Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Iphigenia Klub

-A mai este nagyon fontos a számomra. Tudod, hogy egyszer szenátor szeretnék lenni. Akikkel ma találkozom, azoknak megvan a hatalma ahhoz, hogy hatékonyan támogassanak, de akarnak cserében valamit tőlünk…tőled…mielőtt segítenének.
-Tudod hogy bármit megtennék érted. -mondta Chrissy.
Rob oldalranézett az anyósülésen mellette ülő barátnőjére. A lány feltétlen odaadással van iránta, de vajon megteszi amit kérnek? Chrissy gyönyörű lány volt. Apró termet, hatalmas barna szemek amiktől riadt kiscicának tűnt akit babusgatni kell. A valóságban egyáltalán nem volt gyámoltalan. Nagyon is önálló volt és Rob-nak kétségei voltak afelől, hogy elfogadja-e a felkérést.
A céljuk egy két irodaház közé ékelődött régi épület volt. A hatalmas fa ajtó mellett diszkrét réztábla hirdette: Iphigenia Klub. Az épület belsejét drága szőnyegek és fafaragások díszítették. Az elegáns vendégseregben nem egy közismert arcot is fel lehetett fedezni. Chrissy két híres cégvezetőt, egy filmproducert és a korábbi kormányzót is felismerte. A lánynak csak a festmények voltak furcsák. A kandalló feletti alkotás Jeanne d’Arc-ot ábrázolta a máglyán. A lépcsőházban levőn pedig egy oltárra kötözött lány látszott egy sárkány előtt. Rob többe embert is ismert a jelenlevők közül és bemutatta nekik Chrissy-t. Mindannyian izgatottnak tűntek és a lánynak hízelgett a figyelmük. Egy jól öltözött idősebb úr lépett hozzájuk és Joseph-ként, a klub elnökeként mutatkozott be.
-Mindannyiunkat lenyűgöz Robert-ed és szívesen segítünk a karrierje építésében, de a klubunk alapszabálya, hogy az életben semmi sem érhető el áldozathozatal nélkül. Úgy hallottam hogy oda vagy Robert-ért. Most arra lenne szüksége hogy te meghozd az áldozatod. -mondta Chrissy-nek.
-Nem egészen világos. Mit kellene feláldoznom?
-Mindent. Azt szeretnénk ha mindent feladnál. Gondolom láttad a klub nevét a bejáratnál. Tudod ki volt Iphigenia?
-Igen. A monda szerint Agamemnon király lánya. Artemisz azt kérte az apjától, hogy áldozza fel cserébe azért, hogy a görögök megindulhassanak Trója ellen. -idézte fel Chrissy tanulmányait, majd szinte azonnal összeállt benne a kép. A klub neve, a festmények….
-Ohhh… -mondta a lány a döbbenettől tágra nyílt szemmel.
-Ő pedig önként vállalta a sikeres hadjárat érdekében. Nem kell azonnal döntened. Keressetek meg, ha elhatározásra jutottatok! -mondta Joseph és otthagyta őket.
Chrissy kábult volt a hallottaktól. Az egyik sarokban levő padhoz hátrált, Rob pedig mellé ült.
-A jelenlevők hasonló áldozatot hoztak a nagyság eléréshez. Rajtad múlik. A jövőm a kezedben van. -mondta a fiú.
Két elegéns nő sétált hozzájuk. Samantha-ként és Hannah-ként mutatkoztak be.
-Megtiszteltetés veled találkozni. Megértjük hogy min mehetsz keresztül. Mi színésznők vagyunk, de rájöttünk hogy csak úgy lehet sztár egyikünk, ha a másik feláldozza magát érte. Sorsot húztunk és Hannah vesztett. A jövő hónapban kerül rá sor. Ma este azért vagyunk itt, hogy lássuk mi történik. -mondta Samantha.
Más vendégek is odamentek hozzájuk és bemutatkoztak. Mindannyian szerettek volna találkozni a fiatal lánnyal, aki talán mindenre hajlandó a barátja kedvéért. Egy kis gondolkodás után Chrissy megnyugodott és Rob-ot megölelve azt mondta.
-Megteszem.
A döntését bejelentették és a vendégsereg éljenzésben tört ki. A lány félt, de mosolyogva fogadta a reakciót. Az viszont kifejezetten zavarba hozta, hogy a combjai közt ismerős melegség kezdett kialakulni. Végtelenül perverz érzés volt a helyzetet figyelembe véve, de Chrissy elengedte magát. Ugyan mi számít már? Megfogta Rob karját és a fülébe súgta:
-Nem tudunk valahol kettesben lenni egy kicsit, hogy elbúcsúzzunk?
Rob Joseph-hez ment és mondott neki valamit. A férfi megértően bólintott és válaszolt valamit. Rob visszajött Chrissy-hez és megfogva a kezét, az emeletre vezette. Beléptek az egyik szobába, Rob pedig bezárta maguk mögött az ajtót. A helyiség valami tárgyalóféle lehetett. Hatalmas íróasztal, mögötte tekintélyt parancsoló forgószékkel. Chrissy annyira felizgult, hogy úgy érezte hogy semmi szüksége bevezetőre. A székhez ment, beleült és azt mondta:
-Jövendő szenátor úr….azt hiszem ideje lerónia a tartozását a legfőbb segítőjének.
Rob elé térdelt és kezét felcsúsztatta a selymes combokon az estélyi ruha alá. Megfogta a bugyit és lehúzta a lányról. Chrissy felsóhajtott és lábait a karfákra tette. Rob tudta hogy mit szeret a lány. Egy pillanatig nézte a nedvesen csillogó rést, majd előrehajolt és nekilátott. Chrissy becsukta a szemét és a párja haját simogatva élvezte Rob nyelvének játékát a csiklójával. Amikor a szeméremajkak lüktetve finoman szétnyíltak, Rob lassan benyomta az egyik ujját a síkos hüvelybe. Chrissy felnyögött és hátrafeszítette magát. A fiú a nyalást egy pillanatra sem abbahagyva behajlította az ujját és megkereste az érzékeny belső területet. Amikor rátalált, Chrissy zihálni kezdett és csípője önkéntelenül mozgásba lendült.
A lány tudta hogy nincs sok hátra, de nem akarta elkapkodni az utolsó alkalmát. Hátratolta a partnerét és jelezte neki hogy álljon fel. Gyorsan kigombolta a nadrágját és az alsónadrággal együtt lehúzta. Ezután felültette Rob-ot maga elé az asztalra. A forgószékben előrehajolt és szenvedélyes szopásba kezdett miközben gyengéden simogatta a fiú zacskóját. Amikor a hímtagot kellően merevnek ítélte, hátrább tolta Rob-ot az asztalon és hanyatt döntötte. Derékig felhúzta a ruháját és a fiú fölé mászott az asztalra. Rob számára nyilvánvaló volt hogy a lány akar irányítani és nem volt ellenére a dolog. Ez a legkevesebb amit megtehet a kedvéért. Chrissy lovagló pózban az ágyéka fölé helyezkedett, beigazította a hímtagját és lassan ráeresztette magát. A fiú a keblek után nyúlt. A lány lecsúsztatta vállairól a ruhája pántjait és kicsatolta a melltartóját. Rob ujjai a duzzadt bimbókat kezdték simogatni. Chrissy keze a puncijára csúszott és ujjai rátaláltak a csiklójára. A lány hátravetette a fejét és vadul simogatta magát, miközben csípőjét körkörösen mozgatta. Most már nem fogta vissza magát és nem telt sok időbe hogy a szobát kéjes felkiáltásának hangja töltse meg.
Miután a lány elélvezett, összeszedték magukat és egy kicsit még kettesben maradtak. Visszaöltöztek, bár Chrissy úgy döntött hogy elég az estélyijét megigazgatnia és nem vesződött sem a melltartójával, sem a bugyijával. Rob a karosszékbe ült, Chrissy pedig apró termetét kihasználva magát összehúzva az ölébe kucorodott és a fejét a vállára hajtotta. Rob átkarolta, simogatta és puszilgatta.
-Nem felejtesz majd el ugye? -kérdezte a lány.
-Hogyan tehetném?
-Imádlak!
-Én is téged!
Még egy szenvedélyes csókot váltottak, majd visszamentek a többiek közé. A vendégek egy kis emelvény körül gyülekeztek, amin Joseph állt vörös palástban. Rob odakísérte Chrissy-t, Joseph pedig derékig lemeztelenítette a lányt. A hegyes keblek napvilágra kerülését elismerő mormogás fogadta. Chrissy arra gondolt hogy más esetben a föld alá süllyedne szégyenében így, ennyi ember előtt, de most csak elhanyagolható apróság volt. Az emelvény közepén egy alacsony asztalon ezüst tál feküdt. Joseph az asztalkához vezette Chrissy-t és mellé térdeltette.
A lány körülnézett és meglátta Rob-ot. A fiú némán mozgatva a száját azt mondta neki: “Köszönöm!”. Joseph kicsit előre döntötte Chrissy-t úgy, hogy a nyaka a tál fölé kerüljön. Gyengéden félresöpörte a hosszú barna hajat és felfedte a nyak hófehér ívét. Egy segítő jelent meg. A kezében egy selyempárnát tartott, amin díszes kés feküdt. Chrissy megremegett a látványtól és próbálta magát felkészíteni arra, ami jön. Érezte hogy Joseph egyik keze megmarkolja a haját. Egy pillanattal később a másik keze a késsel gyorsan mozdult. Chrissy nézte ahogy az élénkvörös folyadék lüktetve a tálba lövell. Nem fájt annyira mint gondolta. Utolsó gondolataként morbid módon remélte hogy Iphigenia sem hagyta ki annak idején az utolsó lehetőségét. 
Hasonló történetek
6420
Fejük egyre közelebb került egymáshoz. Az angyal név szerint Cerbeusz kezét Zita arcára tette és megcsókolta a lányt. Csókjuk tiszta volt, fölemelő és szenvedélyes. Érezni lehetett benne a szerelmet. Gyengéden csókolták egymást...
7523
A Halál-sziget egy erdei tavánál egy húsz éves fekete hajú amazon lány és egy huszonöt éves magyar fiú fürdött. Bár ezt inkább nevezhetném „hancúrozásnak” mint fürdésnek. A fiú átölelte a nála húsz centivel alacsonyabb amazon lányt és megcsókolta...
Hozzászólások
További hozzászólások »
ayala ·
Az önfeláldozás csúcsa... Nem rossz.

tlalax ·
:first_place_medal: 1300 :clapper: oldalnyi erotikus horrortörténet egyetlen PDF-ben:
https://yadi.sk/i/UJWG9XRh1P_w7w

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: