Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

In flagranti - Hárman az ágyban 3.

A fürdőben kötöttem ki, talán nyolc éves koromban voltam annyira elveszett. Bámultam a képmásomat, és alig hittem el, hogy a nekem mindig tetsző arc, és test, olyasmit tett, amit nem tudok feldolgozni. Arra eszméltem, hogy Ann rázza a vállam, ott ültem a hideg csempén…
- Ne csináld már, minek akadtál ki ennyire? - A szemében megbánás és fájdalom bujkált. Csak a fejemet ráztam, kár hogy nem tudtam a föld alá süllyedni.
- Biszex vagyok…ezek szerint. - Hatalmasat nyeltem. Nem számítottam ilyen fejezetre az életemben.
- Nekem se jutott eszembe soha, de észrevettem a szemedben a vágyat, azért kértem a múltkorit.
- És beigazolódott a gyanúd.
- Hát, be.
- Akkor, váljanak szét útjaink? Gondolom ezek után, már nem szeretnél velem maradni.
Ő nem tudott mit válaszolni, de nem is akartam, hogy mondjon bármit is.
Nehezen emésztettem a dolgot, tiszta idegbeteg lettem. A munkahelyemről majdnem kirúgattam magam, szanaszét dobáltam az iratokat az irodában, lefagyott gépem, és semmi sem akart sikerülni. A napok ólompercekkel teltek, fájtak, az ötödik napon pedig nem bírtam tovább, Andreastól akartam tanácsot kérni. Hogy lehet párkapcsolatban élni egy nővel, és családra vágyni, ha a férfi biszex?

Egy parkban találkoztunk.
Dobogott a szívem rendesen, a kocsimból lestem őt az út szélén, és amikor láttam a kavicsos úton befelé menni, hezitáltam, kiszálljak-e egyáltalán. Inamba szállt a bátorság, bele tudok-e nézni azokba a szemekbe…. Végül remegő gyomorral csaptam be magam mögött az autó ajtaját.
Nehezen indult a beszélgetés, a halvány sárgára festett padokon sokan üldögéltek. Csendet kerestek a város forgatagában, lecsendesült pillanatokat, ahol az aura békésen elfér. Andreas gettólakónak tűnt a trikójában és laza nadrágjában, éles ellentétet képzett velem, az öltönyömet viseltem, egyenesen a munkahelyről érkeztem. A nyakkendőmet kilazítottam, tenyerem nyirkos lett. Nézegettem lopva a karját, széles vállát, erős combjait a farmerjében. Kiszáradt a szám, az arcszesze illata elbódított.
- Nézd - kezdte. - Nem vagyok én dajka. Van csajod. Csak egy gruppen volt, nem igaz?
- Ah, most megnyugtattál - vágtam oda neki.
- Mit vártál? Hogy odaköltözzek? Mégis, miért dajkáljalak?
Bántott kegyetlenül, hogy így beszélt, nem is értettem magam, egy az idegenlégiót végigjárt férfitól, aki leszopott mellesleg a nőm előtt, mit is várok. Felpattantam és gyors iramban siettem vissza a kocsimhoz, miközben átkozódtam, hogy mekkora barom vagyok.
- Hé, várj már, na. Ne szívd mellre. - Loholt utánam.
- Csak a dologról akartam tudni egy-két információt. Tudod, nem értelek. Miért jöttél el a találkozóra, ha letojsz? - kérdeztem keményen.
- Lehet éppen azért, amiért Te! Sokszor eszembe jutottál…
Ekkor Andreas hirtelen kezét a tarkómra tette, fejemet pedig az övéhez rántotta. A nem várt csókba beleremegtem, annyira jól esett, porcikáim bizseregtek, péniszem mereven nyomult ágyékának. Ő is kemény lett egy pillanat alatt, felvillanyozott a dolog.
- Menjünk - lihegte a kocsim felé intve.
- Nem hiszem, hogy jó ötlet.
Csak megbiccentette a fejét, végigsúrolta ajkaimat az övével - ez elég hatásosnak bizonyult.
Nem szóltam, de tudtam, nincs más utam, nagyon vágytam rá. Amikor beültünk a kocsiba, nem tudtam, merre menjünk.
- Hová?
- A haveromhoz, butikja van a sétálóutcában. Ott nem zavar minket majd senki.
- Mármint a raktárban, vagy a próbafülkében képzeled el, hogy…
- Nem, a kirakatban! – viccelődött.
Forró lett a bőröm mialatt hajtottam a belváros felé. Andreas keze a combomra vándorolt, mintha a hét fogást próbálgatná rajtam. Elmélyült a szuszogásom, nadrágom nyomta a merevedésem. Egészen elgyengültem, neki is csillogtak a szemei.
Alig tudtam a vezetésre figyelni, az arcom piroslott égőn, a fiú keze pedig egyre feljebb vándorolt. Amikor legfölülre ért, egyenesen az ágaskodó vesszőmre fogott rá. Beharaptam a szám, nehogy felnyögjek. Nagyokat nyeltem, az ujjaim elfehéredve szorították a kormányt.
- Nagyon akarlak - szorult marka a farkamra.
- Én is - ziháltam.
Az autót sikerült leparkolnom, kiszálltunk, Andreas előttem ment, mutatva az utat.
- Keleti áruk? – kérdeztem meghökkenve, ruhabutik helyett vízipipák, és más különlegességek díszítették a kirakatot.
Ahogy beléptünk, barna bőrű srác köszönt nekünk, Andreas kezet fogott vele, pár szót váltottak számomra ismeretlen nyelven. A göndör hajú arab rám nézett, azt hittem elsüllyedek szégyenemben, szemei nevettek, és kis gúnyt is láttam megvillanni. Akkor pedig majdnem rosszul lettem, amikor Andreas a srác előtt magához húzott, majd forrón megcsókolt.
Az üzletbe éppen akkor tért be két vásárló, így Andreassal eltűntünk a színes szövettel takart ajtó mögött. Titkos összeesküvőnek éreztem magam, amint az erős ujjak, a valamivel finomabb, irodai munkához szokott ujjaimba fűződtek. Körül sem tudtam nézni, mert ahogy magunkban lettünk, Andreas megállt, nekem simult, kezét a tarkómra téve csókolt. A lassú, finom izzás lávaként folyt mindenfelé rajtam, kellemes borzongás és izgalom kerített hatalmába.
A berendezés szegényes, fehér, makulátlanul tisztának tűnő lepedővel takart ágy, kisebb szőnyeg mellette, régi thonet szék, és pár darab ruhával tömött műanyagzsák. Félreérthetetlen volt, hogy a helyiséget éppen olyan célokra tartják fent, amiért mi is ott kötöttünk ki.
- Máskor is jártál már itt? – tolult ki belőlem.
- Nem mindegy, most veled vagyok! - A zakóm a székre került, ingem gombjait akaratos ujjak oldották, a borostás száj többször lecsapott, én pedig a hát izomkötegeit tapogattam ki, mind lejjebb haladva, ráfogva a kemény hátsóra. Ahogy meztelen lett a felsőtestem, Andreas a fal felé terelt, neki támasztottam magam, míg a mellbimbóm szívta, és az ágyékomat masszírozta.
- Ez jó, ugye? - szorította tenyerét még inkább férfiasságomra.
- Minek kérded, tudod, hogy igen.
Lecsúszott elém, farkam nemsokára a kezei közé került, akár egy fagylaltra, nyalt a makkomra, húgycsövemre, majd hátrahúzva a bőrt a fitymámon is végigsiklott többször. A vállát szorítottam és néztem, mint ténykedik, golyóimat is megmarkolta, pontosan tudta mi jó a férfinak.
- Franciázzunk - javasolta, amitől annyira elgyengültem, hogy elkezdtem szédülni. Andreas nekem valamiféle ringispilemmé vált, folyton forgott velem minden, ha a hatása alá kerültem.
Gyorsan szabadultunk ruháinktól, a nadrágom, cipőm, zoknim semmi perc alatt a székre került, ahogy Andreas öltözéke is.
Hanyatt döntött az ágyon, majd fölém helyezkedett, szerszáma az arcomnak nyomódott, összezsugorítva a világot. Előbb csupán bámultam a selymes bőrrel fedett keménységet, tetszett az illata, majd egyszer csak nyelvem kitolult ajkaim közül, és elkezdtem nyalni a golyókat. Még inkább bekeményedtem, pláne amikor az új szeretőm a kezébe vette a szerszámomat. Hú…
A nyelve boszorkányos gyorsasággal járt a rudamon fel s alá, majd rábukott a makkomra, jól benyálazta a szájával újra, utána pedig megint siklott a péniszem oldalán. Szinte nyomtam magam neki, a csípőmet felfelé toltam, mindent akartam, amit ad.
Kezdtem felbátorodni, két kezemmel átöleltem a fenekét, a farka hegyét a számhoz irányítottam. Becsuktam a szemem, elkezdett lassan nyalni Andreas makkját,
nem akartam semmilyen ízt érezni, mégis valamiféle sós aroma áramlott a számba. A szememet nemcsak becsuktam, hanem össze is szorítottam, a belsőm egy része lázadozott. Hirtelen arra gondoltam, ledobom magamról a fiút, ám Andreas akkor kezdett el enyhén szívni is, és mélyebben bevenni a szájába.
Megrázkódtam. Úgy éreztem, menten elélvezek.
- Kapd be te is - állt meg egy pillanatra a ténykedésével.
Gondoltam mindegy, megpróbálom. Éppen, hogy csak a farka tetejét merítettem el, közben enyhén és lassan mozgattam a bőrt is.
- Ez az, még, és szorítsd össze a szádat!
Úgy tettem, ahogy mondta. Közben gondolkoztam, mi a legjobb, amikor Ann csinálja nekem. Nem kellett többet utasítani, legyőztem minden gátat. Egyre inkább belejöttem a dologba, élveztem, amit csinálok, amikor pedig a sós elő íz a számba áramlott, még jobban bevadultam.
Nem bírtam sokáig, két perc sem telhetett el, amikor majdnem ráharaptam az eres dákóra. Elélveztem, Andreas pedig...lenyelt mindent.
Csak pislogtam és lihegtem egy ideig, utána kezdtem újra a másik farkával foglalkozni. Ekkor azonban Andreas megfordult rajtam, úgy nézett le rám, mint én szoktam a nőmre.
Felemelte a fejem, kiengedte a hajam, belelélegzett a tincseimbe. - Szeretem az illatod - jelentette ki. Aztán szemeztünk, a tekintetében annyi minden örvénylett, kezdtem zavarba kerülni, rám nyomott, a még mindig kemény, és nedves fejű péniszével.
- Fordulj meg - nyúlt a vállamhoz, s azonmód fordított is, én pedig rásegítettem. A lapockámra csókolt elsőnek, majd végighaladt a gerincem oldalán, újra vágyakozásra késztetve.
A fenekemre szuszogott, a félgömbjeimet nyalta, utána a vágatba siklott nyelve, amitől jólesően megemelkedett a gyomrom. Lábaimat széjjelebb húzta, a golyóm alá nyalt, majd felfelé a lyukamig. Egyik ujja is körözött már ekkor, és bennem rekedt a levegő, mert feltolta nekem a középső ujját, ki, be, húzogatta, sok nyálat engedve a bejáratomhoz.  Aztán váltott, a mutatóujjával játszott velem, majd a hüvelyujja is belém nyomult kis időre. Mindezek közben folyton a nyelvével is kényeztetett, én mozdulatlan feküdtem, csupán a szuszogásom sejtette, hogy igen élvezem a dolgot.
- Azonnal jövök, maradj így. Van itt még két helyiség és kell nekünk valami fontos.– csak a fejemet mozdítottam, és csak annyit láttam, hogy Andreas kimegy, majd nagyjából négy perc múlva, még mindig álló dákóval érkezik vissza.
Sziszegő hanggal spriccelődött fenekemre valami hideg, ami igen hamar felmelegedett bőröm hőjétől.
- Mi ez? – ideges lettem.
- Nyugi, ellazít.
- És kimondta, hogy megengedem, hogy…
Csók fojtotta belém a tiltakozást, mámoros nyelvi játék. Andreas ezt követően kibontotta a kis zacskót, ami ott hevert mellette, felgördítette a vörös színű óvszert. Oldalra fordított, egyik lábam felemelte, s én megéreztem, milyen is, ha belém hatolnak. Fájt a ki-be tologatás, főleg az első pár, de aztán Andreas ezt követve bennem maradt, kissé jobban betolta magát, majd várt, hogy ellazuljak. Nem is tudtam, hogy ennyire mély érzések tudják megrohanni az embert, ha alátesznek egy jókora farkat. Nem akartam nyavalyogni, én is belementem a buliba, hát összeszorítottam a fogaimat, míg a másik férfi dugott. Nyál csorgott közben sokszor a lyukamhoz, és könnybe lábadt a szemem. A nekem csapódó ágyék sem tudta elhitetni velem, hogy leigáztak, s a másik testtel együtt rándultam, amikor elérkezett az orgazmushoz. A nyögés-sorozat, amit Andreas kiadott, megrázott, az ernyedő pénisz lassan kicsúszott belőlem, a férfi pedig hozzám simult, a vállamra csókolt.
Hallgattunk. A csend árnyalatai vettek minket körbe.
Ezernyi gondolat kavargott bennem, de nem tudtam, mit is mondjak a történtek után.
Odasandítottam a srácra, és elkapott a szívdobogás, valami fantasztikusan festett.
- Legközelebb, mehetünk hozzám is.
Ettől annyira hevesen dobogott a szívem - a szavakat meghallva - mint tizenöt éves koromban, amikor az első randevúra készültem.
- Nem tudom, azt hiszem, Ann nem örülne, ha kiderülne, hogy mi kettesben találkozgatunk. - Ezt mi a fenének mondtam… - mérgelődtem azonnal.
- Nem muszáj a bigének mindent tudni. - Andreas ekkor a combomat simogatta, amitől újra megbizseregtem.
- Én nem...
- Jó, akkor majd, ha eldöntötted, mit akarsz, hívj fel! – szólt flegmán. – Öltözzünk, és szedjük magunkat rendbe. Musztafához bármikor jöhet újabb szobavendég.
Elkezdtem magamra rángatni a ruhám, kissé borús lett a hangulatom. Andreas mellém lépett, megsimogatta az arcom. Amikor megéreztem a borostája karistolását, elnyílt a szám, a csókba pedig beleremegtem. Ekkor szakították fel az ajtót, a Musztafa nevű eladó hiába hablatyolt, a két lányt nem lehetett megállítani. Szétrebbentünk, de későn, Ann állt az ajtóban. Túl sokat látott, egy barátnőjével végig követtek minket!


Folyt. köv.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
tgif ·
Mit is mondhatnék?...

cmjcmjcmj1988 ·
nekem végig állt a faszom...szűz még sajna a seggem (én is kipróbálnám, milyen egy igazi fasz a seggemben)...felizgultam
sztifler76 ·
Ezen könnyen segíthetünk nekem is ált a farkam mint az állat :-)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: