Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Idegesítő pasas

Utálom őt. Gyűlölöm, de tényleg. Amióta csak megláttam. Valami egyáltalán nem stimmelt vele. Olyan, olyan.. irritáló!
Bár anyut sem értem. Hisz ő azt mondta, hogy apu halála után, ő özvegyként szeretne meghalni. Erre? Hát persze, hogy egy nála 6 évvel fiatalabb(!) fickó elcsavarja a fejét. Úgy sem gondolja komolyan! Az a pasi annyira ellenszenves! Mindig kihasználja a természet adta adottságait a nők terén.. Minden ujján lehet nő, fogadok még a lábán is! Argh! Hihetetlen..
Az még hagyján, hogy itt van velünk, de ő az a ,,nagy ember" típus, aki otthonról dolgozik. Amikor pedig anya dolgozni megy, ő pedig estig teszi, akkor én maradok itthon ezzel a szarházival. Ezzel kell elszúrni a nyaramat?! Nemár!
Persze ha panaszt teszek anyunál, akkor jön a szöveg ,,20 éves vagy, nyár van. Menj, bulizz a barátaiddal vagy akármi. Nem kell mindig itthon lenni." Csak ő elfelejti, hogy a belvárostól (ahol ugye a barátaim vannak) kicsit távol költöztünk, mikor anya és Mr. Seggfej együtt vettek házat. Ezt a rohadékot egyébiránt Chrisnek hívják, és egyfolytában olyan f*szságokkal nyaggat, mint *csak hívj apunak*. Apunak? Téged? Azzal az undorító ravasz vigyorral az arcodon..
Egy nap pedig eljött az amit vártam. Legalább is azt hittem, hogy jobb lesz..
Kora este volt, öltözködtem, bambultam a tükörbe. A nap miatt kijöttek rajtam napközben a szeplők, de csak egy kicsit. A hajamat fésülgettem, hullámos, szőkésvörös.
Épp végeztem a csinosítgatással, vágtattam le a nappaliba. Az utolsó lépcsőfokon a telefonomból felszólalt a Rockabye, már tudtam, hogy anya hív.
- Halló? - szóltam bele vidáman, kicsit még álmoskásan.
- Kicsim, szia - válaszolt szipogva, remegő hanggal. - Figyelj, anyu most elmegy pár napra a nagyihoz, rendben? Ne aggódj értem.
És kinyomta. Már előre tudtam. Berontottam a hálószobába, lehúztam róla a takarót.
- Tudom, hogy ébren vagy, te... Mit műveltél?! - ordítottam rá.
- Ez az élet rendje - válaszolt ásítva.
- Kelj fel! Tudtam, hogy te nem vagy százas! Annyira tudtam! Miért tetted?! Nagyon szeret téged! Ennyire hülye vagy?!                                                Chris felkelt az ágyról, teljesen fölém magasodott, de nem riadtam vissza.
- Csaltad igaz? Esetleg már más tetszik? Megint jönnek az idióta játszmáid?!
- És akkor mi van? Emberi lét, egyszer ez tetszik, egyszer az - fújtatott.
- Tudodmit? Akkor takarodj! Menj a kis spiclidhez aki tetszik, menj döngesd meg és légy boldog!
- 20 éves, szűz kislány mit sejthetne ilyesmiről?! - sosem láttam igazán dühösnek, de most szürke szeme szikrákat szórt szerte a szobában. - Tényleg menjek?
- Menj! Minnél hamarabb!
- Ezt anyukád nevében is mondod?
- Teljesen biztosan állíthatom, hogy igen! - vicsorogtam.
Ekkor pedig olyan történt, amire magam sem számítottam. Résnyire nyitott szemekkel tett egy lépést felém, én pedig egy lépéssel hátráltam. Ám mögöttem már csak fal volt. A lehetségesig jött, míg már csak milliméterekre volt tőlem. Fogalmam sem volt mi a franc történik.
- Ahogy akarod - suttogta a hajamba.
Majd lehajolt és ellenállást nem tűrően tapadt rá az ajkaimra. Próbáltam eltolni, de valahogy ő, a hobbi súlyemelő, erősebbnek bizonyult. Szitkozódtam egyfolytában magamban. Nem leszek a következő  áldozat a listádon! Tudom, hogy neked csak szex kell!
Látta, hogy nem ellenállok(nem tudtam) így szépen lassan elkezdte kigombolni az alvós ingemet. De egy pillanatra sem engedte el az ajkaimat. Legnagyobb meglepetésemre a testem többé nem akart ellenállni. Sőt, egyre inkább akartam ezt az egészet. Ahogy végzett a kigombolással, szépen lesimította rólam a ruhadarabot. Kezével a meztelenné vált területet kezdte kényeztetni. Mellmasszázs, s miegymás, amíg hirtelen ajka eltávolodtak az enyémtől, kezei pedig egybeláncolták csuklóimat, és a fejem fölé bilincselte. Abban a szent szórásban éreztem, hogy a bugyim már az elázás kapujában áll, már csak azt kivántam, hogy csinálja. Hadilábon álltam magammal, hisz egy részem szörnyen gyűlöli ezt a huncut fickót, a másik felem pedig borzasztóan kívánja.
Keze még mindig lefogott, ajka pedig egyre inkább lefelé tolakodott. A nyakamat kezdte csókolgatni, én pedig hatalmasat sóhajtottam. Olyan finom! Olyan gyengéd.. Mindig ilyen lett volna?
Sóhajomat hallva éreztem, hogy huncut, féloldalas mosolyra húzza a száját, s folytatja vándorútját testemen. Szája elérjezik az egyik várva várt részhez. Nyelvével végigsimítja a bimbóudvart, majd a bimbót szájába véve szopni kezdi. Hatalmas kéjsikoly tör elő belőlem, átadom magam a kényeztetésnek. Nyelvjátéka szüntelen, mint a kisbaba mikor anyja szoptatja. Bár ez egy furcsa hasonlat. Közben az arcomat fürkészi, látja, ahogy a kéjtől eltorzult arcom teljesen elvörösödött, az alsó ajkamat beharapva állok előtte lebilincselve, teljesen kiszolgáltatva. Ennek hatására szinte érzem, hogy jobban beindul, óvatosan beleharap, majd végignyalja fájdalmas lassúsággal újra és újra. Másik keze már lentebb jár, a combom belső felét simogatja. Nem sieti el, várja, hogy mikor adom fel, mikor kezdek toporzékolva könyörögni, hogy érintsen már meg. De én továbbá is beharapom a szám, hisz ha nem teszem, hatalmasat sikítanék minden másodpercben, amikor ingerel. Látja elszántságomat, így csak a shorton keresztül simítja végig a vágatomat, én pedig beleremegtem az érzésbe. Ellenállhatatlan szavakat suttog a bőrömbe, minden porcikám kívánta a kényeztetését.[...]                                                                 Másnap reggel a hálószobájukban ébredtem, az ágyukon, egyedül. Semmire nem emlékeztem az elmúlt estéről, csak annyira, hogy akaratom ellenére mocskos dolgokat művelt velem. Én lettem a prédája. Mostanra már elvérzett áldozat vagyok. A komódon egy papírcetli ágaskodott, rajta szép kézírással: ,,Be kellett mennem a melóhelyre. Nemsoká jövök." Így kaptam egy kis időt gondolkodni.
Leültem a saját ágyamra, próbáltam emlékeket visszaidézni a tegnap estről. De semmire nem emlékeztem azon kívül, mint amit alapból is tudtam. Szépen levetettem a ruháimat, és a tükörben ellenőriztgettem magam. A mellbimbóm piros, duzzadt, mégsem fáj. Igen, erre emlékszem. Még egyszer anyu is ezzel viccelődött, hogy Chris totál ,,cicimániás", de mostanáig azt hittem, hogy csak viccel. A másik fontos dolog a lenti rész volt. A nagyajkak enyhe piros színűek voltak. Tudtam. Én úgy tudtam! Csak szex kellett neki. Szimplán csak meg akart dugni. És megtette.. Az est többi részére már nem emlékeztem, de nem is akartam. Fortyogtam a dühtől, egész nap a kanapén feküdtem, gondolkodva, hogy mifféleképp lehet egy férfit megölni. Akasztás? Késelés? Esetleg megfojtsam? Vagy állítsam be úgy, mint egy balesetet? Talán, mint egy öngyilkosságot? Oké, nem vagyok normális. Egész álló nap sorozatot néztem, életkedvem sem volt. Néha legszívesebben sírva fakadtam volna, de az okát nem tudtam. Még.
Este fél hat körül lehetett, mikor megcsörrent a kapucsengő. Az ajtó ugyan zárva volt, de tudtam, hogy van nála kulcs, úgyhogy ő majd szépen kinyitja ha be akar jönni.
Kétszer is kopogtatott, persze mindhiába, majd végül elővette a kulcsokat. Ahogy benyitott, rá sem néztem, mintha ott se lenne.
- Szia - szólt rezzenéstelen arccal. Továbbá sem néztem rá, csak nyomogattam a TV kapcsolóját. Vissza sem köszöntem. - Most levegőnek nézel? Hé!
Közelebb jött, leguggolt, hogy pont a szemembe nézzen.
- Mit tettem? - kérdezte ártatlan hangvétellel.
- Hogy mit tettél? Még megmered kérdezni? - emelkedett a hangom minden következő szónál. - Nem hiszlek el. Komolyan! Te egy olyan erkölcstelen, tapló rohadék vagy! Komolyan megtetted? Bizonyos, hogy igen! Megdugtál egy szűz lányt, akinek az anyjával még előtte összeszűrted a levet, másnap reggel pedig elhúzod a beled egy szó nélkül. Le is itattál? Ezért nem emlékszem a többire? Miért? Miért kellett ezt? Miért bőgtem ha már csak rá is gondoltam? Miért?! - felülve ragadtam meg a gallérját, és üvölteni kezdtem. Ő csak hatalmas szemekkel nézett fel rám, mint aki tényleg megriadt.
- Oké Gail figyelj, én nem..
- Nem érdekel ez a sok hazudozás és kifogás! Nem!
- Gail figyelj, kérlek figyelj! Nem dugtalak meg! Nem! Nem is itattalak le! Esküszöm! Hagyd, hogy elmondjam az egészet, kérlek!
- Hazudsz! - kiáltottam újra, a könnyeim pedig már hullottak, mint a záporeső.
- Nyugodj le, Gail - simította meg az arcomat, ezzel együtt liternyi vizet törölt le róla. - Nem emlékszel az estére? Nem tudom mégis miért nem emlékszel, de nem dugtalak meg, nem is itattalak le.
- Akkor mégis miért vannak vörös foltok a mellemen és...? - kérdeztem szippogva.
- Nos izé.. azt nem mondtam, hogy mást nem csináltam - nevetett fel, majd kacsintva kinyújtotta a nyelvét. - De nem folytattam, mert könnyezve azt hajtogattad, hogy te még szűz vagy és félsz. Így lefektettelek aludni.
Utáltam belátni, hogy igaza volt. Ahogy mondta, minden elkezdett rémleni, a homályosság szinte eltűnt.
- Akármennyire is állítod, hogy te nem akartad még azt a keveset sem, én tisztán emlékszem, mikor visszahúztál a melleidre, és közben a hajamba túrtál, úgy húztál magadhoz. Le sem tagadhatod - suttogta ravaszan, bennem pedig megállt az ütő. Atya ég! Tényleg így volt! - Aztán még nyögtél is amikor épp odalent..
- Oké oké! De.. Én ilyen dolgokat olyan emberekkel akarok csinálni akit szeretek és aki engem is szeret.. - töröltem meg az arcomat.
- Gail. Én szeretlek - mondta komolyan a szemembe nézve, nekem pedig a kijelentéstől elment minden hangom. - Mikor azt mondtad, hogy tűnjek el innen, menjek el a nőhöz akit szeretek és dugjam meg, nem tagadom, akkor még tényleg tervben volt, hogy megteszem. De a lényeg, hogy már akkor is veled akartam, mivel te voltál az a nő. Éjjel korán elaludtál, aztán pedig sejtem, hogy édesapádról álmodhattál, mert sírva az ő nevét motyogtad. Nem emlékszel mi volt?
Csak ráztam a fejem, hisz az álmaimra, illetve ilyen éjszakai vandálkodásokra reggel sosem emlékszem.
- Nem emlékszel mikor - ekkor felállt, és engem is felállított, majd a mellkasára húzott. - így húztalak magamhoz? Közben a hajadat simogattam, hogy megnyugodj?
Nem emlékeztem, ám az érzés valóban ismerős volt, és meglehetősen kellemes.
- Amikor utána, hirtelen lenyugodtál és az én nevemet motyogtad? Mikor teljesen a mellkasomba rejtőztél a rémálmok elől? - kérdezte lágyan, közben már a hátamat cirógatta. - Állíthatod, hogy gyűlölsz és akármi, de mindketten tudjuk, hogy azért sírtál ma, mert bár te éreztél valamit, azt gondoltad, hogy én nem, igaz?
A saját válaszom engem is meglepett, hisz beismerően bólogattam.
- Nos akkor a szenvedélyes gyűlöletedből, szenvedélyes szerelem lett - húzta féloldalas mosolyra a száját. Majd az államat megfogva, gyengéden felhúzta az arcom és megcsókolt. - Szeretlek Gail. Már régóta.
- É-én is.. szeretlek.. Chris.
Ettől a mondattól tátva maradt a szája, két okból kifolyólag. Az első, hogy kimondtam a bűvös szót, a másik pedig, hogy végre a nevén szólítottam, nem afféle gúnynéven. Hehe.
- Akarlak - suttogta két csók között.
- Már megkaptál - válaszoltam félénken.
- Végre.
Ezek után kezdődtek a csók csaták, amit az ajkaink vívtak. Édes volt, akár a méz, imádtam ha megcsókol. Egyszer, mikor már kezdtük elveszíteni az irányítást, rám nézett, én pedig elfogadóan bólintottam.[...]
Megragadtam az ingét, és villámgyorsasággal gomboltam ki, az utolsó párat csak egy rántással intéztem el, majd messzire hajítottam a ruhadarabot. Ő sem volt rest, a hálóingemet félrehajította, majd az ágyra tett, és melleimre vetette magát.  Önkéntlenül is felnevettem, mert abban a pillanatban csikis volt. Utána már hosszú, kéjes sóhajok és nyögések sorozata kerített hatalmába. Annyira vágytam már erre, hogy újra megtegye, de eddig nem mertem magamnak bevallani.                                  Nyelvével körbenyalja a bimbó udvarát, direkt ingerel, direkt beindít. Először csak a nyelve hegyével érinti meg a bimbót, majd azt is körbenyalja újra és újra, míg a végén a szájába veszi, és hümmögve - akárcsak egy isteni cukrot eszegetve - szopogatni kezdi. Annyira jó! Istenem.. Nyögök, ficánkolok, nem bírom ezt.. túl jó.. Akarva akaratlanul is elindul a kezem a bugyim felé, hogy segítseg magamon, de elkapja és rosszallóan rám néz.
- Rossz kislány! Várd ki - ravaszkodott, majd büntetésből beleharapott a bimbómba.                                                   Akkorát sóhajtottam, hogy talán még a szomszéd is hallotta. Ujjaimat a hajába túrtam, próbáltam a végtelenségig magamhoz húzni, közben a bugyim már totálkáros, többé szükségtelen. Kezével a másik bimbót is ingerelte, de a szája már lefelé haladt. Végigcsókolta a hasamat, ezután a combom következett. Fájóan lassan haladt befelé, még nem érintett meg. Pedig már ficánkoltam, mint egy hal, az orgazmus szélén, épp szétrobbanóban. Míg végül ujja hegyével megérintette a ruhadarabot, és huncut mosollyal rám nézett, én pedig totálisan elvörösödtem. Eztán az egész kezével masszírozni kezdett. Ahogy a keze mozgott, az én csípőm is pont úgy. Majd végül megfogta és levéve tovahajította. A lábaim összezárva, ő pedig a reakcióimat fürkészi. Mikor látja, hogy talán most volna a legmegfelelőbb pillanat, hirtelen szétfeszíti őket. Már a mozdulattól is felnyögtem, hisz tudtam, hogy mi következik.
Ott feküdtem előtte rákvörös fejjel, az ujjaimmal a számban, teljesen meztelenül, teljesen kitárulkozva, kiszolgáltatva neki és én ezt élvezem. Mosolygó arcát nézem, ahogy tekintete a vágatomon leledzik. Tudja, hogy akarom, érzi, hogy mennyire a csúcsnál járok, így direkt húzza az időt.
- Mit szeretnél mit csináljak? - mosolygott rám.
- Oh kérlek, csináld! - könyörögtem.
- Mondd meg,mit? - kérdezte újra.
- Érints.. csókolj.. - ficánkoltam.
- De hol, kedvesem? - csókolta a nyakam.
- O-ott.. - benyálazva az ujjamat a kis titkomra tettem, hogy kényeztessem magam, őt pedig beindítsam. - Ha tudnád.. ma, mégis mikor vissza gondoltam az estére, kishíján magamhoz nyúltam..
- Khm.. Ehhez képest a magadhoz nyúlás egy nagy nulla - jelentette ki, aztán a szája végre ott volt, én pedig felsóhajthattam. A nyelve végignyalta a vágatom, előlről-hátra újra és újra. Közben a lábaimat méginkább feszítette két irányba, hogy hozzáférjen a kéjbarlangomhoz. Szinte  ömlött belőlem a nedv miatta, de minden alkalommal tisztára nyalt. Akkor kezdtem sikítozni, mikor a csiklómat a szájába véve szívni kezdte, az pedig csak duzzadt. Miután őt szabadjára engedte, a nagyajkakat kezdte szopogatni. Többszöri orgazmus, csak az előjátéknál, és úgy éreztem, hogy ennél jobb már nem lehet.
Ekkor levette a nadrágját, és elővillant hatalmas férfiassága. Megrémültem, hogy ez nehéz menet lesz, de megnyugtatott.
- Annyira fel vagy izgulva, hogy tocsogsz a kéjlében cicám, ne aggódj.     Felém hajolt, majd a hüvelyem bejáratához illesztve behatolt. Az az érzés semmihez sem fogható. Minden üres helyet kitöltött bennem. Eleinte lassan, majd egyre gyorsabban mozog. Ajkait az enyémekre zárja, miközben folytatja a döfködést. Egy idő után kihúzza, a fenekemet megragadva magára húz, és beleültet újra. Most én mozgok, gyorsan pattogok rajta, mint egy gumilabda, minden pattanásnál egy nyögés hagyja el a torkom. Ő felül és a kéjtől torzuló arcomat nézi szinte megbabonázva. Eztán gondol egyet, és egy mellbimbót bekapva szopni kezdi. Én pedig hatalmasabb nyögésekkel ugrálok, miközben teljesen elvörösödött arccal nézem, ahogy jóízűen szopogatja a kis mellbimbót. A következő pillanatban akkorát élveztem, ami azt hittem, hogy lehetetlen az első szexnél.
A mellkasára húzott és betakart, még párszor megeszegettük egymás ajkait, mielőtt mindketten álomba zuhanunk egymás karjaiban.
Hozzászólások
Pavlov ·
Egész jól fogalmazol, csak pár egybeírás csúszott be véletlenül. Legközelebb esetleg jobban ki lehet bontani a szexjelenetet.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: