Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hozzád Csapódva (1. rész)

HOZZÁD CSAPÓDVA (1. rész)


Valahol mindig is tudtam, hogy meleg vagyok. De tagadásban éltem 17 éven át. Sosem volt pasim, de csajom sem. Egy szerencsétlen fasz vagyok. Most nyilván egy nyavalygó kis köcsögnek tartasz úgy, hogy semmit sem tudsz rólam. Azt tudtad, hogy anyám rákban halt meg még egészen gyerekkoromban? És azt, hogy apám elhagyott engem és a bátyám? A nagyi nevelt minket, de miután tavaly elvitte a szívroham a drága mamimat, Dávid, a bátyám lett a gyámom. Most, hogy Dávid már egy hónapja kómában fekszik, a legjobb gyerekkori barátja, Berti képviseli a gyámságot felettem. Mielőtt leszólnál, hogy nem hatalmas vigyorral a pofámon mászkálok fel s alá, éld át mindazt, amint én!

Na, de hol is tartottam? Áhh, megvan, Berti! Beleborzongok ha meglátom délutánonként, ahogy egy szál testre simuló boxerben sétálgat a konyhában, azok a formás férfias combok, az a kerek segg! Aztán amint túl vagyok ezen és feljebb kúszik a szemem a testén, szinte levegőt sem kapok a széles háta, hatalmas mellkasa láttán és az a rohadt kulcscsont, amiről nem tudom levenni a szemem, annyira végignyalnám és karcolnám a fogaimmal. Jézusom, szinte már tocsog a farkam a gatyámban!
És 'az' is megtörtént! Sajnálom, hogy már most lelövöm a poént, de úgysem hinné el senki, azok után amilyen csodálattal merengtem róla az imént, hogy nem dobtam szét előtte a lábaimat az első adandó alkalommal és nem hagytam, hogy tövig elmerüljön bennem! Bár nem sok beleszólásom volt, de bizony, hagytam neki, szinte könyörögtem, hogy ne hagyja még abba!

Aznap este részegen mentem haza, kimaradtam a suliból, mert vonzóbbnak találtam a kocsmát. Amúgy sem érdekel már sem a suli, sem a jövőm. Úgyis fiatalon halok meg, én ezt már rég tudom. Miért vesztegetném az időmet a sok szarságra? Na szóval, a haverok cipeltek haza, el egészen az ajtóig. Ahogy bementem, Berti állt előttem az elmaradhatatlan boxerében. Kérdően nézett rám, de semmit sem szólt, csak felpofozott úgy, hogy elnyúltam a nappali kanapéján, mint egy félhalott élettelen zombi vagy akármicsoda.
Próbáltam valami értelmeset kipréselni a számon, de nem jutott másra erőm, csak nyögdécselésre. Fel sem fogtam semmit abból ami ezután történt, teljesen önkívületi állapotba kerültem a temérdek mennyiségű piától.
Fogalmam sem volt mennyi idő telt el a beájulásom után, mire arra eszméltem hogy iszonyatosan izzadok, az arcom ég a Bertitől kapott pofontól, forró az egész testem és rohadtul szúr az ánuszom környéke.
Kinyitottam a szemem és Berti arca volt előttem csak pár centire az én arcomtól, a vastag érzéki ajka szinte összeért az enyémmel, forró lehelete égett a számon. Talán még mindig azt hittem, hogy ez mindössze egy álom, csak egy fikció amit már ezerszer lejátszottam a fejemben, amikor ez a baszottul szexuális pasi rajtam van, csak engem érint, csak velem törődik és kúrja a seggem vadul, én pedig visítok mint valami rossz kurva egy elcseszett pornóban. De nem, ez több volt a szokásos vágyálomnál, ez a kőkemény valóság volt!

Nehezen, de végre eljutott az agyamig, hogy a furcsa érzést a fenekemben Berti farka váltja ki. Hanyatt fekszem a díványom, a lábaim szétfeszítve, a gyomrom görcsben, Ő pedig minden súlyával rajtam fekszik, a csípője szinte összeforrt az ágyékommal, mindkét tenyere a combjaimat markolássza és erőteljes lökésekkel bassza a picsámat. Soha életemben nem láttam a farkát, de most, hogy teljes méretében magamban érzem, hatalmasnak találom és baromi vastagnak. Hullámszerűen siklik a feszítő fájdalom valahányszor Ő tövig belém tolja a faszát.
És lassan tudatosul bennem, hogy mi történik. Eszméletlen voltam amikor Ő egyszer csak úgy döntött, hogy meg fog dugni. Ez bőven kimeríti a nem erőszakot. De nem, azt még egyszer nem akarom átélni, nem fogom átélni! Ugyanakkor minden egyes porcikám tiltakozik az ellen, hogy leállítsam Bertit. Nem akarom, hogy abba hagyja!
Közben észrevette, hogy magamhoz tértem, ez mintha valami beteg módon doppingolná, sokkal gyorsabban és erősebben mozgott bennem.
- Ne hagyd abba! - suttogtam elcsukló hangom. - Könyörgöm, bassz erősebben!
Egy árva szót sem szólt, csak felém hajolt és elmosolyodott, egy kisfiús, aranyos mosolyt öltött az arcára, majd megcsókolt. Imádtam a finom puha ajkait, miközben szinte eszemet vette az a nyomás a végbelemben, mikor tövig nyomta belém, olyan erővel, hogy könnybe lábadt a szemem, mégis fura módon élveztem ezt a fájdalmas gyönyört. Nem kímélte a hátsófelem, közben olvadoztam a csókjától.
Hányszor elképzeltem, ahogy az ajka az ajkamra tapad és a nyelve utat tör a számban! Most, hogy mindaz, ami eddig csak álom volt valósággá vált, egyáltalán nem olyan, mint ahogy elképzeltem! Sokkal jobb! Bizsergés futott át rajtam, szinte majd' kiugrottam a bőrömből, hogy ez a pasi engem csókol! Berti kezeinek eddig sem szabott gátat semmi, de én csak most vettem a bátorságot, hogy hagyjam, hogy az ujjaim elkalandozzanak. Végigsimítottam a széles hátán, beletúrtam a hajában... mit beletúrtam? Belemarkoltam! Amíg szinte falta a számat, a másik kezem lecsúszott a derekán a fenekére. Életemben nem gondoltam volna, hogy azon a seggen, aminek láttán mindig majd' kiesett a szemem, most a kezem pihen. Aztán elengedtem a haját és a másik kezem is a seggére helyeztem, kicsit megpaskoltam és keményen megmarkoltam. Már azt hittem, hogy le fogja nyelni a nyelvemet, de időben abba hagyta a smárolást, mélyen a szemeimbe nézett és ismét elvigyorogta magát, elképesztően szexi mikor megjelennek a kis gödröcskék az arcán. Hirtelen megragadta a kezem, felrántott a kanapéról és ott álltam előtte. Végigfuttattam rajta a szemem, az izmos mellkasán amin csak úgy csillogott az izzadság, a lapos hasán, a köldöke alatti szőrcsíkon, a szőrös vastag combjain, a hatalmas farkán. Istenem, az a fasz, simán van 18-20 centi, kurvára vastag, egyenesen mered előre és az a vérvörös makk! Csak úgy csillogott a végén az előnedv! Meg sem vizsgálhattam normálisan, a mellkasomnál fogva meglökött és visszaestem a kanapéra. Berti odalépett hozzám, megállt a lábaim között, egy gyors mozdulattól levette a gumit, megragadta a fejem és a faszára húzta! Éreztem a vértől dagadó farkát a nyelvemen, a makkját a torkomon, szinte felnyársalta a fejem. Hagytam, hogy a számban időzzön egy kicsit, a nyelvemmel körözni kezdtem a farkán, amit ő hatalmas nyögésekkel értékelt. Lassan mozogni kezdtem a fejemmel, próbáltam annyit elnyelni belőle, amennyit csak tudtam. Néha kisebb öklendezési reflex tört rám, de Őt ez nem érdekelte, két kézzel megfogta a fejem és szabályszerűen kúrta a számat, rendszerint olyan mélyre hatolt hogy köhögni kezdtem, mire Ő válaszul még mélyebbre nyomta a faszát, rászorítva a fejem, hogy még csak véletlenül se kelljen kivenni a számból!

Egyre szaporábban kapkodott levegő után, tudtam, már nincs sok hátra. Ahogy azt is tudtam, hogy hamarosan én is eldurranok, egyre gyorsabban vertem a farkam. Berti nem eresztette egy pillanatra sem a fejem, lassan teljesen kihúzta a számból, majd tövig gyömöszölte. Egy kézzel megragadtam a vastag dákó tövét, hogy ne tudja a torkomra dugni. Berti folyamatosan tömte a szám, nem telt sokba és mint egy feltörő láva, úgy öntötte el a torkom a forró sperma! Sosem hittem volna, hogy ekkora adag távozhat egy férfiből, mikor már nem bírtam nyelni, hagytam hogy csordogáljon le az államon. Berti teste szinte megremegett, a farka lüktetve ontotta magából a finom gecit, Ő pedig óriási sóhajokkal nyugtázta a dolgot. Egy perccel később én is elmentem, akkorát spricceltem, mint még soha azelőtt, meleg ondócseppek terítették a mellkasom, keveredve Berti gecijével, ami a számból folyt ki.
Az én csodapasim kihúzta lankadó farkát az ajkaim közül, mindkét oldalról megfogta az arcom és hatalmas csókot nyomot a gecis számra. Nyelvével finoman körözött bennem, majd a nyakam szívogatta és a mellkasomról nyalogatta fel a spermáink keverékét.
Elmosolyodott, megtörölte a száját és hozzám szólt először azóta, hogy megütött:
- Isteni voltál, te kis köcsög! Nagyon jól szopsz!

Ez volt az a pont, amikor belémhasított! Valahol mélyen tudtam, de nem akartam tudomásul venni. Egyszerűen nem akartam elhinni! Ő volt az! Most már minden tiszta! Ő volt az a rohadék! Még csak 7 éves voltam és ez a köcsög megerőszakolt!
- Na, mi a baj, tesó? - kérdezte. - Még mindig nem tértél magadhoz?


Folytatás hamarosan!
Hozzászólások
jacobharper95 ·
Lesz folytatás?

reckless ·
Nem valoszinu, mivel nem jott a vart "sikert" :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: