Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hugi és bátyus

Nekem is lenne egy történetem, bár nagyon sokat gondolkodtam rajta, hogy megírjam-e, hiszen, mint az ki fog derülni, nem a legtisztább az én történetem, bár én úgy érzem, hogy a szexen túl más hibát nem követtem, nem követtünk el.

Én huszonöt éves fiú vagyok. Az egész pár évvel ezelőtt kezdődött. Van egy 21 éves húgom, akivel nagyon szeretjük egymást. Most az első alkalmat írnám le, amikor először feküdtünk le egymással.
Szóval, még középiskolás voltam, mikor ez az egész kezdődött, én ötödikes voltam, mikor a húgom másodikos volt gimiben. Mi mindig is nagyon közel álltunk egymáshoz, valahogy nagyon jó barátok voltunk mindig, annak ellenére, hogy testvérek vagyunk. Mindig mindent megbeszéltünk, bármiről is volt szó.

Történt egyszer, hogy az egyik tanévközi szünetben szüleink elutaztak pár napra, s mi otthon maradtunk kettesben. Egyik este, amikor húgom fürdött, elfelejtette bezárni az ajtót, s mivel én nem hallottam zajt, benyitottam, s mint ahogy szoktam, nagy lendülettel bementem. Húgom éppen felállt a kádban, s tusolt. Tudni kell azt, hogy húgom egy nagyon szép arcú, és szép testű lány, s mikor ott állt előttem, egyszerűen képtelen voltam megmoccanni, csak álltam, s bámultam őt, annyira ledöbbentem attól, hogy milyen hatással van rám a látványa. Ő az első pillanatban ösztönösen elfordult, s rámparancsolt, hogy menjek már ki, de ez valahogy nem akaródzott sikerülni, így aztán maradtam. Ő még mindig háttal állt nekem, mikor arra gondoltam, miért ne fürödhetnénk együtt, hiszen gyerekkorunkban is mindig együtt fürödtünk. Így aztán gyorsan ledobáltam magamról az összes cuccot, s én is bemásztam a kádba.
Húgom nagyon meglepődött ezen, hiszen már elég régóta külön fürödtünk. Először nem akarta megengedni, de addig-addig mondtam neki, hogy csak fürdünk és semmi más, hogy aztán beleegyezett.

Olyannyira, hogy egy kis idő elteltével meg is kért, hogy ha már ott vagyok, mossam már meg a hátát. Nekem ezt nem kellett kétszer mondani, máris kezdtem dörgölni a hátát a leggyengédebben, ahogy csak lehet. Szinte már-már simogatás volt ez, és éreztem, hogy húgomnak is jól esik ez. Miközben a hátát simogattam, mindkét kezemmel, néha-néha egyik kezem elkalandozott egy-két pillanatra a fenekéhez is, s a melleihez is. Eleinte, mikor a melleihez értem, mozdult, hogy ne folytassam, de aztán mikor már kezdett a simogatás hatása alá kerülni nem ellenkezett, s engedte, hogy ne csak egy-egy pillanatra érintsem meg.

Ekkor még mindig háttal állt nekem. Farkam, mint egy dárda meredt előre, s nagy önuralomra volt szükségem, ahhoz, hogy ne érjen a fenekéhez. Ekkor már mindkét kezemmel simogattam az egész testét, s forró, puha csókokkal halmoztam el vállát, nyakát. Egy kicsit még játszottunk így, hogy ő háttal állt nekem, de aztán magam felé fordítottam, s megcsókoltam. Életemben nem éreztem még ilyen vad szenvedélyt és vágyat, mint amit akkor a testvérem iránt éreztem. Ott állt előttem, gyönyörű, formás mellei keményen domborodtak felém, a mellbimbói óriásira duzzadva meredtek, s hívogattak. Nem tudtam megállni, hogy ne csókoljam meg őket. Így hát végig csókolgattam egész testét újra és újra. Közben ő is vadul simogatott, amikor tudott, visszacsókolt, s meg-meg fogta a vágytól már rángatózó farkamat.

Most már nem bírtuk tovább: egymásnak estünk, s franciázni kezdtünk. Ott térdepelt fölöttem, s egyszerűen nem tudtam betelni pinájának látványával. Vad rángatózással riszálta fenekét, ahogy egyre jobban közeledett a csúcshoz, s én erre még erősebben elkezdtem nyalni, szívni, harapdálni finom pináját. Egyszerűen őrületes volt, hogy saját húgommal ilyen élményben van részem, s ráadásul ő is élvezi. Közben én is éreztem, ahogy föl-le szaladgál nyelvével kemény farkamon, hogy nemsokára nekem is eljön a "vég", de még nem akartam ilyen gyorsan véget vetni ennek a "játéknak", így aztán mondtam neki, hogy menjünk be a szobába. "Jó" - mondta, s kiszálltunk a kádból, annyira megtörülköztünk, hogy ne legyen vizes a ház tőlünk, s aztán gyorsan bementünk szüleink szobájába a nagy franciaágyra.

Itt aztán kezdtük újra előröl az egészet. Közben előkerítettem egy óvszert is, mikor ezt meglátt, egy pillanatra rám nézett, s megkérdezte, hogy ugye tudom, hogy ezt nem lenne szabad? Igen, tudom, válaszoltam, s közben elmosolyodtam, s én is megkérdeztem tőle ugyanezt. Erre ő magához húzott, lenyomta a fejemet a lábai közé. Én meg csak szívtam be azt az édes illatot, amit pinája árasztott. Újra franciázni kezdtünk, de most én voltam felül. Pinájának minden apró kis zugát bejártam nyelvemmel, nem hagytam egy pillanatot sem, hogy lehiggadjon, egyre csak szívtam, nyaltam őt. Ő meg két marokra fogva a farkamat egyre erősebben szopta. Már-már az őrület kerülgetett annyira fantasztikus érzés volt.

Aztán megfordultam, mellei közé tettem a farkamat, s elkezdtem baszni a melleit, közben mikor ő meg nagyokat nyalt a farkamon, mikor odaért. Ekkor már nem bírtam tovább, és óriásit élveztem a szájába, az arcára, s a melleire. Őszintén szólva, engem is meglepett, hogy mennyi anyagom van. Ami még maradt, azt erős szívásokkal kiszívta a farkamból, egy cseppet sem hagyott kárba veszni. Mellein s arcán szétkentem a gecit, s ez engem újból nagyon felizgatott. A gecitől csúszós mellei közé tettem újra éledező farkamat, s újra elkezdtem baszni. Ettől aztán újra teljes erőre kaptam. Itt aztán már nem tudtuk tovább türtőztetni magunkat. Felhúztam a gumit, s hátulról elkezdtem egyre erősebb lökésekkel baszni. Ahogy éreztem, hogy formás feneke ritmusosan nekem ütődik, úgy éreztem, hogy menten szétdurranok. Heréim csattogtak a pináján, farkam cuppogott a forró nedűjében.

Ekkor pózt váltottunk, hanyatt feküdtem, s ő elkezdett lovagolni rajtam. Mellei ott ugráltak föl-alá előttem, markolásztam, csókolgattam, miközben ugrált a farkamon. Kegyetlenül jó volt látni az arcát, ahogy élvez, ahogy egyre jobban belevész a gyönyörbe. Egyre közelebb volt már a csúcshoz, s elkezdett nyögni, sikongatni. Még jó, hogy nagy telken áll a házunk, így aztán nem hallhatta senki, hogy mennyire élvezünk. Egyszercsak megmerevedett, s szinte görcsösen rángatózni kezdett, miközben sikoltozott a gyönyörtől. Ekkor én is ismét elélveztem, együtt értünk fel a csúcsra. Életem egyik legfantasztikusabb élménye volt ez a nap. Azóta is, amikor meg tudunk szabadulni a szüleinktől, mindig kihasználjuk a lehetőséget, mindig élvezünk egy nagyot.

Bár tudom, hogy nem szabadna, de egyszerűen azóta nem tudunk lemondani egymásról, hiszen fantasztikus egymással a szex, s nagyon jól megértjük egymást az ágyban, s szabadon, mindenféle gátlás nélkül, a legvadabb dolgokat is ki tudjuk próbálni egymással.
S remélem, hogy még sokáig meg is marad ez a felállás kettőnk között.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: