Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Húgom és én

Gyerekkoromban vidéken éltünk egy alföldi faluban. Nem lakhatott ott ezernél több ember, de talán annyi sem. Két út vezetett be a faluba, az egyik a puszta, a másik a falu melletti domb felől. Mindkettő a főtérbe torkollott, illetve innen nyíltak a kisebb utcák is. A falu keleti részét befedő erdőben egy kis patak csörgedezett, bár alig lehetett fél méter mély. A dombon állt a templom, ahonnan remek kilátás nyílt a környező vidékre. Általánosan két részre volt bontva a falu: a nagyobb részt kitevő régi, és a kisebb részben lévő új területre. Még az előbbiben régi, tornácos, általában egy emeletes házak álltak, addig az utóbbiban újabb, többemeletes kertesházak emelkedtek, illetve itt voltak a fontosabb épületek is, például az iskola. Tanítás negyedik osztályig volt, utána a gyerekek a legközelebbi nagyobb városba jártak, bár ez igencsak messze volt.
Mi a falu egyik új házában éltünk. Apukám a városba járt dolgozni, míg anyukám otthon vigyázott ránk, illetve ruhákat készített, hogy némi extra bevételre tegyen szert. A ház igazán takaros, kétemeletes volt, nagy kerttel. Az előszobában rögtön balra a konyha, jobbra a nappali nyílt, előbbiből egy kis kamrába, másikból pedig a padlásra vezető lépcsőhöz lehetett tovább menni. Tovább a folyosón balra a szüleim hálószobája, jobbra a fürdőszoba volt. A ház legvégében volt egy kijárat a hátsó udvarra, illetve itt volt az én szobám, meg a húgomé, Bertáé.
Berta egyébként a történetem kezdetén éppen 12 éves volt, közel a 13-hoz. Magasabb volt a legtöbb lánynál, illetve igen karcsú is. Keble és feneke szépen gömbölyödött a ruhája alatt, szépségét pedig csak fokozta hosszú, sötétbarna hajzuhataga és kék szemei. Népszerű volt a lányok és a fiúk körében is, nem egy fiú barátja érdeklődött már utána nálam, bár őket rendre elhajtottam.
Rólam ezzel szemben nem lehetett azt mondani, hogy népszerű vagy feltűnő lennék. 14 éves koromhoz képest nagyon magas voltam, ehhez képest pedig elég vékony is. Rövid barna hajam és ugyanilyen színű szemem állítólag egész jó összhatást adott. Ennek ellenére a lányok nem kerülgettek, legtöbben csak barátnak tartottak.
Emiatt nagyon értékeltem, hogy Berta olyan sok időt tölt velem, és egyre jobban egy szép lányként, semmint testvérként tekintettem rá. Mivel nem kaptunk semmiféle szexuális felvilágosítást, mindössze arra vágytam, hogy ölelhessem és csókolhassam, semmi többre. Minduntalan igyekeztem a közelében lenni, segíteni neki és egy-egy lopott pillanatban megérinteni valamely testrészét, amik ugyancsak nagyon kíváncsivá tettek. Ő nem állt ellen, olyan ártatlan volt, hogy nem is tudhatta, miket forgatok a fejemben mikor a közelében vagyok.
És akkor, egy májusi napon kezdődött minden. Apukám két napra a városba ment, anyukám pedig elment meglátogatni egy barátnőét és csak estére ígérte a hazaérkezést. Berta iskola után egy barátnőjéhez ment át, így egyedül maradtam otthon. Már befejeztem a házimat, és kezdtem volna azon töprengeni, hogy mit csináljak, mikor kinyílt a szobám ajtaja és belépett a húgom.
-Berta, ilyen korán hazajöttél?-kérdeztem és megöleltem.
-Szeretnék beszélni valamiről!-mondta és a szemén láttam, hogy komoly a dolog. Leültünk az ágyamra.
-Mi lenne az?
-Szóval átmentem a barátnőmhöz, Katához. Tudod, alacsony lány, fodros fekete hajjal. Éppen bent beszélgetünk a szobájában, mikor beállít a bátyja, Feri és egy másik lány, Mária. Mondják, hogy kövessük őket. Én nem akartam menni, de Kata rögtön indult utánuk és engem is meggyőzött, hogy jöjjek. Kimentünk az erdőbe, ami rögtön ott van a házuk mellett, majd Feri bevitt minket egy kis tisztásra, ami magas sövénnyel volt körülvéve. Aztán a Mária letolta a gatyát Feriról és elkezdte fogdosni a futykösét, azt mondogatva, hogy "Nőjön a furkód, Feri!". A Feri fütyköse nagyon kis pici volt, nem értem miért nevezte furkónak. Ekkor viszont odament Kata is, kivette a fütyköst Mária kezéből és bevette a szájába! Én ezt már nagyon undorítónak találtam így hazajöttem.
Tátott szájjal hallgattam a történetet. Nem csak azért, mert én is új dolgokat tudtam meg a szexualitásról, hanem mert ez bizonyította, hogy nem csak én vágyakozom a húgom után, sőt, Feri már tovább is lépett. Ez engem is felbátorított.
-Szerintem semmi furcsa nincs ebben a dologban-jelentettem ki.
-Biztos?
-Egészen biztos.
-De egy valamit még akkor sem értek: miért és hogyan akarták "megnöveszteni" Feri fütykösét? Neked nőtt már meg?
Ez engem is gondolkodóba ejtett. Volt már párszor spontán merevedésem, így rögtön összekapcsoltam a dolgot azzal.
-Nekem még nem nőtt meg, így nem tudhatom, milyen!-hazudtam.
-Jaj, de kár! Pedig azt hittem, tőleg megtudhatom.
-De van egy ötletem! Mi lenne, ha kipróbálnánk ketten?
Kicsit hallgatott, majd megszólalt.
-Hát, ha tényleg nem furcsa a dolog, akkor miért ne!-döntötte el végül.
-Rendben, de ígérd meg, hogy minden parancsomat követed!-mondtam. Kis gondolkodás után bólintott.
-Itt csináljuk?
-Igen, itt jó lesz.
Felálltam és szembe fordultam Bertával, aki az ágy szélére ült. Odanyúlt, kigombolta a nadrágomat, majd letolta. Én kiléptem belőle. Alatta egy fekete alsógatyát viseltem. Elkezdte markolászni a fütykösömet a ruhán keresztül, apró sóhajokra késztetve engem, mert nagyon finom érzés volt a kezei játéka.
-Jól csinálom?
-Remekül. De most le kéne vetkőznöd neked is!
-Nem, dehogy...
-Megígérted! - emlékeztettem. Ez már hatott. - Akkor én levetkőztetlek!
Felhúztam az ágyról őt is, majd kibújtattam a blúzából. A kis övvel összefogott szoknyáját is letoltam róla, mindössze egy fehér alsót hagyva rajta (hasonlót egy női boxerhez). A mellei valóban fenséges látványt nyújtottak: peckesek, kerekek és szép, duzzadt bimbók voltak rajtuk. Átöleltem Bertát és elkezdtem csókolgatni a nyakát. Először visszakozott, de aztán ő is puszilgatni kezdett engem az nyakamon és az arcomon. Egy lopott pillanatban behajoltam elé, így szájoncsókoltuk egymást. Bár azt hittem, most is próbál majd kilépni, ellenkezőleg történt: hevesen csókoltuk egymást, nyelvünkkel egymás szájában jártunk. Közben a kezünk sem tétlenkedett: én főleg a melleit és a fenekét markolásztam, ő pedig le sem vette a kezét a már álló farkamról.
-Lépjünk tovább!-súgtam neki, mire ő letérdelt elém és rámarkolt a fenekemre. Kicsit simogatott, majd benyúlt az alsóm gumis része alá és lehúzta rólam. Előrobbant a farkam, ami koromhoz képest 16/4 centis mérettel büszkélkedhetett.
-Szentséges ég!-hüledezett Berta. -Ez hatalmas...-lassan körbefogta a kezével-...meg kemény és forró!
-Köszönöm. Most pedig kezd el fogdosni!
Nem kellett biztatni. Két kézzel gyúrta, húzogatta, egyre erősebb nyögéseket csalva ki belőlem. Néha láthatóvá vált a makkom hegye is. Kértem, hogy húzza vissza tövig a bőrömet. Megtette, így láthatóvá vált a nagy, eres makkom. Rögtön azt vette kezelésbe, erőteljesen gyúrta, kényeztette. A nyögéseim még hevesebbekké váltak.
-Most állj meg egy kicsit!-kértem, majd hanyattfektettem őt és szép lassan lehúztam a bugyiját is. A puncija fenséges látványt nyújtott: a két szeméremajkát háromszög alakban apró sötétbarna szőrök díszítették. A köztük lévő vágat valami kívánatos titokzatosságot árasztott, főleg, hogy látszott rajta valami átlátszó ragacsos anyag is.
-Csak óvatosan...-kérte Berta, én pedig amennyire csak tudtam, lassan értem hozzá a puncijához. Kezemet a szeméremdombjára helyezve végighúztam egy ujjamat a vágatában. -Istenem!-nyögött fel.
-Van egy ötletem!-mondtam hirtelen. -Emlékszel, hogy kiskorunkban mindig papás-mamásat játszottunk?
-Igen.
-Mi lenne ha most is azt játszanánk?-ajánlottam, mert izgatott a gondolat, hogy a feleségemként kezelhetem.
-Persze, miért ne! De akkor adjunk okot is erre a fogdosásra...-kimászott alólam és felállt. -Mondjuk a rég nem látott férj végre hazajön és a felesége tárt karokkal... vagy inkább lábakkal - kacsintott rám - várja!
Ebben megegyeztünk.
Visszakapkodtuk pár ruhánkat: húgom a blúzt és a szoknyát, én pedig csak a nadrágot, mert az ingem amúgy is rajtam volt még. Berta bement a konyhába és elkezdett tenni-venni, mintha főzne. Én beléptem és hátulról átkaroltam.
-Férjem, hát megjöttél!-kezdte a szerepét játszva.
-Olyan rég láttalak, kedvesem!-mondtam, majd magam felé fordítva a szemébe néztem. -Gyere, adj egy csókot az uradnak!-azzal elkezdtem közeledni az arcához.
-Ugyan már...-próbált elhúzódni.
-Ne félj Berta, végtére is a férjed vagyok-dobtam be az utolsó érvemet. Ez a szerepjáték mintha kissé meggyőzte volna, így nem ellenkezett, mikor odahajoltam az arcához és ajkaimat az övéire szorítottam. Talán egy percen keresztül, érzékien csókolóztunk, majd elengedtem.
Kézenfogtam és bevittem a szüleim szobájába, ahol nagy fraciaágy volt. Én egy pillanat alatt letoltam a gatyámat, majd pedig álló farokkal a közben hanyatt fekvésbe helyezkedett húgom fölé kerültem. Felhúztam a szoknyáját és széthúztam a lábait. Alighanem egyikünk sem tudta, mit csinálunk, de az ösztöneink megfelelően vezettek. A szép puncija elé helyeztem a farkamat, majd a makkomat fel-le kezdtem húzogatni a vágatában.
-Szentséges ég!-hebegte, miközben óriásiakat sóhajtott és nyögött.
-Most figyelj!-szóltam, majd elkezdtem befelé lökni a farkam a hüvelyébe. Nem ment be neki, alig a makkot tudtam beerőltetni, de így is remekül éreztem magamat és alighanem ő is, mert jó mély sóhajok hagyták el a száját. Az azonban látszott, hogy így nem jutunk semmire a szeretkezéssel.
-Váltsunk pózt!-javasolta.
Most leültem az ágy szélére, ő pedig szemben velem az ölembe helyezkedett, rákulcsolta a derekamra a lábait és beleereszkedett a farkamba. Vagy félig felszaladt neki, amitől felsikkantott. Megpróbált leszállni, de én nem engedtem. Erősen fogtam a karjait, szinte ráhúztam a falloszomra. Szép lassan tövig betettem neki, miközben ő folyamatosan sikkantgatott aprókat, illetve könnyezni is kezdett. Hirtelen valami emberfeletti érzés kerített hatalmába, és rángatózva, hörögve telepumpáltam a punciját a magommal. Így utólag örülök, hogy az első menstruációja csak 13 éves korában lett meg.
Most már csak így ölelgettük egymást percekig. Utána felemelkedtem, lefektettem őt a földre, majd kihúztam belőle a farkamat, ami véres és nyálkás volt a szűzhártyája átszakítása és az elélvezés miatt. Megesküdtünk, hogy ezt senkinek nem áruljuk el, és a húgom nagy bánatomra bejelentette, hogy nem csinálhatjuk többet, mert ezt is alig bírta ki. Ennek ellenére még mindig remekül kijöttünk egymással, bár ő mintha kissé szégyenlősebbé vált volna.
Aztán eljött a nyolcadik osztály vége és a városba jártam gimnáziumba is. Egyre kevesebbet találkoztam Bertával, mert a nagy út miatt sokszor ott aludtam egy-egy ismerősömnél a városban. Barátnőm is lett közben, egy szőke, Csenge nevű lány, akivel nagyon jól megvoltunk. Szexuális téren is sebesen haladtam vele, már a második hónaptól pettingeltünk, négy hónap kapcsolat után pedig már orálisan elégítettük ki egymást, de a szüzességét még tartogatta. Bertának is lett pasija, egy Ádám nevű nála egy évvel idősebb de nálam egy kicsit fiatalabb fiú.
Viszont hamarosan Berta is befejezte a sulit, ő is gimnáziumba kezdett járni. Mivel a nagy út miatt sokat késtünk, addig könyörögtünk a szüleimnek, míg megengedték, hogy albérletben lakjunk a városban. Egy kis, egyszobás lakást béreltünk, franciaággyal, kis konyhával és zuhanyzóval.
Mikor odaköltöztünk, a faluban maradt barátnőm bejelentette, hogy szakít velem, mert el akarom hagyni őt. Még szerencse, hogy Berta ott volt velem a városban, mert nagyon letörtnek éreztem magam. Újra forróbbá vált köztünk a viszony, főleg a közös ágy és a zuhanyzó miatt. Mindig lestem, mikor öltözött vagy zuhanyzott: a teste igazán gyönyörűvé és nőiessé érett. Punciját borotválni kezdte, haját vállig érőre vágatta. Többször ki is vertem rá, mindig pillanatok alatt a csúcsra értem, ha a hugicámra gondoltam.
Én is változtam közben: sokat edzettem, feledtetve vékony alkatomat. Igyekeztem minél jobban kinézni én is, ha már ilyen szexi húgom van, pláne hogy titkon reméltem, összejöhetek vele újra.
Erre azonban akkor még nem láttam tökéletes alkalmat: a fiújával rendkívül intim viszonyt folytattak, a srác kétszer is aludt nálunk, mindkét alkalommal kielégítették egymást a zuhanyzó alatt, amire azért legalább sebesen ki tudtam verni magamnak.
Hogy megmutassam magamnak - és persze Bertának is - mennyire tudok élni, sorozatosan kezdtem csábítani az ismerős lányokat. Bár a legtöbbjükkel nem vált be a dolog, három alkalmi szeretőm is akadt azokban az időkben: ők voltak Panni, Zita és Zsuzsa. Pannival csak háromszor elégítettük ki egymást orálisan, Zita már egyszer azt is megengedte, hogy meghajtsam (gyors menet volt, éppen csak lovagolt egy kicsit, majd misszionárius és aztán arcraélvezés). Zsuzsával azonban komolyodtak a dolgok: már háromszor voltam a puncijában, és nem akarta egyikünk sem megszakítani a dolgot. Azonban minden másképpen alakult.
Amikor én 17, Berta pedig 15 éves volt, megtörtént a  lehetetlen csoda. Egyik meleg májusi este - szinte pont az első alkalom három éves évfordulójakor - ő egy lenge, majdhogynem átlátszó hálóingben feküdt be az ágyba. Én még zuhanyoztam, majd pedig megtörölköztem és meztelenül befeküdtem mellé. A farkam ágaskodott mint a cövek, de ő a fal felé fordult, így semmit sem látott ebből. Mivel tudtam, hogy a barátjával éppen nem annyira jó a kapcsolatuk, így eldöntöttem, hogy most végre valahára megszerzem őt magamnak.
Lehúztam róla a paplant és átkaroltam. Éreztem, hogy remeg az izgalomtól. Magam felé fordítottam és megcsókoltam, majd lehúztam róla a hálóinget, ő széttárta a lábait és se szó se beszéd behatoltam a puncijába. Már lényegesen tágabb volt mint gyerekkorunkban, így könnyen befértem neki. Berta átkarolta a vállamat, arcát a nyakamba temette, én pedig vadul dugni kezdtem. A farkam fel-le járt a hüvelyében, felszaladva egészen a méhéig, miközben heréim neki-neki csattantak a fenekének. Mindketten nyögtünk és nagyokat sóhajtottunk, közben aprókat csókolózva. Végül mikor éreztem, hogy jövök, hihetetlen akaraterővel kirántottam a farkamat és a szájába adva odaélveztem sokat érlelt dús termésemet.
Utána megbeszéltük a dolgokat köztünk, és eldöntöttük, hogy mostantól csak mi ketten számítunk. Ő szakított a barátjával én pedig Zsuzsát hagytam ott enyhe sajnálatomra, de persze Berta minden áldozatomért kárpótolt. A szeretkezések rendszeressé váltak köztünk, szinte minden nap csináltuk, volt hogy többször is. Berta elkezdte szedni a fogamzásgátlót, így mindig beleélvezhettem. Kedvenc pózunk az volt amiben gyerekkorunkban elvettem a szüzességét: az ágyon ülök, ő szemből az ölemben. Ezenkívül persze minden pózban csináltuk, illetve az anális szexet is kipróbáltuk, bár az nem vált rendszeressé, mivel Berta fenek magon szűk volt, az én farkam meg túl nagy.
Közben mindketten befejeztük a sulit. Elkezdtük tervezni, hogy ki hova megy továbbtanulni, mert mindkettőnk kifejezetten ambiciózus volt. Ő egy szolnoki kollégiumba ment én pedig felköltöztem Pestre. Havonta két-három alkalommal találkoztunk, ezek persze mindig szexel végződtek. A köztes időben egy-egy alkalmi szeretőt tartottam a főiskolámból.
A húgom a főiskolán összeismerkedett egy fiúval, akivel eldöntötték, hogy a suli befejezése után összeházasodnak. Én is igyekeztem hosszabb kapcsolatot kialakítani egy-egy lánnyal, de képtelen voltam megmaradni mellettük, mert egyikőjük sem volt olyan tökéletes mint Berta.
A dolgok persze még folytatódhatnak. Most 34 vagyok, Berta 32 és két éve elvált. Sokszor találkozunk, beszélgetünk. Van egy hatéves fia is, akit egyedül nevel. Én a gimis szeretőmmel, Zsuzsával vagyok, már fél éve vagyunk együtt, a szex meghitt, jókat beszélgetünk és fenn tudunk tartani egy kétszobás lakást is. Azonban titkon még mindig kívánom a drága húgomat.
Képzeljétek, holnapra is áthívott magához. Azt mondta, hogy a fia aznap nem lesz otthon és egy barátjánál is alszik. Csak kettesben leszünk. Majd meglátom, mit tervez...
Hozzászólások
További hozzászólások »
sanyi0227 ·
nekem tetszett, remélem a látogatásod össze jön és meg írod .

jokasztet ·
Életszerű a történet.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: