Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hullámvasút

A múltkori eset után elhatároztam, hogy mégsem szeretnék tovább merülni a férfiszex esetlen bugyraiba. Hazafelé menet még éreztem a számban azt, de kielégülve inkább rossznak hatott, idegennek, nagyon távolinak. Míg orgazmusom előtt mohón nyeltem volna perverzitásom eme gyümölcsét, most kiürültnek éreztem magam, nem tudtam elképzelni mi vitt rá arra, hogy spermát nyeljek. Más férfiét.
 
A vágy nem ismer kegyelmet. Űz, hajt, felöklel, egyre elkeseredettebben szeretne kitörni belőled, meg akarja kapni az ideges rángatódzással járó orgazmust. És ha nem hódolsz be neki,  egyre jobban gyötör, egyre vadabb álmokba hajt és kinevet. Jót mulat esetlenségeden, kínlódásodon, beteríti agyad minden zegzugát szexista képekkel, merevedést okoz a villamoson. Vagy megtörsz vagy véged, olyan tettekre ösztönöz melyeket józanul nem és nem akarnál. Magam sem szeretem a meleg férfiak csókolózását a nyílt utcán, Álszent buzi vagyok, aki csak magányban szop. 
 
Pár nappal később azonban mint a váltóláz tört rám újra, éreztem hogy ismét meg akar alázni, mert vastag hímtagot vetített az álmaimba. Duzzadt makkot, melynek nyílása nedves mosolyra nyílt, fehéres sárgás sugara arcomra köpött. Teljes volt a bipolaritas: egyszer vágytam rá, hogy makk toluljon sürgetve a számba, máskor pedig eszembe se jutott ilyen téma. De fogékonyabb lettem a férfias dolgokra, észrevettem, hogyha direkt ebbe az irányba terelem a gondolataimat, akkor percek alatt rá tudok izgulni. 
 
A maszturbálás enyhet ad, de egy ponton túl már nem akarom csinálni. Elértem azt a fokozatot miikor a vágyképzetek okozta édes kínok arra sarkallanak, hogy úgy tegyek magammal valami szexuális izgalmat, hogy még jobban feljebb hághassak a vágylajtorján. Fotókat készítettem magamról. Mar az végtelen izgalommal töltött el, hogy felállítottam és pózoltam a kamerának a merev falloszommal. Csak a péniszem volt a téma, alulról, felülről. Mereven, csillogóan megduzzadt makkal. A koronát pedig az tette fel erre, amikor egy szexpartner kereső oldalon egy biszex férfival levelezni kezdtem. Azelőtt elutasítottam azt hogy idegen férfiakkal szóba álljak, de most szinte égtem a vágytól, hogy valakinek elküldhessem a fotóimat. Ő persze vevő volt erre, nagy makkos, tömzsi hímvesszővel válaszolt. Jó pár képet váltottunk, még videót is melyben jó nagy löketekkel spricceltem szét magomat, a kamera lencséjére is jutott, ő pedig szintén egy videóval válaszolt, a természet lágy ölén verte ki magának, majd nyalta le ujjairól magját; úgy látszik őt nem támadta meg az önutálat annyira mint engem. Arcnélküli digitális homokapcsolatunk sosem jutott el a találkozásig, nem is mertem volna megtenni, mert annyira azért mindig józan maradtam, hogy ne felejtsem el a nemi betegségek fekete, ijeszrő fellegeit. De ez csak egy kis kitérő élmény volt.
 
A maszturbálások során egyre messzebb jutottam. Merész gondolatnak csak merész megvalósítása lehet. Számba kell vennem magam. Ha belerokkanok akkor is. Hátamra feküdtem és a fejem fölé tettem a lábam. A kényelmetlenséget teljesen feledtette velem, hogy saját magam csak pár centire voltam a számtől. Péniszem átlagos méretével nem volt elég hosszú ahhoz, hogy a számba toluljon, de a tövénél markolva, és merevre állítva nyelvemmel sikerült elérnem a nyílást, sőt a makkom alatti két ikerdudort is nyalogathattam. Ez volt a siker kulcsa. Kínok közt nyalva magam éreztem a farkam merevségét, a finom bőrt a makkomon és a lüktetést. Nem kellett sokáig csinálnom, pár perc múlva a sajat számba élveztem. Átfutott az agyamon, hogy most nyelned kell te perverz állat! Sikerült is innom magam, de pár nyelet utan már elbuktam. Jött a kiábrandulás és az utolsó cseppek elhagyatva hullottak az arcomra.
 
Keserű ízt éreztem, kiöblítettem a számat a fürdőszobában. Nem elég, hogy az egekbe tol, élvezés után elenged, nem törődik velem, pedig most is szükségem lenne rá, hogy emberi mivoltomat megtartva merjek magamra nézni. Nem kell hogy magasra cipeljen, de.miért dob el mint egy jégkrémpálcikát?
 
Csak egy következtetésem származott ebből. Bármilyen alkalom lesz, nem élvezhetek el, ki kell szipolyoznom a másikat, kétszer leszopnom míg vágyam tüzel. Neki nem kell csinalnia első élvezése után semmit, hisz ugyanazt a poklot járna meg, mint amit én a magamba élvezésnél. De legalább hagyja hogy felszopjam ismét. És talan mikor elvalunk és vége az aktualis kalandnak majd egy gyors maszturbálással mondok búcsúszót petyhüdt péniszére.
 
Mindig az első a legnehezebb, míg ki nem taposod az ösvényt. A második találkozó megbeszélése sokkal olajozottabban zajlott. Egyenes kerdések egyenes válaszok. Ismét nála. Meg nem tudta, hogy egyoldalú talalkozó lesz. 
 
Eléggé fel lehetett húzva, mert teljesen meztelenül nyitott ajtót. Jobb kezével lágyan gyűrte a bőrt félmerev péniszén.
 
-Azt hittem nem is jössz.
-Itt vagyok- feleltem és gyorsan beléptem az előszobába. Az ajtó becsapódott én pedig már térden állva szívtam be magamba az annyira várt mocskos álmot. Nem siettem, volt idő vegignyalni mindent. A férfivágy korlátlan sürgetése. Bódult félmerevsége pillanatok alatt életre kelt, kitöltötte a számat. Nyelvem simogatva burkolta be a makkját, hol alulról hol felülről ölelte körbe. A kis dudorokkal is játszani kezdtem, vajon nala is ugyanúgy működik? 
 
Nem szoptam tövig, csak finoman nyeldekeltem, izzott az ágyékom. Kezemet rákulcsoltam a hímtagjára és lassan húzogatni kezdtem rajta  a bőrt. Cuppogásom vadítólag hatott a hűtőszekrény halk duruzsolása alkotta háztartási csöndben. Néha le-lecsúszott a kezem a golyóira majd lejjebb, de csak azért, hogy ismét visszataláljon a nyálas rúdra. A kis dudornyalás nála is célra vezetett. A hirtelen megkeményedés felkészített az elkövetkező masodpercekre, melyek bő áradattal ajandékozták meg a számat.
 
Gyorsan lankadt hiába gyötörtem tovább. Pár perc múlva már csak a petyhúdt pénisze vergődött a számban. Abbahagytam. Most nem támadott le a szégyenérzet, feldobott voltam és sziklakemény. De tisztelettel voltam lecsökkent libidójára és nem toltam a szájába magam. 
 
Kicsit feszengtünk egymás előtt, udvariaskodva bementünk a nappaliba és megkértem, hogy maradjon meztelen. Láttam arcán hogy egy kicsit kényelmetlenül érzi magát ezért oldásnak felajánlottam, hogy igyunk meg egy sört. A témát szándékosan tereltem semleges témakra, munkára egyébre. Pénisze sötét összezsugorodott fonnyadt zacskóként bújt meg combjai között. 
 
Miután letoltük a sört én is meztelenre vetkőztem
-Nzzünk már egy kis pornót- vetettem fel.
-Heterót -tettem hozzá gyorsan.
 
Mily paradox helyzet, két férfi egymást szopja, de hetero pornófilmet néznek. Odatelepedett a számítógép elé és elindított valami klippet. Játszani kezdtem magammal. Nagyon vigyáznom kellett nehogy átlendüljek a csúcson ezért a fenekemet vettem célba.  Elővettem  a táskámból a síkosítót melyet a kitudjamilesz gondolat rakatott el velem. Feltettem a labaimat magam mellé a kanapéra, kicsit hátradőltem és egy adagnyit nyomtam a hideg krémből a rektumomhoz. Ujjaim lazán száguldottak vegig a vágatban, majd a mutatóujjamat finoman bevezettem magamba.
 
Felizgultam. Nemsokára már két ujjammal izgattam magam. Nehezkesen ment, kezem hamar elfáradt de nem adtam fel. 
 
-Gyere dugd be az ujjad!
 
Hozzámlépett és szó nélkül átvette a helyemet. Ujjai mohón vájtak mélyre, a pornó és a bemutatóm megtették a hatásukat, fallossza ismét erőre kapott. Az ujjazástól ismét kókadni kezdtem, ezért megmarkoltam saját péniszemet. Kicsit előrébb toltam a fenekemet, hogy jobban hozzámférjen, de nem volt rá szükség. 
 
-Ez az! Csináld!-húztam tovább a libidóját
 
-A farkadat be mernéd dugni? - kerdeztem
-Talán
-Van gumid?
-Nem tudom....várj megnézem.
 
Jó pár percig távol volt, nem is tudom mit akartam, találjon vagy ne. Ha talál, belém fog hatolni, mely számomra az utolsó legperverzebb dolognak számítana hiába fojtogat a vágy. Tudom hogy nem fogom élvezni legfeljebb a mocskos szexuális gondolat fűt tovább. Megis felajánlottam neki. Tudom hogy szereti az análszexet, a szűk büdös ánuszt. Vajon lesz-e különbség a vibrátor és egy valós férfi hímtag érzete között? Ha nem talál félbehagyott dolog lesz, erkölcsileg megmenekülök.
 
Gumival tért vissza. A szűk segglyuk gondolata megkeményítette, ujjai lazán görgették fel a vékony anyagot eres farkára. Aztán eljött a pillanat, minden rohadt szexuális pillanat legmocskosabbika. Nem tudom hogy élte meg mikor odaérintette makkját a csúszós bejárathoz, én megremegtem. A vártnál jóval simábban csúszott belém, óvatosan haladt befelé, sírós nyögéseket hallatott. Teljesen kitöltött szerszáma, undorítónak éreztem magam, megalázottnak és hülyének. Kezeimmel megfogtam a lábaimat, teljesen kitoltam felé altestemet, mindenemet odaadtam, teljesen kiszolgáltatottnak éreztem magam. Lelkileg és testileg is.
 
Nem volt élvezetes a bennem járó hímtag. Péniszem teljesen lekókadt, a mozgó szerszám lassan haladt előre és hátra. Ebben a pózban prosztatámat nemigen érte. Kezemmel kutakodtam a kapcsolódási pontunk után, ujjaimmal simogattam gumiköpenyes rúdját amint ki-be csúszkált bennem.  Élvezte. Alig nyögött de láttam rajta.
 
-Nyögj hangosabban! - utasítottam.
 
Sokáig bírta. Egy újabb adag síkosítót nyomtam a gumira, hogy megelőzzem a problémákat. Egyre nagyobbakat sóhajtott végül  kiszállt belőlem. Nem ez lesz életem legkeresettebb szexualis élménye. Annyira azért nem volt jó. 
 
A második szopás most elmaradt, semmi kedvem nem volt arra, hogy bennem járt hímtagját egyből a számba vegyem. Halkan zihálva feküdt a földön. Volt bennem egy.kis bosszú, melyet önként kitárulkozásom birtokba vétele és lelkem megalázottsága miatt éreztem iránta. Így odaültem a farkára és verni kezdtem a péniszemet, mely majd felrobbant az izgatottságtól. Elfogta a lelkiismeretfurdalás, mert kezével segíteni próbált, de azzal azért tisztaban voltam, hogy most biztos nem akar a szájába venni, igy nem is erőltettem a dolgot. Csak vertem a péniszemet tovább, mit sem törődve matató, esetlenül segíteni akaró kezeivel. 
 
Nemsokára fel is robbantam, egy hete nem ürültem, így jó nagy adagot terítettem a hasára, köldökébe, még a melléig is elspriccelt pár csepp. Rohamtempóban izgattam magam tovább, arcom beletorzult a gyors erőltetett tempóba és pár perccel később egy újabb orgazmus ráncigalt ide-oda. Ő megadóan tűrte, hogy telefröcsköltem. A saját dupla orgazmusom tette fel a koronát erre a biszex kalandra.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
eliksz13 ·
Fantasztikusan írod meg kínjainkat. Pontosan így történik, ilyenek vagyunk. Írásod címe találó. Olvastalak és belédszerettem. Nagyon szeretem az intelligens embereket. Nos, de ez mellé még olyan, mint én? Nagyon kedves TRERELEK, így rágódom és vágyódom. Én imádom a gecit, csak minél több és többféle jusson a számba. Amikor megtörténik az ejakuláció a számba, akkor azonnal nem nyelem le, hanem ízlelgetem a számba, Értékes az írásod nagyon.

eliksz13 ·
Ez a novellád MARADANDÓ értékű !

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: