Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Húgommal egy ágyban...

Én és a jó Robi haverom épp nem csajoztunk csak terveztük hogy kéne közösen valamit csinálni, ami mind kettőnknek jó, elvégre nagyon jó haverok vagyunk már kb. óvodás és pelenkás korunkban is már s, egyszer 1 ribanc végett majdnem szét vertük egymás képét, de inkább elhajtottuk, igazából a Robi tesó fel néz rám, tőlem tanult, én hoztam össze neki az első alkalmat..  de most is valamit terveztem.

-Te Robi , nem csinálunk közösen valami hasznosat?
A Tesó csak nézett és bólintott, nekem az az,  hogy egy unalom űző gruppent csináljunk, ez eddig oké csak csajok kellenének, nem prostik!
Ekkor támadt egy beteg ötletem ami nagyon felizgatott, és éreztem a farkamba a lüktetést , muszáj meg szervezzem ezt!
Az én hugim most szingli, és nem csúnya kis husis, nem kövér se vékony pont jó, a kis cicanadrágos kis húgom, az jó lesz a Robinak, elvégre a Dzseni (az a lány akivel össze hoztam a Robit de szakítottak) mesélte hogy a Robinak jó a farka, engem nem érdekel :D csak hallottam.
Ő a Húgommal fog törődni, és ha már unja átadja nekem, én meg ki szeltem mondjuk a.. Lizát igen ő pont jó, az osztálytársam, szép csajszi kis vékony pici, az meg az enyém lesz, de ha unom akkor cserélünk, a csajszikat csókon kívül többet nem engedek mert kisajátítanák egymást mi meg ott állnánk...
Mindent megszerveztem, én a Lizát vetkőztettem, és csókolgattam és markoltam a gyönyörű kis melleit, aztán le térdeltettem, de látom hogy a Robiék már előre sietek, húgi nagyon ügyes, kis vadmacska, amikor már a szexnél voltunk, éreztem h a húgomat nem merném és nem is akarom, ezért amikor szabad volt, és a Liza elment tőlem, csak simogattam, nézegettem és fogdostam, gyönyörű cicijei voltak,formásak, nem picik, rózsaszín bimbók, a kis pinája tiszta nedv volt , és    puha,aztán simogattam, a haját túrtam, az arcocskáját simiztem, é adtam egy puszit neki, aztán ez tetszett neki , és megfordult, én meg az ujjamat nyálaztam be és egy kicsit izgattam, simogattam a szép húsos pináját, csiklóját, de érdekes egy szó nélkül tűrte, aztán már ujjaztam, akkor kezdett el aranyosan sóhajtozni, aztán a fenekét ütöttem picikét az már tetszett neki, lassan elélvezett, Lizát utána még kényeztettem, aztán elélveztünk Robival, felöltöztünk, és húgival haza fele beszélgettünk, és mesélte hogy élvezte ezt a pár alkalmat, de nem jön össze a Robival, nekem nem kell a Liza, most vettem csak észre hogy a Robi és a Liza összeillenek hát nem állok közéjük, hugimat néztem aztán megfordult és oda jött hozzám és oda hajolt , és adott egy puszit és mondta aranyosan :- Azért jó vagy szeretlek bátya! :-*
VÉGE!
Hozzászólások
Andreas69 ·
Ezt is az április kategóriába kellett volna tenni. Borzalmas!

petike19840226 ·
Én jót nevettem :))
angélamihulka ·
én is

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: