Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ingyen albérlet

Eddigi életem egyik nagy élménye tavaly előtt szeptembertől tavaly májusig tartott.  Volt egy olyan hülye ötletem, hogy kiadom albérletbe egy egyetemista csajnak a lakás egy részét, és ha kellően "kedves" lesz hozzám, nem kell bérleti díjat fizetnie. Fel is adtam az aprót, de nem sok reményt fűztem hozzá.
De kellemesen csalódtam, elég nagy volt az érdeklődés, volt 5 jelentkező is. Miután emailben elkezdtük egyeztetni a dolgokat, kikötöttem, hogy mielőtt döntök, a gyakorlatban is szeretném kipróbálni, hogy mennyire lesznek kedvesek hozzám. Nem titkoltam egyik előtt sem, hogy nem ő az egyetlen jelentkező. Legnagyobb meglepetésemre mindegyik belement a dologba, így szép sorban felpróbáltam mindegyiket. Nagyon előzékenyek voltak, mindegyik hajlandó volt a szexen kívül az orál és análszexre is.
Elég jó tapasztalataim voltak, nem is nagyon tudtam dönteni a gyakorlati próba után sem. Ezért gondoltam egy merészet, és arra kértem mindegyiket, hogy vállalja, hogy a "szexrabszolgám" lesz, akkor szexel velem, amikor csak akarom és ahogyan akarom. Meglepődtem, hogy ketten erre is igent mondtak. Ekkor fokoztam az elvárásokat és azt is kikötöttem, hogy viszont mással csak az én engedélyemmel szexelhetnek, de ha én megkérem őket, akkor akit én bemutatok neki, azt is ki kell elégítenie.
És az egyik még ezt is vállalta, cserében nálam lakhatott ingye,, sőt én teljes mértékben eltartottam, amíg a szexrabszolgám volt.
Na vele folytattam a megbeszéléseket, próbáltam elmenni a határig, megtudni mi az amibe belemegy. Ő egy 21 éves, 176 centi magas, 55 kilós csaj volt, hatalmas (90c), feszesen álló mellekkel, gyönyörű, hátközépig érő barna hajjal. Megbeszéltük, hogy mivel szed fogamzásgátlót, nem ragaszkodik az óvszerhasználathoz, akkor sem, ha a pináját basszák. Tehát én bármikor, bármelyik lyukát megbaszhatom gumi nélkül, bárhová beleélvezhetek. És azt is én határozom meg, hogy másokkal kell-e gumit használnia. Bevezettem egy öltözködési szabályzatot, miszerint miután hozzám költözött, nem hordhat többé fehérneműt, tehát bugyit és melltartót, akkor sem, amikor elmegy otthonról és nem hordhat nadrágot sem, csak miniszoknyát. Otthon szigorúbb előírásokat vezettem be, mivel amikor a lakásban van, akkor teljesen meztelenül kellett lennie, semmilyen esetben sem vehet fel ruhát magára, tehát akkor sem, amikor vendég jön hozzá vagy hozzám, vagy megjött a postás vagy a pizzafutár. Ezt később ki is használtuk, gyakran megtörtént, hogy természetben fizetett a pizzáért, vagy a borravalót rendezte így. Tehát leszopta a futárt vagy postást, vagy ha megengedtem neki, akkor hagyta magát megbaszni. Nem csoda, hogy szerettek hozzánk járni :)
Hogy valami rendszerességet vigyünk a napokba, minden nap azzal kellett ébresztenie, hogy megcsókolja a farkamat, keményre szopja, majd szájjal kielégít és hogy ne kenjünk össze mindent, a gecit lenyeli. Cserében én, hogy neki is jól induljon a napja, élvezésig nyalom a pináját. Ez tehát minden nap kötelessége volt. Ezen kívül a kedvemre kellett tennie bármikor, amikor arra megkértem. De hogy meglegyen az egyenjogúság, ő is bármikor megkérhetett arra, hogy dugjam meg, én pedig vagy teljesítettem a kérését, vagy nem.
Az is előfordult, hogy amikor otthonról elment, egy műfaszt, vagy egy vibrátort (néha bekapcsolva) kellett feldugnia a pinájába és egész nap úgy lenni. Ebből néha adódtak kényelmetlenségek, gondold el, hogy zümmögött benne a vibrátor a tanteremben és néha-néha felkiáltott, amikor elélvezett. Az rendszeres volt  hogy úgy küldtem el otthonról, hogy a fenekében egy análplug volt.
Mint már írtam, azzal szexelhetett, akit megengedtem neki. Ez elég kínos volt néha, amikor egy-egy buli után elhozta az új ismerősét és engedélyt kért tőlem, hogy lefekhessen vele.
Természetesen a szexen kívül a háztartást is neki kellett ellátnia, kiszolgálnia engem. Például amikor a barátaim, barátnőim eljöttek hozzám, ő szolgált ki minket, természetesen meztelenül. Eközben megengedtem nekik, hogy nyugodtan simogassák, tapogassák, csókolgassák, amikor csak akarják, és neki ezt hagynia kellett. Sőt később eljutottunk arra a szintre, hogy valamelyik barátom megkérdezte, hogy tovább mehetne-e a tapogatáson, akkor megparancsoltam neki, hogy álljon a rendelkezésére és elégítse ki, amit meg is tett. Ez később gyakran  megismétlődött. Sőt, néha a barátnőimet kellett kielégítenie, addig nyalni a pinájukat, amíg el nem élveztek.
Az együttélésünk során kiderült, hogy azon kívül hogy nimfomániás, egy kicsit szub-mazó is. A későbbiekben megbeszéltük, hogy ezt mennyire gondolja komolyan és arra a megállapításra jutottam, hogy eléggé. Ezek után elkezdtünk ilyen dolgokat is kipróbálni, játszani. Először is kapott egy fém nyakörvet, amit utána mindig viselnie kellett. Ehhez csatoltam a pórázt, amikor annál fogva vezettem a lakásban, és volt olyan is, hogy ennél fogva volt kikötözve az ágy lábához és úgy aludt éjszaka.
Mivel nem volt semmi ékszere, ezért úgy döntöttünk, hogy piercinget kap tőlem ajándékba. Kapott egy-egy karikát a köldökébe, a két mellbimbójába, majd később a pináját is felékszereztük, de ha már ide ékszereket kapott, akkor megbeszéltük, hogy úgy csináljuk, hogy ezekkel az ékszerekkel le is tudjam zárni a pináját, ha azt akarom, hogy ne használhassa azt. Tehát mindkét kisajkába és mindkét nagyajkába három-három karikát kapott, amelyeket egy speciális lakattal le lehetett lakatolni. És természetesen a csiklója sem maradhatott ki, azt is felékszereztük egy karikával. Nem a csiklót fedő bőrt, hanem magát a csiklót. És hogy ezeket az ékszereket ne tudja levenni, nem csavarral zártuk össze őket, hanem a végüket összeforrasztottuk. Így majd csak lefürészelni lehet őket, ha már nem szeretné őket viselni. És természetesen amikor betetettük őket, nem kapott semmi fájdalomcsillapítót. Elég jól viselte, de amikor a csiklót szúrták át, fájdalmában bepisilt.
Ezekután néha előfordult, hogy napokig összelakatolt pinával kellett járnia.
Ezek a karikák arra is jók voltak, hogy ha valamiért meg kellet büntetni, akkor ezekbe a karikákba súlyokat akasztottam és egész nap a lakásban így kellet lennie. Ez elég kellemetlen érzés lehetett neki, főleg ha olyan dolga volt, amihez sokat kellet mozognia. De volt olyan is, hogy akkor is rajta maradtak a súlyok, amikor elmentünk edzeni, futni. Ez eléggé megviselte a pináját és a melleit, minden egyes lépésnél nagyot rántott rajtuk a súly.
Ezek a súlyok az elején nem voltak nagyok, de később büntetésből növeltem azokat. Volt olyan, hogy a kisajkak mindegyik karikájára egy-egy félkilós súlyt akasztottam, tehát egy ajkat másfél kiló húzott lefele. És természetesen nem maradtak ki a nagyajkai sem, és kapott egy húszdekás súlyt a csiklója is. Így több mint hat kilót kellett megtartania a pinájának. Szépen meg is nyúltak, öröm volt nézni őket, teljesen soha többé nem vették vissza az eredeti méretüket. De nekem tetszettek az így megnyúlt ajkak. Főleg, amikor a kisajkak kilógtak a nagyajkak közül.
Szex közben észrevettem, hogy élvezi, ha a fenekét csapkodom, pofozgatom. Mikor megkérdeztem, azt válaszolta, hogy igen élvezi a fájdalmat, nem csak szex közben, hanem máskor is. Ezért ezentúl, ha valamit nem jól csinált, de néha akkor is, ha semmi hibát nem ejtett, esténként büntetést kapott. Kipróbáltunk sokféle eszközt, néha csak kézzel megpofoztam, elfenekeltem, de volt hogy pálcával, szíjjal, korbáccsal büntettem. És tényleg élvezte a büntetést, mert amikor az elején nagyon óvatosan vertem, elkezdett gúnyolódni, hogy csak ennyire telik tőlem, ilyen kis senki vagyok. Na ezt nem hagyhattam, megmutattam, hogy keményebben is meg tudom büntetni. Ilyenkor a testén piros csíkok jelentek meg, amik két-három napig is megmaradtak. És tényleg az egész testén, hiszen nem maradt ki a büntetésből semmi, csak azok a részek, amik a ruha alól kilátszottak, mert nem akartam, hogy a nyomok miatt másnap, harmadnap magyarázkodnia kelljen az egyetemen.  Tehát leginkább a fenekét, a hátát, a hasát, pináját, gyönyörű melleit büntettem, korbácsoltam, pálcáztam annyira, hogy olyan nyomok maradjanak, amik csak napok alatt múlnak el. Természetesen kapott a többi része is a testének, de arra vigyáztam, hogy ne maradjon másnapra semmi nyom ezeken a részeken.
Az együtt eltöltött idő alatt az is kiderült, hogy azt is szereti, ha megalázzák. Kiderült, hogy szeretné, ha kipróbálnánk a pisi-kakiszexet. Először még húzódoztam, de végül belementem és ezután ez is a játékunk része volt. Ha hugyoznom kellett, ezután őt használtam. Vagy csak simán lehugyoztam a testét, fejét, majd ami a földre lecsöpögött, azt a nyelvével kellett feltakarítania, vagy egyszerűen a szájába hugyoztam, amit lenyelt. Ezt jobban kedvelte, mert mint mondta, sokkal gyorsabb és a nyelve sem fárad el a sok padlónyalásban. Miután ez rendszeressé vált, ezt fokoztuk egy kicsit. Amikor a barátaim nálam voltak, egyikük fel akart állni, mert hugyoznia kell. Mondtam neki, hogy ne fáradjon, majd a csajt odatérdeltettem elé és mondtam, hogy nyugodtan végezze el a dolgát a szájába. Először meglepődött, majd telehugyozta a száját, amit az szorgalmasan nyelt is, de nem bírta az ütemet és elég sok melléfolyt. Mikor a barátom végzett, el akarta rakni a farkát, de a lány ijedten kapott utána, mert tudta, hogy ha nem tisztítja meg, akkor este hatalmas büntetést fog kapni. Igy szépen megtisztította, majd segített elrakni a farkat a helyére. Majd elkezdte feltakarítani a nyelvével a padlóról ami melléfolyt. Ezentúl amikor vendégeim voltak, mindig ezt a megoldást alkalmaztuk. Csak akkor volt pechje a csajnak, ha a barátnőin is ott voltak, ugyanis ekkor nagyon sok mellément, igy sokkal többet kellett takarítania.
Azt is kipróbáltuk, hogy amikor neki kellett pisálnia, azt egy tálba kellett elvégezni, majd azt meginnia. De volt olyan is, hogy ő pisált le engem, miközben a pináját dugtam.
Később azt kérte, hogy kipróbálhatnánk-e kakis játékokat is. Ez engem annyira nem izgatott, de annyiszor kérte, hogy a finomabb változatát kipróbáltuk. Arra nem voltam hajlandó, hogy leszarjam, de amikor elmentem vécére szarni, akkor megparancsoltam neki, hogy nyalja ki a szaros seggem, amit hatalmas nyelvcsapásokkal meg is tett. Megmondom őszintén, nem is volt rossz érzés érezni egy ügyes nyelv ténykedésést a lyukam körül. Mivel tetszett a dolog, ezután ebből rendszert csináltunk, amikor szartam, ő nyalta tisztára a seggemet. És hogy ne foggyon a vécépapír, mivel a sajátját nem tudta kinyalni, ezért kézzel kellett megtisztítani a seggét és az ujjait a szájával letakarítani.
Egy nagy baráti sörözés után rendeztünk egy zuhanypartit is a számára. Kb. tizenöten voltunk sörözni, majd utána hazamentünk beleguggoltattuk a zuhanytálcába, majd szépen egyesével lehugyoztuk mindannyian. Nem maradt ki testének egyetlen porcikája sem, haját annyira eláztattuk, hogy csöpögött belőle a hugy. Mikor végeztünk, nem hagytuk hogy lezuhanyozzon, hanem így kellett maradnia másnap estig, hugyosan. Bár egy idő után megszáradt, de bűzlött mint egy vécé. És a legkínosabb az volt, hogy másnap be kellett mennie az egyetemre. Képzelhetitek, hogy néztek rá :)
Volt olyan is, hogy miután megbasztam a pináját vagy a seggét, azt hugyoztam teli, mintegy kimostam vele a beleélvezett gecit. És természetesen itt is igaz volt, hogy ami kifolyt belőle, azt a nyelvével kell feltakarítania.
És ha pinájába élvezett valaki, vagy a seggébe, azt nem takaríthatta ki, hanem meg kellett várnia, amig kicsöpög belőle, és azt felnyalnia onnan, akár a padlóra, akár máshová csöpögött belőle.
Voltak még megalázó dolgok ebben a közel egy évben. Volt olyan, hogy az arcára, hajába élveztem, majd nem engedtem, hogy letakarítsa magát és másnap így kellett az egyetemre mennie, ügyeit intéznie, sőt volt olyan hogy másnap este így kellet buliznia mennie.
Játszottunk még sok megalázó, de izgalmas dolgot.
Volt, hogy azt a feladatot kapta, hogy egy vasútállomás várótermében végezzen egy "közvéleménykutatást" abban a témakörben, hogy az emberek meg tudják-e állapítani tapintással egy mellről, hogy eredeti vagy szilikonos. Egyesével oda kellett mennie mindenkihez, ezt elmondani, majd felhúzni a pólóját, hogy tapintsák meg és döntsék el. Ezt minden embernél meg kellett csinálnia, aki a teremben van. De elég meggyőzőnek kellett lennie, mert este minden egyes esetért, aki nem tapogatta meg, büntetést fog kapni, tíz korbácsütést a melleire. Azt hiszem, ez elég ösztönző lehetett, mert az ötven emberből csak tízen nem tapogatták meg a melleit. És meglepő módon nem az ott lévő nők - ők alaposan megmarkolászták -, hanem mindegyik férfi volt. (lehet ott volt mellettük a feleségük és nem merték bevállalni). És ami meglepő tapasztalat, nemhogy látás alapján, de még megtapogatva is csak az emberek fele döntött helyesen (a mellek egyébként teljesen eredetiek.).
De volt olyan is, hogy kivittük a város főterére (én egy hatvanezres városban élek), és addig kellett kérdezgetnie az idegen embereket, amig valakit rá tudott beszélni, hogy engedje meg, hogy leszopja az egyik kapualjban. Az elején nem volt túl aktív és eredményes, közel 50 embert kellett megkérdeznie, mire egyvalakit rá tudott beszélni. Közben észrevettem, hogy egyes embereket elkerül, nem megy oda hozzá. Megkérdeztem miért, erre azt válaszolta, hogy ismerős volt és szégyellte volna magát. Na ez nagyon feldühített és azonnal utánaküldtem, hogy őt se hagyja ki. Ezután nem hagyhatott ki senkit, mindenkihez oda kellett mennie, aki arra járt.
Mivel engedetlen volt, ezért büntetésből (miután a kiválasztott férfit leszopta) meztelenre kellett vetkőznie és úgy otthagytuk és megparancsoltuk neki, hogy jöjjön a parkolóba a kocsinkhoz. De hogy ne tudjon nagyon elbujdokolni, vagy megvárni az estét, megmondtuk neki, hogy húsz perc múlva mi elindulunk haza. Sietett is, tíz perc múlva ott volt a kocsinál, de mi kivártuk a húsz percet és csak utána engedtük beszállni a kocsiba. Tiszta vörös volt az arca, de a teste is, ezért megkérdeztük tőle, mi baj van. Azt mondta semmi, de találkozott a tankörtársaival idefele jövet, akik beszólogattak neki elég alaposan. Megkérdeztem, hogy hány társával találkozott, mire azt mondta mindegyikkel, mind a tizenöttel, mert éppen közösen voltak ebédelni egy közeli étteremben. Megkérdeztem, miket szóltak neki. Azt mondta, hogy elmondták mindenféle kurvának, ribancnak, érdeklődtek a tarifái iránt, megkérdezték mikor tudná fogadni őket, egyesével, vagy közösen is mehetnek hozzá és ilyeneket.
-    És te mit válaszoltál? - kérdeztem.
-    Természetesen azt, hogy én nem dönthetek ebben, csak azt tehetem, amit az uram megenged.
-    Helyesen válaszoltál, mondtam neki. És te hogyan szeretnéd hogy megbasszon mind a tizenöt?
-    Tizenöten nem tudnak megbaszni, mert van három lány is köztük.
-    És az probléma? Majd kinyalod őket. Hogyan szeretnéd, ha egyesével basznának meg, vagy egyszerre jönnének és sorban egymás után megdugnának?
-     Én nem szeretném, ha baszni kellene velük, uram.
-    Ez helytelen válasz -  mondtam, akkor majd én eldöntöm, hogyan legyen. Először egyszerre fog mindenki megbaszni, majd a későbbiekben egyesével jöhetnek hozzád.
-    Tehát most menj szépen vissza hozzájuk, és ajánld fel a testedet a számukra. Mondd meg nekik, hogy vasárnap tíz órától este tíz óráig várod őket a lakásomon, de csak akkor, ha mindenki eljön és ott lesz végig. És ezt most grátisz adod, teljesen ingyen. Ha valaki később is szeretne meglátogatni, akkor valami ajándékot kell hoznia, de csak akkor elégítheted ki, ha én külön megengedem.
És elindult, hogy megbeszélje a partit a tankörtársaival. Nem kellett sokáig győzködnie őket, még a csajok is egyből beleegyeztek.
Vasárnap reggel felkészítettm a bulira, mely úgy zajlott le, hogy meztelenül kikötözten az ágyra oly módon,  hogy kezeit szélesre tárva az ágy lábaihoz kötöztem, majd bokáit felemelve mellékötöttem. Tehát csipője felemelkedett az ágyról, lábai terpeszben így pináját, seggét szétterpesztve készen állt a hsználatra. Természetesen így a szájához is könnyen hozzáfértek.
Pontosak voltak, tíz órakor csengettek és megjelentek mind a tizenöten. Beengedtem őket és meglepődve láttak meg a társukat előkészítve. Megittunk egy-két üveg pezsgőt és felszólítottam őket, hogy ne pazarolják az időt, foglalkozzanak vele.
A falra fel volt rakva egy nagy fénykép róla, rajta bejelölve a pinája, a szája és a segge. Megkértem a társait, hogy ha valamelyikbe beleélveznek, az alatta lévő rubrikába húzzanak egy strigulát, hogy végén meg tudjuk számolni, hányszor basztak meg. Az elején egy picit tartózkodóbbak voltak, de egyre inkább kezdtek belelendülni. Az egyikük elkezdte ujjazni, és felkiáltott: de hiszen ez a kurva tocsog a nedvességben, annyira szeretne baszni. Na ettől aztán mindegyiknek kezdett felállni a farka, elkezdték baszni a pináját, seggét, szájbabaszták, beleélveztek minden lyukába. De a lányok sem voltak tétlenek, nyalatták vele a pinájukat, míg el nem élveztek, amikor a pinájából és a seggéből már folyt a geci, az egyik bevállalósabb csaj elzavart mindenkit a közelből és kiszürcsölte, kinyalta belőle a gecit, majd közölte mindenkivel, hogy ő akarja az összes gecit kinyalni, lenyelni. Ez a folyamatos baszás, szopás így folytatódott délután háromig, addigra mindenki elfáradt egy kicsit és meg is éhezett. Szomjazni nem szomjazott senki, pia volt bőven, mindenki azt ivott amit akart. Mielőtt elkezdtünk enni, eloldoztuk a kis ribancot, hogy tudjon egy kicsit pihenni. De ilyen gecisen nem maradhat, mondtam, zuhanyozzuk le. Beküldtem a fürdőszobába, és megkértem mindenkit, hogy hugyozza le a kis picsát, amit meg is tettek, majd ő elkezdte utána nyelvével tisztára nyalni a padlót. Ez meglepte a tankörtársait, de a végén megtapsolták a produkciót.
Elkezdtük megenni az általa előző nap készített szendvicsket, de ő természetesen eközben nem pihenhetett, sorban oda kellett térdelni mindegyikőjük elé és addig szopni a farkát, míg mindenki bele nem élvezett a szájába. Ez volt az ő ebédje. Majd utána élvezetig nyalta a három lányt is.
Délután tovább folytatódott az orgia, de már nem volt kikötözve, igy több mindent ki tudtak próbálni. Például volt olyan hogy egyszerre baszták a seggét és a pináját miközben egy faszt szopott, azt is kipróbálták, hogy a pináját tudják-e egyszerre két fasszal baszni (nehezen ment, de sikerült), a lányok megöklözték a pináját, az egyikük a seggét is. Délután én is beszálltam a játékba. Megtetszett az egyik csaj a három közül, akit jól megbasztam (nem is értem, hogy a tankörtársaik miért nam foglalkoztak a három csajjal, mindenki a kis kurvát akarta baszni), mire a másik kettő is odafigyelt és odajött hozzám, hogy jó lenne ha velük is foglalkoznék. Én nem voltam semmi jónak az elrontója, foglalkoztam mindegyikkel, elég alaposan, szopattam őket, basztam a pinájukat, a seggüket. Közben ők egymással voltak elfoglalva, csókolóztak, nyalták egymás pináját.
Este hat óra fele fellázadt a ribanc, azt mondta neki elég volt, nem csinálja tovább. Nem hagyhattam hogy szégyenben maradjak. Ezért azt mondtam a többieknek, hogy ez nem így működik, majd rákényszerítjük a folytatásra. Megkértem a három csajt, hogy fogjon le, majd mindenkinek adtam egy korbácsot a kezébe, azzal, hogy addig fogjuk verni, amíg nem mondja, hogy folytatni szeretné a játékot. És elkezdtek rá záporozni az ütések, verték mindenhol, ahol érték. De csak tűrte és nem mpondott semmit. A csajok is megirigyelték a fiúkat, kérték, hogy cseréljenek, a fiúk fogják le á, és ők szeretnék kikényszeríteni a várva várt mondatot. Ez meg is történt és a csajok kezdtek el korbácsolni téged. Ők igazán tudták, melyek a kényes részek, tehát a melleidet és a pinádat verték, máshol nem bántottak, de ezeket a részeket nem kímélték. Nem is kellett sok idő és kimondta a bűvös szót, szeretné folytatni. Ekkorra már az egész teste tele volt vörös csíkokkal, mellein már összefolytak a csíkok és folyamatos vörös felületet alkottak. És a pinája is így nézett ki. Gondoltam is, hogy ez sokkal több volt, mint amit tőlem szokott kapni egyszerre, ezek a nyomok egy-két nap alatt nem fognak elmúlni. És igazam is volt, két nap múlva ugyan már olyan állapotban volt, hogy el tudott menni az egyetemre, igaz, hogy kivételesen hosszú ujjú pólóban és nadrágban, mert a társai nem ügyeltek arra, hogy csak a ruha alatt maradjanak nyomok, de kellett egy hét mir a verésnek minden nyoma eltűnt.
Ezután tovább folytatódott a buli este tízig még sokan megbaszták, de már kevesebben, mert a lányok kierőszakolták, hogy őket se hagyják ki a jóból, szóval néhányan mindig őket baszták.
Mikor végeztünk a bulival, közöltem a társaival, hogy a teste fölött én rendelkezem, tehát ha valamit akarnak tőle, akkor tőlem kell engedélyt kérniük, ahogy ő is csak akkor kefélhet valakivel, ha én engedélyezem. És hogy ne legyen túl nagy a kísértés, amikor azt akarom, hogy ne dughasson senkivel, ezentúl mindig le fogom zárni a pinádat, és megmutattam nekik a speciális lakatot, amellyel a pináját le lehetett  zárni. Megnézték a lezárást és nagyon tetszett nekik, még a lányoknak is. És hogy a fenekét se lehessen használni, abban ezentúl egy análplugot fog mindig viselni.
A társainak megengedtem, hogy az elkövetkező hónapban bármikor használhatják, amikor akarják, és neki a szolgálatukra kell lenned, de csak azt a nyílását használhatják, ami nincs lezárva. A száját bármikor, a pináját, ha nincs lelakatolva, a seggét pedig akkor, ha nincs benne análplug. Az egyetlen kikötésem csak az, hogy a kis ribanc ebben a hónapban egy naplót fog vezetni, hogy melyikőtökkel, mikor, hol és mit csinált és ezt nektek igazolni kell és adni a teljesítményére egy osztályzatot, majd aláírni azt. Tehát mint egy osztályozónaplót kell vezetnie.
Viszont erről a partiról és a továbbiakról senkinek nem beszélhetnek. Mivel indulás előtt sokuknak hugyozniuk kellett, azt parancsoltam, hogy a ribanc legyen a szolgálatukra. Ő engedelmesen egyesével eléjük térdelt és megkérte őket, hogy engedjék meg, hogy a szolgálatukra legyen és üritsék hólyagjukat a szájába. Akinek kellett ezt meg is tette és ő szorgalmasan nyelte a hugyot, megtisztította mindenkinek a farkát, kinyalta a csajok pináját, majd tisztára nyalta a padlót, ahogy az kötelessége.
Szóval igy zárult a buli. Mivel megszolgálta a kényeztetést, forró fürdőt készítettem, habfürdővel, majd odakisértem a fürdőhöz és alaposan lecsutakoltam, majd hagytam pihenni a forró vízben, majd miután végeztél, megtörölgettem, megszárítottam haját, alaposan bekentem testápolóval, majd magam mellém fektettem az ágyba és álomba simogattam. Másnap reggel kilenc óráig aludtunk így, majd felébredt és elkezdte a napi feladatát, megcsókolta a faszomat, keményre szopta, majd addig játszott vele míg felébredtem és elélveztem. Felkeltünk, megreggeliztünk, közben a tekintetem a falon lévő papírra esett. Megkértem, hogy számolja össze a tegnapi teljesítményét. Ő odament és megtette. Kértem mondd meg, hányszor lettél megbaszva tegnap. És elkezdted mondani:
-    Uram, tegnap megbaszták a számat és beleélveztek negyvenöten, a pinámat használták erre negyvenen és a seggemet sem kímélték és beleélveztek ötvennyolcan. Tehát összesen belémélveztek tegnap száznegyvenhárom alkalommal. Uram, meg vagy elégedve a teljesítményemmel?
-    Igen, bár azt a kis hisztit nem értem, amit hatóra feléle vágtál. De azért tegnap megkaptad a büntetésedet. Gyere ide, hadd nézzem a nyomait.
Hozzám jöttél és engedelmesen körbeforogtál, hogy végig tudjam nézni a tegnapi büntetés nyomait.
-    Fájnak? kérdeztem.
-    Igen - mondtad, de megérdemeltem és jó, hogy még néhány napig emlékeztetni fognak arra, hogy mindig engedelmeskednem kell uramnak.
-    Jó rendben van, ennyit megérdemeltél és öröm volt nézni, ahogy mások büntetnek meg téged.
-    És jó tudni azt is, hogy a társaidra nem tudsz úgy ránézni ezentúl, hogy ne gondolj arra, hogy mindegyik sokszor megbaszott, és bármikor a kedvére kell tenned az elkövetkező hónapban, ha arra kér.
-    Megalázó uram, de egyben izgató is, hogy uram parancsára ki vagyok nekik szolgáltatva. Az hogy nem csak Uram parancsolhatja meg, hogy tegyem a dolgomat, hanem mások is és nekem engedelmeskednem kell. Mert tudom, hogyha egyszer is nem teljesíteném ezt a kérést a társaimtól, az olyan lenne, mintha az ön parancsát tagadnám meg. És azért tudom, hogy milyen súlyos büntetést jár.
Ezután a parti után gyorsan eltelt az egy hónap, amíg a társainak ki volt szolgáltatva a kis ribanc, és ők alaposan ki is használták ezt a lehetőséget. Volt olyan, hogy egy nap négyen-öten is igénybe vették a szolgálatait, legtöbbször hagytam, hogy a szopáson kívül más módon is eleget egyen a kéréseiknek és vagy a pináját vagy a seggét szabadon hagytam, hogy ne csak a száját használhassák. És az én kis ribancom nagyon igyekvő volt, négyesnél rosszabb osztályzatot soha nem kapott. És nem csak a fiúk vették igénybe, hanem a lányok is. Nem is volt olyan nap, hogy egy-egy lány ne tartott volna rá igényt. Kinyalatták magukat, és ha valamelyik lyuka is szabad volt, a legtöbbször meg is öklözték azt. Szóval elég mozgalmas hónapja volt, mert ezeken az aktusokon kívül a napi rutin szerint zajlottak a napok. Tehát naponta legalább egyszer leszopott engem, ha barátaim jöttek hozzám, őket is kielégítette, sőt szerveztünk egy-két más programot is neki.
Mindenesetre a társai ebben a hónapban megbaszták, megszopatták, szájbabaszták hatvannyolc alkalommal és a csajokkal is lezajlott huszonegy aktus. És minden egyes ilyen eseményt, amikor hazaért, részletesen el kellett mesélnie. Ki kérte meg, mikor és milyen szavakkal, mit szeretett volna vele csinálni (dugni, seggbebaszni, megszopatni), ezt a kérést tudta e teljesíteni (nyitott volt-e a megfelelő nyílása), ha nem, akkor helyette mit csinált. Hol csinálták, és hogyan? Le kellett vetkőzni hozzá, vagy csak letérdepeltették és szopott, vagy felhajtották a szoknyáját és megdugták. Szóval részletesen. És miközben hallgattam a beszámolóját, közben én basztam a kis kurvát, hol a seggét, hol a pináját.
Volt a társai között, akik később is használni akarták néha, azok tőlem kértek engedélyt rá, és én általában meg is adtam az engedélyt. Ezekről a találkozókról is részletesen be kellett számolni, mikor hazaért.
Érdekes volt még az erdei kirándulásunk is, amit ebben a hónapban szerveztünk. Meleg tavaszi hétvége volt, amikor elmentünk kirándulni. Mivel elég jó idő volt, sokan jártak az erdőben, gyakran találkoztunk más kirándulókkal. Mikor már jól benn voltunk az erdő közepén, meztelenre vetkőztettük, elvettük a cipőjét is, majd elindultunk visszafelé a kocsihoz és megmondtuk, hogy ott majd visszakapja ruháit. Persze nem mentünk el messzire, mert nézni szerettük volna, hogyan viselkedik, ha találkozik valakivel. Érdemes volt követni, amint meghallott valami zörejt, próbált elbújni valahová, de mivel még csak tavasz volt, nem nagyon volt aljnövényzet, ami mögé el tudott volna bújni, a fák pedig nem nagyon rejtették el. Próbálta kezével eltakarni melleit, pináját, de ez majdnem feltűnőbb volt, mint ha semmit nem csinálna. Elég sok emberrel találkozott, mindenki kérdezte, mit csinál itt ilyen öltözetben, hová megy, stb. Néhányan megpróbáltak segíteni neki, valami ruhát adni, de mindig visszautasította, mert tudta, hogyha ruhában ér vissza a kocsihoz, akkor ott hagyjuk és gyalog jöhet haza, pedig az vagy nyolc kilométerre van. Egész szerencsésen haladt kifelé az erdőből, amikor találkozott egy négyfős társasággal, akik megállították és elkezdték kérdezgetni. Amikor elmondta nekik, hogy kirándulni voltak és ura megparancsolta, hogy így menjen vissza a kocsihoz, akkor  megszólalt az egyikük, hogy ha ura ezt parancsolta, akkor biztos azt is elvárja tőle, hogy eleget tegyen mindenkinek, aki valamira kéri. És ők most arra kérik, hogy szopja le őket és hagyja magát megbaszni. Nem mert ellenkezni, hiszen nem tudta, nem-e én küldtem őket, hogy próbára tegyék, ezért engedelmesen letérdelt eléjük és sorban elővette a faszukat a nadrágból és elkezdte keményre szopni őket. Amikor már elég jól álltak, megkérte őket, hogy basszák meg a pináját, mert ura biztos ezt várná el. Mire az egyikük mosolyogva válaszolta: és ha nem a pinádat akarom? Akkor ott basszon meg, ahol akarja. Ha úgy kívánja, dugja  meg a seggemet, de akár szájba is baszhat, ha magának az nagyobb örömet okozna. És hogy minden kérése teljesítve legyen, meg is baszták minden lyukát. Mikor a férfiak el akarták rakni a farkukat, ijedten tiltakozott: kérem várjanak, nagy szégyen lenne, ha engedném ilyen koszosan elrakni a faszukat, engedjék, hogy megtisztogassam őket, és szépen tisztára nyalta őket.
Az út többi része elég eseménytelenül zajlott, egy kis izgalmat csak a vége okozott, ugyanis ott egy ötszáz méteren keresztül szántóföld volt, mellette pedig egy nagy forgalmú főút, de ezt is ügyesen leküzdötte. Nem bújkált, hanem kihúzva magát a melleit kidüllesztette és így jött végig a kocsihoz, közben még integetett is az elmenő kocsiknak.
Amikor a kocsihoz visszaért, megkérdeztük, hogyan zajlott az út, kellemes volt-e. Mire azt mondta, hogy nem volt semmi gond, mindent az utasítás szerint csinált. Elnézést kért, hogy egy kicsit késett, de találkozott egy négytagú társasággal és ki kellett elégítenie őket, le kellett szopnia a faszukat és megbaszták a seggét és a pináját is. És letisztogattad a farkukat utána? Természetesen, nagy szégyen lett volna, ha koszosan elengedem őket. Helyes mondtam, és mi van a pináddal és a seggeddel. Természetesen azokhoz nem nyúltam, mivel a szabályok szerint magamat nem tisztogathatom meg. Akkor most dugd fel az ujjadat a pinádba és a seggedbe és tisztítsd meg a gecitől, majd nyalogasd le az ujjadról, mert ilyen koszosan nem szállhatsz be a kocsiba. És te megtisztítotaad magadat a gecitől. Jó, mondtam, elfáradtam a nagy kirándulásban, gyere és kényeztess bennünket, szopjál, te mindenki ribanca. És te alaposan le is szoptál bennünket, majd hazamentünk az eredményes és tanulságos kirándulásról.
Szóval így és hasonló kalandokkal zajlott le ez a kilenc hónap, de sajnos májusban tragikus véget ért. Édesanyja súlyos beteg lett, állandó ápolásra szorul és sajnos kiderült, hogy a betegség gyógyíthatatlan, maximum egy-két éve van hátra, apukáját soha nem is ismerte, testvére nem volt, tehát egyértelmű volt, hogy abbahagyja az egyetemet és hazamegy az anyukájához. Azóta is néha írogatunk egymásnak emailt, sőt néhány alkalommal anyagilag is támogattam, mert megérdemli. Azt írta legutóbb, ez a kilenc hónap volt a legboldogabb időszak az életében és nem bánta meg, azt, amit együtt éltünk át.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Biztos előfordul ilyesmi, mert beteg és hibban emberek pedig vannak - ennyit a témáról és a cselekményről.
A stílus érdekes, de lenne mit fejlődni. A mondat közepén előforduló váltások, amikor alig követhető, hogy ki és kihez (vagy kiről, kinek) beszél, zavarossá teszi az egyébként is nyomasztó írást.

kurvika ·
hali!
-en regebben laktam ojan alberletben ahol a szopos szajammal kellett naponta haromszor lakbert fizetnem!!
jimdables ·
Szia, ez hihetetlen, komolyan mondod ? És hogy működött ez ? Megmondták melyik órában kell térdelned ? Hogy tudtat összeegyeztetni a munkáddal stb ? Azigen :O :open_mouth:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: