Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hétvégi ajándék

A történet társkeresésnek indult, végül azonban életem eddigi legfantasztikusabb szexuális élménye lett belőle. A sztori úgy kezdődött, hogy egy internetes társkereső oldalon rám kattintott egy lány. A szokásos levelezgetés és fényképcserék helyet azonban Ő egyszerre a személyes találkozást kezdeményezte. Először egy pillanatra meglepett a javaslat, de aztán egyből igent mondtam. Csak mobilszámot cseréltünk, s mivel egy közeli városban lakott, a következő vasárnapra meg is beszéltük a vakrandit.

Egy buszmegállóban találkoztunk, aztán egy rövid bemutatkozás után elindultunk sétálni a belváros felé. Szolidan volt felöltözve, nem sokat mutatott meg magából, mégis látszott, hogy helyén van minden domborulata. Szerintem egész jót dumáltunk – közben egy fagyit is elnyaltunk – de éreztem, hogy nem nagyon jövök be neki. A séta végén ezt őszintén el is mondta. Bár én sem éreztem túlságosan azt a bizonyos szikrát, de azért még adtam volna több időt erre a dologra. Valami motoszkált bennem vele kapcsolatban, csak akkor még nem igazán tudtam, hogy mi is az. Aztán amikor egy puszival elköszöntünk egymástól, hirtelen olyasmit súgtam oda neki, amin magam is meglepődtem, mert igazából komoly szándékkal vágtam bele a társkeresésbe:
- Megbánod ezt még, mert úgy nyalok, ahogy csak nagyon kevesen. – aztán választ nem várva sarkon fordultam és eltűntem a következő keresztutcában.
Két nap múlva csörgött a telefon...

A következő szombaton újra találkoztunk. Annyira döglesztően nézett ki, hogy egy pillanatra meg is lepődtem, vajon ő-e a múltkori lány. Feszes farmerja megmutatta formás popsiját, rövidke blúza pedig már a köldöke felett véget ért, csábítóan odavonzva a tekintetem napbarnított bőrére. Kidomborodó mellei annyira feszítették blúzát, hogy annak gombjai majdhogynem szétpattantak. Alatta sejtelmesen kirajzolódott melltartójának körvonala. Annyira sugárzott egész lényéből a természetesség, hogy szinte biztosra vettem: nem egy szilikon-bébivel hozott össze a sors. Egyszerűen volt sminkelve, nem volt rajta festék és rúzs sem. De nem is kellett, hiszen így is gyönyörű volt, csodálatos zöld szemei káprázatosan csillogtak a kora-nyári naplementében.

Ismét a belváros felé vettük az irányt. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy beszélgetés közben egyre csak célozgat a múltkori beszólásomra, és erotikusnál erotikusabb témák felé terelgeti a beszélgetést. Egyre csak szédítettük egymást, közben sokat nevettünk. Úgy tűnt, hogy csak céltalanul sétálgatunk a városban, ám egyszer csak egy csendes utcában, egy sokemeletes ház előtt a kapura mutatott:
- Itt lakom, feljössz? – s mivel nem vagyok semmi jónak az elrontója, azonnal igent mondtam.

Lifttel mentünk a negyedikre. Cipőinket levettük az előtérben, kellemes érzés volt zokniban rálépni a vastag bársonyos padlószőnyegre. A modernül berendezett aprócska garzon nappalijában hellyel kínált. Ez tulajdonképpen nem is kimondottan nappali volt, mert egy ügyes megoldással ebből volt leválasztva egy hálószobaszerűség, melyet csaknem teljesen betöltött egy jókora franciaágy. Elindította a cd lejátszót, a hangfalakból egy kellemes, lírai dal szólalt meg. Kiment a konyhába, s hamarosan két pohárral és egy üveg vörösborral tért vissza. Mialatt én felbontottam és kitöltöttem a bort, Ő az ablakhoz ment és behúzta a sötétítő függönyt, majd bekapcsolt egy fényerőszabályzós állólámpát, és egész halványra beállította. Hozzá léptem és átnyújtottam Neki az egyik poharat. Miközben csilingelve összekoccintottuk a poharakat és megízleltük a finom száraz bort, ki nem mondott vágyakozástól fűtve, végig mélyen egymás szemébe néztünk. Néhány korty után szó nélkül a dohányzóasztalra tette poharát, majd mintha melege lenne, csábítóan kigombolta blúzán a felső két gombot.

Erre én is letettem a poharam, majd hozzáléptem, magamhoz húztam és gyengéden megcsókoltam. Ő vad szenvedéllyel válaszolt, közben ágyékát az enyémhez nyomta. Erre már az én egyik kezem is az Ő popsiján munkálkodott, miközben a másikkal selymes hajába túrtam hátulról. Éreztem, ahogy szíve vadul zakatol, de neki is éreznie kellett, hogy ott lent megmozdult valami. Miközben nyelvünk féktelenül dolgozott, én a kezemet a hajáról lecsúsztattam, és hátul a blúza alá nyúltam. Ujjaimmal végigsimítottam bársonyos bőrének minden elérhető négyzetcentiméterét. Mikor alábbhagyott a csókolózás vad lendülete, apró csókokat adtam a szája szélére, majd ezekkel a mozdulatokkal haladtam a bal oldalán egyre lejjebb a nyaka felé. A válla felett a nyelvemmel apró köröcskéket rajzoltam a bőrére, majd a fülcimpája felé vettem az irányt. Kissé hátrahajtotta a fejét, ezzel is jelezte, hogy tetszik neki a dolog.

Mikor a füléhez értem, ajkaimmal aprókat harapdáltam a cimpájába, majd a nyelvem hegyével elkezdtem simogatni az aprócska kagyló gödröcskéit. Egy ponton kicsit összerándult és egy aprót sóhajtott, közben mindkét kezével erősen belemarkolt a hátsómba. Mintha valamiféle erogén pontocskát érintettem volna, bár az is lehet, hogy csak megcsiklandoztam egy kicsit. Összenéztük, és egymásra mosolyogtunk, majd Ő kérdően az ágy felé nézett, s én tudtam, hogy ott szeretné folytatni. Rákacsintottam, mire Ő a nyakamat átölelve felugrott és lábait a derekam mögött átkulcsolva újra csókolni kezdett. Közben én kezemmel a popsijánál tartottam, majd apró lépésekkel az ágy felé indultam.

Az ágyhoz érve lassan előre hajoltam, és gyengéden leengedtem. Csodálatos látvány volt, ahogy ott feküdt a vörös színű takarón. A blúza egészen magasra felcsúszott, mellei csak úgy feszültek, s a kigombolt rész takarásából előbújtak fekete melltartójának csipkéi. Csípőjén és combjain hívogatóan feszült a farmer, de tudtam, hogy ha igazán nagyot akarok alakítani, ez a rész még ráér. Miután beteltem a látvánnyal, fölé hajoltam, és megcsókoltam. Először a nyakát, majd a száját kezdtem újra ízlelgetni. Kezdetben visszacsókolt, de egy rövid idő után abbahagyta és gyengéden eltolt magától. Az egyik éjjeli szekrény felé fordult, kihúzta az egyik fiókot és szó nélkül pár tasak mindenféle óvszert dobott ki a tetejére. Majd újra felém fordult, mire én egyetlen pillantással a tudtára adtam, hogy vettem az adást. Egyébként az én zsebemben is ott lapult egy csomag gumi. Visszazuhant az ágyra, világosbarna vállig érő haja most legyezőszerűen terült el a takarón. Kezét a feje fölé emelte, blúza ezáltal még jobban szétnyílt.

A sejtelmesen beszűrődő fények által az ágyra vetülő árnyak csak fokozták a gyönyörű látványt, miközben a zene is lágyan szólt tovább. Elkezdtem becézni, dicsérni minden porcikáját. Mikor ismét fölé hajoltam, Ő elfordította a fejét, mintha csak azt akarná, hogy újra nyakánál és a fülénél kényeztessem. Ez így is lett, s egy rövid keresgélés után előkerült újra az a pont, melynek érintését ugyanaz az apró sóhaj és összerándulás követte, mint azelőtt. A számmal újra a nyaka és a válla felé indultam, közben bal kezemmel a blúza alá nyúltam és felcsúsztattam azt, a mellei után kutatva. Azonnal kiderült, hogy melltartója kosarában semmilyen betét nincs, amilye van, az mind hús és vér.

Miután ajkaimmal és nyelvemmel kicsit elidőztem a vállgödrében, lefelé akartam venni az irányt, de kezdett a blúza akadékba lenni. Így aztán arra az elhatározásra jutottam, hogy ideje lesz az én fantasztikus szombat esti ajándékomat „kicsomagolni”. Jobb kezemre támaszkodtam, bal kezemmel pedig elkezdtem simogatni a két melle közti völgyet, a nyakától egészen a köldökéig. Közben felülről lefelé mindig egy-egy gombot kigomboltam. Mikor az utolsó gombbal is megvoltam, szétnyitottam a blúzt. Aprócska melltartója gyönyörűen feszítette formás melleit, mellbimbói épphogy csak takarásban voltak. Először csak kezeimmel simogattam a ciciket s a köztük lévő völgyet. Még a melltartón keresztül is érezni lehetett, ahogy mellbimbói a simogatás hatására életre keltek. Mikor beteltem az érzéssel és a látvánnyal, az ágy szélére térdelve, combjait a lábaim közé fogva a kezeimmel megtámasztottam magam, majd csókolgatni kezdtem az izgató domborulatokat. Hamarosan kezdett akadékba lenni a melltartója is.

Először csak a fogaimmal harapdáltam a széleit, mintha így akarnám letépni róla, de tudtam, hogy ez így nem fog menni. Annyit viszont elértem vele, hogy lejjebb csúszott, és rejtekhelyükről előbújtak csodálatos mellbimbói. Nyelvemmel elég sokáig elidőztem rajtuk, miközben Ő egyik kezével a hajamat és a tarkómat simogatta, melleit kidomborította s aprókat sóhajtozott. Aztán felegyenesedtem, gyengéden a combjaira ültem, majd a kezénél fogva felhúztam magamhoz. Miközben szájon csókoltam és nyelvünk újra vad táncba kezdett, lesegítettem a blúzát, majd a háta mögé nyúlva szétkapcsoltam a melltartóját. Mikor érezte, hogy kioldódott a csat, egy kissé eltávolodott tőlem, s pár pillanat múlva a melltartója is az ágy mellett landolt a szőnyegen. Formás, feszes mellei a meredező bimbókkal fantasztikus látványt nyújtottak.

Nem sokáig élvezhettem e látványt, mert egyetlen mozdulattal lehúzta rólam a pólómat, majd ezután hirtelen hanyatt dőlt, magával rántva engem is. Épphogy az utolsó pillanatban meg tudtam támaszkodni a kezemmel, hogy ne zuhanjak rá. Újra csókolózni kezdtünk, de bal kezemmel már a melleit cirógattam, s aztán hamarosan elindultam lefelé ajkaimmal is, hogy most már igazán kiélvezhessem fedetlen kebleinek csodálatos látványát. Bejártam őket minden irányból, felülről, alulról, jobbról, balról, körkörösen és átlósan, de selymes hónalját is többször meglátogattam. Szükség volt ezekre a mozdulatokra, s közben újabb dicséretekkel is elhalmoztam, hogy kellőképpen felizguljon és ellazuljon, ezáltal gátlások nélkül engedjen le a lábai közé. Eközben Ő mindvégig a hátamat és a tarkómat simogatta. Mikor úgy tűnt, hogy teljesen átadta magát az élvezetnek, én tovább merészkedtem dél felé.


Mikor mindketten éreztük, hogy a helyzet fokozódik, pózt váltottunk. Én a szőnyegre térdeltem, Ő felhúzta térdeit, sarkait az ágy szélén megtámasztotta, s combjait szétnyitotta, mire én a lábai közé hajoltam. Először csak a köldöke körül simogattam és csókolgattam, majd egészen lemerészkedtem a farmerja tetejéig, közben kezeimmel már a combjait cirógattam. Nem túl sokat időztem ezzel, mert mintha kezdett volna kissé türelmetlen lenni, és a konkrétabb dolgokat akarta volna megtapasztalni, érezni. Mikor szétgomboltam a nadrágját és a cipzárt is lehúztam, Ő azonnal megemelte csípőjét, jelezve, hogy minél előbb szabadítsam meg a ruhadarabtól. Tangájához nem nyúltam, bár a punciját takaró fekete csipkék hívogatóan vonzottak felé. Miután lehúztam a csípőjéről a nadrágot felálltam, közben Ő lábait az ég felé emelte.

Lassú mozdulatokkal húztam le a nadrágot a combjairól, majd a lábszárán, ezáltal is fokozva vágyakozását. Közben ujjaimmal többször hozzáértem és megsimogattam bársonyos bőrét, és mindenféle csodálatos jelzőkkel illettem a látványt. Mikor a nadrág majd a két zoknija is a földre került, kezembe vettem az egyik lábfejét és elkezdtem gyengéden masszírozni, miközben lábujjait egyesével a számba vettem és apró mozdulatokkal elkezdtem szopogatni őket. Később a nyelvemet is bevetettem, a talpára apró ákombákomokat rajzoltam. Aztán elindultam vissza, az ágyéka felé. A térdéig viszonylag gyorsan haladtam, de a combján hosszasan elidőztem, főleg az érzékeny belső felén. Közben lábait leengedte, így én is újra letérdelhettem a puha padlószőnyegre. Kezeimmel, ajkammal és nyelvemmel is bejártam combjai minden zegzugát, egyre közelebb kerülve ágyékához.

Mikor egészen közel értem hozzá, egy gyengéd mozdulattal kissé szélesebbre nyitottam lábait, hogy jobban hozzáférjek az érzékeny gödröcskéhez a combja és ágyéka találkozásánál. Erre a kényeztetésre fokozódó sóhajokkal és aprócska mozdulatokkal reagált. Aztán nyelvemmel és ajkaimmal bejártam tangája körvonalát, alulról és felülről, egyik csípőcsontjától egészen a másikig. Közben bal kezemmel óvatosan a puncijához nyúltam és a bugyin keresztül simogatni kezdtem. Szinte érezni lehetett, ahogy ezekre a mozdulatokra elönti a forróság. Közben a nyelvemmel is erre a területre tévedtem és – bár a csipkén keresztül, de – gyengéden nyalogatni kezdtem. Erre a csípője meg-megremegett.

Aztán egyszer csak a fogaimmal összeharaptam a bugyi felső részét és elkezdtem lefele húzni. Ezt Ő észrevette, mert azonnal megemelte csípőjét, s én a kezemmel rásegítve lehúztam róla az aprócska tangát. Kecses mozdulatokkal bújtatta ki belőle a lábait, s hamarosan ez a maroknyi csipkedarab is a szőnyegen heverő ruhák számát gyarapította. A lábait azonnal visszaengedte, s még nagyobb terpeszbe rakta, mindezzel azt jelezve, hogy én azonnal vessem bele magam a sűrűbe. De én nem kapkodhattam el a dolgot, bár nagyon gerjesztő volt a látvány.

Szeméremajkai vérforralóan begömbölyödtek, mint a tinilányok puncija, felette egy izgatóan szolid, vékony, átlátszó, világosbarna szőrpamacs ékeskedett, mintegy megkoronázva azt. Mint aprócska gyöngyök, úgy csillogott felizgult punciján a nedvesség. Ezután egy kispárnáért nyúltam és megkértem, hogy had tegyem azt a popsija alá. Ő rögtön megemelte csípőjét, s én finoman alá csúsztattam a párnát. Mikor visszaengedte rá a popsiját, valami hihetetlenül jó érzés foghatta el, mert egy széles mosollyal nyugtázta a dolgot. Biztos tudta, hogy ezzel sokkal többet odaad magából, és én is jóval többet fogok tudni nyújtani neki.

Mikor kiélveztem csillogó puncija látványát, és megint elhalmoztam bókjaimmal, újra a tettek mezejére léptem. Azt tudtam, hogy ha most azonnal a lényegre térek, kárba vész minden eddigi erőfeszítésem és kényeztetésem, ezért újra a combjait vettem kezelésbe. Mikor újra a puncija melletti gödröcskében jártam, ő már annyira türelmetlen volt, hogy mindkét kezével a hajamba túrva megpróbálta fejemet a puncija közepébe irányítani. Tudtam, hogy szinte szenved a vágytól, de azzal is tisztában voltam, hogy ez a végeredmény szempontjából jó, csak nekem is türelmesnek kell lennem. Tisztában voltam vele, hogy minél tovább el tudom húzni a játszadozást, annál fantasztikusabb lesz számára a végkifejlet. Csak nagyon lassan hagytam magam vezetni.

Óvatosan széthúztam szeméremajkait s megszemléltem belső részeit. Ujjaimmal kitágítottam puncija tetejét, hogy szemügyre vehessem a csiklóját is. Ekkorra már a felszín alól 1-2 centiméternyit előbújva ott meredezett, arra várva, hogy megérintsem, de tudtam, hogy ezt most még nem szabad, tovább kell hergelnem az én hercegnőmet. Ajkaimmal és nyelvemmel lassú ütemben közeledtem a combja felől a puncija felé. Mikor egészen közel értem, újra visszahúzódtam, ezt egy ideig többször is eljátszottam. Ahogy a hajamba markolt ismét éreztem, hogy ez nem tetszik neki, de én tudtam, hogy így csinálok igazán jól. Végül aztán arcomat illatos puncijába temettem, s nyállal megnedvesített ajkaimmal többször gyengéden végigfésültem a nyílását, ügyelve arra, hogy ne érjek a csiklójához.
Tudtam, hogy mindvégig nedvesnek kell lennem, mert különben fájdalmat fogok neki okozni. Bár ekkorra már Ő is eléggé nedves volt. Éreztem, hogy nem bírja tovább, és egyre vadabbul követeli, hogy többet kapjon belőlem. Ekkor nagyra nyitottam a szám, mintha fel akarnám falni, így játszadoztam vele egy darabig, majd kezemmel újra szétválasztottam ajkait, kidugtam a nyelvem, és többször végigfuttattam puncija húsos rétegei között. Először csak gyengéden, majd egyre erősebben dolgoztam rajta.

Később már elmerészkedtem a csiklójáig is, de ügyeltem rá, hogy azt csak néha-néha érintsem meg. Ezekre az érintésekre minden alkalommal hangos sóhajokkal reagált. Aztán kezemmel gyengéden még széjjelebb tártam combjait, majd megkerestem a punciján a nyílást, és a nyelvemmel dugni kezdtem. Egyre erősebben markolászta és nyomta a fejem, nagyokat sóhajtott közben aprókat rángatózott, kezdett benne elszabadulni a pokol, és azt szerette volna, ha végre már teljesen a csiklójára fordítom a figyelmemet.

Egy idő után kihúztam nyelvem a vaginából és hegyével többször megérintettem csiklóját, ami ekkorra már teljesen kibújt a rejtekhelyéről. Erre egy nagyot rándult és hangosan felnyögött. Ezt várta már jó ideje, de ekkor még nem is sejtette, hogy ez csak a kezdet. Ezután visszatértem húsos szeméremajkai közé, majd hamarosan újra a csiklójához értem. Ezt egyre gyakrabban váltogattam, közben minél több időt fordítottam a csiklójára. Ő egyre csak nyomta volna a fejem a gyönyör középpontjába, azt akarta, hogy minél előbb bekövetkezzen a robbanás. Valamennyire azért ellen tudtam állni a szorításnak. Amikor már egymás után hosszabb időn keresztül is hozzávertem gyors ütemben a nyelvem csiklójához, kezdett teljesen elszabadulni benne a gyönyör. Lábai megremegtek, nagyokat sóhajtozott és nyögött. Közben rövidke szüneteket tartottam s néha felpislantottam az arca felé.

Láttam, hogy a szeme csukva van, a szája szélét harapdálta, fejét pedig ide-oda forgatta. Ekkorra egyik kezével már saját melleivel játszadozott, a másikkal még a tarkómat simogatta. Most már éreztem, hogy teljes egészében a csiklójára kell koncentrálnom, s ettől kezdve egy pillanatra sem hagytam abba csiklójának izgatását. Nyelvemet újra, gyors ütemben hozzáverdestem, mire Ő heves reakciókkal válaszolt. Lábai egyre erőteljesebben remegtek, hatalmasakat nyögött és sóhajtozott, mellkasát úgy kidomborította, hogy a dereka alatt simán át lehetett volna nyúlni. Mikor csípőjét is elkezdte dobálni, már tudtam, hogy nincs sok hátra. Számat „O” alakúra formáltam, pár centis csiklóját az ajkaim közé vettem és elkezdtem gyengéden, de gyors ütemben szopni azt.

Mikor egyre közeledett a csúcspont én egyre erősítettem ajkaim szorításán és a tempón is. A közeledő orgazmus feszültségében egyre hevesebben kezdte a levegőbe emelni az ágyékát, amit én nem akartam leszorítani, hanem próbáltam lépést tartani, vele együtt mozogni. Ez nem egy egyszerű feladat, de volt már némi gyakorlatom benne, így különösebb gond nélkül tartottam ajkaim közt csiklóját. Közben egyik kezével egy kispárnáért nyúlt és azt az arcára szorította, mintegy hangtompítóként. Ennek ellenére szerintem a szomszédok a fal mögött irigykedve hallgatták a biztosan áthallatszó hangorkánt, melyet a gyönyör közeledte váltott ki belőle.

Szinte már önkívületi állapotban, néhány hatalmas rándulás és hosszú másodpercekig tartó hatalmas sikoly kíséretében aztán, mint egy hatalmas robbanás, bekövetkezett az orgazmus, közben testének minden porcikáját átjárta a remegés. Tudtam, hogy egyelőre nem szabad abbahagynom csiklója izgatását, hogy minél tovább tartson nála a gyönyör. Egymás után többször felsikoltott hosszú másodpercekre, hevesen dobálta ágyékát, de én hősiesen kitartottam.

Mikor izgalmi foka csökkenni kezdett, alábbhagyott a rángatózás, és kezdett a teste is megnyugodni. Elvette arca elől a kispárnát és kezével újra a tarkómat cirógatta. Közben a szíve még mindig hevesen vert, szinte hallani lehetett. Még mindig szaporán vette a levegőt, közben egy-egy nagyobbat is sóhajtott. Lassan a csiklószopásból visszaváltottam a nyelves technikára, de egyre lassabban és ritkábban értem hozzá. Közben kezemmel már újra a combját simogattam. Szívverése egyre lassult és a sóhajok is elcsendesedtek. Mikor csaknem teljesen mozdulatlanul feküdt már, valószínűleg arra gondolt, hogy ennyi volt, mert megpróbálta fejemet eltolni a puncijától. De erre az időre tartogattam még egy kis meglepetést, ugyanis úgy tűnt, hogy nem lesz túl nehéz kiváltani nála még egy orgazmust.

Arcomat újra, egészen gyengéden, szétnyitott puncijába temettem. Ezen valószínűleg meglepődött, de aztán kis idő után engedett, és már nem próbálta eltolni fejem az ágyékától. Tudtam, hogy most igazán gyengédnek kell lennem, mert itt ilyenkor mindenre fokozottan érzékeny. A nyelvemet többször föl-le futtattam nedves szeméremajkai közt, mígnem kis idő elteltével azt éreztem, hogy újra elkezdi szaporábban venni a levegőt. Mikor biztos lettem benne, hogy újra elkezdődött valami, megkerestem vaginája nyílását, és megint dugni kezdtem a nyelvemmel. Ezek a mozdulatok kis idő után ugyanazokat a reakciókat váltották ki belőle, mint azelőtt. Most már nem tolta el a fejem, hanem inkább erőteljesen húzta maga felé, még nagyobbakat sóhajtott, és elkezdett aprókat rángatózni.

Annyira frissen éltek benne még az előző orgazmus emlékei, hogy most már nagyon erőszakosan akarta az újabbat. Olyan erővel tépett bele a hajamba, hogy egy pillanatra fájdalmat is okozott. Én erre abbahagytam a nyelves dugást és vaginája nyílásából villámgyorsan a csiklója felé vettem az irányt. Először most is csak a nyelvemmel dolgoztam, egyre gyorsuló ütemben kezdtem hozzáverdesni csiklójához, mire Ő heves csípőmozdulatokkal és apró sikolyokkal válaszolt. Szerintem már a keze ügyében volt megint a kispárna, de ekkor még nem sejthette, hogy van egy újabb trükköm. Jobb kezem középső- és mutatóujját egy mozdulattal megnyálaztam, majd óvatosan a puncijába dugtam. Síkos puncijába könnyedén csusszantak be ujjaim. Közben a nyelvemet visszahúztam, s ajkaimmal fojtattam csiklója kényeztetését.

Mivel a mondás is úgy tarja, hogy bevált módszeren ne változtass, ismét „O” alakúra formáltam ajkaimat, úgy kezdtem el csiklóját szopogatni. Közben egyre mélyebbre hatolva és egyre gyorsabb ütemben folytattam az ujjazást is, mialatt ujjbegyeimmel vaginája padlásánál a gyönyör pontját kerestem, és meg is találtam. Próbáltam az Ő egyre fokozódó ritmusához alkalmazkodni. Mivel most már egyszerre két helyről is kapta az ingereket, hihetetlenül vad rángatózásba kezdett. Próbáltam kissé féken tartani, de csak annyira, hogy ajkaimmal mindvégig a csiklóján tudjak maradni.

Őrjöngve vagdalta már a fejét is, minden izma összerándult, a combjai és ágyéka hatalmasakat remegtek. Egyik kezét a feje fölé emelte és görcsösen az ágy támláját markolászta. Kis idő múlva aztán az előzőhöz képest jóval hosszabb, bár a kispárnával újra csak elfojtott hatalmas és éles sikollyal kitört belőle az újabb orgazmus. Olyan hosszúnak tűnt számomra a sikoly, hogy szerintem tüdejéből a legutolsó csepp levegőt is kipréselte. A sikolyt heves zihálás majd újabb sikoly követte, többször is, gyors egymásutánban, közben egész teste tovább remegett, rángatózott. Megtippelni sem merem, hogy mennyi ideig tarthatott nála a csúcspont, de mindenesetre azt bátran kijelenthetem, hogy ez volt az általam valaha is előidézett legerőteljesebb orgazmus, s valószínűleg Ő is ekkor élte át élete eddigi leghosszabb és legfrenetikusabb orgazmusát.

Mikor teste ismét csillapodni kezdett, ugyanúgy reagáltam, mint azelőtt. Lassítottam a tempón, a szopogató mozdulatok helyet ismét csak nyelvemet verdestem a csiklójához, s az ujjazást is lassacskán abbahagytam. Mikor teste már mozdulatlanul feküdt az ágyon és csak az erőteljes szívdobogását meg az egyre lassuló zihálást lehetett hallani, elkezdtem felfelé kúszni, s számmal végigcsókoltam egész testét a puncijától a köldökén és a mellein át egészen a szájáig. A homlokán számtalan verejtékcsepp csillogott. Ahogy rám nézett, még egy kicsit zihálva ugyan, de arcáról és mosolyából az elégedettség jele volt leolvasható, melyet én is széles mosollyal nyugtáztam.

Azt tudtam, hogy most nem hagyhatom magára, mert a nőknek a teste az orgazmus után még sokáig izgalmi állapotban marad. Talán ilyenkor van szüksége a legtöbb gyengédségre. Becézgettem, simogattam, csókolgattam, ameddig teste teljesen le nem csillapodott. Csak nagyon lassan kezdett visszatérni bele az élet. Mikor már majdnem teljesen visszatért az álomvilágból, néhány pillanatra magára hagytam, behoztam a bort és a poharakat. Arra már kissé felélénkült, az ágy végében feltámasztott egy nagyobb párnát, s hátát félig ülő helyzetben nekitámasztotta. Az üveget és az egyik poharat az éjjeli szekrényre tettem, a másik poharat a kezébe adtam, melyből aprókat kortyolgatott.

Miután bebújtam mellé, nekem is jutott néhány kortyintás a zamatos borból. Ezután egy rövid csók következett, majd fogtam a poharat, és óvatosan egy kevéske bort végigöntöttem a testén, a nyakától indulva a mellei közt, de még a köldökébe is jutott pár csepp. Aztán, hogy ne vesszen kárba ez a pompás nedű, elkezdtem alulról felfelé leszürcsölni testéről, közben kezemmel egyensúlyoztam a poharat, hogy az aljában lévő maradék ki ne lötyögjön. Azt még hagyta, hogy minden cseppet gondosan felitassak, de aztán úgy gondolta, hogy most már Ő is szeretne nekem nyújtani valamit, mert kivette kezemből a poharat, majd rám fordult, hanyatt fektetett és kényeztetni kezdett. Ekkor még csak nem is sejtettem, hogy micsoda csodálatos „bosszút forral” ellenem.

Amikor hanyatt döntött az ágy közepén, a nagypárnát a fejem és a vállaim alá tette, így most én kerültem félig ülő helyzetbe. A combomra ült lovagló pózban, majd előre hajolt és szájon csókolt. Egyszer hosszan és vadul, másszor aprókat és gyengéden. Aztán elkezdte felfedezni testemet, miközben én a hajába túrtam, vagy a hátát simogattam. Először a nyakamat csókolgatta. A fejemet hátraszegtem, minél nagyobb teret engedve neki, majd a vállaimat ízlelgette, közben keze a mellkasomon vándorolt mindenfelé. Hamarosan szájával is erre a területre tévedt, mellbimbóimon hosszasan elidőzött nyelvével, nem kis örömet okozva. Erre egyszer-egyszer már én is felsóhajtottam. Ekkor kezével már a hasamnál járt, de éreztem, hogy ujjaival egyre lejjebb merészkedik, mígnem egyszer csak a nadrágomhoz ért. Ekkor tudatosulhatott benne, hogy „Úristen, ezen még rajta van a naci!”, mert felhagyott mellbimbóim kényeztetésével.

Lejjebb csúszott, aztán mintha kissé tanácstalan lenne, a sliccemet bámulta. Persze ez a dolog csak átmeneti volt, mert rövidesen az egyik kezével elkezdte masszírozni a farmer cipzárja alatt most már igazán erősen feszülő domborulatot. Elég hosszasan elidőzött ezzel, de én nem siettettem, hagytam, hogy Ő irányítson. Amikor úgy gondolta, hogy most már elég ebből, kigombolta a nacit és lehúzta a cipzárt. Én azt vártam, hogy egyből lesegíti a nadrágom, de nem ez történt. Csak benyúlt a naciba, és az alsónadrágomon keresztül folytatta a masszírozást. Az első érintést huncut mosoly követte, mellyel elégedetten nyugtázta a naci alatt tapasztaltakat.

Ezekre a mozdulatokra már én is sóhajtozva reagáltam, szinte éreztem, ahogy egyre hevesebben áramlik a vér a farkamba, de mivel a farmer nem engedett elég teret, még nem tudott kellőképpen ágaskodni. A csípőmet többször megemeltem, jelezvén, hogy most már le kéne venni a nadrágot, de Ő csak a harmadik vagy negyedik alkalomra reagált. Kezdett úgy tűnni, hogy vissza fogom kapni a huncutságokat, amiket az előzőekben ellene elkövettem. Miközben lehúzta a nadrágom, egy pillanatra megkönnyebbülést éreztem, de aztán meredező farkam újabb akadályba ütközött, mert szlipem sem nagyon engedte felágaskodni. Legszívesebben azt szerettem volna, ha azt is egyből lerántja rólam, és azon nyomban kezébe-szájába veszi a dolgot. Bár ekkor még nem tudhattam, hogy hajlandó lesz-e szájával is kényeztetni, vagy csak kezét fogja használni.

Hajlandó volt, de előtte olyan dolog történt, amire álmomban sem gondoltam volna. Miután már csak az alsónaci volt rajtam, benyúlt az egyik szárán és úgy folytatta a masszírozást egy rövid ideig. Majd gondolt egyet, és így, az alsónacit rajtam hagyva, visszaült a csípőmre lovagló pózban. A popsiját kezdte mozgatni az ágyékom felett, így hergelt tovább. Nem siettettem, hagytam továbbra is, hogy most Ő irányítson. Aztán egyszer csak váratlanul megindult a csípőjével felfelé. Izgatóan csillogó puncija az apró szőrpamaccsal egyre csak közeledett arcom felé. Először csak a hasamon táncoltatta popsiját, majd feljebb jött a mellkasomra. Közben hol hátradőlt és fenségesen kidomborította melleit, hol pedig előre hajolt s az arcom felé közelítette őket. Mikor a cicije felé nyúltam, Ő elkapta kezeimet és egy hirtelen mozdulattal „V” alakban a fejem fölé nyomta őket, miközben Ő is előre dőlt és kissé feltérdelt. Puncija ekkor már teljesen a szám elé került, pont annyira, hogy nyelvem hegyével megcsiklandozhattam szeméremajkait.

Többször visszahúzódott, majd újra közelített. Élveztem nagyon a látványt, de közben nem sejtettem, hogy milyen aljas dolog történik velem. Én csak annyit vettem észre, hogy mikor abbahagyta ezt a játékot, és elkezdett visszafelé kúszni a mellkasomon, a kezeimet nem tudtam elvenni a fejem fölül, mert valami visszarántotta őket. Hátraszegtem a fejem, és azt láttam, hogy mindkét kezem a csuklómnál fogva ki van kötve „V” alakban az ágytámlához, valamiféle selyemzsinórral. Hogy honnan szedte elő, és hogyan tudta ennyire észrevétlenül és gyorsan megkötni ezeket, a mai napig is rejtély. Csak annyi biztos, hogy punciját használta elterelő hadműveletként, és persze én bedőltem neki.

Mikor látta arcomon a meglepetést, huncut mosollyal válaszolt. Hirtelen hozzám hajolt és csókolni kezdett, majd lassan de biztosan elindult lefelé, hogy újra felfedezze testem minden zegzugát. Közben megtalálta erogén zónáimat, s mikor én ezekre a találatokra élénken de tehetetlenül reagáltam, Ő hosszasan elidőzött rajtuk. Közben a vér egyre csak pumpálódott a farkamba. Egy örökkévalóságnak tűnt, mire leért az ágyékomhoz, de ott aztán már nem sokat játszadozott, hanem egyből lehúzta az alsónacimat. Óriási megkönnyebbülést éreztem, mikor farkam megszabadult a naci szorításától, miközben Ő alaposan kiélvezte az ég felé meredező látványt. Aztán mellém térdelt, az ágyékomhoz hajolt, és tovább folytatódott a fergeteges bosszúhadjárat.

Először csak a kezét használta. Megmarkolta a farkam tövét, majd föl-le mozgatta rajta ujjait, de a makkomhoz nem nyúlt. Farkam heves lüktetéssel reagál erre. Kis idő múlva megmarkolta a tövénél, majd préselő mozdulattal felfele húzta néhányszor egymás után. Talán a harmadik vagy negyedik ilyen mozdulatra kristálytiszta, átlátszó folyadék bukkant elő farkam hegyéből. Miközben egyik kezével tovább folytatta a masszírozást, a másik keze mutatóujjával óvatosan szétkente ezt a folyadékot a makkomon, úgy hogy szinte meg sem érintette.

Én folyamatosan Őt figyeltem. Nagyon érzéki volt a látvány, teljes odaadással élte bele magát a dologba, de már kezdtem türelmetlen lenni. Miután szétkente a folyadékot, hosszan a szemembe nézett, miközben nyelvével ajkait körkörös mozdulatokkal izgatóan megnedvesítette. Annyira akartam már hogy csillogó makkomhoz érjen, hiába reagáltam apró csípőmozdulatokkal, mégis tehetetlen voltam. Aztán úgy, hogy végig a szemembe nézett, elkezdett közeledni szájával a makkom felé. – Na, végre! – gondoltam, de néhány centiméterrel tőle megállt, majd újra elhúzódott. Ezt többször is eljátszotta, aztán egy másik módszerrel hergelt tovább.

Mikor közel ért a farkamhoz, kidugta a nyelvét, és néhány milliméterrel a makkom mellett mindenféle nyaldosó mozdulatokat tett a levegőben. Ettől már teljesen kész voltam, de tehetetlenül rángattam kezeimet. Egyszer aztán megállt a makkom felett, nyálat csorgatott rá, majd ajkait is újra megnedvesítette nyelvével és bekapta meredező szerszámomat. Először csak a makkomat vette be, és hosszú másodpercekig megállt rajta mozdulatlanul, s csak ezután ment lejjebb. Minden mozdulatára nagy sóhajokkal reagáltam. Először csak annyira szorított ajkaival, hogy a nyálat végigkenje farkamon, közben kezével a tövét simogatta. Aztán egyre jobban szorított, közben apró cuppanások hallatszottak. Annyira érzékien csinálta, mint addig senki más. Sokan azt a hibát vétik, hogy egyből rácuppannak és kész, de Ő tudta, hogyan kell igazán felhergelni egy férfit. Ekkor én már újra nagyokat sóhajtottam, a csípőmet emelgettem, közben mindvégig Őt néztem.

Egyre csak lüktetett a vér a farkamban, oldalán az erek vastagon kidudorodtak, de Ő tovább dolgozott. Közbe-közbe megállt, rám nézett, majd meredező farkamat bámulta, aztán folyatta tovább a cumizást. Mivel fantasztikusan feltüzelt, úgy éreztem, hogy nagyon hamar itt lesz a vég, de Ő profin tudta, hogy hogyan lehet késleltetni a dolgot. Amikor izmaim a végkifejlet közeledtével hevesen összerándultak, alábbhagyott a kényeztetéssel, rövid szünetet tartott, és technikát váltott. A farkam tövéhez nyomta a nyelvét, majd egyetlen mozdulattal végignyalta, többször egymás után a makk pereméig. Újabb váltás után kissé oldalra fordította fejét, keresztben vette a farkam az ajkai közé, így harapdálta fel-le, oda-vissza. Erre az időre a makkom már fényesen csillogott. Figyelte, hogy hogyan reagálok, és amikor már nagyokat nyögtem, lassított a tempón. Mikor már ezt sem bírtam volna tovább megint kis szünetet tartott és aztán váltott. Most „O” alakúra formált ujjaival a farkam tövét simogatta, közben nyelvével a makkomon körözött.

Egy alkalommal, nyelvével hosszabban elidőzött a makk hátulján lévő két apró domborulatnál. Erre én hatalmasakat rándultam, mivel itt van a farkam talán legérzékenyebb pontja, mire Ő gyorsan váltott, hisz tovább akart hergelni, nem akarta még, hogy elélvezzek. Hagyta a makkomat, egyik kezével a farkam tövétől a makk pereméig dolgozott, miközben másik kezével a golyóim alá nyúlt és gyengéden masszírozni kezdte őket. Néha-néha a nyelvét körbefuttatta makkom peremén. Aztán most már határozott akció következett. Csaknem tövéig a szájába vette farkam, ajkait összeszorította, s miközben elindult felfelé, gyengéden szívni kezdte. Ezt többször megismételte, először lassabban, majd egyre gyorsuló ütemben, s közben egyre erőteljesebben szívta.

Kezdte egész testem átjárni a remegés, de teljesen rá voltam bízva, tehetetlenül feküdtem kikötözött kezeimmel. Kis idő elteltével, mikor már elég gyors volt a tempó, hangos sóhajok hagyták el ajkam, miközben egész testem megremegett. Farkam néhányszor összerándult, innen már nem volt visszaút. Ezt Ő is észrevette, s szájával és nyelvével most már csak a makkomra koncentrált, miközben „O” alakúra formált ujjaival farkam tövét izgatta azonos ütemben. Annyit még gyorsan el tudtam lihegni figyelmeztetésképpen, hogy „Vigyázz! Jövök!”, ha esetleg nem akarja, hogy a szájába élvezzek, de Ő csak tovább dolgozott egyre fokozódó ütemben. Néhány másodperc múlva aztán a csúcsra értem. Valami hihetetlen érzés volt, szinte éreztem, ahogy az alhasamtól a farkam hegyéig óriási erővel eljut a gyönyör, aztán betölti egész száját a forró folyadék. Többször egymás után hatalmasakat és hosszúkat spricceltem. Soha életemben ekkorát még nem élveztem! Annyira jól csinálta, hogy szinte egy örökkévalóságig tartott a gyönyörűség. Ezalatt Ő ajkait teljesen összezárta, hogy a sperma minden cseppjét a szájában tartsa, közben nyelvével makkom hátsó felén körözött. Miután a szája megtelt a csodálatos folyadékkal, összezárt ajkait lehúzta a farkamról, majd elégedetten rám nézett, bár ebből ekkor én nem sokat fogtam fel, mert még önkívületi állapotban voltam a gyönyörtől. Valószínűleg nagyon ízlett neki a nedv, mert többször megforgatta szájában, s csak utána kezdte el lenyelni.
Aprókat nyelt, hogy minél hosszabban kiélvezhesse a fenséges ízt. Közben kezével továbbra is farkamat izgatta.

Mikor ajkairól is lenyalta a pár csepp kibuggyanó folyadékot, újra visszahajolt ágyékomhoz és szájába vette a farkam. Újból szopni és szívni kezdte a makkom, hogy minden csepp folyadékot kiszippantson belőle. Mikor az utolsó csepp folyadék is elhagyta a nyílást, egészen mélyen a szájába vette farkam, hogy a tövén lecsorgó kevéske spermát is magáévá tegye. Időközben kezdett lecsillapodni a zihálásom, kikötött kezeimmel bágyadtan feküdtem az ágyon, miközben farkam is elernyedt.

Mikor tisztára szopta a szerszámom, elkezdett felfelé kúszni a testemen, közben csókolgatott, simogatott. Mire az arcomhoz ért, már kezdett belém visszatérni az élet. Én is elhalmoztam bókjaimmal. Közben a hasamra ült kezébe vette az egyik borospoharat és teletöltötte. Ivott, majd engem is megitatott. A néhány csepp mellészürcsölt bort nyelvével itatta fel a nyakamról. Mikor teljesen lenyugodott a testem, kértem, hogy oldozzon el, de nem tette. Miután a maradék bort a mellkasomra és a hasamra öntötte, letette a poharat aztán pajzán mosollyal újra csókolgatni kezdett. A számat, az arcomat, majd a nyakamat kényeztette, aztán leszürcsölte a bor minden cseppjét a mellkasomról és a hasamról. Közben mindvégig testemet simogatta.

Egy idő után az ágyékom felé vette az irányt, mire kezdett a szerszámomba visszatérni az élet. Nem siettette a dolgot, a combjaimat vette alaposan kezelésbe, csókolgatta, simogatta, nyelvével csiklandozta érzékeny belső felét. Aztán kezébe vette ernyedt, de már ficánkolni kész farkam. Miközben egyik kezével farkamat simogatta, a másikkal a golyóimat kezdte masszírozni. Egy idő után nem érte be ezzel, hanem közelebb hajolt és óvatosan szájába vette az egyik golyómat, s lágyan szopogatni kezdte. Én meglepetten figyeltem, de annyira érzékien csinálta, hogy a vér újra áramlani kezdett a farkamba, melyet másik kezével tovább simogatott.

Az érzéstől hirtelen felsóhajtottam. Erre Ő úgy reagált, hogy farkamat felhajtotta a hasamra, és elkezdte nyalni a tövétől a makkomig. Közben a szerszám egyre jobban felágaskodott. Egyből a szájába vette, és felváltva szívta, szopta, nyalogatta, közben kezével farkam tövét izgatta. Volt mikor épp csak a makkomat kapta be, máskor meg szinte tövig a szájába vette szerszámom. Erre már jócskán megkeményedtem, a hevesen áramló vér hatására az erek megint csak kidomborodtak a farkamon. Többször megállt és ráfeledkezett a látványra, de ekkor újra kezdtem türelmetlen lenni, mert már többet akartam kapni. Egy kis idő után aztán abbahagyta az izgatást.

Az éjjeli szekrényhez hajolt, rövid keresgélés után kiválasztott egy óvszert, majd gyakorlott mozdulattal felbontotta a tasakot. Visszaült a combomra, megkereste a gumin a bejárati oldalt, a makkomhoz illesztette, és gyengéden, de gyakorlott mozdulatokkal egészen tövig letekerte. Utána marokra fogta a farkam és elkezdett föl-le mozdulatokkal tovább hergelni. A kézmozdulatok újra sóhajokat csaltak ki belőlem, bár a gumi kissé csillapította a farkamat érő ingereket. Ezután felegyenesedett, hamiskásan a szemembe nézett, mialatt kezét a magasba emelte és kinyújtózkodott. Közben hátrahajolt, melleit kidomborította, csípőjét pedig megemelte, vagyis feltérdelt. Közben én már csillogó punciját bámultam. Mikor előrehajolt, tudtam, hogy rám fog ülni és meg fog lovagolni. Szétterpesztett lábaival annyira kúszott előre, hogy puncija a farkam fölött legyen. Bal kezét a mellkasomon megtámasztotta, jobb kezével megfogta a farkam és nedves puncija nyílásához illesztette.

Én arra vágytam már, hogy azonnal tövig üljön rám, de persze nem ez történt. Épp csak annyira eresztette vissza csípőjét, hogy makkom a vaginája nyílásába beilleszkedett, aztán itt megállt. Jó darabig nem mozdult, közben figyelte arcomon a reakciókat. Mikor látta a fokozódó vágyat és a szenvedést, aprócska és lassú mozdulattal egy kicsikét beljebb engedett, majd vissza is húzta punciját. Ezt a mozdulatsort ismételgette. Először csak nagyon aprókat mozdult és csak nagyon ritkán, aztán egyre gyorsabban mozdult és egyre beljebb engedett nedves puncijába. Közben Ő is elkezdte szaporábban venni a levegőt, homloka is gyöngyözni kezdett, nagyokat sóhajtott. Később már mindkét kezével vállaimon támaszkodott, miközben egyre gyorsabb ütemben ficánkolt a nyeregben. Aztán egyszer csak tövig benne voltam a forró punciban. Teljes testsúlyával rám nehezedett egy-egy pillanatra. Erre már én is zihálva vettem a levegőt. Arra gondoltam, hogy most begyorsul, felpörög, és durr…… De nem így lett…

Hirtelen abbahagyta a lovaglást, tövig ráült a farkamra és ágyékával elkezdett tornászni rajta. Minden irányba köröket és nyolcasokat rajzolt a popsijával, közben puncijának izmait is meg-megfeszítette, ezzel is masszírozta, ingerelte farkamat. Aztán újra lovagolni kezdett. Először csak egyenes derékkal, lassan ügetett. Később teljesen előrehajolt, erre farkam még erőteljesebben dörzsölődött vaginája falához, közben haja az arcomba lógott. Egész teste csillogott az izzadtságtól, ahogyan az enyém is. Nagyokat nyögött és zihált, miközben én tehetetlenül feküdtem és nagyokat sóhajtva vártam a beteljesülést, ami most már nem volt messze. Fokozatosan kezdett begyorsulni, a végére hihetetlen vágtába kezdett. Teljesen tövig jártam benne, miközben arcával a nyakamhoz hajolt és csókolni, majd harapdálni kezdett. Az orgazmus közeledtével ujjbegyeit erőteljesen a vállamba mélyesztette, de ekkor már én is csak másodpercekre voltam a beteljesüléstől.

Néhány pillanat múlva éreztem, hogy farkam vad lüktetésbe kezd, minden izmom megfeszült, kezeim vadul rángatták a zsinórt, nyakam hátrafeszült, és a következő másodpercben éreztem a gumiban szétáradó ondó melegét. Úgy éreztem, hogy megint hatalmasat spricceltem, persze a gumi megakadályozta, hogy a gyönyör szétáradjon a testében. A forróságot azonban Ő is érezhette, mert abban a pillanatban arcát a vállgödrömbe temetve felsikoltott, teste megremegett és elélvezett. Vadul dobálta popsiját, de mindvégig a farkamon maradt. Nem állt le azonnal a lovaglással, hanem fokozatosan lassított a tempón, de tudta, hogy hamarosan el kell engednie, nehogy „baleset” legyen. Ez így is történt. Mikor nagyokat lihegve „kiszállt a nyeregből”, elcsigázottan, de elégedetten dőlt rám.

Hosszú percekig feküdt rajtam, miközben az erőteljes zihálásunk egyre csak tompult, és szívverésünk is lelassult. Én kezdtem el hamarabb mocorogni, bár eléggé korlátozva voltam ebben. Mikor már Ő is kezdett feléledni, fantasztikus dicséretekkel halmoztam el. Aztán kértem, hogy oldozzon el, s cserébe én nem leszek hálátlan. Huncut mosollyal előbb az egyik borospohárért nyúlt, kortyolt belőle, majd engem is megitatott. Miután visszatette az éjjeli szekrényre a poharat, papírzsepiért nyúlt és megtörölte magát, majd engem is „tisztába tett”. A használt cuccokat egy újságba csavarta. Utána megcsókolt párszor, majd kioldotta a zsinórokat.

Mikor mindkét kezem szabaddá vált, azonnal rávetettem magam az én hercegnőmre és egy jól irányzott mozdulattal két vállra fektettem. Tudtam, hogy ilyenkor az orgazmus után még izgalmi állapotban van. Simogattam, becézgettem, csókolgattam. Arcán széles mosollyal jelezte a jóleső érzést, bár az is látszott rajta, hogy teljesen „kész van” a három orgazmustól, s legszívesebben hamarosan elaludna. Még egy darabig csókolgattam és simogattam, majd megkérdeztem, hogy mit szeretne. Azt válaszolta, hogy most aludni, de szeretné, ha reggel mellettem ébredhetne. Azt ígérte, hogy nem fogom megbánni, ha maradok. Huncut kacsintással jeleztem, hogy nincs ellenemre a dolog.

Közben az egyik pohárba újra bort töltöttem, amit aztán felváltva kiittunk az utolsó cseppig. Kérdeztem, hogy akar-e kiskifli lenni, mire kaptam egy jóéjt-puszit, majd szó nélkül a jobb oldalára fordult, és kissé felhúzott térdekkel egy kispárnát a feje alá téve elszenderedett. A másik kispárnát én tettem a fejem alá, szorosan mögéje bújtam, a hátam mögül pedig egy vékony plédet magunkra húztam. Miután betakaróztunk, ágyékomat a popsijához nyomtam, jobb kezemet a fejem alá tettem, bal kezemmel pedig a takaró alatt átkaroltam és a pocakját kezdtem el simogatni. Aztán hamarosan én is elaludtam.

Hogy reggel mi történt, és betartotta-e ígéretét, azt majd egy következő alkalommal mesélem el. Persze, csak ha akarjátok hallani…
Hozzászólások
További hozzászólások »
miszty ·
Hosszú volt...de őszintén??? megérte végig olvasni!!! Tisztára a hatása alatt vagyok!!! Ha ez tényleg így volt, minden elismerésem, ritka az ilyen.. :blush:

Lizz ·
Te aztán tudod hogy mi kell egy nőnek! Ritka eset! Grat! :wink:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: