Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hogy lettem perverz köcsöggé...

Kb. 25 évesen kezdtem el újra. Szexpartnerkereső újság, Apolló szexmozi, majd megnyitott a dob utcai, az Intim Center, a Hegedűs gy. utcai, a Glory Hole, a király utcai és sorban a sok reiszolda. Az Apollóban reiszoltam először nyilvánosan idegen férfiak csoportjának és ott szoptam, de talán csak 2-3 faszt. Inkább reiszolós hely volt. A Glory Holeban lukon át szoptam gyakrabban. Általában olyankor mentem ilyen helyekre, amikor kevesen vannak. Egyrészt nem akartam hogy rendőrök lekapcsoljanak (ez még az átkosban volt!), másrészt könnyebb szemmel tartani a faszokat. Minden helyen, amikor csak lehetett lemeztelenítettem magam a lehető legjobban. Ez gyakran csak azt jelentette, hogy letoltam a nadrágom a térdemig és meztelen seggel ültem a széken, de kabinokban, ill. később (olyan 35 éves korom felett) a Hegedűs Gy. utcai moziban igyekeztem teljesen levetkőzni, kilépve a nadrágból és meztelen mászkálva a teremben. Egy alkalommal a Glory Holeban épp senki nem volt, meztelenül mászkáltam a termekben reiszolva, beállva egyik másik lukasfalú kabinba filmet nézni. Egyszer csak egy gyönyörű, hatalmas álló fasz jön át a lukon. Persze azonnal rábuktam és végignyaltam, szoptam, reiszoltam neki. Kihúzta és jelezte, hogy átjönne. Kinyitottam az ajtót, hiszen mindig is engedelmes voltam a határozott kanoknak és meglepetésemre a recepciós srác jött át álló fasszal. Így kényelmesebben tudott szopatni. Sajnos nem baszott meg és nem engedte, hogy kiürítsem, mert még hosszú volt a nap. (Évekkel később elvittem a nejem, aki szeretet baszni másokkal és ott ujjaztam, nyaltam nyíltan mások előtt, még egy táncos csaj előtt. Akkor látott engem először faszt szopni.)
Először, a Hegedűs Gy. utcában élveztek a végbelembe. Egyedül reiszoltam, bejött egy faszi melegítőnadrágban. Leült hátul a padra, ahol én is ültem, ez jelzi, hogy nem csak kiverni akarja, hanem szopat, vagy kúr. Én letoltam a térdem alá mindent, felhúztam a pólóm és odamentem mellé. Nézte a hetero filmet (van buzi filmes terem is ott), és hagyta, hogy átvegyem a faszát és először húzgáljam, majd rábukjak. Ekkor rányomta a fejem és kúrta a számat. Amikor elengedett, megkérdeztem, akar-e baszni, mire nem felelt. Viszont felállt, letolta a nadrágját így jobban előremeredt a fasza és rádöntött a hátsó padsorra szó nélkül. Én automatikusan széthúztam neki a picsámat, ő meg gondolkodás nélkül tövig bevágta. Először fájt is, de azután jól esett. Átkarolt és visszatolatott a padhoz, beleültem a faszába tövig. Elkezdett mozogni bennem. Mire kéretem, hogy ne élvezzen belém, már le is tolt magáról és láttam, hogy tiszta geci a fasza. Megtörölte és köszönés nélkül otthagyott, mint egy útszéli ringyót. Nagyon élveztem!
Ettől kezdve jobban hagytam, hogy basszanak is, de mindig vittem gumit. A Dob utcában ha lukasfalúba mentem, akkor nyitva hagytam az ajtót. Egy alkalommal levetkőztem meztelenre, előredőlve a szék támlájára támaszkodva néztem a lovas-pornót (hogy lássák milyen perverz állat vagyok), a lukam kívül-belül bekentem, hogy fogadóképes legyen, a hátamra tetem néhány gumit és széttett lábbal álltam a nyitott ajtónál, széthúzott lukkal. Hát a sok kanból csak egy volt, aki bejött és szó nélkül meghágott a nyitott ajtóban, majd elment.
Aztán megnősültem. Akkor egy kicsit visszavettem, mert nem tudtam a nejem mennyire lesz vevő a perverzitásaimra. Lassan belevittem mindenbe. Nem részletezem, de partnerem volt a beöntésekben, csipeszezett, viasszal csepegtetett, csalánnal verte a herémet és betömte a seggembe, felkúrt minden zöldséget és gyümölcsöt, ami megfordult otthon és a kertben (a krumplikat is). Elkezdett ő is nyíltan maszturbálni és műfaszokat használni, ha nem voltam kéznél, majd rászokott az igazi faszra és a pinára is, mutogatta magát kamerában egy fiatal egri nagyfaszú srácnak és még szopta is a kamerában a faszomat előtte. Tudott minden kúrásomról, minden alkalomról, amikor elmentem a Király Fürdőbe, vagy a mozikba, vagy házaspárhoz, vagy idegenekkel baszatni, szopatni magam.
Segített tágítani a lukam, bár nagyon megijedt, amikor a gumikesztyűs keze először becsúszott tövig. Azután naponta felkúrta a végbelembe és egy idő után rávettem, hogy hugyozzon a számba, hagy igyam ki. Volt, hogy a kanja baszta a szomszéd szobában, én éppen kimutatást készítettem és amikor megjött a pizza és kijött érte, lenyalhattam a hátáról a maradék spermát, felnyalhattam a szétkúrt seggébe és pinájába. Csak azt nem tudta nézni, amikor a faszomba toltam fel a ceruzát, vagy a katétert. Nem hitte el, hogy nem fáj, hanem élvezem.
Aztán már olyat is csináltunk, hogy a vendéglátóhelyen – ahol felszolgált – az emeleten ahol üveg falon át lehetett látni a földszintet, megujjaztam, megbasztam és leszopott, majd a kávémba köpte a gecit. Sokszor kaptam gecis kávét ott úgy, hogy belereiszolta a faszom, vagy kiszopta és beleköpte.
Volt, hogy autózás közben levetkőzött a kérésemre alul, feltette terpeszben a lábait a műszerfalra és így, széthúzva a lucskos nagy, öklözhető vagináját, maszturbált. Ilyenkor mindig lassan előztem le a teherautókat, hogy feltűnjön a sofőrnek, ő meg kihívóan felnézett, hogy látják-e a picsáját. Persze szopattam is útközben gyakran, gecizésig.
Az autózást használtam reiszolásra, mutogatásra akkor is, ha egyedül voltam, vagy mentem egy idegenhez szopni, kúratni. Egyik alkalommal egy országúton az alföldön észrevettem, hogy egy idős néni pakolászik az út szélén, a háza mellett, amely egyedül állt a környéken és kicsit följebb a túloldalon van egy parkolócska, amit fák rejtenek. Mivel eleve lassítottam, hogy alaposan belásson és felemelve a csípőm megmutattam a faszomat, láttam, elmosolyodik. Megfordultam a szemben lévő parkolóba, kiszálltam és levettem a nadrágomat, gatyámat, majd alul csupaszon, lassan reiszolva kisétáltam a nyíl egyenes útra, ahol senki nem járt. A néni persze meglátott és nem tudta levenni a szemét rólam. Lassan, mosolyogva mentem felé terpeszben és megálltam kb. 10 métere tőle addigra már annyira felizgultam, hogy lépni sem tudtam. Elkezdtem kúró mozdulatokat tenni félrefordulva, hogy lássa hogy basznám meg, ha hagyná. És azután jó messzire fröcsköltem a gecit az aszfaltra. Ő csak nézte, mosolygott és nem szólt. Lassan visszamentem és elhajtottam.
Volt olyan is, hogy egy vidéki városban laktunk és találtam szexhirdetésben egy idős házaspárt (én kb. 33-35 éves lehettem, ők pedig 60-asok) a férfi jelentkezett, hogy megnézné ahogy reiszolok előtte, szopni is szeretne és ha jó vagyok, megbaszhatom a nejét és az kiszop üresre. Első alkalommal a férfi fogadott, én azonnal vetkőztem, hiszen ez volt a kérése. Bementünk a szobába, leült elém és szopni kezdett. Mivel én nem élvezem,ha férfi szop, kértem, hogy az ujjaival kúrjon meg, mert különben nem kap gecit. Hát a vaskos ujjaival addig baszot, míg kiszívott üresre. Megdicsért és beígérte az asszonyt. Legközelebb amikor érkeztem, az asszony a fürdőszobában készülődött. Én bent a szobában azonnal csupaszra vetkőztem, hogy ha jön, mindent lásson. A férfi ismét maga elé állított és szopni kezdte a faszomat. Ekkor lépett be, állig felöltözve a neje és mosolyogva nézte, ahogy kúrom a férje száját. Odalépett és úgy mutatkoztunk be, hogy közben a faszom használatban volt. Leült a párja mellé, kihúzta a szájából a faszt és ő kezdte szopni, majd felváltva csinálták. Végül mikor már levetkőzött meztelenre, jól megfogdostam és felnyúltam a pinájába, a férje ölébe hajolt, hogy kiszopja a gecijét, én meg hátulról istenesen megkúrtam. A gecit a végén a mellére kérte, hogy lenyalhassa és lása a spriccelést.
Tudta a nejem, hogy szeretném kipróbálni állatokkal is, de nekünk csak szuka kutyáink voltak. Így nagyon örültem, amikor a közelben találtam hirdetés alapján egy csődör szamarat. Elmentem a biszex gazdához, ahol az asszony miatt azt kellett mondani, hogy nyúlért jöttem. De kiderült, hogy mire odaértem, a gazda elcserélte a csődört kancára! Így annyi maradt, hogy megfogdosott és kiverette a gecimet az udvaron. Később egyszer volt lehetőségem egy kan kutyát szopni, amelyik állandóan ráugrott a lábamra és hágta, de szegény nem értette miért térdelek előtte meztelenül és miért húzom a hátamra a mellső lábainál fogva. Azóta is vágyom rá, hogy leszophassak egy pónit, egy szamarat, egy lovat, vagy egy nagyfaszú kankutyát.
Többször jártam vidéki házunk környékén meztelenül sétálva, vagy elmentem hirdetésre például egy perverz biszex pasihoz, akinek a neje épp nem volt otthon. A faszi a város rendőrség épülete mellett lakott, így hiába kérte, hogy meztelenül száljak ki és menjek be, felvettem egy shortot amint megláttam az épületet. Az udvaron már levettem persze, ahogy parancsolta, de szerencsére nem láttak meg. Kiderült, hogy ő is köcsög fasszopó csicska volt korábban, ráadásul Németországban is szolgált egy perverz családnál, ahol teljes házibulikat kellett kiszolgálnia seggel, szájjal. Irigyeltem, mert az én vágyam egy komplett roma család volt mindig, ahol a tinédzserektől a nagypapáig, nagymamáig, testvérek, rokonok mind belémürítenek, velem nyalatnak, kúratnak, miközben hangosan köcsögözve küldenek faszról faszra, végül a kutyákat és a lovakat is kiüríttetik velem. Szóval ez a faszi végül csak margarinos kézzel kúrt, mert hiszen ő is köcsög volt és kiverte a faszomat, hogy gecit kapjon.
A legperverzebb alkalom a nejemmel volt, amikor egy albertirsai ismeretlen faszi (ekkor már kb. 45 éves lehettem) odarendelt a 4-es út mellé egy elhagyott telephelyre, ami a közelükben volt. Az volt a parancs, hogy odamegyek motorral, levetkőzök meztelenre, a ruhámtól és a motoromtól legalább 100 méterre elmegyek a 4-es úttal párhuzamos mellékútra és ott reiszolok a nyílt színen, a napsütésben, takarás nélkül, míg meg nem érkezik. Nem tudtam hogy mivel érkezik, és pontosan mikor, csak riezsolnom kellett és várni. Ha nem lát az úton (elég hosszan egyenes volt, így messziről láthatott), akkor visszafordul és nem jön megszopatni és megbaszni. Természetesen a nejem tudta az egészet. Ahol álltam, kb. 50 méterre volt a főúttól, így minden elhaladó autót láttam. Csak egy kocsi állt meg egy idős párral és a férfi szállt ki hugyozni. Így ő meglátott, de nem szólt semmit. Pedig reméltem, hogy pluszban leszívhatom. Egyszer csak, látom, hogy jön egy fekete kocsi, gondoltam, a gazda jön felcsinálni. Azután megláttam, hogy még egy kocsi jön. De addigra már rájöttem, hogy a nejem jött a sajátjával, mögötte meg az a faszi, aki akkoriban kúrta és akit egyszer én is leszophattam, amikor kijött hozzánk, de nem volt otthon a nejem. Megálltak mellettem,mondták, hogy megnézik, ahogy megbasznak, majd továbbmentek és kb. 50 méterre megálltak. Kiszálltak és a nejem már térdelt is, hogy felszopja a faszát. Ekkor érkezett egy faszi biciklin és ahogy jött, nagyon izgultam, hogy az a faszi legyen, aki köcsögöt rendelt. Lassan jött, így majdnem elélveztem mire odaért. Köszöntünk, nézte a rieszolásomat és kérdezte kik azok, majd miután megtudta, hogy a kurva nejem az, leszállt és elővette, hogy tegyem a dolgom, mert kevés az ideje a büdös buzikra. Jól felszoptam, közben a nejemék már basztak állva a kocsi mellett, hátulról, hogy jól lássa a pasi is milyen ringyóm van. A faszi úgy felizgult a sztoritól, hogy amint felnyomta a végbelembe a faszát, tele is élvezte. Elnézést kért a gyorsaságért, majd odament megnézni közelről a nejem csöcseit, a seggét, a pináját széthúzva (megérte rá, hogy mutassa meg), lekurvázta és elment köszönés nélkül. A nejemet végül azért megbaszta a pasija a seggébe,mert pinába nem mehetett geci.
Mire elváltunk, már naponta öklözött, két-három naponta kiittam a pisit a vaginájából, hetente beöntést csináltunk egymásnak és 7 cm keresztmetszetűre baszta szét a picsámat, hogy felkészítsen lófaszra is. Abban is segített, hogy a kedvenc kétvégű műfaszomat (4 cm átmérő 33 cm hossz), lassan feltolja, majd cipőfűzőt kötve rá, becsavarva a vastagbelembe teljesen eltüntesse bennem. Volt, hogy segített gecis rántottát csinálni, mert az úgy jó, hogy amikor süti, akkor élvezek a tetejére és belekeveri. Akkor is jelenvolt, amikor a beöntések után, folyamatosan ittam a söröket, hugyoztam, majd a kihugyozott sört töltöttem a végbelembe és végül azt kiengedve a korsóba, kiittam üresre.
Aztán elege lett a perverzitásokból és belőlem, elváltunk. Ekkor már 48 éves voltam és kb. 40 férfi fasza fordult meg a számban és/vagy a seggemben, minden pesti helyen szoptam, vagy megkúrtak, ahol csak buzik, perverzek megfordulnak. Voltam romával, metélt zsidóval, kövérrel, nagyon öreggel (70 feletti volt), reiszoltam 20 éves srácnak és csábítottam a távolsági buszról, hogy szálljon le megbaszni, és szoptam a hegedűsben szkínhedet a buzi teremben, aki egyfolytában hangosan szidott, köcsögözött, de fogta a fejem és baszott míg televert gecivel. Szó nélkül hagyott ott.
Azóta maradt az Eropolis, az Xtube, a Cam4 és a hegedűs gy. utcai, meg évente egyszer a dob utcai kabinsor. Így évente pár faszt kapok, most talán 50-55 fasznál járhatok. Tavaly ugyanis kora tavasszal megbasztak a hegedűsben lukon át úgy, hogy nem is láttam ki volt az, csak istenien beverte vaklaki az átdugott picsámba. Nyáron egyet szoptam ott, nyár vége felé a Balaton melletti telkünkön meglátogatott egy ismeretlen szintén az Eropolisról, aki Keszthelyről ugrott át szopatni. Meztelenül vártam, kitárt kapunál, a kertben állva és kivételesen én is beleélveztem az ő szájába, mielőtt engem megmélytorkozott és televert gecivel. Majd késő ősszel egy faszi nagyon jól megujjazott meztelenül a buzi teremközepén és megbaszta a számat, mélytorkozva, öklendeztetve, míg teleélvezve. Volt egy kövér fiú is az Eropolisról az elmúlt években, aki kétszer is megbaszott a nem túl hosszú, de jó vastag faszával. Elsőre el is szakadt a gumi és televert gecivel. A legjobb időszak az volt, amikor egy irodaházban dolgoztam és az Eropolisróloda jöttek munkaidőben szopatni, kúrni. Volt egy perverz aki reggelente nézte, ahogy az irodámban reiszolok, parancsra felnyomatta a seggembe a Snickers csokit, majd meg kellett ennem és hugyoznom, majd meginnom. Mindezt úgy, hogy bármikor bejöhetek a földszinti irodámba! Tudta a buzi, hogy a szomszéd szobában van a titkárnőm és látta, hogy nyitva van az ajtóm, sokszor arra utasított, hogy fordítsam arra a laptopot, menjek az ajtóhoz és ott élvezzek az üres kávéscsészébe. Az volt a megállapodás, hogy benne hagyom a gecit az asztalon délig, amikor ebéd után megiszom a másik kávét és olyankor a titkárnő előtt öntöttem a spermára a kávét. Persze az addigra már vízszerűvé vált, így nem buktam le. Volt akit a 2. emeleten kellet várnom egy félre eső üres irodában, meztelenül, nyitott ajtónál reiszolva és lesnem kellett a lépcsőházban (2 emeletes volt összesen), hogy mikor jön az ismeretlen, majd az ajtóhoz húzott asztalon, hanyattfekve, terpeszben, széthúzott picsával kellett várni. Hát nem is tudott megbaszni, mert úgy felizgult a bekrémezett, csupasz, szétfeszített valagamtól, hogy amint a számba tolt, elélvezett.
Majd kifelejtettem egy kedves élményem, amikor Pesten lakva, még kb. a 25-27 éves időszakomban, amikor rengeteget reiszoltam ablaknál állva a szomszéd asszonyoknak (de egyik sem akart baszni velem, viszont mindegyik nézett szinte naponta), egy hirdetésre kiderült, hogy a mögöttünk lévő épület házmestere (abban a házban is volt egy idős hölgy, aki többször nézte, ahogy a lépcsőházban meztelenül reiszolok és hol a saját emeletünkön, hol fölszaladok egy emelettel feljebb, hol eggyel lejjebb) biszex. Elmentem hozzá, hogy műfasszal megkúrjon, megszopasson és végignézze a reiszolásomat. Levetkőztem parancs szerint, befeküdtem az ágyba, megszopott, felkúrta a műfaszt tövig a belembe, majd ahogy elővette a faszát, hogy tegyem a kötelességem, csengettek. Otthagyott, meztelenül, széttett lábakkal, felhúzott térdekkel, picsámban a műfasszal és azt mondta, nem mozdulhatok el, bármi történik. Két nő érkezett. Mivel nem csukta be az ajtót, csak félig behajtotta, hallottam, ahogy beszélgettek a ház ügyeiről. Amikor kiment kávét főzni a vén picsáknak, megijedtem, hogy benézhetnek, hiszen az előszobában látniuk kellett a cipőmet és a kabátomat! De nem mozdultam. Majdnem elélveztem anélkül, hogy a faszomhoz értem volna, hiszen nagyon vágytam rá, hogy lebukjak és a nők is lebuzizzanak, ráadásul a szomszédaim! Megúsztam, végül szoptam, gecit nyeltem, hazamentem.
Még az ételszexről is írhattam volna, de talán már ez is elég magyarázat, miért szeretnék kurvák mellett ingyen kiszolgálni perverz férfiakat és nőket segédként, pina- és seggnyalóként, húgyivó és gecinyelőként, kúrható, szopatható, meglovagolható, reiszoltatható csicskaként.
Volt még sok perverz történet, de ennyi talán már megmagyarázza, hogy lettem ilyen fasszopó, köcsög ribanc.
Hozzászólások
További hozzászólások »
BURGONYA ·
EZ EGY KIBASZOTT NAGY ÍRÁS! NE ÉRTÉKELJÉTEK ALUL. MÁR AZ HOGY EZT ÍGY MEGÍRTA, ERŐFESZÍTÉS, LEMEGY AZ ALJÁRA, EZ JÓ!

barri ·
Nagyon élveztem.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: