Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Igazgatóm 2.

Teljes hétvégén izgatott voltam, hogy mikor fognak hívni, kellek-e valami munkára, persze, egy kis szex munka is beleférhet, gondoltam magamban. Sajnos nem jött hívás, nem kellettem.
Hétfőn, izgatottan mentem dolgozni. Kíváncsi voltam, hogy vajon Dani mit mesélt el a főnöknek, illetve, hogy milyen volt a szerelmével?
Fél órával a szokottnál is korábban érkeztem. Elintéztem a reggeli teendőimet, vártam, hogy mi fog történni.
Jókedvűen megérkezett a direktorom, kedvesen, érezni lehetett, hogy az elmúlt napokban megkapott mindent, amire vágyott.  Megkért, hogy a laptopommal menjek az otthonába, mert Dani ott van, és nem akar egyedül lenni, amíg neki elintézni valója van a minisztériumban.
Természetesen, ahogy kívánja a Főnök.

Kiautóztam. Gyönyörű, nem túl nagy, de pompásan felszerelt házba. Csengetésemre, megjelent Dani, egy szál semmiben. Elkapott, berántott a kapun, csókolt, csókolt. Várj, mindjárt vetkőzöm, de a laptopra nagyon vigyázni kell. Berepültem szinte, és pillanatokon belül csupaszon álltam Dani előtt, kinek a farka, mint az ágyú, meredt felém.
-    Nagyon meg vagyok ijedve, mi ez a nagyon sürgős, ami pillanatokat sem várhat?
-    Semmi, semmi, csak, már alig várom, hogy a gyönyörű farkad a számban legyen.   Lelökött a kanapéra és a farkam a tüzes szájába került, és mint a fenevad szopott. Forgott velem a világ, szerintem 5 perc sem telt el, és máris a csúcsra jutatott. Ki kaptam a szájából a lőcsömet.
-    Várj, így nem lesz jó. Nem megyek sehova. A Főnök sem jön egyhamar, tehát hová ez a nagy sietség.
-    Annyira örülök, hogy megkaphatlak, hogy már az eszemet vesztem. El tudod Te azt képzelni, hogy mennyit kellett győzködnöm a Te híres főnököd, hogy kiküldjön? Nehezen tudtam rávenni, és bizonygatnom kellett, hogy egy vendéget, nem szabad egyedül hagyni – vigyorgott. De látod megérte.
Megfordított és kezelésbe vette a fenekem. A nyelvével olyan táncot járt, hogy újra, majdnem az élvezés kerülgetett.
-    Várj, most szopj nekem.
Bevettem a kőkeményen álló, már a kéjnedvében tocsogó gyönyörű rudat. Imádok szopni. Nyelvemmel körbefogtam, nyaltam, szívtam, szoptam. Nagyon jól bírta. Kezemmel simogattam a pici popsiját, néha, néha a nagy ujjamat is bedugtam. Ráfeküdtem. A popsija vágatába tettem a farkam és egyre erőteljesebben mozogtam rajta.
-    Szeretnél belém jönni?
-    Nagyon. Imádnám a borotvált szívedbe benyomni a nyilamat.
Egy pillanat alatt olyat puccsított, hogy a következő mozdulatommal, tövig belemártottam a farkamat.
-    Hú, ez hirtelen volt. Csak addig várj, míg felveszem a méreted. Ráborultam, Ő rögtön hasra feküdt, testünk össze tapadt. Fantasztikus volt, ahogy Dani nem engedte ki magából a farkamat.  Szorosan tartott a far izmával. Éreztem, hogy a belső picit lazult, kezdhettem a finom mozgást, majd az erőteljes pumpálást.
Éreztem, hogy nem amatőrrel van dolgom. Fantasztikus technikát mutatott be. Amikor, befelé nyomtam, összeszorított belsővel várt, kifelé húzva, szinte nem akarta kiengedni a lőcsömet. Óriási volt.  Meglepődtem, hogy milyen sokáig bírom, de ki akartam használni a lehetőséget, hiszen ilyen technikával kevés partner rendelkezik.  Éreztem, hogy jön a vég, a mindent elsöprő élvezet.
-    Jaj, nem bírom tovább. Megyek…., kiáltottam, a tárom teljes tartalmát beleürítettem a borotvált szív közepébe. Rajta maradtam fekve, nem akartam kijönni belőle. Óriási volt.
Ittunk egy italt, csókolgattuk egymást. Nem hagytam, hogy a büszkesége lelohadjon.
-    Na, Öcsém, most Én következek.
Bemutatta a mesteri szerető tennivalóit. Hogyan kell egy férfinek kényeztetni a másikat, hogyan kell nyújtani az orgazmust, milyen testhelyzetekben, mi a legjobb stb.
Igazából egy mesteri képzést kaptam szerelemből.

Boldog voltam. Repülni tudtam volna a boldogságtól. Sok magamfajta fiúval voltam együtt, de azok egy sem tudja, hogy mi a szex.

Már délután 5 óra körül járt az idő, amikor a szerelmeskedésünkbe belefeledkezve egy kulcscsomó leesését és egy puffanást (táska) hallottunk. Nagyon megrémültem, hiszen tudtam, hogy a főnök jött haza.

-    Jó napot kívánok! Látom, már nektek az van. Dani te mit tettél a Gézámmal? Vagy Géza, mit tettél a Danimmal?
-    Jaj, főnök, bocsánat, de nem tudtam ellenállni.
-    Én pedig nem hagytam, hogy ellenálljon. Sőt, nagyon jól éreztük magunkat. Inkább te is szabadulj meg a textiltől, és csatlakozz hozzánk.
-    Géza, nem is tudtam, hogy szereted a fiú szerelmet.
-    Én sem tudtam rólad, drága főnököm, hogy azt szereted, amit én is szeretek.
Közben a főnököm szép lassan, komótosan kezdte kihámozni magát a ruháiból. Nagyon kíváncsivá tett, hogy vajon a férfiassága is olyan, mint Ő maga, egyszerűen szexi.
Gyönyörű hosszú combok, erősen szőrösen, nem csak a karja, hanem a melle, a hasa, a háta is csupa szőr. Amikor levette a boxerét, egy csodálatos hímvesszőt láthattam, láthattunk, ami környékén, vagyis a szeméremdombon, a zacskón borotvált. Vagyis pontosan olyan, ahogyan én szeretem.

Mint megtudtam, főnököm tudta, hogy mi fog itt ma történni, ezért elment a fodrászához és megborotváltatta magát. Elmesélte, hogy minden pénteken megy a magán fodrászához, aki egy idősebb úr, és aki szépen megborotválja az arcát, a fenekét, majd a farka körül is. Dani rögtön megkérdezte: mennyibe kerül ez neked?
-    Megengedem, hogy leszopjon – mondta vigyorogva a főnök.
-    Ezt a nagylelkűséget, mi mit kérjünk tőle, ha fuvolázni akar?
Csak mosolyogtam, és fülig elpirultam. Észre is vette a főnök, talán ezért, rábukott a meredező farkamra, először csak nyalintott, kóstolgatta, majd fokozatosan eltüntette a szájában. Mit ne mondjak, életem egyik legjobb szopásában volt részem. Rá engedte a farkam a torkára, nyalta a golyóimat, kényeztette a popsikámat is. Amikor az elélvezés határára értem, abban a pillanatban váltott és máshol kezdte a kényeztetésemet.
-    Most én szeretnélek megízlelni, megkóstolni… akkor vettem észre, hogy a Dani szopja a farkát és közben ujjazza is a főnököt. Bocsánat, mondtam, teljesen belefeledkeztem.
-    Semmi baj, Dani bárhol, bármikor feltalálja magát, és nem egy sértődős fajta.
Főnököm átfordult és szinte megmozdulnom sem kellett előttem volt az a fasz, amire már olyan régen vágyok, és amiről oly sok álmom szólt.
Bekaptam e csodálatos ékszert, gyorsan eltüntettem a számban. Jó volt tudni, hogy abban a pillanatban csak az enyém, és senki másé. Élveztem minden pillanatát. Élveztem az illatát, formáját, keménységét.
Megfordított, és ezt a csodálatos faszt a lyukamhoz illesztette, és óvatosan nyomult belém. Élveztem, minden pillanatát, hisz az én lyukam már érzett vastagabb lőcsöt is. Nem okozott volna fájdalmat akkor sem, ha hirtelen belém nyomja. De az én aranyos főnököm, kedvesen, óvatosan tett magáévá. Azért egy picit nyöszörögtem. Teljesen bennem volt, kitöltötte bensőmet. Élveztem, ahogy rám feküdt, teljes testével beborított. Mennyei volt. Dani elénk guggolt és minket szopatott. Majd hozzálátott az igazi dugásomhoz. Azt felejteni sohasem fogom. Persze, úgy hiszem, hogy a fartechnikámat bemutatva a főnököm sem fogja elfelejteni.

Csodálatos volt, a történteket nem lehet szavakba önteni, azt át kellett élni.

Vacsora után a hálószobába tettük székhelyünket. Egy nagy francia ágy uralta a szobát, mellette két kis éjjeli szekrény. A különlegessége, hogy a plafon és egyik oldala tükörből áll.

Főnököm elmesélte, hogy amikor jelentkeztem az állásra, már akkor tudta, hogy be fog cserkészni engem, ebbe a szobába. Amikor meglátta, megleste, hogy a fiús filmet nézem, akkor már teljesen biztos volt benne. Viszont, nem tudta mire vélni, hogy a hétvégeken soha nem érek rá, miért utasítom vissza a felkéréseit.

Bevallottam, hogy szinte mindig a fiúk társaságát kerestem, és a városi fürdőben ismerkedtem. Nagyon sokszor álmodoztam, hogy a főnököm csinos fenekét simogatom. Mertem remélni, hogy a két cikk fokhagyma alakú fenék közé valamikor benyalhatok, illetve a farkamat is bele tehetem.
- Látjátok, én nem variáltam. Megtetszett, és már az első órában megszereztem – vigyorgott Dani.
Elmerengve, kezdte mesélni a főnök, hogy Ő már gyerek korától másnak érzi magát. Mi pedig szájtátva hallgattuk a kitárulkozását.
-    Nem tudtam, hogy mi az, de amíg a többi srácot a punci, a lányok melle érdekli, addig engem a szőrös lábak, a szőrös mellkasok, szép golyókkal lelógó, vagy inkább álló farkak hoztak tűzbe.
Örültem, ha megleshettem apám gyönyörű farkát, nagyon ritkán, de volt olyan, hogy ittasan jött haza az „öreg”, akkor nagyon szerettem simogatni, csókolgatni, szopogatni. Mindig bekeményedett és addig játszottam vele, amíg a jól megérdemelt ondó mennyiségemet meg nem kaptam. Szerettem nézni a bátyámét, vagy bárkiét. Ha strandra mentünk, jobban szerettem a közös öltözőben leskelődni, vagy a tusolóban figyelni a tőlem idősebb férfiakat, mint fürödni a medencében. Az első, mindent elsöprő, a fantasztikus élményem, amit soha, de soha nem felejtek el, az a Balatonon volt, méghozzá Bogláron.
Első középiskolai osztályt befejezve, kitűnő tanulmányi eredményem miatt két hétre beutalót kaptam sátortáborozásra. A lényeg, hogy két személyes sátorba lettünk elszállásolva. Mégpedig, egy idősebb, harmadik vagy negyedikes és egy elsős, vagy másodikos. Így kerültem én a tábor legszebb, legcsinosabb, legmesteribb férfijához-Lajoshoz.
A második napon este vihart kaptunk, lehűlt a levegő is. Mindenki a saját sátrába menekült. Bebújtunk a hálózsákunkba, mindenki a sajátjába. Nagyon fáztam, szinte rázott a hideg. Mondtam, is a Lalinak, hogy reszketek. Gyere, bújj a hálózsákomba, ez úgy is jó nagy, elférünk benne ketten is. Igen ám, de én mindig meztelenül alszom, mondom, Én is válaszolt Lali. Felnevettünk, akkor ebben megegyeztünk. Bebújtam a nagy hálózsákba, háttal hozzábújtam, Ő átölelt, kezdtem bemelegedni.

-    Folytasd, mondtuk egyszerre Danival.
-    Hozzábújtam, átölelt, és folytatta … Nagyom jó érzés vett hatalmába. Igazi, megnyugtató volt a Lali. Simogatta a mellemet, éreztem a forró leheletét a tarkómon. Kezdett merevedésem lenni, rövid idő alatt bekeményedtem.  Hátranyúltam, hogy megsimogassam fenekét, de Ő oldalra dőlt, és a feneke helyett a farkát sikerült megfognom. Hűha mi ez a gyönyörűség a kezemben? Az én ajándékom erre a két hétre felelt Lali. Gyönyörű faszt fogtam a kezemben, az átlagosnál picit hosszabb, nem vastag, de acélos keménységű öröm rudat. A kefélést, mindig a fájdalommal társítottam. Lali úgy tett magáévá, hogy csak gyönyört éreztem. Akkor jöttem rá, milyen jó, ha egy szép farokkal a popsimban alszom el.
-    És, és kérdeztük.
-    A két hét alatt, valóban mesterkurzust tartott. Fokozatosan rávezetett a szex igazi, engem nagyon érdeklő útjára. Ott vesztettem el szüzességemet, ott éltem át életem legmeghatározóbb orgazmusát.
Míg hallgattam a történetet bekaptam a főnököm örömrúdját és finoman nyaltam, szívtam, szoptam. E csodálatos műszer a gyönyörű makkal, fantasztikusan a hatalmába tudott keríteni. 
Most, hogy a visszaemlékezést regélte, még keményebb lett. Nagyon kívántam, hogy újra belém hatoljon. Nem is kellett sokat várnom.
Az én aranyos főnököm hasra fektetett, combjaimat összezárta és rám feküdt. Tudta, hogy ezt szeretem a legjobban. A farkát a fenekem két dombja közé fektette és párzó mozdulatokkal masszírozta. Nem dugta be, csak a hasíték között csúszkált. Teljesen felhergelt, most már annyira kívántam, egy kedvező pillanatban meg emeltem a fenekem, gyönyörű farka betalált a már nagyon éhes lyukamba.
-    Oh, sóhajtottam, hirtelen volt, de csodálatos. Kértem, hogy ne nagyon mozogjon, mert azt szeretném, ha nagyon sokáig tartana. 
-    Kényeztetlek egész nap, ha akarod, hiszen nagyon régen vágyom rád.
Egyszer-egyszer megmozgatta bennem, de csak nagyon finoman. Csókolgatta a tarkómat, a fülemet, az arcomat.
Dani úgy gondolta, hogy megszopat minket. Hol a főnök, vagy az én számba rakta furulyáját. Isteni dolgom volt, alul, felül gyönyör rudak kényeztetnek.

Lassan a szombatnak vége felé közeledtünk. Kimerültünk a sok jótól. Dani átment a vendégszobába, mint hangsúlyozta, hogy aludni egyedül szeret. Főnököm nem eresztett el, bevitt a saját ágyába, és tovább kényeztetett. Szorosan a hátamhoz simult testével, így a mereven álló farkával belém hatolt, és átölelve elaludtunk.
Előző részek
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: