Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hosszú éjszaka

A nevem Becca. Hosszú, fekete hajam van, általában lófarokban hordom. Nőies alakom van, nagy mellekkel. A barátommal, Damonnal, másfél éve vagyunk együtt. Ő 20 éves, én még csak 19 vagyok. Egy egyetemre járunk, de nem ugyanabba az osztályba. Gyakran zárkózunk be egy WC fülkébe a szünetekben, mert nem bírjuk ki taperolás, és heves csókolózás nélkül. Persze ezt a tanárok nem néznék jó szemmel, így suli időre marad a mosdó. Damon nagyon izmos, de nem visszataszítóan, kifejezetten szexivé teszik az izmai. Jóképű, szintén fekete haja van, eszméletlen jól csókol, és habár nem ez a legfontosabb, de érdemes megemlíteni a méretes farkát is. Már előtte is nagyon jóban voltunk, sokszor smároltunk, főleg amikor volt bennünk pia, de hivatalosan csak másfél éve járunk. Ő vette el a szüzességem, amit nem is bánok. Nagyon figyelmes volt, hála neki szinte egyáltalán nem fájt.
Ma este moziba megyünk. Szombat van. Este 6-ra jön értem, de tudom, mi a vége ezeknek a mozis estéknek: kikötünk valamelyikünknél (ahol éppen nincsenek szülők) és hatalmasat szexelünk. Egy fekete rakott, mini szoknyát vettem fel, ami kiemeli a hosszú combjaim, mellé egy hasat mutató vörös toppot. Kilátszott alóla a fekete melltartó pántom, de nem bántam. Tudtam, hogy Damon szereti, ha sokat sejtető ruhákban mászkálok. A szoknyát is csak azért mertem felvenni, mert kocsival megyünk, aztán pedig úgyis mindig előre enged, csakhogy láthassa a kibukkanó fenekemet. Fekete tangát vettem alá. A hajamat ismét lófarokba fogtam, hogy este ne zavarjon minket szeretkezés közben. A szüleim elutaztak a hétvégére, tesóm nincs, bébiszittert pedig már szerencsére nem fogadnak mellém, úgyhogy bátorkodtam kikészíteni néhány játékszert az ágyamra: egy vibrátort, két bilincset, egy vörös gyertyát egy pár gyufával.
Mint mindig: pontos volt. Hatra értem jött, negyed hétre odaértünk a mozihoz. Rendes pasihoz illően fizette a jegyemet, majd beültünk a filmre. Nem volt éppen izgalmas, de így legalább volt alkalmunk csókolózni a sötétben. A film után, ami fél kilenckor ért véget, gyorsan elsiettünk hozzánk, náluk voltak otthon. Másfél éve vagyunk együtt, tudom, mit szeret. Így már a kocsiban neki kezdtem a kis játékomnak.
Ő vezetett. Először a térdére tettem a kezem, majd lassan végig simítottam a combján, és végül rátettem nadrágon át a farkára a kezem. Damon perverzen elmosolyodott, ismerte már ezt a trükköm. De nem tétováztam, kigomboltan a nadrágját, lehúztam a cipzárját, és gyorsan benyúltam az alsóba, úgy kezdtem el izgatóan cirógatni a férfiasságát. Gyorsan az ajkába harapott, és láttam az arcán, komoly erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy az útra koncentráljon, és ne a játékos kezemre. De én pontosan ezt élveztem, úgyhogy még izgatóbban simogattam, szinte vakargattam. Néhány sóhaj már kiszakadt belőle, ami engem is felizgatott. Szerencsénkre csupán negyed órás az út, úgyhogy hamar hazaértünk. Felhúzta a sliccét, de nem gombolta be a nadrágját. Nem sikerült felállítanom neki, a nadrág eléggé akadályozott benne. Na de majd most. Még néhány percig játszotta az illedelmes férfit: kinyitotta nekem a kocsiajtót. Én pajzánul mosolyogtam, és először csak az egyik lábamat tettem ki a kocsiból, ezzel nagy terpeszt hagytam, kivillant a fekete tangám, amit persze egyből ki is szúrt. De nem  gyönyörködhetett sokáig a látványban, kiszálltam. Bezárta a kocsit, előre engedett, persze már csak azért is, hogy stírölhesse a fenekem. Nem mintha zavarna. Kinyitotta nekem az ajtót, majd miután bementünk, vége volt az illedelmes férfinak. Miután bezártam magunk mögött a bejárati ajtót, neki nyomott a falnak, és hevesen csókolózni kezdtünk. Mindkettőnk keze kalandozni indult. Ő benyúlt a toppom és a melltartóm alá, úgy simogatta, masszírozta a mellem. Én pedig vissza lenyúltam a farkához, megint lehúztam a sliccét, majd egy erőteljes mozdulattal letoltam rajta a nadrágot. Ő sem volt rest, kilépett belőle, így pólóban és alsóban folytattuk a smárolást. Benyúltam az alsójába, és elkezdtem rajta húzogatni a kezem. Nem telt bele 5 perc, felállt neki. Ekkor elszakadtunk egymás szájától.
-    Milyen pajkos kezed van - mosolygott rám perverzen Damon.
-    Milyen nagy a lomposod  - viszonoztam a mosolyt.
-    Most pedig megszabadítalak a ruháidtól!
Nem hazudott, egy perc alatt lekapta rólam a toppot és a szoknyát, én pedig róla a pólót. Felkapott az ölébe, én pedig a lábaimmal átkaroltam a derekát, majd csókolózva indultunk a szobámba. Szerencsére földszintes házban lakom, így nem volt gondot okozó lépcső. Gyorsan beértünk a szobába, itt hamar kiszúrta az ágyamon lévő tárgyakat.
-    Felkészültél, mi? :K
-    Már alig vártam hogy használjuk őket :K
Ledobott az ágyra, a kulccsal nem foglalkoztunk, tudtuk hogy senki nem fog megzavarni. Felültetett az ágyon, kicsatolta a melltartóm, és amint levette rólam, félre dobta. Pajzánul rám mosolygott, majd elkezdte csókolgatni a mellem, a másikat a kezével masszírozta. Sóhajtoztam, tudtam, hogy felizgatja. Akárcsak azt, hogy a melleim nem fogják ennyivel megúszni. Amelyiket csókolgatta, azt elkezdte szopni, mint egy csecsemő. A másikon a bimbóm morzsolgatta. Hátra vetett fejjel élveztem a kényeztetést. A kezem szinte tudatlanul mozgattam, lerántottam róla az alsót, így megcsodálhattam meredező farkát. Ekkor észrevettem azt is, hogy akaratlanul is beterpesztettem neki. Végül, mikor úgy döntött, a melleim már nem elegek neki, egy pillanatra felállított az ágyról és lehúzta rólam a tangám, amit szintén félre dobott a melltartómhoz, majd visszaültetett. Letérdelt elém, majd elkezdett nyalni. Itt már előtört belőlem néhány nyögés, amikor nagyobbat nyalt, de általánosságban csak sóhajtoztam. Nem vagyok éppen hangosan szex közben, de jobb ha nincs otthon senki, ki tudja, mikor kanosodik be teljesen. Egyre gyorsabban nyalt, én pedig egyre inkább markolgattam a saját melleim. Eljátszadozott így a nyelvével jó ideig, mikor végre összeszedtem az erőm, és megtudtam szólalni.
-    Most én jövökh… :K
Egyből értette mit akarok. Felállt előttem, majd helyet cseréltünk. Ő ült le az én helyemre, én pedig az ő helyére térdeltem. Először csak végig csókolgattam a kisfickót, néha megnyaltam, de ő már ettől sóhajtozott. Minél többször nyaltam végig teljes hosszában, annál jobban állt neki, pedig már szinte lehetetlen volt. Végül megadtam neki a kegyelemdöfést, és bekaptam a számba. Ez úgy tűnt, hogy váratlanul érte, mert felnyögött. Ütemesen kezdtem el szopni. Ő a hajamba túrt, minimálisan mozgatta a fejem, de elég jó vagyok benne ahhoz, hogy leginkább egyedül csináljam, leginkább csak azért mozgatta a fejem, mert valamihez kezdeni akart a kezével, de nem érte el rendesen a melleim. Percekig szoptam így, mikor egyik kezét a vállamra tette. Tudtam, mit jelent ez: hamarosan elélvez. Nem is telt bele 5 perc, feljutott a csúcsra, én pedig, mint rendes barátnő, nyeltem, ahogy csak tudtam. Nem ment félre egy csepp sem. A végén még tisztára nyaltam a férfiasságát, majd hanyatt döntött az ágyon. Először csak simogatott odalent, majd egyre durvábban csinálta, a végén pedig egyből két ujjal megujjazott. Mivel váratlanul ért a dolog, hangosan felnyögtem. A hevességéből éreztem, teljesen bekanosodott. Az egyik mellem szopta ujjazás közben, úgyhogy hangosan nyögtem, nem is keveset. Jó néhány perc múlva kihúzta belőlem az akkorra már három ujját, majd elnyúlt a vibrátorért. Bekapcsolta, bár nem láttam, de a jellegzetes hangjából egyből tudtam. Tovább szopta a mellbimbóm, majd könyörtelenül belém vágta a játékszert. Hangosan felnyögtem, nagyon jól esett. Ütemesen húzogatta bennem a vibrátort, és mivel mellettem feküdt, ezért én az ő farkán húzogattam a kezem. Egyszer nagyon erősen rámarkoltam: én ezzel jeleztem, ha közel járok a csúcshoz. Erre még gyorsabban mozgatta bennem, még durvábban szopta a mellem, én pedig egy eszméletlen hangos nyögéssel élveztem el. Kihúzta belőlem a vibrátort, majd a szám elé tartotta.
-    Nyald le :K – utasított Damon.
„Jó kislány” voltam, így engedelmes tisztára nyaltam a műpéniszt. Ezután Damon félretette a vibrátorom, fölém mászott, és ismét kímeletlenül hatolt belém, amit egy újabb hangos nyögés követett. Damon szeret vezetni, és azt mondta még vagy egy évvel ezelőtt, hogy ne mozogjak, ha alul vagyok. Ezt be is tartottam, így most csak ő kezdett el mozogni, de nagyon gyorsan. Sóhajtozni is alig volt időm. Közben megint elkezdte morzsolgatni az egyik mellbimbóm.
-    Nem húztál gumith…! – nyögtem neki.
-    Majd kihúzomh mielőtt elélvezekh… - sóhajtozta ő is.
-    Hagyd… élvezz el bennemh…
Ezt perverz vigyor követte. Néhányszor már kérdezte, hogy nem akarnám-e kipróbálni gumi nélkül, de eddig valahogy nem tetszett az ötlet. Most, hogy a szex hevében először egyikünknek sem jutott eszébe, és így hatolt belém egyből, azonnal megtetszett a gondolat. Gyorsan mozgott bennem, vagy 15 percig, majd szólt, hogy forduljunk meg, és le is lassított. Így, hogy csak ő csinálta, direkt gyorsabban is mozgott, és még tartotta is magát fölöttem, így kissé kifáradt, de nem bántam. Most végre én irányíthatok. Anélkül, hogy kihúzta volna belőlem, megfordultunk, és rendesen beleültem. Ő is szereti ezt a részt, mert ilyenkor láthatja ahogy mozognak a melleim. Elkezdtem rajta gyorsan mozogni, a copfom már kicsit szét jött, de egyikünket sem zavartam. Mindketten nyögtünk, csak én gyakrabban.
Már vagy másfél órája váltogatjuk ezt a két pózt, nyaltuk-faltuk egymást, szószerint, többször is elélveztünk közben.
Én vagyok alul, Damon irányít, jó 5 perce vagyunk ebben a pózban. Gyorsan mozog bennem, egyik kezével a mellem masszírozza. Mivel most rámarkolni nem tudtam a farkára, ezért csak megpróbáltam nyögdécselni értelmes szavakat.
-    Mindjárth… elélvezekh…!
Ekkor először csak lelassított, majd ki is csusszant belőlem. Elkezdett megint nyalni. Mindezt addig csinálta, míg érezte, kicsit lenyugodtam. Akkor egy pár percig csak ujjazott, miközben én a kisfickót kényeztettem a kezemmel, majd újra belém hatolt. Mivel tudtam, mire megy ki a játék, amikor gyakrabban kezdett el nyögdécselni, mondtam neki, hogy szálljon ki belőlem. Először nem értette, de megtette amit kértem. Csalódottan leült az ágyam szélére, azt hitte ennyi volt a menet. Ez mondjuk pont kapóra is jött nekem, letérdeltem elé, és megint elkezdtem szopni, ő pedig hangosan nyögött közben, de már jóval ritkábban. Ütemesen húzogattam a számban, majd egyetlen pillantással döntöttünk. Kivettem a számból, és visszafeküdtem az ágyra. Damon felém mászott megint, először még csak odadörgölte, majd be is hatolt. Hangosan felnyögtem tőle. Nem is igazán húzogatta bennem, sokkal inkább belém vágta, folytonosan. Az egyik kezemmel a hajába túrtam hátulról, ő pedig az egyik mellemmel játszott. 15 percig vágott belém folyton, mikor pár másodperc eltéréssel markoltunk „egymásba”: ő a mellemre markolt rá, én pedig a hajába, majd együtt élveztünk el. Sokáig tartott a gyönyör, egész este ez volt a legnagyobb, pontosan a hosszú játék miatt. Percekig tartotta még bennem utána is a lompost, majd kihúzta. Én egyből, szó nélkül tisztára nyaltam, de azért már vigyáztam, hogy ne álljon fel neki megint. Damon viszonozta a szívességem, ő is tisztára nyalt lent, majd lefeküdtünk egymás mellé, úgy pihegtünk. Lassan elnyomott minket az álom.
Hozzászólások
szerenella ·
Hosszú, unalmas pornó, nem tetszett. :innocent:

Takura ·
Ez volt az első ilyen amit írtam x3

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: