Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hirdetésre! Koleszos csajjal

Eredeti történet: Maré dé marilla


„Szépnek mondott, huszonkét éves lány, testi-lelki barátnőt keres közös maszti céljából.”
Hát feladtam, néztem gondolkodva az újságot, megnéztem jó-e a titkos telefonom, amit a család elől elrejtettem és vártam a hívást. Meleg fullasztó, lógott  a nyelvem, nyár volt, hideg üdítővel csillapítottam a szomjamat.
Az első pár telefonhívás, beszélgetésnek nem nevezhető, valami katasztrófa volt, de aztán egyszer csak megfogott egy lágy, kedves hang.
- Te is soproni, nagyon jó.
- Akkor találkozhatnánk? - kérdezte. - Már régóta keresek valakit olyan célból, ami a hírdetésedben áll.
Megbeszéltük másnap ötre egy cukrászda elé a találkozót. Nagyon izgultam, fehér sortot és ujjatlan body pólót vettem fel, a melleim kicsik, de szépen átsejlettek a pólóm alól, szexisnek éreztem magam. Barna hajamat lófarokba kötöttem, egy színes karkötőt tettem a csuklómra, amit indiánok készítettek, peruból származik.
Lapos pillantásokkal konstatáltam, a szőke lányt. Lehet a hőség miatt, lehet nem amiatt, de meghívtam egy kólára és egy mákostökös rétesre, én kakaós rigójancsit ettem.
Lassan elfogyott három kóla, oldottabbak lettünk, vidámabbak, a fociról is beszélgettünk, meg elmondta két testvére van, ő egyetemista, koleszos. Lányfocicsapat tagja, sokat sportól. Konstatáltam, hogy akkor biztos jó izmos a teste, fiútrikó volt rajta, meg fiú sort. Megkívántuk egymást, a mosdóba bementünk, kerestünk, ahol éppen üres volt egy. Az idő?  Jó volt!
Csodáltam mennyire  szálkás a teste. Karcsú derekára tettem a kezem, átértem az ujjaimmal. Nem viselt sminket. Csodáltam mennyire választékosak a gondolataim, mint egy gyufásdoboznak. Semmire nem tudtam gondolni, csak arra milyen lehet a melle.
Felhúztam a trikóját, és a két cicije elém tárult teljes almanagyságba. A melludvara egy tízforintos nagyságú volt.
Hát kérem ja! Pont az ízlésem! Mert mi van, ha leszbikus a nő, és meglát két cicit? Beindul. Kapcsolat meg lázas ázasság? Kitörünk!
Szopogatni kezdtem félősen, de nem szólt, konstatáltam, hogy jó neki. Már eléggé belehetett indulva, olyan macskásan nyávogott, dormbolt,  a fülembe súgta, hogy még enne sütit.
- Majd utána - mondtam neki, és el is határoztam, meghívom majd egy krémesbélesre, olyanra mit anyukám szokott sütni, ha nem úgy veszi. Lehúzta a bokszerem, mert azt hordok, az olyan férfias, és a szeméremajkamat kezdte simogatni. Nagyon beindultam, hosszú lábait simogattam, megfogtam a kemény popóját, és a fülébe nyaltam. Szép lógós fülbevalóját is megjelöltem a nyálammal, hogy ha befeketedik, gondoljon rám.
Mindketten elélveztünk, csodálatos volt a cukrászdai élményem. Azt elfelejtettem mondani, hogy három ujjal megujjazott,  majd bepisiltem, akkorát élveztem.
Meghívtam, nem egy, de két sütire is!
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Gyenge volt, ez van.

kardigan ·
Igyekszem.:)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: