Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hosszú hétvége az Adrián

Mindig is kedveltem az Adriai-tengert, így nagyon megörültem, mikor családom két apartmant is vásárolt Krk festői szépségű szigetén. Az egyiket saját magunk számára, míg a másikból fent tudtuk tartani mindkettőt, azzal, hogy áprilistól-októberig állandóan vendégeink voltak.
Maga a történet egy hétfői napon kezdődött, mikor a meleg már teljesen elviselhetetlennél vált, estére szerencsére ez egy cseppet mérséklődött, mikor kis városunk kedvenc sétáló és egyben fő utcájának, egy közkedvelt vendéglátó ipari egység teraszán iszogattunk baráti társaságban. Ákos barátom, aki Reni nevű barátnőjével volt vetette fel az ötletet:
- Most, hogy jön Pünkösd hétfő el kellene menni valahova hosszú hétvégére!
- Ez tényleg jó ötlet! - mondta Reni és most már mindketten rám néztek.
- Mit szólnátok, ha csobbannánk az Adrián egyet ? - kérdeztem tőlük.
- Nem lesz az drága kicsit? - kérdezte Ákos.
- Nem. - mondtam mosolyogva. - Most, hogy már meg van nálunk az ingyen szállás az apartmanunkban, csak az utazás meg a kaja kel, de annyit idehaza is elköltenénk.
- Ez abszolút igaz.
- De mivel csak hárman vagytok én is veletek tartok! - mondta Zsuzsa, aki szintén a baráti társaság tagja, és hallotta a beszélgetést.
Hát így alakult, hogy csütörtök este neki indultunk annak reményében, hogy a hosszú egész éjszakás utazás után, másnap délelőtt már a tengerben hűsölhetünk majd. Az út során semmi érdekes történt. Krk - szigetéhez érve már az egyre jobban forrósodó nap fogadott minket, de a tenger látványa kárpótolt minket, és az, hogy már nem sok van hátra az útból. A lányok is felébredtek hátul a kocsiban. A tükörbe sűrűbben hátrapillantgatva néztem őket. Persze ez csupán érdeklődés volt, mert Reni ugye Ákos barátja tehát tabu, Zsuzsával pedig már régóta nagyon jó barátok vagyunk, nem egyszer vigasztaltam már egy-egy rosszul végződött kapcsolata után. Renit elbűvölte a tenger látványa, így nem vette észre, hogy sűrűbben tekintek a tükörbe. Szőke vállig érő haja szinte szikrázott a napsütésben, kb. 170 centi magas lehetett, nagyon jó alakkal, és körülbelül pont kézbe illő mellekkel, de reményeim szerint azokat még megcsodálhatom, reménykedve a topless napozásban. Zsuzsa már kiszúrta érdeklődésemet, és egy nagy mosoly volt az ajándékom. Külsőre legalább olyan jól nézett mint Reni, habár nem voltak olyan jó adottságai. Barna rövid hajú, sötét barna szemekkel, körülbelül 175 centiméter magas, aránylag kis mellekkel.
Krk szigetére átérve a több mint egy kilométer hosszú hídon, minden egyes településen már turisták, és fürdőzők hadát láttuk. Tíz órára elértük Krk városát is, melynek határában a tenger mellett állt úti célunk. Az apartmanunk két szintes az emeleten két különálló hálószobával, míg a földszinten egy nagy nappali, konyha, étkező, fürdőszoba található. Még én is csupán másodjára voltam itt, de már elsőre is rögtön elnyerte tetszésemet, a nappaliból a tenger felé nyíló veranda, mely fölött még az emelet is húzódott, így kellően árnyékos volt. Annak idején rögtön birtokba vettem az itt álló hintaszéket, és kellemes órákat tölthettem el benne. Reméltem ezt most is megismételhettem. A vendégeimnek is nagyon tetszett a hely. Az emeleti egyik szobába került Reni és Ákos, míg a másikat felajánlottam Zsuzsának, így magamnak szánva a nappaliban álló kihúzható kanapét.
Zsuzsával nagyon jóban voltunk és szerintem az sem jelentett volna gondot, ha azt mondom, hogy egy szobában leszünk, de azért úriember vagyok. Gyors zuhany után, és elhelyezkedés után megbeszéltük, hogy Ákos és én főzünk ebédet, a lányok pedig lementek a tengerpartra. Igen lementek, mert errefelé a tengerpart eléggé sziklás. A háztól körülbelül száz méterre volt lejtésben. De a horvátok már a turistákra gondolva elég hosszan homokos tengerpartot építettek ki. Ez abból állt, hogy csináltak egy körülbelül 20 méter széles homokos részt, ahol napozni lehetett, és a tenger is feltöltötték részben. Mikor a lányok elmentek, Ákossal megbeszéltük, hogy valamiféle tésztát csinálunk, mert az hamar meg van. Éppen végeztünk már lassan, ő még egy-két edényt elmosogatott, én pedig a verandára kilépve kezembe vettem a gondosan odakészített távcsövemet, és belepillantva elkezdtem szemlélni a horvát-tengerpart szépségeit. Épp azt mondtam magamban, hogy szép nyaram lesz, ha itt leszek, mikor megpillantottam a lányokat. Nem csalódtam, mindketten topless napoztak, de a hátukon, így egyenlőre nem láthattam semmit.
- Hát te? - hallottam a hátam mögül Ákos hangját.
- Megnézem a tengerpart gyöngyszemeit, épp most bukkantam rá a lányokra is.
- Mutasd csak! - mondta, oda adtam neki. Megnézte a lányokat, majd tovább siklott a tekintete a többi lányt szemlélve.
- Azt betyár, micsoda tejcsárda! - mondta és lerakta közben a távcsövet. Én mosolyogva ránéztem.
- Ne nézz így rám, én nem fogadtam vakságot! Lemegyek szólok a lányoknak, hogy kész az ebéd.
- Rendben mondtam neki!
Elindult lefelé a parton, én bementem a házba, de aztán rögtön a házba, de aztán eszembe jutott, hogy hoppá a lányoknak fel kell öltözni. Épp időben értem vissza és vettem kézbe a távcsövet. Először Reni fordult meg, majd felállt, és egy csókkal üdvözölte barátját.
Nagyobbak, mint gondoltam, és nagyságuk ellenére fiatalosan feszesek voltak. Kellemes mellbimbó mérettel. Felvette a bikini felsőjét. Ebben a pillanatban Zsuzsa is megfordult és felült. Kislányosan kis mellei nagyon aranyosak voltak, azok a kis mellbimbók rajta, nagyon szexinek hatott. Nem lehetett több a mellbősége 80-85-nél. Nagyon szeretem ezeket a melleket, ha esztétikusan néznek ki. Az övé pedig több volt mint esztétikus. Éreztem, hogy valami megmozdul bennem, s a farkam is elkezdett duzzadni. Ekkor azt gondoltam, hogy szörnyű hétvége elé nézek, mert két ilyen szép lány mellett, ha az egyiket csak nézhetem akkor is, de nem történhet semmi sem. Mire felértek a házhoz szerencsére lehiggadtam így nem látták rajtam semmiféle áruló nyomot. Ebéd után már mindannyian lementünk a partra. Most közelről is látva a két lányt, még jobban tetszettek a domborulataik, így inkább elmentem egy nagyot úszni, hogy lehűtsem magamat.
Estére bementünk a városba vacsorázni egy a főtérnél levő hangulatos helyre. Mire visszatértünk már éjfél is elmúlt, így mindannyian már az ágyunkba mentünk. Én akármennyire is álmos volta, nagyon csábítóan hatott a hintaszék a verandán, így kiültem oda, és tenger moraját hallgattam. Egyszer csak érdekes hangokra lettem figyelmes a tenger zaja mellett. Ránéztem az órámra, már fél kettő is elmúlt. A fenti emeletről félre nem érthetően a szex hangjai jöttek le hozzám. Elmosolyogtam magamban. Kihasználják a lehetőséget gondoltam magamban. Lépteket hallottam a verandán, és hátra néztem. Zsuzsa állt ott egy törülközőbe csavarva.
- Hát te? - kérdeztem tőle.
- Nem bírok aludni, és lejöttem zuhanyozni egyet. Nem láttalak a nappaliban és megnéztem hova tűntél.
- Értem már.
- Ha még nem alszol, mindjárt visszajövök a zuhany után.
- Rendben mondtam neki.
Zsuzsa eltűnt a szemem elől, fentről pedig éppen az aktus vége hangjait hallottam. Ennek ellenére alig telhetett el öt perc, amikor az élvezet hangjai újra kezdődtek. Zsuzsa éppen visszatért.
- Ahogy hallom még mindig jól érzik magukat.
- Ez már a második kör. - és elmosolyodtunk mindketten, megállt mellettem és a verandára támaszkodva a tengert nézte.
- Az elsőt szinte akkor végig hallgattam! - mondta.
- Ahogy hallom Reni orálisan nagyon ügyes! - utalva arra, hogy most csak Ákos feltörő sóhajait lehetett hallani.
- Ja. - mondta a lány, karcsú lábai ott lebegtek a szemem előtt, és a hangok hallatára elkezdtem keményedni, reménykedtem nem fordul hátra. Egyszer csak érdekes kérdés hagyta el a száját:
- Téged nem indít be, hogy másokat hallasz szex közben.
Nagyot nyeltem:
- De igen.
- Engem rettenetesen beindít, odafent már maszturbáltam egyet, de most már rosszabb volt, megint hallva őket. - na kezdenek érdekes fordulatot venni a dolgok. - és merev vagy már? - folytatta.
- Igen. - mondtam neki.
- Nem lenne jobb bezavarni a macit a málnásba, mint önmagunkat szórakoztatni? - kérdezte, és egy mosoly kíséretében hátra fordult.
Látta rajtam, hogy vevő vagyok rá. Egyszer csak a törülköző kibomlott rajta, és a földre esett. Fenekét kitolta hátra és felkínálta nekem. Előre fordult megint és sóhajtott egy nagyot. Én roham tempóban kaptam le magamról az alsómat, és mögé lépve egyből tövig nyomtam benne kemény farkamat. Hatalmas sóhaj hagyta el száját, mely egy kicsit a fájdalommal is vegyült. Tényleg rettenetesen nedves volt már. Gyors tolattyúzásba kezdtem, és éreztem, hogy rettenetesen élvezi ő is. Egy-két perc elteltével már a csúcs felé közeledtem, de igyekeztem őt is bevárni. Szerencsémre nem kellett sokat várnom, mert fél perc múlva egy kicsit sikkantva már ő is élvezett, tényleg nagyon be volt már indulva mielőtt hozzáfogtunk. Hüvelyizmai összerándulásai magával rántottak, és farkamat kirántva a hátára ürítettem táramat, melyből volt bőven, mert vagy két hónapja már nem voltam senkivel. Letörölte magáról a törülközőjével. Visszaültem a hintaszékbe ő pedig odafeküdt rám, és együtt pihegtünk.
Egy negyed óra elteltével kezdett vissza térni az élet alsó felembe, amit Zsuzsa is észrevett:
- Mit szólnál, ha nem maradnánk le tőlük? - mosolygott Zsuzsa rám, és mondatával utalt a fentiekre, akik kétszer is csinálták, de közben már elcsendesedtek.
- Rajtam nem múlik! - mondtam.
Fel kelt az ölemből letérdepelt elém, és éppen csak növekvő farkamat azonnal bekapta, és erős szívásba kezdett. Másodpercek alatt elérte teljes méretét. Most kivette a szájából, és megszemlélte egy kicsit.
Látszólag tetszett neki a látvány, az meg végképp, hogy csupaszra vagyok borotválva. A golyóimat kezdte nyalni, és be is kapta őket. Ekkora élvezetben még sohasem volt részem, fantasztikusan csinálta. Vissza tért a rudamhoz, és azt kezdte el nyalni először mint egy fagyit, majd mint a nyalókát ezzel hatalmas élvezeteket okozva nekem. Majd mélytorok technikáját fitogtatta előttem, azzal, hogy 18 centis farkamat szinte tövig bekapta, csupán egy-két centi híja volt. Éreztem, hogy közeleg a vég, ezért leállítottam. Felálltam, az ölembe vettem, és bevittem a nappaliba. Lefektettem a kinyitott kanapéra. A lába végéhez kerültem, és először a lába ujját kezdtem nyalogatni szopogatni, amit rettenetesen élvezett. Nagyon lassan elkezdtem haladni felfelé.
Elborítottam csókokkal, a térdénél jártam, amikor megéreztem vadító illatát, és küzdöttem magammal, hogy ne nyaljak be neki azonnal. Türtőztettem magamat, és a nagyon érzékeny belső combokat is kezelésbe vettem. Mire elértem szemérem dombját, már teljesen nedves volt. Csupán egy két centi hosszú és él centi széles kis pamacsa volt neki. A csiklója már felizgult, és kibújt kis házából. Elkezdtem nyalogatni neki. Megszívtam egy pillanatra neki, majd nyalogattam tovább erőteljesebben. Fejemet kezével szinte teljesen belenyomta pinusába. Elkezdtem ujjazni is közben, amit kitörő sóhajokkal fogadott. Nyelvemmel fokoztam a tempót amennyire csak tudtam, és tevékenységemet nem sokára siker koronázta, mert görcsbe rándult teste, és hatalmasat élvezett. De úgy látszott nem akart pihenni, mert lábát felhúzta ezzel felkínálva kelyhét. A lába közé térdeltem, egy kicsit lekonyultam, ezért húztam hármat-négyet farkamon, ami ettől megint kemény lett, és ismét behatoltam, de most már sokkal óvatosabban, érzékibben. Elég nagy vágtába kezdtem, melynek eredményeképpen, megint erősen nedvesedett. Leállított és mondta, hogy jönne felülre, leszálltam róla, és hanyatt feküdtem.
Pillanatok alatt beleült megint, és teljes hosszában benne voltam már. Erőteljes mozgásba kezdett. Közben én a mellbimbóit csavargattam, majd az egészet megfogtam és úgy morzsolgattam melleit, ami nagyon tetszett neki. Olyan feszes volt, hogy mikor elengedtem a lovaglás közben meg sem moccant neki. Még gyorsított a tempón, majd hirtelen megmerevedett és élvezni kezdett, most vagy fél percen át jöttek a gyönyör hullámai, melynek a végére én is már készen voltam. Mondtam neki, hogy csak kétszer le-föl, amit ő megtett, és magvamat belelőttem, szinte éreztem, ahogy a méhszája falja azt. Rám dőlt, és együtt pihentünk. Kis idő elteltével elmentünk zuhanyozni, majd miután mindketten végeztünk, visszamentünk a kanapéra, és egymás karjaiban aludtunk el.
Másnap már nem a nappaliban aludtam.
Nem is lett annyira szörnyű ez a hosszú hétvége az Adrián, mint amit előre sejtettem.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: