Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hőhullám

Tikkasztó meleg volt. Hiába volt nyitva ajtó-ablak, a levegő nem mozgott, a hőmérő pedig árnyékban mutatott 32 fokot. Szekeres egy feljegyzést olvasott, közben időnként egy zsebkendővel törölgette homlokát. Hirtelen az asztalra dobta az irományt.
- Ez képtelenség! – morogta maga elé. Pedig tudta, hogy nem. Az irat megerősítette azt, amire a kereskedelmi igazgató már a tavasszal figyelmeztette. A konkurencia terjeszkedik. Ő pedig közben piacot veszt és mivel az eladások jelentősen csökkentek, lehet hogy jövőre már nem is lesz cége. A jegyzet szerint a partnerek kezdenek átállni a kisebb átmérőjű csavarok használatára. Ez pedig azt jelenti, hogy előbb-utóbb át kell állítani a gépsorokat, hogy ő is gyártani tudja őket. Ehhez hetven-százmillió forintra lenne szüksége.

-„ Lesz, ha a feleségem hagy annyit.”- gondolta. Mert mikor 1990-ben elkezdték a vállalkozást, csak ketten voltak. Ő járt az üzlet után, a felesége pedig könyvelt. Aztán ahogy fejlődött a cég, a felesége egyre inkább kivonta magát a munkából. Majd pedig úgy tűnik a házasságból is. Tavaly novemberben korábban ért haza egy üzleti útról. Még mindig maga előtt látja a jelenetet, ahogy belép a házba és a hálószobához ér…… Talán nem is az fájt neki, hogy megcsalták, hanem az, hogy a felesége mindezt a házukban, a hálószobájukban teszi. Mintha Szekeres nem is létezne. A válóper most a vagyonmegosztásnál tartott. A vagyon nagy része azonban a cégben feküdt és mivel papíron a felesége tulajdonos maradt, így most azt követelte tőle, hogy fizesse ki a részét. Ez viszont egyenlő lett volna a cég bezárásával, amit ő nem akart.
Töprengéséből kopogás zökkentette ki.
- Tessék ! – szólt ki.
Rövid köpenyt viselő fiatal lány lépett be.
- Jó napot igazgató úr! – mondta lágy, kellemes hangon. - Bejöhetek takarítani ?
- Hogyne. –mondta Szekeres és egy pillanatra megbámulta a lányt. Szép, szabályos vonalú arcot látott, melyben zöld smaragdként ragyogtak a szemek és vállig érő világosbarna haj keretezett A köpeny nem egészen a lány mérete lehetett, hanem egy kicsit kisebb.

Éppen ezért látni engedte a karcsú, fiatal test kívánatos domborulatait. Ráadásul combközépig érő volt, így Szekeres megcsodálhatta a napbarnított lábakat is
- Ön új még itt kisasszony?
- Igen. – válaszolta a lány. – Egy diákmunka közvetítő küldött ide két hétre.
- Diákmunka!?…Ah, már emlékszem ! Én szóltam a személyzetisnek, hogy szerezzenek valakit, míg a takarítónk szabadságon lesz. Megtudhatnám a nevét?
- Krisztina.
- Nagyon örülök, hogy megismerhetem! Elmondtak önnek mindent?
- Igen.
- Jó. Akkor kezdjen csak hozzá nyugodtan!
Szekeres újra a feljegyzést kezdte el olvasni, de igazából a szeme sarkából a lányt nézte. Vajon mennyi idős lehet? Tizennyolc? Húsz? Szekeres sóhajtott egyet.
-„Milyen jó is lenne, ha én is megint annyi lehetnék!”- gondolta.- „Igaz, hogy kezdhetnék mindent elölről, de talán lennének dolgok, amit másképp tennék.”
Hirtelen fáradtnak és fásultnak érezte magát. Újra abbahagyta az olvasást és Krisztinát nézte. Nem akarta nyíltan bámulni, így még úgy tett, mintha lekötné a jegyzet. Valójában azt a pár egyszerű mozdulatot figyelte, ahogy a lány ruganyos teste ide-oda hajladozik, miközben a portörlővel az ajtó melletti iratgyűjtő szekrényeket törölgette.

Szekeresnek furcsa érzése támadt. Először megpróbált nem is figyelni rá, de nem sikerült. Határozottan érezte, hogy kívánja Krisztát. A karjaiban akarta tartani, beszívni illatát. Sőt mi több! Felállt, egy pillanatra megszédült, és a lány mögé lopakodott. Szinte kívülállóként látta magát, ahogy hátulról átöleli és belecsókol a nyakába. Kriszta felsikoltott, teste megmerevedett, de aztán…

Aztán elernyedt. Átadta magát Szekeres mohó kezeinek és szájának, aki végigcsókolta nyakát, közben a köpenyen keresztül melleit masszírozta. Szekeres megfordította a lányt és szájon csókolta. Mintha édes gyümölcsbe harapott volna, olyan finom íze volt. Nyelve lassú körtáncot lejtett Kriszta nyelvével, közben kezei a köpeny gombjain vándoroltak. Kriszta pedig az ő ingének gombjaival babrált. Szekeres kioldotta a nadrágszíját, így az ing nadrágba tűrt része könnyen kicsúszott. Hagyta, hogy a lány lehúzza az ingét, majd ő is teljesen kigombolta a köpenyt. Kriszta nem viselt melltartót, így Szekeres keze szabadon gyúrogatni kezdte az egyik formás halmot. Közben újból csókolózni kezdett a lánnyal, majd kissé hátralépett és fejét lehajtva, szájába vette az egyik bimbót. Felváltva szopni kezdte őket, időnként nagyokat körözve a bimbóudvarokon. A hatás nem maradt el. Kriszta nyögni és sóhajtozni kezdett, mellbimbói egyre merevebbek lettek. Szekeres keze most a lány bugyijára tévedt.

Először csak a vékony anyagon keresztül simogatta a gyönyörök kapuját, időnként kitérőket téve a combok belső felére, de Kriszta teste így is remegni kezdett. Aztán bal keze a bugyi alá csúszott és középső ujja izgatni kezdte az édes vágatot. Hamar érezni kezdte a nedvességet, ami nem csoda, hisz szájával a lány bal mellét szopogatta, jobb kezének mutató és középső ujjával pedig a másik mellbimbót morzsolgatta gyengéden. Kriszta egyre magasabb hangon kezdett nyöszörögni, ahogy a férfi ujja elmerült puncijában, másik keze és szája pedig tovább izgatta melleit. Ám Szekeres hirtelen abbahagyott mindent. Kiegyenesedett, megcsókolta Krisztát, majd megfogta kezeit.

- Gyere! – intett fejével az íróasztal felé. Örömmel söpörte le a papírokat. Hirtelen úgy érezte minden gondja messzire tűnik és nincs más csak ez a gyönyörű lány, akiről most lehúzta a köpenyt és a bugyit, majd segített neki az asztalra feküdni. Persze úgy, hogy Kriszta alteste még túllógott az asztalon, így mikor Szekeres elétérdelt, lábait kényelmesen a vállaira vehette, nyelve pedig elérte a lány kelyhét. Ízlelgetni kezdte. Kriszta felsikoltott a gyönyörtől, mikor megérezte a férfi nyelvét testének egyik legérzékenyebb pontján. Teste újra remegni kezdett és Szekeres örömmel látta, hogy nyelvmunkája nem maradt hatástalan. Az édes punci rózsaként nyílt ki és lassan csorogni kezdtek belőle a kéjnedvek.

Amikor pedig nyelve mellett egyik ujját is bevetette, Kriszta dobálni kezdte magát az asztalon. Combjai egyre jobban szorították a férfi fejét, nyöszörgései pedig ismét egyre magasabb tónusba csaptak. Szekeres szorgalmasan pergette nyelvével az édes gombocskát, ujja pedig ütemesen mozgott ki-be. Mikor azonban második ujját is bedugta Kriszta nem bírta tovább és egy sikollyal kísérve elélvezett. Szekeres még lehelt néhány puszit a lány combjainak belső felére, majd óvatosan felállt és egy pillanatra levette Kriszta lábait a válláról. De csak míg nadrágját, az alsónadrággal együtt letolta a bokájáig. Aztán újra vállára vette az édes terheket és az iménti eseményektől harcra kész farkát a bejárathoz illesztette.

Egy határozott lökéssel behatolt a gyönyörök kapuján, melyet Kriszta egy hangos nyögéssel vett tudomásul. Szekeres ütemesen mozogni kezdett, bal kezével a lány bal bokáját tartva a vállán, jobbjával pedig előrenyúlt és a lány egyik mellét kezdte kényeztetni. Bár most nem gyengéden morzsolgatta a mellbimbót, hanem keményen szorította és csavargatta a mellet. Ez azonban csak fokozta Kriszta libidóját, aki újabb nyögések és sikolyok közepette volt úton a következő orgazmus felé. Ezekhez a hangokhoz hamarosan Szekeres rekedtes zihálása is csatlakozott.
Könnyűnek érzett mindent. Hisz ittvan amire szüksége van. Egy cég, ami biztosítja megélhetését és egy fiatal barátnő, aki a társa lesz. Hisz hogy is lehetne másképp. A válás után mindenképp beszél Krisztával. De most… most másra kell koncentrálnia.

Szekeres érezte, hogy izzad és mintha kissé elfogyna a levegő körülötte. Zihált, mint egy futó, aki már látja a célt és mozgósítja utolsó tartalékát, hogy beérjen. Gerincében ismerős, bár elég régen tapasztalt bizsergést érzett. Ahogy Kriszta elélvezett és hüvelyizmai ráfeszültek péniszére, ő sem fogta vissza magát. Felszárnyalt! Fel, a kék égre, a bárányfelhők közé…
Kriszta sikoltozva rohant ki az irodából és azonnal mentőt hívott. A kiérkező orvos azonban már nem tudott segíteni.
Hozzászólások
További hozzászólások »
May33 ·
Hááhhhhhhhh.
És a csaj meztelenúül rohant a mentőkért??
A csávó meg ott feküdt felállt izével húúha.... :smile:
Amugy elmegy, de a vége morbid! :flushed: :rage: :rage:

ÖrdögiIvett ·
A sztori szerintem egyenesen rossz. -bocsi
Egyáltalán nem hihető,
legalább erőszakolta volna meg. :yum:
A szex része elmegy de ez a halál a végén...
Jolly Rogers ·
Kedves Ivett !

Megbocsátok :heart_eyes: Sajnálom, hogy nem tetszett a sztori. Azt azért hadd kérdezzem meg, hogy miért nem volt hihető ? Adva van egy idősödő férfi, akinek elég sok baja van (legalábbis próbáltam érzékeltetni). Felbukkan egy szép fiatal lány :innocent: és az ürge újra húszévesnek szeretné érezni magát . Azt elismerem, hogy a vége kissé morbidra sikerült, de gondoltam okozok egy kis meglepit :angry: A tipp egyébként nem rossz, de a következő sztori egy kissé lírai hangvételű lesz :heart_eyes: Utána viszont kigondolok valami erőszakolósat :angry:
Andreas6 ·
Te nem vagy normális. Az erőszakot max. szerepjátékban tudom elfogadni. Gondolom, még nem erőszakoltak meg, mert akkor még olvasásban is messze elkerülnéd a témát.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: