Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Home video

Kiküldetésben voltam az egyik budai irodaházban az egyik munkatársam helyett, és az irodaház folyosóján fel, s alá sétálgatva a pontos feladatokról érdeklődtem a telefon másik végén lévő munkatársamnál. Iroda átalakítások miatt mozgásérzékelőket és kamerákat kellett áthelyezem, mert a rekonstrukciókat követően néhány kamera és mozgásérzékelő nem a megfelelő teret figyelte.
Mivel az ilyen munkákat az iroda nyugalmának megóvása érdekében csak munkaidő után lehet elvégezni, nagyon meglepődtem, amikor egy irodai dolgozó jött velem szembe folyosón. Egy gyönyörű női alkalmazott.
Alacsony termete, barna, hosszú, egyenes haja, a fehér lenge blúz alatt megbújó mellei, és a rövid szoknya által alig takart lábai elkápráztattak, ezért hosszasan bámultam, miközben elhaladt mellettem.




Az iroda ajtajához érve – a belépés előtt - ő is hosszasan nézett, megnézett magának. A külső munkálatokat irányító személytől – az egyik ellenőrzése során – azonnal érdeklődtem a 654-es irodai alkalmazott után. A nevét szerettem volna kideríteni. Név helyett azonban először, csak azt tudtam meg, hogy Béla nagyon megbaszná, nem mellesleg Zsofinak hívják. Béla információja szerint Zsófi facér, mivel nem rég hagyta el a pasiját, majd hozzátette, ezért próbálkozni is fog nála.
Mivel abban az irodában is lesz dolgom, amelyben Zsófi is dolgozik, minden esélyem meg lesz nekem is, hogy megismerkedjem vele, tette hozzá. Ezután - annak ellenére, hogy nem volt ár szükség, - elindultunk, hogy Béla megmutassa a visszaszerelendő berendezések pontos helyét a 654-es irodában. Igazából Zsófit akartuk szemügyre venni.




Ahogy beléptünk, tekintetemmel Zsófit kerestem, amely nem volt nehéz, mert a négy személyes irodában már csak ő dolgozott egyedül. Miközben Béla látszólag a munkáról beszélt, alig tudtam levenni a szemem Zsófiról, aki szintén nem a munkájával foglalkozott. Engem nézett. Félénken kérdeztem meg tőle:
- Mikor megy haza, mikor jöhetek felszerelni a kamerát? Nem szeretném a munkájában zavarni – tettem hozzá.
- Maga miatt bármikor félbeszakítom a munkámat - hangzott a válasz. Erre a megjegyzésre Béla később a dohányzóban úgy reagált, hogy ez a csaj téged le akar szopni. Miután elszívtuk a cigit, Béla magamra hagyott, szerintem visszatért a pornó oldalak birodalmába. Én pedig igyekeztem a munkámra koncentrálni. Már nem is nagyon bántam, hogy a munkatársam helyett kellett beugranom, mert a plusz pénz mellett lehet, hogy egy csodaszép lánnyal is megismerkedhetek.




A munkám során többször is elhaladt mellettem Zsófi. Minden egyes alkalommal kerestem a tekintetét vagy figyelemmel kísértem formás fenekének mozgását vagy a melleinek ringatózását, aminek meg is lett az eredménye, mert a pákával meg is égettem az ujjamat. Mivel pont felém tartott, látta mit tettem és halotta halk szisszenésemet. Mosolygott rajtam. Öt perc elteltével aztán ismét közeledett a folyosón. Gondoltam majd leszólítom, ám megelőzött.
- Aki nem a munkájára koncentrál, az könnyen megégetheti magát.
– Szeretek a tűzzel játszani – válaszoltam neki.
- De talán, ezzel nem vagyok egyedül - folytattam.
Néhány mondatot még beszélgettünk úgy, hogy én a létrán ő pedig a folyosón állt, majd elhívott dohányozni. Szó se róla, hívás nélkül is biztosan követtem volna. Leültünk, dohányoztunk, capuccinot ittunk és beszélgettünk, úgy mintha már ezer éve ismernénk egymást.




Gyönyörű csillogó barna szemei és szép mellei vonzották a tekintetem. Mind emellett kihívóan viselkedett. A beszélgetésünk azzal ért véget, hogy fogadtam vele, hogyha meg tudom mondani, milyen ruhába volt múlt héten pénteken a munkahelyen, akkor később iszunk még egy kávét. Mihelyt igent mondott, elárultam neki, hogy az imént a biztonságtechnikai szobában visszanéztem a 654-es irodában a múlt heti felvételeiből néhány percet, szóval jön egy kávéval. Ekkor megszólalt a telefonja, és vissza kellett mennie az irodába. Minden munkát elvégeztem, kivéve a 654-es iroda munkálatait.




Mielőtt neki kezdtem volna a fogadáson nyert kávét követeltem, így ismét beszélgettünk néhány percet, és minden bátorságomat összeszedve meghívtam vacsorázni. A - Majd meglátjuk – választ kaptam. A beszélgetést ezúttal hamar berekesztettük mivel későre járt. Visszamentünk az irodájába, és oda is felszereltem a kamerát, majd közöltem vele, hogy már csak a kamera képek beállításai vannak hátra, úgyhogy pózoljon nekem, hogy szép éles képet tudjak beállítani.




Visszamentem a biztonságtechnikai szobába, hogy véglegesítsem a beállításokat, azonban alig bírtam koncentrálni, mert mindig csak Zsófi járt az eszembe. A 654-es iroda kameraképet állítottam be először, majd a monitor bal alsó sarkába helyeztem kis ablakba, hogy folyamatosan „szemmel tudjam” tartani Zsófit. Több kell nekem „A majd meglátjuk.” válasznál – gondoltam és elhatároztam, hogy a beállításokat követően visszamegyek Zsófihoz. A többi kamera beállításit végezve aztán arra lettem figyelmes, hogy a 654-es iroda kamera képén Zsófit látom táncolni.
Elvégeztem a munkát majd élesítettem a kamera rendszert, aztán hátradőlve néztem Zsófi erotikus táncát. Némi gondolkodás után leesett, hogy ez felhívás, és ettől a gondolattól, az erotikus tánctól másodpercek alatt leszaladt a vér a vesszőmbe. A monitor mellől felállva, bizonytalanul közelítettem a 654-es irodához, majd bátorságot merítettem és benyitottam. Amint beléptem lekapcsolta a villanyt és szájon csókolt.




Nem tudtam elhinni, hogy péntek este egy olyan nővel csőrözök egy irodaházban, akit alig pár órája ismertem meg. De nem volt időm gondolkodni, mert a vadmacska rögtön a farkam után nyúlt és a nadrágomon keresztül simogatta. Beszélni kezdtem volna, de csak annyit tudtam mondani mielőtt betapasztotta a számat, hogy mindent meg akarok tenni, hogy ez ne csak egyszeri „munkakapcsolat” legyen.
Amikor aztán ismét volt alkalmam beszélni, hozzátettem, hogy csak akkor megyek bele a dugásba, ha lesz folytatásunk. Nem érdekelte mit beszélek, lehúzta a cipzáram, és kezében vette legféltettebb testrészem. Őrülten húzogatta rajta a bőrt, majd a szájába vette és úgy szívta, ahogy még előtte senki. Álltam, borzoltam a haját majd megfogta a fenekem én pedig teljesen magamhoz szorítottam a fejét. Dicsértem milyen tökéletesen végzi a munkáját, majd megtörtem a speakerben csörömpölő zenét, és jeleztem, hogy azonnal elmegyek. A nyelvével tovább izgatva farkam hegyét, közben pedig vadul verte a faszom, így a szőnyegre spricceltem. Felállt és csókolóztunk. A vacsora meghívásra a válaszom igen, és abba akarta hagyni a hancúrozásunkat.




De én nem akartam beérni ennyivel. Bele akartam élvezni. Simogattam, és a blúztól kezdtem megszabadítani, amikor protestálni kezdett.
- Bárki ránk nyithat, és akkor már nem lenne olyan könnyű összeszedni magunkat - mondta.
Hamar letörte azonban ellenállását, mert azt hazudtam, hogy senki nem tud ránk nyitni, mivel blokkoltam az iroda kártya olvasóját. Ettől kezdve az ellenállását felületesnek éreztem, a hazugságom bevált. Csókokkal és simogatással kerestem erogén zónáit, és teljesen megszabadítottam felsőruházatától. A monitor fényében előtűnő tökéletesen kerek melleit beindították nyáltermelésemet.




Nyalogatni, szívni kezdtem azokat, aztán nyelvemmel hosszasan körözve a bimbója körül, halk sóhajtásokat hallatott. Mindent megtettem, hogy eközben a szoknyája cipzárját lehúzzam, és megszabadítsam a csinos ruhaneműtől. Nem volt túl bonyolult, így a szoknya is hamar a földre került. A nyakát, mellét csókoltam az ujjaimat pedig az érzékeny combjainál járatta, ügyelve arra, hogy a punciját mindig elkerüljem. A csókjaimmal nagy léptekben haladtam a nyakától lefelé egészen a combjáig. Ahogy a belső combjához értem enyhén libabőrös lett.




Az asztalhoz hátráltunk, felültettem rá, a lábait pedig már önmagától széttette. Kicsit hátradőlve adta magát a helyzet, hogy a nyaljam a puniját.
Először nem szabadítottam meg az alsóneműjétől, hanem a csuromvizes bugyiján keresztül szívtam belőle a nedvet. Aztán a kalandozó kezeimmel a bugyin keresztül simogattam a puniját a számmal pedig megpróbáltam megszabadítani a piros tanga bugyijától. Észrevette, és kissé elemelte a fenekét az asztaltól, majd némi manuális segítséget igénybe véve sikerült a mutatvány. A nyelvemmel azonnal behatoltam és lefetyeltem. Ízleltem a sós nedűt, ami csak úgy áradt a pinájából. Azt hiszem azért szopott le, hogy ellenőrizze, érdemes vagyok-e egy vacsorára. A vizsgán sikeresen átestem, de bátran kijelenthetem, hogy ő is átment a vizsgámon, méghozzá csillagos ötössel, mert a pinájából folyó nedű íze és a puncijának a látványa is elkápráztatott. Húsos, vastag, fazonra nyírt. Tökéletes. Miután abbahagyta a remegést a nyelvem helyett két ujjal ujjaztam úgy, hogy közben hüvelyk ujjammal a csiklóját is ingereltem, és újra végig csókoltam a testét. Ekkor átkarolt, magához húzott és kérlel:
- Gyere belém!




Nem kellett kétszer mondania, azonnal teljesítettem a kívánságát. Kissé megremegett, amikor a farkam belévezettem, - de ha van sorozatos orgazmus amiről, mit sem tudok, akkor remélem, - most megadom neki és így felejthetetlenné válok nála - gondoltam. Az asztalon ült én pedig vele szemben állva akartam a csúcsra repíteni. Sokkal jobban élvezte, ha közben a nyakát csókoltam, ezért így cselekedtem. Az apró simogatások persze nem maradtak abba, bár ezúttal leginkább csak a hátát értem el. Ezekért cserébe egyre hangosabban nyögött. Néha kivettem belőle a faszom, majd ismét tövig belé hatoltam.




A „nagy durranás” előtt apait anyait beleadtam olyan tempót diktáltam. Az addig halmozott bókok sorolását abbahagytam és felnyögve az ondóimat szabadon engedtem benne. Zsófi libabőrös lett, hosszasan nyögdécselt és iszonyatosan szorított magához. Lihegtem a fülébe és lassan még ütemesen mozogtam benne, mindaddig, amíg farkam teljesen le nem lohadt.




Kicsit beszélgettünk még és megegyeztünk, hogy a vacsorát már ma megejtjük, és utána még haza kísérem. Az indulás előtt azonban még visszamentem a biztonságtechnikai szobába. Amikor beléptem a monitoron a 654-es szoba képét láttam, valamint a piros kis ikont, amely a felvételt jelezte. Eszembe jutott, hogy már élesítettem a rendszert.

Hozzászólások
További hozzászólások »
KitKatVarázs ·
Jó, OK, egyetértek, a word nem elég...

mester01 ·
Szerintem azért annyira nem rossz. Bár van benne egy - két, hogy is mondjam "talán marhaság". PL: "az ondóimat szabadon engedtem benne" Amire gondolt a szerző az gondolom a sperma sejtek, vagy spermiumok, mert ondói nem lehetnek. De ez csak szőrszálhasogatás.Az vesse rá az első követ, aki soha nem ejt helyesírási hibát. Aki meg írni sem szokott az meg inkább...de ez egyéni vélemény.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: