Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hóvihar

Annyira hiányoztál! Most, hogy más suliba kerültünk, egyszerűen megállt az idő. Vagy legalább is olyan lassan megy, mint még soha. Mintha valami egész héten azt akarta volna, hogy ne találkozzunk...
Szerencsére végre eljött szombat. Reggel korán keltem, alig vártam, hogy lássalak. Nyakadba ugrottam, és öleltelek egy örökkévalóságig. Nagyon szeretlek, te is tudod.
Az albérlet sötét volt még, hajnali hatkor. A havas járdára kinézve, még csak a mi lábnyomunk volt a hóban. Majd lassan elfújta a hóvihar első szele. Ez a hófúvás akár a szívemben is lehetett volna… Sok botrány a szülőkkel, és a ritka találkozások miatt néha úgy éreztem, nem bírom. Elég!

De most itt voltál, teljes valódban. Végre eldöntöttem: sosem engedlek el! Éreztem, hogy SZERELMES vagyok. De a sors épp most fordított hátat. Mikor minden tökéletes volt.
Az arcod… Semmi mosoly, vagy öröm. Nem bírtam tovább, megcsókoltalak. Érezni akartalak! De te eltoltál magadtól. Nem értettelek. Mi ez? Miért kínzol? Halkan megszólaltál: Inkább hagyjuk. Ezt te sem fogod bírni. Keress mást… A szemedben könny csillogott. Tisztán láttam, ne is tagadd...
De azt mondtad, kibírjuk! – Mondtam én is elcsukló hangon. Nem akartam sírni, nem akartam azt sem, hogy gyengének láss. De nem bírtam. Kitört belőlem… és te? Otthagytál…
Egyedül… Vajon érezted – e, hogy most megöltél. Végeztél velem, és gyáván elmenekültél!
Van fogalmad róla, hogy mennyire gyűlöltelek? Csak feküdtem az ágyamon, a sírástól bedagadt szemmel.
Már könnyem sem maradt… Mindet rád pazaroltam. Öleltem a macit, amit tőled kaptam, és annyira vissza akartalak kapni. Végül álomba sírtam magam…

Álmomban valaki megcsókolt. Annyira élethű volt, hogy megébredtem rá és te ott voltál. Fölöttem hajoltál és a hajadon még csillogott pár hópihe. Nem kellett mondanod semmit. Tisztán láttam az arcodból minden gondolatod. Csak csókoltál és öleltél. Egy ideig nem történt köztünk semmi olyan, csak bújtál hozzám, mosolyogtál és ölelgettél. Majd lassan kitakartál, és a nyakamat kezdted puszilgatni. Lassan haladtál lefelé, és olyan gyengéd voltál, mint még soha. Minden érintésednél megremegtem. Újra könny szökött a szemembe, és amint végig csorgott az arcomon, te lecsókoltad onnan, és magadhoz húztál. - Ölelésed mellől kinéztem az ablakon, a nap nem látszott még. Szürke és komor volt az ég, de már nem bántam. A szívemben most kezdődött a nyár… - Lassan minden porcikámat végig simítottad, gyengéd és érzéki voltál. Még sosem szeretkeztünk ilyen szenvedélyesen. Igazából nem sok mindenre emlékszem, mert olyan, mintha egy álom lett volna. Szinte csillagnak éreztem magam a fekete égen. Egy olyan csillagnak, akit a hold választott szerelméül… - Ha erre az éjszakánkra gondolok, fájón végigfut a hideg a hátamon, és elönt egy védelmet nyújtó, jól eső melegség.

A következő kép, ami rémlik, hogy hozzám bújtál, és a fülemet csókolgattad, majd belesúgtál egy mondatot, mely azóta is él a szívemben: Te vagy az életem értelme Kicsim, bocsáss meg, Veled maradok örökké!
Hozzászólások
További hozzászólások »
ILÁJ. ·
1987 környékén, én 14 éves voltam, amikor jöttünk haza szüleimmel a vásárlásból. A Trabant Kombi hátsó ülésén ültem, tél volt. Apám vezetett, anyám mellette ült, én természetesen hátul. Délután 5-6 óra körül volt már, sötét volt kinn teljesen. Valahonnan vidékről jöttünk haza. Nekem már 14 évesen sok erotikus gondolataim voltak sokszor, a fantáziám a mai napig nagyon élénk. Sapkámat levettem és az ölembe raktam. A pajzán gondolatok hatására pillanatok alatt kőkeménnyé meredt a farkam. Lehúztam a sliccemet és föléraktam a sapkámat és alábújtatattam a kezem. Elkezdtem magam simogatni és húzgáltam a bőrt a faszomon. Marha izgalmas volt, mert közben beszélt hozzám apám és anyám, nekem meg válaszolnom kellett valamit. Félszavakkal válaszoltam (pl: igen,nem, jó stb) , miközben a szívem kalapált az izgalomtól. A Trabi erősen berregett, pöfögött, tehát nyugodtan tudtam garázdálkodni a hátsó ülésen a sötétben. Időnként az utcai világítások, villanyoszlopok bevilágítottak az utastérbe. Akkor felfüggesztettem a rejszolást. De nemsokkal utána jött egy hosszú, sötét szakasz, Budapest elővárosában. Na akkor már tudtam, hogy itt már valami fog történni.... Hevesen elkezdtem matyizni, húzgáltam a bőrkét ezerrel. Kb. 20 másodperc múlva egy felejthetetlen, mennyei érzés fogott el és pumpálódott, ömlengett ki a sok-sok fehér, sűrű anyag a kukimból. Mindenhová folyt, spriccelt. Hatalmasat élveztem. Nagyon jó volt. Na igen, de itt kezdődtek a gondok!!! Nem volt nálam egy darab zsebkendő sem. A sapkám csurom geci volt.... Gyorsan levettem a sálamat és azzal kenegettem, itattam fel a sok-sok nedűt. Ciki volt, mert a kis utastérben rögtön lehetett érezni a sperma szagot, legalábbis én erősen éreztem. Akkor kezdtem megijedni, amikor anyu megszólalt a kocsiban, hogy mi ez a furcsa szag ??!! Rettegtem, nehogy lebukjak..... A spermás, lucsogós sálamat begyömöszöltem az ülés alá és ott maradt hónapokig, évekig.... Egy takarítás során került elő 1-2 év múlva. (Dehát akkor már csak jót mosolyogtam rajta) Szóval, ez nem akármilyen sztori volt!

KicCica ·
Köszi, de miért írtad ezt le nekem? :blush:
Egyébként vicces volt :blush: Tetszett!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: