Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Így kezdődött minden

Amiről soha nem beszéltem másoknak, hogy mióta anyuék bevezették a netet, szabályos „pornó függő” lettem. A pasiknál ez természetes dolog, de a lányok nem szoktak ilyen filmeket nézni, nekem pedig szinte szenvedélyemmé, és éjszakai szertartássá vált a különböző kategóriák feltérképezése. Nemi életem ennyit jelentett, éjjel maszti valami szoft leszbi pornóra, majd a lelkiismeret-furdalás, és a félelem, hogy vajon leszbikus vagyok-e? Erről egyébként keringett is rólam ekkortájt egy pletyka, mivel mint sokan mások, én is lelkes emo voltam ekkor, és a fekete rúzst, fekete körömlakkot, és egyéb stílus kiegészítők az osztály köztudatában a leszbikusok jellemzői voltak. Ráadásul nem volt egy barátom sem, a mellem nem volt nagy, mindig csak nadrágba láttak.
Mint minden év végén, idén is elmentünk osztálykirándulásra, ebben az évben éppen a Balatonra. Az osztályfőnökünk elég szabad kezet adott, a három napból egy volt kötelezően kulturális jellegű, a többiben azt csináltuk, amit akartunk. Ez nap közben a Balatonban való fürdést, éjjel pedig piálást, és felelsz vagy merszezést jelentett, legalábbis azoknak, akik nem feküdtek össze valakivel.
Azon az estén öten játszottunk, VBK-val alaposan feltankolva. Christa, Livy, Vivi, Tomi, és én. (A neveket megváltoztattam.)
Tomi persze nagyon élvezte, hogy ennyi lánnyal feszegetheti az alkohol nyújtotta lehetőségek határait, és egyre lelkesebben talált ki feladatokat. Szerencsére a szinte kötelező smárolós körből kimaradtam, a felső levevős feladatra pedig készültem, mert a pólóm alatt volt még egy trikó is, amit kifejezetten emiatt vettem fel. Tomi arca tanulmány volt, miután sikerült kiszednie pár körrel előbb, hogy nincs rajtam melltartó, majd elérnie, hogy le keljen kapjam a pólóm, és mégsem láthatott semmi olyat.
Közülünk Christa volt a legaktívabb. Mi többiek inkább csak vihogtunk, mint az idétlen tinik, ami egyrészt azért történt így, mert valóban idétlen tinik voltunk, másrészt pedig az elfogyasztott vörösboros kóla hatására. Tomi felsülése után ő került sorra, mire Tomi „merek”-et mondott.
- Szóval mersz? – Christa szája eddig sosem látott, gonosz mosolyra húzódott. – Rendben. Mivel Cassandrával nagyon gonosz voltál, hogy le akartad csalni róla a felsőjét, kérj tőle bocsánatot.
- Ennyi?
- Kevesled? Rendben… akkor kérj bocsánatot térden állva, és hogy lássuk, tényleg bánod, csókold meg a lábfejét is!
A lányok vihogtak, köztük én is, de mellé feltűnt az is, hogy Tomi arca egy pillanatra milyen lángvörösre gyúlt, és mint ha a lába között is megmozdult volna valami. Tomi egyébként mindig tetszett nekem, de sose hittem, hogy rám, a kis különcre úgy gondolna, mint csajra. Inkább barátok voltunk, ő Christával lógott általában.
- Na ne… ez nem durva kicsit? – Tomi furán ijedten próbálkozott, de a lányok (köztük én is) egy emberként hurrogták le.
- Na mi van, nagyfiú? Nem mered?
- Pedig mi bevállaltunk ennél merészebbeket is…
- Vagy talán nem tetszik a fekete lakk? – tódítottam hozzá én is, a lábkörmeim fekete színére utalva.
- Jól van, jól van. Bocsi Cassandra, sajnálom.
Tomi térdre ereszkedett, majd lassú, óvatos mozdulattal megcsókolta a lábfejem.
Már éppen emelkedett volna fel, mikor Christa megszólalt.
- Ennyi? Na ne szórakozz. Csókolgasd rendesen!
Tomi nem mondott semmit, de mikor a többiek szintén lelkesen követelni kezdték, még vagy egy percig csókolgatta a lábfejem, és mindegyik után újra bocsánatot kért.
Úgy éreztem, mint ha atombombát robbantottak volna a fejemben. Nagyon különös érzés vett rajtam erőt, megremegtem, és éreztem, hogy benedvesedtem. A lányok lelkesen hujjogtak, vihogtak és tapsoltak, Tomi tűzvörös arccal állt fel, és rögtön a VBK után nyúlt, így szerencsére nem vették észre, hogy rám különös hatást gyakorolt ez a dolog. Igyekeztem vihogással eltakarni a zavaromat.
Innentől nem tartott soká a játék. Késő volt, a boros kóla is kifogyott, és mind egyetértettünk, hogy Tomi megalázásánál ma már nem tudunk jobbat kitalálni.
Aznap éjjel nem tudtam aludni. Folyton az járt a fejembe, ahogy Tomi szája a lábfejemhez ér. Forgolódtam, és egyszerre azon kaptam magam, hogy masztizni kezdtem.
~ Mégsem kezdhetek masztizni három lánnyal egy szobában, már így is azt hiszik, leszbi vagyok…~ gondoltam, és kimentem, hogy kicsit kiszellőztessem a fejem. A zuhanyzó a szobákon kívül volt, úgy döntöttem, egy hideg vizes zuhany segít lehiggadni. Bár nem volt külön női és férfi részleg, hajnali háromkor nem gondoltam, hogy bárki más is ott lenne, nap közben pedig a lányok zuhanyoztak előbb. (Az osztályban lévő srácok becsületére váljon, hogy egyik sem leskelődött ilyenkor.)
Megdöbbenve láttam, hogy a villany ég, és valaki éppen ekkor zuhanyozik. Fel sem fogtam elsőre, hogy az égő villany nem teljesen normális ezidőtájt, beléptem, és döbbenten láttam, hogy Tomi áll a zuhany alatt, kezében a nagy, duzzadt farka, amit vadul rángat. Engem sokkolt a látvány, csak álltam ott döbbenten, arra sem volt erőm, hogy elforduljak. Tomi szintén megdöbbent, de neki legalább arra volt lélekjelenléte, hogy elforduljon.
Sose láttam még élőben farkat, csak a filmeken. Tomié nekem akkor hatalmasnak tűnt, pedig közelében sem volt a filmeken látható extrém méreteknek. Baromira zavarba jöttem, és nagyon ki akartam menni, elfelejteni amit láttam. A testem azonban nem engedelmeskedett. Egyszerre azon kaptam magam, hogy beszélek, de mint ha más beszélne az én számmal.
- Rám gondoltál közben?
Mit művelek? Ez nem én vagyok. Én ilyet sosem… ilyeneket mondtam magamnak, de közben izgatottan vártam a folytatást.
- Cassandra… nem mennél ki?
- Kérdeztem valamit… - a hangom parancsoló, nem egy ijedt szűzlány hangja, hanem egy ragadozóé. Ahogy szemem sarkából belepillantottam a tükörben, az arcomon Christáét megszégyenítő, gonosz mosolyt láttam. Egyszerre megijedtem magamtól, és végre sikerült elinduljak kifelé, de Tomi félreértette a mozdulatomat. Azt hitte, el akarom mesélni a lányoknak, ami történt, mire bepánikolt, és ijedten, kisfiúsan vékony hangom utánam kiáltott.
- Várj… igen, rád gondoltam közben! Kérlek…
- Rám? – őszintén meglepett a dolog. – És mit?
Nem azért kérdeztem, hogy kellemetlen helyzetbe hozzam, de őszintén nem hittem volna, hogy egy ilyen A kategóriás pasi rám gondolna úgy.
- Hát, amit ma a játék végén csináltam…
Tomi arca vörös volt, a pillantása a lábamra siklott. És, nem tudtam nem észrevenni, a farka még jobban megmerevedett.
Egy pillanatig haboztam, majd kinéztem a félig nyitott ajtón. A táborban mindenki aludt. Becsuktam az ajtót, majd leültem az egyik padra, ami a ruhák tárolására szolgál a zuhanyzás alatt, és mielőtt végiggondoltam volna, mit csinálok, előre nyújtottam az egyik lábam.
- Csináld.
Ennyit mondtam, mire Tominak elkerekedett a szeme.
- Micsoda???
- Tomi! – a hangom ismét parancsoló volt. – Gyere ide, és feküdj hanyatt.
Tomi félig döbbenten, félig hitetlenkedve engedelmeskedett. Bal lábfejemmel cirógatni kezdtem a meredező farkát, a balt pedig az arca elé tettem.
- Csináld. Most szólok utoljára.
Tominak nem kellett több. Lelkesen csókolgatni, nyalogatni kezdte a lábfejem, szopogatta a lábujjaimat, miközben kéjeseket nyögött. Én eközben a lábfejemmel a farkát cirógattam, a jobb kezem mutató ujja pedig hevesen körözött a csiklómnál.
Én élveztem el előbb. Nagyot sikkantottam, mire a lábfejemmel éreztem, hogy Tomi farka megfeszül, majd ömleni kezdett belőle az ondó. Rengeteg jött, a filmeken láttam ennyit, pedig úgy tudtam, azok túloznak.
- Erről ne beszélj senkinek! – mondtam neki pár perccel később, majd visszamentem a szobába. A lányok szerencsére mélyen aludtak, nem ébredtek fel. Én pedig végre nyugodtan tudtam aludni, bár tudtam, hogy ma este valami végérvényesen megváltozott bennem.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: