindent beleadva nyalakodott az előtte feltárulkozó finomságon, mely isteni ízével kitöltötte a száját.
Izzadt, nedves testünk összeérve újból, hallgatva mind a kettőjük sóhajait, dobbanásainkat, ahogy érintjük egymást. Az számomra egyszerűen gyönyör teli volt. Josh aztán még mindig mozogva rajtam felnyögött és Denny félre téve a gépet a szájába kapta a dákóját.
Örömtől telve nyelte le az összes löketét, még a testére lefolyt részeket is fölszedve ujjával, hogy ne vesszen el csepp se belőle. Addig-addig forgatva a szájában a hímtagját, míg az teljesen puha nem lett.
Eközben is folytatva a rugózását rajtam, melytől már én is erősebben kezdtem lélegezni, Josh pedig ezt meghallva leszállt rólam. Majd magukhoz véve újból a gépet a lábam közé bemászva egymásnak átadva szopták a farkamat, miközben egy-egy pillanatra lencse végre kapták, ahogy ajkuk között elnyelik azt.
Ha lehetőségem nyílt volna még a hajukba is belekaptam volna, forgatva az ujjaim között tincseiket, de az átkozott bilincs még mindig rajtam volt. Közben már ketten nyalakodtak rajta, két oldalról nyalták, majd a rózsaszín csúcsát egyszerre bekapva, két ajak között tűnt el.
Aztán elmosolyodtak, ahogy a székben vonaglani kezdtem, minden érintésükre a szerszámomon, erre kezüket rátéve elkezdték húzogatni jó erősen a bőrt rajta.
-    Azt hiszem már minden elmondott rendőr úr nekünk. – mondta Josh.
-    Lehetséges, de még képtelen vagyok elengedni. – egyre jobban lihegtem már.
-    Én is képtelen vagyok rá. – szájukat a makkomra téve húzogatták tovább, míg nem egy hatalmas lökettel megérezték a feltörő sperma áradatomat nyögésem közepette.
Vég nélkül játszottak még rajta, míg az már összement és egymásról, illetve még az előző menet nyomati lenyalták rólam. Nyelvük hideg zuhanyként oltotta el bennem a forróságot, majd ajkamat érintve már, újból elmerültünk csodás hármasunkban.
Míg nem elszakadva egymástól, ami nehezen ment pláne nekem, aki még mindig a székhez volt láncolva. Denny elővéve a kulcsot leszedte rólam a bilincset. Végre felállhattam a székről, így visszagondolva pedig nem is bántam meg, hogy ott voltam.
Visszavettem a pálmaleveles bokszeremet, míg a többiek visszavették a jelmezüket, én meg néztem a készült képeket, melyek nagyon jól sikerültek. Aztán a két férfi csatlakozva hozzám végignéztük a képeket, melyeken jókat mosolyogtunk közben elindultunk kifelé.
Visszaérve a bulira, ahol, mint ha megint többen lennének, mint legutóbb. Elbúcsúztam a srácoktól és megnéztem, hogy jó látható helyen van-e a tök fejes jelvényem, hogy szabad vagyok egy újabb banánrázásra.
Előző részek
Hozzászólások
Moviespam ·
Vélemény?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: