Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hiszem, hogy érdemes élni

Hiszek a szerelemben. Hiszem, hogy olyan, mint a tűz. Nem tudhatod, hogy melengeti-e majd szíved, vagy porig égeti házad. Hiszem, hogy megváltoztat. Ha viszonzásra lelsz, minden pillanat boldogabb lesz. Ha elutasítanak, vagy nincs elég merszed, csendben szenvedsz, pedig kiáltanál.

Hiszek a színjátékban. Hogy az összes ember játszik. Hogy sose lehetsz biztos abban, ki is valójában a másik. Nem tudhatod, a karaktert vagy magát a színészt ismerted-e meg.

Hiszek a csalódásban. Szükség van rá ahhoz, hogy tanulni tudjunk. Megtanulni, hogy a bók nem esküszó, és a csók nem pecsét, a vonzalom pedig nem azonos a szerelemmel. Megtanulni, hogy a barátok is emberek és megbánthatnak, megváltozhatnak, ellened fordulhatnak. Megtanulni, hogy felülemelkedhetnek a többin, és egy egész életen át kitarthatnak melletted és Te mellettük. Hiszek abban, hogy át kell élni a csalódásokat ahhoz, hogy igazán értékelni tudd a jó dolgokat.

Hiszek a próbálkozásban. Hiszem, hogy az egyetlen igazi kudarc, ha feladod a próbálkozást. Emelt fővel és nyitott szemmel fogadd a vereséget, ne a gyermek kétségbeesésével!

Hiszek az álmokban, a célokban, melyekért küzdeni kell, miközben mindent elrontva álmodok egy olyan életről, mely nincs összetörve.

Hiszek a családban, és hiszek az otthonban. Hiszem, hogy egyszer majd megtalálom az igazi Otthont, ahova ha hazatérek, nem a rosszul leplezett feszültséget érzem.

Nem hiszek a szavakban, attól még ugyanaz az ember maradsz. Ha nincs mögöttük érzés vagy gondolat, ne mondd ki a mondatokat!

Hiszek a magányban. Az egyedüllétben látjuk igazán, kikké válhatnánk. Mikor önmagunkkal vagyunk összezárva. És hiszek a társaságban. Még akkor is, ha csalódhatunk egy barátban.

Hiszek az egyénben. Az egyén gondolataiban, érzéseiben és tetteiben. Elítélem a tömeget. A megváltozott, egybeforrt gondolatokat. Találd meg önmagad és tarts ki amellett!

Hiszek az apró örömökben, a csodákban, a szépben. És ezek a dolgok, ha csak egy perc értelmet nyernek, már volt értelme az életnek. Hiszem, hogy érdemes élni. Hiszem, hogy az a fontos, hogy szeress élni, és ha kell, merj remélni.
Hasonló történetek
3099
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
3902
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AELM. ·
Elolvastam, tetszett.
Kicsit túl megszerkesztettnek, túl merevnek találom viszont.Szóval kicsit szabadabban, őszintébben ... :yum: :heart_eyes:
Chac ·
köszönöm :)
a merevségre annyi, hogy ez az írás egy házidolgozat volt még anno, és adott mintára kellett építeni :)
Babits-tól az Örökkék ég a felhők mögött c. műve alapján.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: