Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Irodai buli 2. rész A bűvész és a cowboy

Amikor is mellém szegődött két alak, az egyikük cowboynak volt öltözve, a másik egy bűvésznek, mindegyikükön jelvény volt. Akik pedig visszamosolyogtak rám, ahogy rájöttem kik is azok. Pete volt a varázsló, August pedig a hétlövetű.
-    Hellóztok srácok, úgy látszik, ti lesztek az elsők, akikkel ma este társalgok. És nálatok?
-    Hát mi már egy kicsi bemelegítettünk, de gondolom ezen segíthettünk nálad. – mondta Pete, és Augusttal együtt bevezettek a tárgyaló terembe, ahol síri csend honolt.
-    Úgy nem baj, főnök úr, hogy itt fogunk csevegni önnel? - aztán az asztalnál megálltam, barátom pedig egészen rám hajolt.
-    Nem, így is be akartam vezetni egy új tárgyalási formát, melynek tréningjét akár most is elkezdhettem veletek. – és megcsókoltam az előttem lévő férfit, akinek barna borostája finoman csiklandozta az államat, mely közben egy apró villanás is beköszöntött.
-    Gondoltam emléknek. – és Pete még egyet előtt rólunk, mi közben August keze a bokszerem anyagát tapintotta ki.
-    Persze a feleségem, úgy is kíváncsi lesz, hogy mi történt itt az éjjel. – majd barátom ujjai benyúltak felülről és kitapintva az álló szerszámomat, ki is húzta onnan, letérdelt elém, melybe már Pete is beszállt, a fényképezőgéppel együtt.
August kezében marokra fogva elkezdte húzogatni, majd nyelvét előrenyújtva nyalogatni kezdte makkomat, melyet barátja készséggel le is kapott. Míg én csak halkan sóhajtozni kezdtem, ahogy munkatársam egyre vakmerőbben csinálta. Majd már a szájába kapva finoman szopni is kezdte, melyet Pete újabb fotókkal toldotta meg.
Nyelvévvel körbe véve a dákómat kényeztette, csókolgatta, ízlelgette az ajka között, Pete pedig ezt figyelve nagyon éhesnek találta magát, így az asztalra letéve a gépet és az egyik pálmalevelet arrébb húzva barátja mellé ült le falatozni. August megosztva társával a finomságát a szájába segítette bele a falloszomat, melyet kezében tartva vezetett be és ki neki, míg én a fényképezőt magamhoz véve, előttem pár szaftos képet róluk.
Ahogy August mindent beleadva nyomta az ajkai közé szerszámomat, melybe barátja már nyelni sem bírt az élvezetektől, vagy amikor egymásnak átadva nyalakodtak rajta, nyáluk pedig lecsöpögve róla, még izgatóbbá tette ezt az egészet.
Aztán Pete kezébe kerülve a farkam, elkezdte jó erősen szopni, melybe August keze segített be a seggemnél. Ahogy egyre jobban előre lökött feléje, melyet mind a ketten nagyon élveztünk, ő a hangomon, én a férfiasságomon éreztem meg.
Az ágyékom egyre nagyobb lendülettel sodorta az ajkai közé szerszámomat, melytől már a nyála a jelmezére csöpögött le, de ez sem tudta lemosni az arcára kiülő örömöt, ahogy benne mozogtam társunk irányításával. Aztán Pete átadta a helyét Augustnak, aki egyből elém termett és a szájába szökkent a dákóm. Míg barátunk a lyukamnál beállva bele nyaldosva adta meg az ütemet számomra.
Így indult meg újra a Tedd-i féle vasút megint, melyet mind a hárman nagyon élveztünk. August még a kezét is rákulcsolva húzta még jobban befelé, teljesen elnyelve engem. Élvezett volna nézni, ahogy csinálja és minden percét hiányolni is fogom, mikor abba fogja hagyni, de erre még csak később került sor. Barátom ki akarta ismerni a farkam minden egyes négyzetcentiméterét, ahogyan Pete is a nyelvévvel a seggemben, mely csak egyre jobban előre tört.
Most örültem csak igazán, hogy lényegében nem volt rajtam semmi, így nem volt mi akadályozza barátaim teljesítését, viszont velük nehezebb volt, de cseppet sem unalmas. Felhúztam magamhoz August, akinek eddig a szájában volt a farkam, most a nyelvem volt benne, beleadva mindent, ahogy ő is.
Aztán Pete mászott fel a hátamon ajkának nyomait otthagyva rajtam, míg hátulra fordulva annak édes mivoltát is megtapasztalhattam. Míg nem én ereszkedtem le közéjük és kezemet a nadrágjuk eléje tapasztva, elkezdtem simogatni
-    Kíváncsi vagyok egy varázspálcára és egy füstölő pisztolycsőre, tudtok nekem segíteni fiúk? – amilyen gyorsan csak tudták lehúzták magukról a nadrágot, majd félre dobták azt, Petenek könnyebb volt, míg Auguston ott maradt a fegyvertartó öve.
Viszont mindkettő készen állt egy kis akcióra. Megragadtam mindkettőjük szép, hosszú farkát és húzogatni kezdtem, közben figyelve, ahogy arcukra kiül a vágy, hogy folytassam tovább, gyors reakcióképesség pipa.
-    Remélem, nem sülsz el olyan könnyen, mint a fegyvered, cowboy.
-    Elhiheted, hogy nem vadember. – hallgatva az édes sóhajait a számba vettem, cuppogtam egyet rajta, majd Pete felé fordultam.
-    Kíváncsi vagyok, milyen trükkjeid vannak még a számomra, bűvészkém.
-    Oh, hidd el, hamarosan meg fogom mindent mutatni neked. – és a kezébe véve a gépet fotózni kezdett, ahogy a két szerszámnak a csúcsát egyszerre bekapva kóstolgatni kezdtem.
Aztán felváltva szopogattam őket, majd egyszerre kerültek a nyelvem mellé, melyet annyira szerettem megosztania barátaimmal. Finomak egytől-egyig, csak elképzelni tudtam, hogy mivel melegítettek be. Reméltem, ha a továbbiakban bemelegítésről fognak beszélni a munkahelyen, akkor én is ott akarok lenni, mi közben megdolgoztatják egymást. Közben sem feledve el a nagyszerű édességet a számban váltva egymás után. Míg nem mindegyikük akart egy utat a számban.
Pete ragadta meg a fejemet és nyomta a csípőjét felém erővel telien, melybe a fogaim is beleremegtek a vágytól, ahogy nyalókáját le-fel mozgatta bennem. Aztán August kezei közé kerülve, kaptam elő ajándékot halloweenra egy jó gyors szopogatós cukorka formájában, mely egyszerűen szétolvadt volna a számban, ha hagyja, hogy én irányítsak. És így játszottak tovább velem átadva egymásnak ágyékuk előre törve bennem, finomra szopva őket. Míg nem a srácok elkezdték ledobni magukról a maradék jelmez darabúkat is, melybe én nagyon szívesen be is segítettem.
Mindegyikükhöz odalépve finoman csókolva egymást, lehúztam róluk az inget, kabátot, cipőt és a zoknit. De egyes dolgokat meghagytam rajtuk, Auguston a kalapot és az övet, Peten pedig a csokornyakkendőt. Jó volt belegondolni, hogy egy cowboy és egy bűvész karmaiba kerülve, fogom eltölteni az első banánrázást a bulin. Ez még inkább felizgatott engem, ahogy az is, amit a mi fiúk kitaláltak.
Pete ráhajolt az asztalra, majd felém intve felkínálta nekem gyönyörű seggét, melyet azonnal kezelésbe vettem két ujjammal, August pedig az én lyukamat kezdte közelebbire venni egy ujjával, mely finoman kalandozott bennem, épp, úgy ahogy én a barátomban.
Bár a hétvégén is estek meg velem ilyen intim helyzetek, de nem úgy, mint most. Éppen a tárgyalóteremben ujjazom meg a munkatársamat, a másik társam pedig az ujja mellett a nyelvét is betámogatta, ahol is mi egy irodai bulin veszünk részt, Ron ezt bánhatja, hogy kimarad belőle, legalább több marad nekem.
Aztán három ujjamat helyeztem bele Pete-be, aki teljesen felélénkülve sóhajtozott előttem, mi közben a kezével húzogatni kezdte a farkát. Ebbe pedig még belesegítve másik kezemmel a heréit simogattam. Közben August, látva, hogy mennyire beindultam, nyelve helyett még egy ujj, plusz megtalálta a szerszámomat is, melyet finoman vett kezelésbe. Oh ha tudtam volna, hogy így fog kezdődni, lehet, hogy még hamarabb eljöttem volna otthonról.
Loren arca, ahogy az ágyban fekszik betegen, valahogy egyre jobban elhalványodott előttem, a tény pedig, az, hogy ő akarta, hogy itt legyek. S ebben a szellemben teljesítem is főnöki kötelességemet a munkatársaim minden igényét kielégíteni.
Ezen opciónál pedig kész vagyok elmenni a végsőkig a siker eléréséig és erősebben kezdtem munkámat a barátomban, segglyukam közben sem maradt felügyelet nélkül.
A fényképezőgép ott állt az asztalon, nekem meg támadt egy ötletem, illedelmesen elbúcsúzva Pete seggétől, vagyis jó erősen belé hatoltam az ujjaimmal, hogy a következőt még jobban szeresse, majd Augustot is otthagyva beállítottam egy időzítőt rajta, felraktam egy székre, hogy onnan mindent jól le tudjon kapni.
-    Emlékek erről a gyönyörű estéről, srácok, szóval mosolyogjatok a kamerába. – közben visszatérve Petehez, a farkamat vertem oda a seggéhez, aki pedig hátrafordulva mosolygott rám.
-    Te most csak szórakozol velem Ted?
-    Nem, csokit vagy csalunk, barátom. – és beillesztettem a szerszámomat, társam halk sóhaja, melyet követett az enyém is August dákóját megérezve magamban.
Majd megadva a lendületet elindultunk mindannyian és egy villanásnyi időre örökre ott is maradtunk. Ebben a csodálatos összhangban mozogtunk egymásnak gyönyört okozva, hogy ezzel teljessé tegyük magunkat egy éjszakára. Ráadásul imádtam középen lenni, nem csak kap, hanem ad is az ember, én az esetemben pedig valami elképesztőt. August kezeivel a felsőtestemet fedezve fel, a kulcscsontomat emésztette fel ajkával, mi közben is egyre közelebb éreztem magamban őt.  Kezemmel hátranyúlva húztam magamhoz közelebb, melyben egy szenvedélyes csók és egy mellbimbócsipkedés is beleépült. Mely nem kicsit izgatta fel még jobban a fantáziámat, hogy mi lett volna, ha őket is meghívom a hétvégére, nem csak Ront. Aztán én mozdultam előrébb Pete felé, akit felhúzva a testemhez, a nyakát illettem finom puszikkal a kezem pedig kitapintotta a farkára kulcsolt kezét is, mellyel már együttesen mozgott is.
Ezért is bántam meg olyan sokszor, hogy még a munkaidőben is olyan kevéssel látom őket, de azok voltak ám a pillanatok, ahogy ez is, majd egy újabb villanással ezt is megörökítettem.
A finom sóhajokat kezdték nyögések felváltani. Ahogy egyre jobban erősödtek a mozdulataink egymás felé. Nem volt panaszunk, édes zöngékkel hatolva belém újból és újból, de nem hátráltam meg én sem örömöt okozni egy barátnak. A testünkön végigfolyó izzadtság cseppek összefolyva az olajjal, sminkkel, festékkel, csak még inkább síkossá tette az előrenyomulásunkat a másikban.
Pete és August boldogabb sem lehetek, mikor meghallották Ron tervét, meg hogy én is jövők.
Nem gondolták, hogy ilyen szerencséjük is lesz velem kapcsolatban. Elsőre én, egyből szorosabb is lett a nadrágúk rajtuk. Érezve az erőt és a gyengéd kezeket, kezdtem nagyon felhevülni. Ahogy a lökések mélyebbek és vadabbak lettek. Egyre jobban elértem én is a határaimat, és ezen gondolatok közepette August kilépett mellőlem. Sajnáltam is a gyors elválást. Kihúztam a farkam Peteből, akivel azt vettük észre, hogy barátunk felmászva az asztalra, most már csak ránk vár szét tett lábakkal.
Fölmásztunk hozzá és én kaptam az első menet jogát, így az egyik lábát a vállamra téve, beledugtam a farkam a lyukába. Majd kíméletlenül elindultam benne.
Mi közben is Pete a társa szájánál elhelyezkedve hozott neki egy kis finomságot a szájába, melyet meg is kóstolt. Így kezdtük meg Augustot jól megdolgozni, és míg ő a barátja szerszámára koncentrál, addig én a lyukára és a szabadon hagyott hosszú falloszának húzogatásába kezdtem bele. Isteni szűk lyuka volt, ahogy pedig egyre mélyebbre kerültem benne, úgy találtam, hogy jobb helyen nem is lehetnék most.
Pete is ezt érezte, melyet ágyékának előre lendítésével is bizonyított, hogy ne aludjon el közben a barátja. August soha nem érezte még ennyire ébernek magát, mint köztük és remélte, talán ezt a kávéivás helyett is kipróbálhatnák többször.
Egy újabb kattanás talán a semmibe, de nem Pete keze között megláttam, ahogy felém irányítja. Ahogy éppen próbálva magam visszatartani emelem a nyomás erejét a társamban és a farkán is. Kíváncsi lettem volna, hogy Ron találta közben magának egy faszt amibe beleülhet ne talán tán. Vagy még mindig vendégeket kísérget, nem tudhattam és reméltem, hogy két társalgás között erre is választ kapok.
Egyre jobban folyt rólam a víz, ahogy többieken is, a sorozatos kényeztetés és szenvedélyünk kiélésének közepette. Ez nem is volt olyan meglepő számunkra és még jobban csúszott a testünk egymáson. Farkam még mindig benne lovagolva, egy visszafogott nyögés kíséretében, mely közben Pete is abbahagyta az előre nyomulást a szájában, August elélvezett az ujjaim között. 
Belepve a kezemet meleg ondójával, melyek egészen a hasáig elértek a csöppjei a vadságom közepette. Míg nem éreztem, ahogy az egész testem megfeszül a gyönyöröm csúcsának pillanatában és barátom testére hajolva az ajkát ízleltem meg, mi közben elélveztem a segglyukában. Apró lökésekkel tovább lökve benne a spermámat, melyet a csókomban adtam tudtára, melybe még ő is felsóhajtott, eme páratlan érzésbe. Aztán lassan lecsúszva rajta, lenyaltam róla az sós cseppek és nedűje keverékét, mely a testemre is átragadt, onnan pedig Pete gyors nyelve tisztított meg, ahogy átadtam a helyem neki.
Barátom sem gyengéden, hanem jó erősen beletéve a lyukába a kemény szerszámát. Vad iramot diktálva August, újra átérezhette a páratlan eufóriát, melyet lencse végre is kaptam, ahogy az is meg van, ahogy én elmentem benne.
Pete, már valahogy állatiasan mozdulatokat téve, tette magáévá a férfit, ahogy kezével a fejét előre húzva mélyen a szemébe nézett. És csak nézték egymást, hogyan változik egymás arca, ahogy elnyúlik a szenvedély érzetében, hogyan változik meg egy férfi pillantásában a gyönyör kiteljesedése.
Pete még a kezébe is fogva a már puhának látszódó, viszont érintésétől még félkemény péniszt, húzogatni kezdte, August pedig elégedetten nyögdécselt társával együttesen.
Én pedig örömmel figyeltem és örökítettem meg is, ahogy azt is, ahogy Pete elélvezett barátjában. Aztán felém nyújtva elkezdtem leszopni róla a maradék nedvet. Majd még az ez utánit is, melyben munkatársam visszaillesztve Augustba a farkát, újból mozogni kezdett benne, ameddig puha nem lett. Közben is ráhajolva csókolóztak a nyomás ütemére. Lassú percek teltek el köztük, majd elválva egymástól felém fordultak. Reméltem jók lettek a képek, mert ezeket látniuk is kell, hogyan játszottak egymással, meg rajtam is.
Aztán egy pár percig lihegtünk a kimerültségtől, mely nevetésbe torkollott, hogy milyen őrültek vagyunk. Lemásztunk az asztalról és visszavettük a jelmezünket, ami az én esetemben nagyon egyszerű volt. Így segítettem a többieknek és próbálva néhány nedves foltot eltüntetni a szobából, ahogy a ruhájukról is.
A gépet pedig visszaállítottam normális üzemmódba, majd együtt kilépve visszamentünk a buliba. Ahol is még több ember lett hirtelen, a nagy forgalomban pedig még a jelvényeket sem láttam meg. A fiúk pedig elbúcsúztak tőlem.
-    Jó volt látni főnök, akkor hétfőn. – mondta Pete.
-    Igen jó volt, és ha lehet, majd küld el a képeket, kíváncsi vagyok rájuk. – és észrevettem, hogy dörzsöli a seggét, ami nekem a hétvégi kiruccanásomra emlékeztetett.
-    Rendben, meg lesznek és miért búcsúztuk, hiszen biztos, hogy még összefutunk egy kis csevejre még ma.
-    Ja, igen csak egyszer lehet egy bizonyos emberrel, szóval, köszi, Ted. – mondta August és átkarolta Pete-t, majd tovább mentek.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
alexandra94 ·
Valamiért imádom ezt a sorozatot :)

rlalika ·
Nehezen olvasható, láthatóan nem anyanyelvi szintű írás.
A történet banális, a leírás elég gyenge.
Kár volt publikálni.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: