Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hivatlan vendég 14.fejezet

14. fejezet
Keserű ébredés


Nem álmodtam semmit aznap éjjel. Azt hiszem, folyton Ciel forróságát éreztem. Amikor felébredtem, Ciel nem volt mellettem. Kinyújtóztam és megpróbáltam az álom határáról a valóságba vissza cseppenni. Körbenézve a szobában nem láttam Ciel dolgait. Megrémültem, felugrottam és a szekrényekhez szaladtam. Az összes üres volt. Constantin szobáját is ellenőriztem; onnan is minden eltűnt. Reménykedtem benne, hogy mind a ketten a konyhában vannak, ezért odaszaladtam, de tévedtem. A hűtőn egy cetli állt: ,,Ennivaló a hűtőben. Constantin “.
Hol vannak? - kérdeztem magamtól elcsukló hangon.
Leültem az egyik székre, mert eléggé megszédültem. Csak akkor vettem észre, hogy az asztalon egy pici dobozka várakozik. Elvettem, és megnéztem, mi van benne… Könnyezni kezdtem;egy pár kék fülbevaló volt a dobozkában.
- Elment? Köszönés nélül?... - borultam rá az asztalra.
Sírni kezdtem. Azt sem hallottam, hogy valaki bejött a bejárati ajtón. Raffaell volt az Krisztával. Hallottam, ahogyan Kriszta fel- felnevet, ezért megpróbáltam letörölni a könnyeimet.
- Hozok teát! - hallottam Raffaell hangját, akinek amikor belépett a konyhába, az volt az első reakciója, hogy:Hol van Constantin?
- Raffaell…- sírtam el magam.
- Mi a baj?! - rohant oda hozzám Raffaell.
- Eltűntek! Mindketten eltűntek!
- De miért?
- Nem tudom! A tegnap Ciel belázasodott és azt hiszem, a láz miatt elmondott valami… nagyon fontosat!
- Mit mondott? - közben Kriszta is megjelent.
- Elmondta, hogy mi történt vele, hogy miért van itt… Mindent… Meg kell keresnem!
- Várj!Meg kell várjuk anyuékat. Te addig vegyél egy hideg zuhanyt, én pedig megyek, és kiderítem, mi folyik itt. Jó? Ne csinálj semmit, amíg vissza nem jövök! Jó?... Jó?!
- Jó…
- Kriszta, ne haragudj… Mint látod, van egy kis családi probléma.
- Nem gond!- mondta Kriszta.


Raffaell és Kriszta elmentek, engem pedig otthagytak jó sok csokival. Miután elpusztítottam a csokidomb felét felmentem a szobámba. Forgattam a kezemben a dobozocskát és döntöttem;egy közepes méretű táskába bepakoltam minden szükséges dolgot, és indítottam is le a lépcsőn, ki az ajtón…és ott véget is ért a kaland még mielőtt elkezdődhetett volna. Édesapámmal találtam szembe magam, aki mennydörgő hangon meg is kérdezte:
- Hova, hova , kisasszony?
- Öhm… Izé… Ki? Én? - jöttem zavarba.
- Miért van az a táska a kezedben?
- Milyen táska? - dugtam a hátam mögé a táskát.
- Ezt megbeszéljük a házban. Menj be, kisasszony! - szólt rám anyukám.
Remegő szívvel mentem be a házba. Éreztem szüleim égető nézését a hátamon… Leülltem a nappaliba a kényelmes fotelbe, és vártam a csendes kérdéseket…
Apa főzött magának egy kávét, és hallhatóan gyanakvó hangon kérdezte:
- Hol van Ciel és Constantin?
- Öhm?... Ciel?
- Igen, Ciel.
- És Constantin?...
- Igen, Constantin is.
- Hol vannak?
- Rozetta! Ne a kérdésre kérdezz rá, hanem válaszolj!
- Rozetta!- rohant be az ajtón Raffaell. Alig tudta magát visszafogni, nehogy kiessen a száján egy- két információ, ami nem kellene.
Anyu csúnyán nézett Raffaellre, aki tudta, hogy ez mit jelent… Bátyám leült mellém a fotelbe és ő is várta a csendes kivégzést.
- Most mondjátok el, hogy mi folyik itt! - mondta anya mérgesen.
- Az, hogy… - kezdtem volna, de Raffaell megelőzött:
- Anya, apa… El kell mondanom nektek valamit… Egy lány miatt csatlakoztam egy társasághoz, ami azt a feladatot adta, hogy el kell szállásolnom egy… vagy két személyt… Nem tudtam mit kezdeni ezzel, s ezért Rozettához fordultam… Ciel és Constantin volt a két személy…


- Azt akarod mondani, hogy két idegen lakott a házunkban napokig? Rozetta! Raffaell! Azt hittem, több eszetek van ennél!... És, ha egy sorozatgyilkos lett volna? - vont felelőségre minket apa. - Vagy tolvaj? Belegondoltatok ti már abba, amire válalkoztatok?Ha bajotok esett volna…
- De nem esett!- tört ki belőlem a sírás- Cielnem tett semmi rosszat, sőt!Tudod, szeretem őt!Ez szerelem!Mert ő más! Ő jobb! Utána kell mennem!
- Hova akarsz te menni?! Hol vannak?- kérdezte anyu mérgesen.
- Hazamentek Angliába - mondta Raffaell.
- Szerelem? Ugyan! - mondta apa dühösen- Túlságosan meg volt engedve minden nektek! Menjetek a szobátokba!Nem. Menjetek mindketten a szobába, a Rozettájéba! Gondoljátok át, amit tettetek!
Dühösen mentem fel a szobámba, s miután Raffaell is követett, gondolkodtam róla, hogy anyuék hallják, hogy dühös vagyok.
Amikor egy kicsit lenyugodtam, Raffaell megkérdezte:
- Tényleg azt mondtad, hogy szereted!
- Igen…- mondtam könnyel a szememben.
- És csak dramatikus akartál lenni, vagy…
- ,,Vagy”.
- Szereted?
- Igen…
- Mennyire?
- Nagyon.
- Biztos vagy benne?
- Teljes mértékben.
- Miért?
- Miért szeretem?... Mert…
- Nem tudod?
- Nem…
- És mégis utána akarsz menni?
- Igen! De, miért kérdezel ennyit?
- Beszéltem a társaság egyik tagjával. Kiléptem, de még utoljára megkérdeztem, hogy Ciel, hol van. Hazament, de nem tudják, hogy miért. Mindenesetre, kértem egy utolsó szivességet. - Raffaell egy fehér borítékot nyújtott át nekem- Ez egy repülőjegy. A repülő egy óra múlva indul. Tudod, hova kell menni, igaz?... Bőven lesz időd odaérni…
Raffaell nyakába ugrottam és nem tudtam mást mondani, csak , , köszönöm”.
- Várj, még nem fejeztem be!- mondta Raffaell- Nem szívesen engedlek el… Sőt, már kezdem megbánni…De…Tessék!- kaptam még egy borítékot- Annyi pénz van benne, amiből néhány napig megleszel. Vidd a személyi igazolványodat is és, ha nem találod meg Cielt, vigyázz, maradjon annyi pénzed, hogy tudj venni egy repülőjegyet hazafelé! Bepakoltál abba a táskába mindent?
- Igen.
- Jó. Falazok néhány óráig. Mássz ki az ablakon, de vigyázz, nehogy meglássanak!... Még most sem vagyok biztos benne, hogy jól teszem- e, amit teszek… sóhajtott Raffaell.
- Nyugi! Ismersz, nem? Nem lesz semmi bajom!... És… Köszi! Köszi! Kösziii!
- Vigyázz magadra!
- Én?Én mindig vigyázok magamra!
Elbúcsúztunk egymástól, majd megkezdtem a , , szökést”. Kidobtam a táskám az ablakon, majd ugrottam én is utána. Szerencsém volt, hogy a szobám ablaka nem volt túl magasan és, hogy elfelejtettük lenyírni a füvet, s így puhára estem. Körülnéztem, majd mikor meggyőződtem róla, hogy senki nem lát meg, elillantam. Végigszaladtam az utcán és épp, hogy elértem az autóbuszt, ami a reptérig vitt el. Ott tíz- húsz percet vártam, de közben annyira fájt a hasam az aggodalomtól és a félelemtől, hogy észre sem vettem az idő múlását. Bemutattam a jegyem és felszálltam a repülőgépre, ami azután velem együtt emelkedett a felhők közé. Először repültem egyedül, ezért is féltem…
- Mi lesz, ha rájönnek anyáék? - tettem fel magamnak újból és újból a kérdést.
Már nem volt visszaút… És a kellemes zene hallatán, ha nem is nyugodtam meg, elaludtam. Jól jött a pihenés, mert amikor ideges vagyok mindig sok energiám vész el.


A stuardes ébresztett fel, mondván, hogy ideje leszállnom a gépről, mert megérkeztünk. Vettem a táskám, amit magamnál tartottam végig, és elindultam ki a repülő ajtaján, le a lépcsőn, át a repülő várakozó üvegházán, ki az utcára.
- Ez London… - sóhajtottam.
Az angol tudásom elég jó volt, ezért értettem, amit körülöttem mondtak az emberek. Magyarul fogom továbbra is a párbeszédeket írni, hogy ne bonyolódjak bele a mondanivalómba.
Az utcán pörgött az élet, egy pillanatra sem állt meg. Időm sem volt megfigyelni a dolgokat, hisz’ minden és mindenki repülve suhant el mellettem. Csak akkor ébredtem rá, hogy mekkora hülyeséget csináltam: egyedül voltam egy ismeretlen városban, egy olyan személyt keresve, akinek csak a nevét tudtam.
- Eltévedtem volna?...

Folytatások
2553
Ez az utolsó előtti fejezet, s bár már rég megírtam a történetet, szinte én is izgulok a vége miatt!
3051
Miután elmentem Ciel ,,palotájából" Alexanderhez, vegyes érzések zavartak össze: szomorú voltam Ciel miatt, izgatott Alexander miatt… És féltem szüleim büntetésétől, ami szigorúnak ígérkezett. De tudtam, mindent megérdemlek...
3447
Rozetta bátyja miatt kerül kellemetlen helyzetbe, ám a kellemetlen helyzetből még kellemetlenebb lesz. És a dolgok csak tovább romlanak.
3036
Szerettem ezt a fejezetet... Azt írhattam,amit csak akartam:).
Előző részek
2825
Ez egy rövid fejezet.Nem véletlenül.Amikor ezt a fejezetet írtam,teljesen kifordúltam magamból,csak akkor,amíg írtam a történetet,éreztem azt,hogy túlságosan hagyom szárnyalni a fantáziámat.Mindennek ellenére,mivel így írtam meg,azt gondoltam,így is kell hagynom.
2585
Megragadtam Izolda kezét, és kiráncigáltam a szobából, becsukva magunk után az ajtót.
- Te lány! - mondtam mérgesen. - Ha neked van egy kapcsolatod, miért… Ciellel mit akarsz?!
- Miért húztad annyira fel magad? - nyújtotta ki a nyelvét Izolda. - Csak meg akartam bizonyosodni valamiről, amit már tudtam… Érdekes és vicces volt nézni, ahogyan vigyáztál arra, hogy én és Ciel véletlenül se kerüljünk túl közel… Csak arra vártam, hogy végre rám szólj. Tudom, hogy mit jelent neked...
3357
Mnos,ez egy kislány által írt történet,tele hibával és botlással.Ne várj tőle ,,világmegváltóhúdecsodás" történetet.Nem annak szántam.Kis képzelgés árán tört ki a tollamon keresztül,s segített rájönnöm:ennél jobbat is tudok! Emelett,el lehet olvasni,a kritikákat szívesen várom.
2570
Kinyitottam a szemem. Rengeteg endőr volt mindenhol. Ciel és Constantin is előttünk állt. A fiút a földről állították fel, a válla véres volt.
- Mi történt? - kérdeztem remegő hangon.
- Utánam jöttél az iskolába, igaz? Már ismernélek? Jól gondoltad, e miatt az ügy miatt maradtam, de más dolgom is volt a rendőrséggel. A bizonyítékokat ismét áttanulmányoztuk és rájöttünk, hogy a testet el kellett vinni a szemetesig valahogyan… A kezében nem vihette el senki, az túl feltűnő...
3754
– Szóval, itt vagytok! - állt meg apa előttünk. - Várom a magyarázatokat, hogy miért lógtatok egy szó nélkül az iskolából?
- Én is kíváncsi vagyok! - csatlakozott anyu is. -A matek tanár úr azzal a hírrel hívott fel minket, hogy mindketten szó nélkül eljöttetek az óráról.
- Az a helyzet, hogy… - akarta kezdeni Raffaell, de a szavába vágtam, mint mindig.
- Anyu... apu… Az egész az én hibám!
- Várjuk a magyarázatod! - nézett rám anya a zöld szemeivel.
- Három...
Hasonló történetek
4722
Eva letette a kagylót, majd kiment a fürdőbe és megmosta az arcát. Aztán leült a hálószobába vezető lépcsőre.
- Legalább egy üveg konyakot hagyhattál volna nekem! - gondolta. Nem gyújtott villanyt, csak ült ott fáradtan, és az agya teljesen üres vol...
6145
Kedves Olvasó! Ezt a regényemet 1999-ben írtam. Azóta Saddam Hussein hatalma megdolt. Sajnos nem olyan kevés vérrel, mint ahogy az ebben a regényben történt.

Kedves Olvasók!
Fogadjátok sok szeretettel Letíciától ezt a folytatásos regényt, mely 42 részes lesz!
Jó olvasást! Anita, anita@mellesleg.hu
Hozzászólások
További hozzászólások »
hiperaktiv ·
Ki az a "stuardes"? Stewardess talán, ha már megérkeztél Londonba. A hibákat leszámítva tetszik a fantáziadús írás!

Marokfegyver ·
Messze-messze jutottál a kislányos történettől. Mégsem "tévedtél", mert a fantáziád akadálytalanul működik, mint látom, és biztosan tudod, mit fog kikerekedni a cselekményből.
Tetszett!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: