Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Igazgatóm 1.

A főiskola elvégzése felé közeledtem, már, csak a szakdolgozat védése volt hátra. Ahhoz, hogy valami jobb munkahelyet kifogjak, pályázatokat adtam be, valamint szakirányba is próbáltam elhelyezkedni. Több pályázatomat elutasították, de több helyre meghallgatásra, pofavizitre kellett mennem. Nem részletezem tovább, a lényeg, hogy az egyik helyen gazdasági referenst kerestek, ahol az igazgató úrnak röviden, tömören kellett tájékoztatást adni a külső kapcsolatokról, egyben a levelezését is bonyolítanom kellett.  Tetszett az iroda, jó fizetést kaptam, így a diplomaosztás után kellett kezdenem.

A főnököm, a negyvenes évei végét taposó szigorú tekintetű úri ember volt.  Magas, pici pocakot már eresztett, göndör, rövid, kicsit őszülő hajú, a karján, a mellkasán erősen szőrös, ami nekem nagyon tetszik. Imádom a szőrös, sármos férfiakat.
Én szőke, göndör hajú, kék szemű átlagos testalkatú, szőrös vagyok, de nem látszik.

Nem volt sok feladatom, talán a legrosszabb, hogy egy ideig nem kellett szinte semmit sem csinálni, másik időszakban pedig, szinte éjjel – nappal melóztunk.

Mint megtudtam a főnököm rövid házasság után elvált férfi, akit körbe dongnak a fehér népek, de Ő, a nehezen bevehető bástya. Nem szereti a kényeskedő, affektáló hölgyeket. Szereti az egyenes beszédet.

Tulajdonképpen a főnök előszobájában van a szobám és az én előszobámban a titkárság. Minden dolgáról tudok, látok, hallok és számítógépen tartjuk a kapcsolatot, hálózatba vagyunk kapcsolva, én láthatom, hogy mivel foglalkozik, és Ő is az én munkámat, figyelemmel kísérheti.

Történt egyszer, hogy a szokásos idő előtt, jó egy órával korábban érkeztem munkahelyemre, és úgy gondoltam, hogy egyedül vagyok bent, mert előző nap megbeszéltük, hogy a főnök ki megy a területi munkákat megnézni. Mint rendesen, bekapcsoltam a számítógépemet, megnéztem a levelezésemet. Kaptam egy különleges levelet, egy idegen feladótól, amiben egy link volt. Ráklikkeltem, egy homo film indult be. Hú, nagyon tetszett. Egy hasonló férfi, mint a főnök és egy rám hasonlító srác szexuális életét mutatta be. Annyira izgató volt, hogy előkaptam a lábam között már mereven dagadó dorongomat, és izgattam magam. Nagyon jól esett kiverni a farkamat, mert bizony már jó ideje hanyagoltam. Tetszett a film, így elmentettem a levelet a link-el együtt.

Lassan beleszoktam a feladatkörömbe, kiismertem az embereket, az ügyfeleket. Főnökömnek, mint személyi titkára minden dolgába beleláttam. Furcsának találtam, hogy az elmúlt egy évben-privátban nőkkel nem találkozott. Volt egy telefonszám és egy „tok*” beírás, ill. egy csillag mellette. Nem tulajdonítottam neki jelentőséget.

Történt, hogy a főnök elment ebédelni, egyedül lévén az irodában a főnök közvetlen számú telefonja megcsörrent, rajta az a bizonyos tok*. Felveszem, mint szokás, egy férfihang szól bele, - szia, édesem, megérkeztem, már alig várom, hogy a karjaidban lehessek. Hűha, nem tudtam, hogy hirtelenjében mit tegyek, eszembe csak az jutott, hogy csilingelő hangon beleszóljak: „a hívott szám nem elérhető” és amilyen gyorsan csak tudtam lecsaptam a kagylót.
Tehát kiderült számomra, hogy miért nincs az én Dirimnek privát hölgypartnere. Nagyon boldog lettem. Úgy éreztem, eljött az én időm. Eddig még csak gondolni sem mertem, hogy Én, meg a főnök. Ha hétvégén hívott, hogy menjek ki a hétvégi házába, vagy kirándulni, mindig finoman valami kifogást találtam, hogy ne kelljen mennem, hisz a szexet a haverokkal mindig hétvégeken tudtam lebonyolítani.
Minden nap figyeltem, hogy az aranyos Főnökúr milyen kedvvel jön dolgozni. Ha az este kielégült, akkor jókedvű, barátságos volt, ha nem elégítette senki, akkor mindig másként viselkedett, vagy morgós, vagy udvarlós, vagy mosolygós, vagy csipkelődő szokott lenni.

Nagyon kíváncsivá tett, hogy a *tok bejegyzés mögött lévő férfi ki lehet? Ki örülhet a Főnökömnek? Péntek lévén, addig nem mehetek haza, míg nem kapom meg a jövő heti feladatsort.
Kávézás közben a szinte mindig nyitott ajtómon, kopognak. Odapillantok, egy nagyon csinos, első látásra is szimpatikus ősz hajú férfi van az ajtómban.
- Szia! – Dániel vagyok, de mindenki Daninak hív.
- Jó napot kívánok! Géza vagyok.
- Főnök úr?
- Sajnos még nem jött meg. Bejáráson van. Tessék helyet foglalni. Megkínálhatom egy frissen főtt feketével?
- Elfogadom, mondta olyan hangsúllyal, hogy az utánozhatatlan.
Leült, inkább leheveredett a nagy fotelba. Nagyon tetszett a lezsersége, a mosolygós arca, a belülről fakadó vidámsága.
Elmesélte, hogy Párizsból jött meg, már nem köti semmi Magyarországhoz, csak a Főnököm, akit nagyon szeret, mint embert, mint barátot … elgondolkodott, és kimondta és, és társat.
Ekkor értettem meg, hogy közöttük, erős kötelék van, és azt szeretetnek, szerelemnek hívják.
Gondolatai csapongtak. Hol Párizsi élményeiről, hol a Főnökkel való erotikus viszonyáról beszélt.

Olyan hévvel csacsogott, hogy merevedésem lett. Próbáltam úgy helyezkedni, hogy ne vegye észre, de nem igazán sikerült. Észrevette. Még pikánsabb sztorikat kezdett mesélni, … a szállodában a szobapincérrel milyen jól érezte magát stb., és figyelte a farkam. Világosszürke, mondhatni ezüstszínű nadrág és fekete ing, ezüstszínű nyakkendő volt rajtam. Nem vettem észre, hogy a nadrágomon az elő nedvtől szép nagy folt keletkezett. Mikor Dániel meglátta, rögtön szóvá is tette.
- Annyit pofázok, hogy merevedésed lett, nem is akármilyen.
- Ránéztem a nadrágomra, bizony egy nagy sötétszürke folt keletkezett. Csak annyit tudtam kinyögni zavaromban, hogy köszönöm. Úgy elvörösödtem, azt hittem azonnal lángra csapok. Átveszem a nadrágom.
Szerencsére mindig van bent tartalék nadrág, hisz soha sem tudhatom, hogy mikor ér valami „baleset”. Nyitottam a szekrényemet, akkor jutott el a tudatomig, hogy pótnadrágom van, de pótgatya nincs a szekrényemben. Még az a szerencse, hogy fekete színű a pótnadrág, gondoltam. Igen ám, de át kell vennem, mit tegyek? A vendég előtt? Bátorságot gyűjtöttem.
- Ne haragudj, de így nem maradhatok, át kell vennem a nadrágom.
- Tedd csak, nem vagyok szégyenlős, Te az vagy?
- Á, á én sem, mekegtem.
Le a nadrágot, letoltam a gatyát is, és előugrott a mereven álló farkam. Nagyon kínosnak éreztem a helyzetet.
- Gyere ide, hagy segítsek.
Odafordultam, Dani ádámcsutkája föl-le járt. Szinte a nyál csurgott a szája szélén. Elém térdelt, és bekapta a farkam tövig.  Megragadta a tövénél és nyalogatni kezdte.
- Nagyon finom, szép farkad van, sőt gyönyörű.
Újra tövig benyelte, pedig nem tartozik a kicsik közé. Szopta, szívta, nyalogatta. Nagyon mesterien bánt vele. A nagy hevültségemben, már basztam a száját. Nagyon jó volt, már az élvezés közelébe kerültem, de nem akartam még elmenni. Nagyon tetszett, hogy az ujjával a fenekem nyílását dörzsölgeti, és néha, néha bele is nyomja. Egyszer csak megfordított, és bele nyalt a popsimba, hát ez semmihez sem hasonlítható érzést váltott ki belőlem. Olyat nyögtem, hogy meg ijedtem, hogy az irodaház összeszalad.
- Látom, élvezed a helyzetet.
- Nagyon!, megfordultam és szájon csókoltam.
Bekapta a nyelvem, és majdnem kitépte, olyan hevesen szívta, majd vissza a farkamra, szopta a golyóim. Ilyen heves, még senki sem volt velem. Oly nagyon bepörgetett, hogy nem bírtam tovább és a szájába engedtem az életet adó nedvemet. Lábamból ki ment az erő, az ájulás szélén voltam, ekkora orgazmusom még soha sem volt.
Szinte láng borította el a testem, remegtem minden porcikámban. Kénytelen voltam leülni. Rángattam magamra a fekete nadrágot, mert féltem, hogy bejön valaki a szobába. A farkam a hatalmas orgazmus ellenére sem lohadt le. Oly keményen állt, mint a vas.
- Gyere, hagy csókolgassam meg még egy kicsit, nem tudok vele betelni.
Nekem nagyon jólesett, ahogyan csinálta. A partnereim egy sem tudta ilyen jól kényeztetni. Szájába vette kéj rudamat, majd a kezemet az Ő farkához igazította.
- Nagyon szép példány – suttogtam. Hasonló, mint az enyém, csak vastagabb, eresebb, férfiasabb.
Felállt a fotelból, engem a helyére lenyomott és a számba adta dorongját. A gyönyörűen fazonra borotvált fasz, nagyon jól állt neki, amit azonnal bekaptam. Finom íze teljesen hatalmába kerített. Édes, sós íz járt a számban, és a csodás rúd. Tetszett. Nem kellett sokat várnom, hogy Dani belső ízét is megkóstolhassam. Nagy sóhajtások közepette engedte torkomra a nedvét. Nyelvemmel letakarítottam, majd megfordítottam, hogy a popsijára is tudjak egy csókot nyomni. No, itt ért egy hatalmas meglepetés. A különben szőrös test, a szőrös fenéken kiborotválva egy szív alakra.
- Juj, ezt neked sem szabad lett volna megmutatnom, mert ez lesz a főnök meglepetése.
- Jól van, nem is láttam semmit, de azért a nyelvemmel a „szíve” közepébe benyaltam. A csodálatos rózsa már kezdett ki nyílni a nyelvem nyalogatása, dugása hatására.
- Elmegyek, elmegyek sziszegte, és már spriccelt is. Akkorát lőtt, hogy az első adag az asztalom közepén landolt.
- Megfordított, megcsókolt. Abban a csókban minden benne volt …
Megcsörrent a telefon. Akkorát ugrottam, megijedtem. A gazdasági igazgató volt, hogy ugorjak át valami anyagért, mert már indulnak haza. Rendbe szedtem magam, majd megtettem, Danitól elnézést kértem, hogy egyedül hagyom.

Mire visszaértem, már Dani nem volt a szobámba. Majd, a főnök irodája felől hangos nevetést hallok. Nem tudtam, hogy mit tegyek. Bekopogtam, de a nagy nevetgéléstől nem hallották.
Benyitottam, és bocsánatot kérve, alázattal kérdeztem, hogy van-e valamire szükségük.
- Nincs semmire szükségünk, a hétvégén légy készenlétben, mert szükségem lehet rád.
- Természetesen főnök, jó hétvégét kívánok! – mondtam, és bezártam magam mögött az ajtót.
Járt az agyam, hogy vajon mit mondhat el Dani a kettőnk között történtekről.
……
Hozzászólások
misi65 ·
Tetszik

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: