Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Így készült: a Beautiful Liar -1 és 2. nap

Írta: Kash The Priest (kash_the_pr1est@yahoo.com)
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2007. július


Így készült: a Beautiful Liar - 1. nap


Megérkeztem a stúdióba a forgatás első napjára. Két nagy sztár duettjéhez készítettünk videoklipet, de mivel a megbeszélésen nem nagyon figyeltem, fogalmam sem volt, hogy kik is lesznek azok.
Volt nálam pár fánk. A stúdióban és a lakókocsikban mindenki ezt zabálta, én meg nem akartam különcködni. Leültem az egyik kocsi mellé, a lépcsőkre.
Bevágtam egy fánkot, és azon tűnődtem, hogy egyek-e még egyet. Nem akartam idejekorán elhízni, úgyhogy a többit eltettem későbbre. Ahogy visszaindultam a stúdióhoz, kinyílt a lakókocsi ajtaja. Megfordultam, hogy lássam, ki az, és legnagyobb meglepetésemre Shakira lépett ki az ajtón! Basszus! Csak nem ő lesz a klip egyik sztárja?
- Máris kezdünk? - kérdezte finom dél-amerikai akcentussal.
- N-nem... - mormogtam meglepetten. Hosszú, fekete ruha volt rajta, egészen a padlóig ért. A ruha vállpántjai között semmi sem takarta el a mellét. Ez aztán dögös klip lesz!

- Azt nekem szántad? - mutatott Shakira a fánkomra.
- A tiéd, ha kéred... - feleltem, mire elmosolyodott.
- Mit csinálsz itt?
- Én vagyok az operatőr – feleltem. Elég uncsin hangzott, de még sosem voltam ilyen boldog, hogy elmondhattam.
- Túl fiatalnak tűnsz - mondta.
- Akárcsak te - bókoltam neki, erre ő elmosolyodott.
- Mi tart olyan sokáig? - váltott témát.
- A fodrász és a sminkes - feleltem. Fogalmam sem volt, hogy ki lehet a másik sztár. Gondoltam, hogy egy pasi lesz, mert általában egy férfi és egy nő szokott duettet énekelni.
- Találkoztál már vele? - kérdezte Shakira.
- Kivel?
- Beyoncé-val.
Erre csak a fejem ráztam. Most döbbentem rá, hogy milyen jó nők lesznek ebben a klipben.
- Kissé ideges vagyok miatta. Az a nő annyira gyönyörű! - mondta.
- Nem együtt vettétek fel a dalt? - kérdeztem.
- Nem, külön-külön.
Nyilván nem tudták összeegyeztetni az időpontokat.
- De azért elég nagy rutinotok van. A koreográfiát sem gyakoroltátok együtt?
- Nem. Igen. Nem. Igen, van rutinunk. De nem gyakoroltunk együtt. Pedig kellett volna - nevetett. Kissé bele is zavarodhatott a válaszolgatásba, mert elhallgatott. Fogalmam sem volt, hogy mit mondjak.
- Kérsz egyet? - kínáltam a fánkokat.
- Nem lenne szabad... de kérek. Gyere be - mondta, és bement a lakókocsiba. Utána mentem, és becsuktam magam mögött az ajtót. Eddig nem is érzékeltem, hogy ez a lány milyen alacsony, alig százütven centi. Amikor láttam az előadását a tavalyi VMA díjkiosztón Wyclef Jean-nal, azt hittem, a pasas olyan nagy, de pont fordítva: Shakira volt olyan kis nőci.

A lakókocsiban egy kétszemélyes dívány és két fotel volt. Shakira a díványra ült, és úgy döntöttem, hogy mellé ülök. Odatartottam neki a papírzacskót, ő kivett egy fánkot, én meg egy másikat. Miközben ettünk, őt figyeltem.
- Nagyon jó alakod van - bókoltam neki.
- Köszi! - felelte. - Nagyon-nagyon sokat kell ezért szenvednem. És mostmár neked köszönhetően száz felülést kell csinálnom, hogy ezt ledolgozhassam.
- Te kérdezted, hogy neked szántam-e...
- Nemet kellett volna mondanod! Rossz kis Shakira! Semmi zsíros kaja! - nevetett. Keresztbe tette a lábát, így végignézhettem formás combjain.

- Milyen klipeket csináltál eddig? - kérdezte.
- Néhány rockbandásat, meg valami nóném repperest - válaszoltam. - Semmi híresebbet. Addig még én sem hallottam róluk. - Shakira nevetett, könnyen le lehetett nyűgözni. - Ez lesz az első nagyobb klipem.
- Szerintem az operatőr fontos része a klipeknek. Ők sosem kerülnek rivaldafénybe, csak a rendezők - próbálta fényezni az egómat. - Ha a rendező azt mondja, forgass, akkor az operatőrnek forgatnia kell. De ha nincs ott az operatőr, ki fog forgatni? - kérdezte.
- Talán egy másik operatőr? - mondtam. - Én nem vagyok olyan, mint te. Pótolható vagyok.
- Ó! Szóval én nem vagyok pótolható, de te, vagy a fánkos ember igen?
- Hát én már csak ennyire vagyok fontos - mondtam szarkasztikusan. - Mint egy fánkos ember.
- Nem is igaz! - nevetett a nő, és a vállamra tette a kezét.
- Semmi gond. Tudom, hogy pótolható vagyok. De azért örülnék, ha ezentúl nem hasonlítanál a fánkos emberhez.
- Rendben - kacsintott Shakira. Ez jól indult: Shakira velem nevetgél, és rám kacsint! Jó jel!

- Hé, Shakira! Te jössz! - dugta be a fejét egy nő az ajtón, aztán tovább is szaladt.
- Annyira ideges vagyok! - mondta Shakira. - Most fogok találkozni Beyoncé-val!
Ha jól láttam, elkezdett izgulni egy kicsit.
- Ne aggódj, jól fog menni - mondtam, és megöleltem. Legnagyobb meglepetésemre magához szorított. Felálltam, és az ajtóhoz mentem.
- Várj! Hogy hívnak? - kérdezte az énekesnő.
- Kash - válaszoltam.

Kimentünk a díszlethez.
- Oké! Shakira szólójával kezdünk a zöld teremben! - mondta egy pasas, úgyhogy a zöld terembe mentünk, és Shakira munkához látott. A látványtervek szerint majd később adjuk a zöld háttér helyére digitálisan a padlón folyó vizet és a kék naplementét.
A látványterv szerint a két énekesnő a klip második feléig nem is szerepel közös helyszínen. A forgatást három napra bontották szét. A vizes jelenetet holnap vesszük fel. Az lesz a legnehezebb meló, mert mindig komplikált a klipekben az esőt szerepeltetni. Nem akartunk ezzel kezdeni, de a végére sem akartuk hagyni, ezért került a második napra. Abban a jelenetben már Shakira és Beyoncé is szerepelni fog. Ezek szerint Shakira-nak még egy kicsit várnia kell, hogy találkozhasson Beyoncé-val.

Természetesen tucatnyi felvételt készítettünk, kipróbáltuk az összes lehetséges beállítást. Eddig még nem is hallottam a dalt, a címét is csak most tudtam meg. Az egyik kolléga azt mondta, hogy ez eredetileg egy Beyoncé-szám, és Shakirának alig volt szerepe benne, csak később adták hozzá a hangját, amikor úgy döntöttek, hogy kislemez lesz belőle. Szerintem a szám zenéje nagyon Shakirás lett, sőt, egy kis kelet-európai varázslat is dübörgött benne. Hát legalábbis ezt szűrtem le abból, ami ezeken a hangszórókon átjött.

Amikor végeztünk, Shakira odajött hozzám.
- Csak holnap fogtok Beyoncé-val közösen szerepelni – mondtam neki.
- Ó... - szomorodott el egy kissé.
- Ne aggódj! - fogtam meg a vállát. - Itt maradhatsz, és végignézheted, amit vele veszünk fel.
- Ez jó ötlet! - mondta.
- Ööö... Kash? - jött oda egy ipse. - Meg kell csinálnunk a másik felvételt.
- Oké - mondtam, és a manus után mentem. Ha nem Shakirával beszélgettem volna, most biztos kiabált volna velem.

Hátranéztem Shakirára, aki visszamosolygott. Aztán elment átöltözni, miközben én nekiláttam Beyoncé jelenetének. Lenyűgöző volt látni, ahogy Beyoncé rövid, fekete ruhájában a kamera előtt táncol.

Beyoncé nem beszélt velem. Én a kamera mögött álltam, ő pedig a kamera előtt. Lehet, hogy ha reggel nem lógtam volna odakint, Shakira-val sem beszélgethettem volna.
Mikor Beyoncé befejezte, le is lépett. Aztán Shakirára vártunk, hogy nekiláthassunk a következő jelenethez.
Az ilyen klipek készítésénél az állandó ruhacsere veszi el a legtöbb időt, ezért húzódik három napon át. Maga az öltözködés nem is tart hosszú ideig, inkább a fodrászkodás, a smink meg az effélék. Szinte minden jelenethez más frizura kell, és ezek kialakítása általában egy óra. Úgyhogy most megint várhattunk.
Végül kijött Shakira. Mára ez volt az utolsó jelenete, úgyhogy már csak Beyoncé-ra várt. Mikor Beyoncé is kijött, Shakira odament, és bemutatkozott, én meg a kamera mögül figyeltem, hogy hogyan nevetgélnek. Aztán Shakira odajött hozzám és leült mellém, Beyoncé pedig a zöld háttér elé állt.

A felvételek közben Shakirával beszélgettem, és mikor végeztünk, Shakira bemutatott Beyoncé-nak. Gyorsan kezet fogtunk, aztán mindkét énekesnő a lakókocsijába vonult. Pár perc múlva mindketten előbukkantak, mert el akartak menni valahova szórakozni. Mindkettejükön mélyen kivágott blúz, sötétkék farmernadrág és fekete dzseki volt. Mindketten hátrakötötték a hajukat.
Shakira rámnézett, rámmosolyogott, és intett egyet. Mintha minden lassított felvételen történt volna. Egy pillanatra azt hittem, hogy magával hív, de csak búcsút intett.

Aznapra végeztünk, úgyhogy én is hazamentem. Pár utcával arrébb laktam, így nem kellett albérletre költenem a forgatás alatt. Annak idején pont ezért választottam lakást a stúdiók közelében.


************


Így készült: a Beautiful Liar - 2. nap


Másnap korán bementem a stúdióba. Reméltem, hogy megint összefutok Shakira-val, és megint beszélhetek vele. Vettem pár bagettet és egy kis krémsajtot, hogy elmondhassam, hogy hoztam neki reggelit. Kopogtam a lakókocsi ajtaján, de nem történt semmi.

Megint kopogtam, megint semmi. El kellett volna mennem, de valamiért úgy döntöttem, hogy bemegyek. Kinyitottam az ajtót, és beléptem. Körülnéztem, de sehol nem láttam az énekesnőt. A hálószobába is benéztem, de az ágy érintetlen volt.
- Shakira? - kiáltottam, és kijöttem a hálóból. Lehet, hogy zuhanyozik? - Shakira? - kiáltottam, hátha nem hallott a víz miatt. De nem hallottam a zuhany hangját sem.
- Kash? - hallottam a hangját a hátam mögött. Ahogy megfordultam, láttam, hogy még mindig a tegnapi ruhája van rajta. Sötétkék farmer, vörös top.

- Szia! - ölelt az énekesnő az egyik karjával. - Mit csinálsz itt?
- Hoztam neked reggelit. Ha még nem ettél semmit...
- Még nem - mosolygott. - Nagyon éhes vagyok!
Az egyik oldalon volt egy főzősarok. Shakira leült egy székre, én egy másikra, és közben a kést kerestem.
- Mit hoztál? - kérdezte Shakira.
- Bagettet - feleltem, és közben találtam egy kést.
- Már hallottam róla, de még sosem ettem - mondta Shakira.
- Akkor itt az ideje! – mondtam. Elővettem két tányért, és félbevágtam az egyik bagettet.
- Miért vágod el? - kérdezte.
- Túl nagy ahhoz, hogy egyedül egye az ember, és így meg is tudom kenni... - vettem elő a krémsajtot. Megkentem a bagettet, és átnyújtottam neki.
- Teljesen meg fogok így hízni! - nevetett Shakira.
- Én minden nap ezt eszem, és mégsem híztam el - mondtam, és beleharaptam a részembe.
- Lássuk! - felelte Shakira, felállt, és előrehajolt. Felhúzta a pólómat, és a hasamra csapott, ami nem volt épp kemény, de azért karban volt tartva. - Mennyit gyúrsz? - kérdezte.
- Nem sokat. Reggelente futok, este pedig csinálok pár felülést és fekvőtámaszt.
- Nem rossz - mondta, és megint a bagel-be harapott. - Mmm! Ez nagyon finom! - mondta, és megint harapott egyet. Én csak mosolyogtam, és figyeltem, ahogy eszik. Volt benne valami megfoghatatlanul furcsa. Valahogy megváltozott tegnap óta.

Mikor befejeztük, a díványhoz ment.
- Annyira fáradt vagyok, és a lábam is fáj - panaszkodott. - Meg tudnád masszírozni?
- Hát persze - feleltem, és a kanapéhoz mentem. Shakira felemelte a lábát, hogy leülhessek, aztán az ölembe rakta. Levettem a cipőjét, és a sarka alatti párnácskákat kezdtem masszírozni.
- Ez nagyon jó! - nyögte Shakira lehunyt szemmel. Pár percig még simogattam, de aztán valaki kopogott az ajtón.
- Fodrász és smink - mondta egy hang. Felpattantam, és lassan Shakira is lábra állt.
- Később találkozunk - mondta, megölelt, és adott egy puszit.
- Oké - mondtam. - Hamarosan.
- Ne hagyd itt a bagettet - mondta Shakira.
- A tiéd - mondtam.
- Na ne! - válaszolta. - Teljesen el fogok hízni! - tréfálkozott.
- Akkor nem hagyom itt ezt a kísértést - kaptam fel a papírzacskót. - Szia - mondtam, és kimentem.

Úgy volt, hogy a forgatás csak félóra múlva kezdődik, úgyhogy ott tengtem-lengtem a lakókocsik között. Hallottam, ahogy kinyílik egy ajtó, és Beyoncé-t pillantottam meg. Éppen kijött a lakókocsijából. Gyönyörű volt, vörös selyemköpenyt viselt, és mikor meglátott, széttárta karját és felkiáltott.

- Hé!
Még nem volt teljesen kész, úgyhogy késni fog a forgatás. Az első jelenet az övé volt. Én is csak integettem neki, mert megszólalni nem is tudtam volna.
- Ugye, te vagy az operatőr? Shakira már mesélt rólad - mondta Beyoncé. Nem tudtam, mit mondhatnék neki.
- Bagettet? - ajánlottam fel neki a papírzacskót.
- Remek ötlet! - mondta, és visszament a lakókocsijába. Körülnéztem, aztán utána mentem, és becsuktam magam mögött az ajtót. A kocsi belseje nagyjából ugyanolyan volt, mint Shakiráé. Beyoncé a kanapén várt. Körülnéztem a fiókokban, és találtam egy kést. Adtam a hölgynek egy tányért, rajta a félbevágott bagettel.
- Tessék – mondta, és nekemadta a bagett egyik felét. - Az egyik a tiéd. - Elvettem tőle, és leültem mellé. - Pont erre vágytam - mondta.

Figyeltem, ahogy eszik. Ekkor jutott eszembe, hogy Shakirán ugyanaz a ruha volt, mint tegnap éjjel. És most Beyoncé azt mondta, hogy Shakira rólam beszélt. Mikor? Tegnap este? Vagy ma reggel? Lehet, hogy Shakira vele töltötte itt az éjszakát? És ha igen? Csak azért, mert itt aludt el, vagy valami más is történt?
- Kemény este volt? - kérdeztem.
- Hát nem sokat aludtam, sajog az egész testem.
Miért sajog a teste? A logikus magyarázat szerint a tegnapi forgatás miatt, de perverz énem azt súgta, hogy inkább a Shakirával töltött éjszakáról van itt szó.

- Ha akarod, megmasszírozhatlak, attól függ, hogy hol fáj - ajánlottam.
- Tényleg? - kérdezte gyönyörű mosolyával. - Ez nagyszerű lenne!
Felkelt, és a hálószobába ment. Utána mentem, miközben ő lefeküdt az ágyra, és kioldotta a köpeny övét. Hátat fordított nekem, úgyhogy nem láttam semmit, és egy szál fekete bugyiban feküdt le az ágyra. Csak ott álltam, és gyönyörű fenekét néztem.
- Csak nem a popsimat nézed? - kérdezte komoly hangon. Szerintem jól tudta, hogy pontosan azt nézem.
- Gyönyörű, lélegzetelállítóan szép popsi - válaszoltam, mire elnevette magát.
- Mindent a szemnek, semmit a kéznek - közölte, én meg leültem mellé. - Az egész hátam fáj - mondta. Erre munkához is láttam. De mielőtt jobban belemerültem volna, kopogtak az ajtón, és valaki bejött a kocsiba.
- Fodrász és smink! - kiáltotta az illető. Egy nő lehetett. - Ó! - kiáltott fel, amikor a hálóhoz ért. - Kaptok pár percet, hogy befejezzétek a dolgot.
- Gyere vissza! - kiáltotta Beyoncé. - Csak meg akart masszírozni, nincs mit befejezni.
A nő visszajött, úgyhogy gyorsan leléptem. Egy kissé kínosan éreztem magam, pedig csak öt percig simogathattam Beyoncé hátát, és a fenekét is csak bugyiban láthattam.

Mostmár elég időt elbasztam, úgyhogy ideje volt visszatérni a forgatásra. Mára először egy függönyös-szélgépes jelenetet terveztünk, aztán egy-egy szólórészt a lányoknak, s az esős jelenet befejezését.
Shakira volt az első. A függönyös-szélfúvós jelenettel kezdtünk. Shakira teljesen feketében volt, csak a derekán virított egy ezüst öv. Megcsináltuk a felvételt, és mikor végeztünk, leült mellém.
- Jó voltál - bókoltam neki.
- Köszi - válaszolta. - De én csak kiálltam, és táncoltam.
Ekkor jött be Beyoncé. Elég gyors volt, ahhoz képest, hogy amikor utoljára láttam, még álmosan kóborgott a lakókocsijában. Rámnézett, elmosolyodott, és intett egyet.
- Ez meg mi volt? - kérdezte Shakira.
- Semmi.
- Nem tűnt semminek! - mondta Shakira.
- Adtam neki egy bagettet.
- Én is nagyon örülnék most egy bagettnek - mondta Shakira. - Látod, hova juttattál? - paskolta meg játékosan a combomat. - Biztos fel akarsz hízlalni!

Shakira elment átöltözni, és tíz perccel később vissza is tért. Az esős jelenettel folytattuk. Már csak Beyoncé kellett a megfelelő ruhát felvegye, és kezdhettünk is. Mindketten hosszú, fekete ruhákat kaptak.

Hihetetlenül szép jelenet volt. Teljesen átnedvesedett mindkettőjük ruhája, abban rázták a cickóikat és a feneküket. Együtt még szebbek voltak. Tuti, hogy a stáb többi férfitagjának is ugyanúgy megkeményedett a farka, mint nekem. Újra meg újra megcsináltattuk a lányokkal a jelenetet, nem győztünk gyönyörködni bennük. A végén már vacogott is a foguk.

Beyoncé egyik embere az énekesnőre borított egy törölközőt, átölelte, úgy próbálta felmelegíteni. Shakirának nem voltak itt az emberei, vagy kísérete, vagy hogy a francba hívják őket, így hát felkaptam egy törölközőt, Shakirára borítottam, és átöleltem, hogy felmelegítsem.
- Fázok! - mondta remegve.
- Ne aggódj, visszaviszlek a lakókocsiba, ott ledobhatod ezeket a nedves ruhákat, és vehetsz egy forró fürdőt. - mondtam, és megpusziltam az arcát. Lehet, hogy ez nem volt jó ötlet, de a lány elmosolyodott, és hozzám simult.
Elkísértem a lakókocsijához. Mára már végeztünk, úgyhogy nem volt baj, hogy elhagytam a díszletet.
- Na itt volnánk. Magadra is hagylak - mondtam, és elfordultam.
- Kash? – szólított meg, erre visszafordultam. Shakira előrelépett egyet, és megállt előttem. - Köszönöm - mondta, és megcsókolt. Persze én is visszacsókoltam, de ez csak rövid, zárt ajkas csók volt. - Holnap találkozunk - mondta, és bement.
Nem tudtam, hogy vajon azt akarja, hogy kövessem-e, de az ajtó bezárult.

Visszamentem a díszlethez, és a stábbal a holnapi tervekről beszélgettem. Mikor végeztünk és hazaindultam, elmentem Shakira kocsija mellett, de látni akartam. Kopogtam az ajtón, és benyitottam. Nem volt sehol.

- Shakira? - kiáltottam, és a hálószobába mentem. Láttam, hogy a fürdőszoba ajtaja nyitva volt. - Azt hiszem, itt hagytam a mobilomat - hazudtam, mert szükségem volt valami kifogásra. Kopogtam a fürdőszoba ajtaján is, de hiába néztem be, ott sem volt senki. Az énekesnő nedves ruhái a padlón hevertek, de semmi jele nem volt, hogy bárki zuhanyozott volna. Körülnéztem az egész lakókocsiban, de Shakira sehol sem volt.

Hova tűnhetett? Ekkor esett le, hogy miért volt Shakira reggel még mindig a tegnapi ruhájában, és hogy mikor beszélgettek rólam. És ezért tűnt Beyoncé egy kissé féltékenynek, amikor Beyoncé olyan vidáman intett nekem. Tudom, hogy úgy tűnik, mintha csak bizonyítani akarnám, hogy a lányok leszbikusak, de lehet benne valami.

Várjunk csak! Mi lenne, ha megnézném Beyoncé lakókocsiját? Hátha Shakira is ott van.
Kimentem a kocsiból, Beyoncé szálláshelyéhez mentem, és bekukucskáltam az ablakon. Shakira ott volt, ahogy vártam.

- Ugye tudod, hogy csak azért kellett mindent olyan sokszor felvenni, mert a srácok látni akarták a nedves testünket? - kérdezte Beyoncé.
- Igen, és ahogy a mellünket rázzuk - tette hozzá Shakira, és mindketten nevettek. Beyoncé-n még mindig a nedves ruha volt, Shakira-n pedig fekete nadrág, és egy szürke szvetter. Mindkettőjük haja csurom víz volt. Lehet, hogy nem volt köztük semmi, csak beszélgettek. Lehet, hogy csak a fantáziám lódult meg egy kicsit. Le akartam lépni, de még utoljára bekukkantottam.
- Nem fázol abban a ruhában? - kérdezte Shakira.
- Dehogynem! Éppen le akartam zuhanyozni, de teljesen megfeledkeztem róla, amikor beléptél - felelte Beyoncé.
- Gyere, hadd segítségek - lépett Shakira Beyoncé-hoz. Lehúzta a válláról a ruha pántját, és így elővillantak a barna énekesnő mellei. Nagy, sötét, kemény mellbimbói voltak. Gyorsan előkaptam a mobilomat. Mostmár örültem, hogy az eladó annak idején rábeszélt a kamerás változatra. Végre valami értelmeset is felvehetek vele.

Belemásztam a menübe, és a maximumra, hatvan percre állítottam a felvétel idejét. Aztán felemeltem a telefont, és feléjük irányítottam, sőt rájuk is zoomoltam. Beyoncé mostmár teljesen pucéron állt ott.

Shakira Beyoncé melleire hajolt, és megnyalta a nagy, kemény bimbókat, sőt, finoman a szájába is szívta.
- Egy forró zuhanyra vágyom - mondta Beyoncé.
- Én is - mondta Shakira és levette a pulcsiját.
- Nagyon csini vagy - mondta Beyoncé, és megcsókolta Shakirát. Mindketten jó nagyra nyitották a szájukat, már nem is tudtam követni, hogy melyikük nyelve hol is van, de nagyon dögös volt az egész.

Végigsimítottak egymás nedves haján, sőt, Beyoncé még Shakira testére is rátévedt. Shakirán egy buggyos póló volt, valószínűleg valami régi pasié. Beyoncé keze Shakira pólója alá csúszott.
- Óóóóóóóó - nyögte Shakira remegő lábbal.
- Ez jó érzés, Shaki? - kérdezte Beyoncé. Shaki? Ez meg miféle becenév? Már két napja lógok ezzel a csajjal, és még sosem mondta, hogy nevezzem Shaki-nak.
- Igen - nyögte Shakira. Beyoncé keze ide-oda mozgott. Shakira pólója eltakarta, hogy mi történik, de sejtettem, hogy Beyoncé finoman ujjazza a kisasszonyt.

Beyoncé letérdelt, és felemelte a pólót. Shakira segített neki, levette a nadrágját. A teste tökéletesen kidolgozott és finom volt. Beyoncé előrehajolt, és belenyalt Shakira puncijába. Éreztem, hogy keményedik a farkam, közben Beyoncé az orgazmusig nyalta Shakirát.
- Hadd kóstoljam meg a nedveimet rajtad! - mondta Shakira. Beyoncé felállt, és megcsókolta a szőke énekesnőt. Miközben csókolóztak, egymás testét simogatták. Shakira keze Beyoncé popsijára csúszott, megszorította, aztán az egyik ujját végighúzta a két félgömb között. De ez nem volt még elég, az ujja el is tűnt Beyoncé fenekében.

- Folytassuk a zuhany alatt - mondta Beyoncé mosolyogva.
- Oké! - mosolygott Shakira, és szájoncsókolta Beyoncé-t, majd kihúzta az ujját. És ahogy a hálószoba felé mentek, észrevettem, hogy Shakira a szájába veszi az ujját, amit csak most húzott ki Beyoncé fenekéből.

Megnyomtam a mobilom OK gombját, elmentettem a felvételt, és úgy döntöttem, megkerülöm a lakókocsit, hátha a másik oldalról belátok a hálóba is.
- Hé, Kash! - hívott oda magához a klip rendezője egy cigit lengetve.
- Heló - mondtam, és próbáltam felidézni a nevét, de nem ment. - Mi a pörgés? - kérdeztem.
- Jól csináltad ezt a mait - mondta, és szívott egyet a cigijén. - Jó anyag lesz, érezni lehet a két sztár közötti feszültséget. Láttalak, amikor Shakira-val beszélgettél - mondta, és elindult velem. Hátranéztem a lakókocsira, és csak vonakodva követtem a manust, aki még mindig ontotta az okosságot. - Keményen elkapám egyszer! Micsoda segge van! Tudnék vele ezt-azt kezdeni!
- Beyoncé-nak is elég jó a segge - mondtam.
- Hmm! - bólintott egyetértően, és megint szívott a cigiből. - A holnapi felvétel csodálatos lesz! Még jobban a mellekre és a seggekre koncentrálunk majd. Gyere, meghívlak egy sörre.
Hát ebből már nem tudtam kimászni. Ki kellett tartanom, mert ha visszautasítom, rosszra fordulhatnak a dolgok.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sinara ·
Nem szeretem a celebrity történeteket, mert ezek az esetek túlnyomó többségében talán túlságosan is arra koncentrálnak, hogy "na, most olvashatunk egy jó szaftos erotikus történetet erről vagy arról a hírességről". Nincs különösebben ellenemre, ha egy történet egy személy körül forog, de ez szerintem valamennyire a fantázia hiányára utal.
Amellett pedig csak azért, mert egy ismert személyiségről van szó, abból indulnak ki az írók, hogy őket mindenki ismeri, és mindent tudnak róluk. Az a kisebbik probléma, hogy ez nem mindig igaz. A nagyobbik az, hogy emiatt elhagynak olyan részleteket a karakter ismertetéséről, amik elvben tényleg feleslegesek, mert úgyis tudjuk, hogy hogy néz ki pl. Shakira, de !zek nélkül mégis hiányérzete van az embernek.
A jelen történet ötlete jó, de a fent említett hibákat sajnos követi, és néha kicsit talán elkapkodott.
Az tetszett benne, hogy inkább a jelekre és az előjátékra épített, mint a kemnény szexre. Egyébként viszont feledhető.
A fordítás néhány elgépeléstől és elírástól eltekintve jó. Plusz megint átvetted az angol gyakorlatot, hogy nagyrészt csak a neveikkel utalsz a karakterekre. Ez néha már zavaró, de összességében megbocsátható. ;)

Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google +-on is elérhettek!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: