Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hétvégei kaland a legjobb barátnômmel

-Megyek! - kiabált át Dina az ajtó túloldaláról. Kétszer hallatszódott el a kattanás a zárban, majd ajtót nyitott. Az elém tárulkozó látvány ma sem megy ki a fejemből. Egy fehér törölköző takarta testét, melyet kezével próbált takarásba igazítani, a hajából pedig víz csepegett a küszöbre. Finom bőre még nedves volt és az illata egyenesen megőrjített. - Mire vársz? - kérdezte, látván, hogy igencsak megdermedtem az ajtó előtt. Hangja hamar kizökkentett a fantáziálásomból, majd vele együtt betértem a nappaliba.

-Anyudék? - dobtam le hátizsákomat a kanapéra.

-Változott a terv, holnap jönnek haza - sétált a tükör elé, majd finomat dörzsölgetni kezdte vizes haját egy keskeny, fehér törölközővel.
-Király! - dobtam le magamat a hátizsákom mellé, majd elhelyezkedtem a kárpiton. - És? Mi a terv estére?

-Film? - tekintett rám a tükrön keresztül, még mindig folytatva a műveletet.

-Film? - kérdeztem vissza. - Nem bulizni megyünk? - néztem rá kérdően. Dina nem az a lány, aki vevő lenne egy hétvégei filmezős estére. Inkább bulizik állat módjára.

-Ma nem - vetett rám még egy rövid pillantást a tükrön keresztül, majd abbahagyta a haja szárítgatását. Oh azok a rikító kék pillantások! - Felöltözök, addig keresel valamit?

-Persze - biccentettem feléje, majd mikor elhagyta a szobát, leöltem két stóc CD elé, majd keresgélni kezdtem a filmcímek között. A legtöbbet már láttuk, a többit pedig azért nem, mert nem érdekel minket. Így hát óvatosan kihúztam egy filmet a többi alul, amit már láttunk, ügyelve arra, hogy ne zúduljon rám a többi film.

-Viharsziget jó lesz? - kiabáltam fel az emeletre, reménykedve abban, hogy elsőre is hallotta, ugyanis nem szeretném fájós torokkal újra megismételni. Hál' Istennek így lett.

-Igen - válaszolta kiabálva, én pedig az utamat egyből a DVD lejátszó felé vettem. Nagyjából 5 percembe telt, míg megtaláltam azt a rohadt távirányítót, ami -valamilyen okból kifolyólag- a kanapé alatt hevert. - Sikerült? - lépett be a helységbe, ezúttal sajnos már ruha is volt rajta.

-Faszért nem indul el ez a szar? - kérdeztem, miközben a távirányítót ráztam, hiszen köztudott, hogy ez segít.

-Mert az nem a TV távirányító! - kapta ki a kezemből, majd elővette a TV-hez valót. - Ez a légkondié.

-Ah - nyögtem, majd bekapcsoltam a TV-t. Dina kihúzta a kanapét, így el is feküdhettünk azon miközben a filmet néztük. Rádoptunk egy pár párnát és elhelyezkedtünk rajta. - Hanyadjára is nézzük? - szólaltam fel, miközben mind a ketten a képernyőt bámultuk.

-Sokadjára - mondta. Való igaz, a film végén lévő csavar már egyáltalán nem okoz nekünk meglepetést, mégis képesek vagyunk megnézni azt újra és újra. Talán azért, mert ez a film egyszerűen jó.

Mind a ketten síri csöndben, elterülve vizslattuk a képernyőt, mikor egyszer csak Dina keze olyan helyre tévedt, amire soha sem számítottam volna. Elkezdte cirógatni a hasamat, miközben folyamatosan az arcomat nézte, a reakciómra várva.

-Jó érzés? - kérdezte. Nem hogy válaszolni nem tudtam, de még levegőt venni sem. Nem tudtam mire vélni a szituációt, Dina 100%-ig heteró! Illetve... Úgy tűnik csak én hittem úgy.

-Mit csinálsz? - suttogtam halkan, miközben szemem sarkából őt figyeltem, azonban nem mertem teljesen felé fordulni.

-Nem tetszik? - dobta át egyik lábát hirtelen felettem, így már közvetlen szemből nézhette végig az arcomra kiült izgatottságot és meglepődöttséget. Hasamra ült, abba nem hagyva a cirógatásomat és megragadta a karomat.  - Ugyan már! - mosolyodott el, majd mind a két kézfejemet a derekára helyezte.

-D-Dina, nem hiszem, hogy ez jó ötlet - dadogtam, miközben éreztem, hogy rákvörössé vált az arcom.

-Nem? - kérdezte huncutos mosoly kíséretében, majd ajkát az én ajkamra tapasztotta. Ez után a cselekedet után nem ellenkeztem sokáig, hiszen mióta ismerem, csak erre a pillanatra vágytam. Ő próbált finomkodni velem, azonban én nem így szeretem. És ő ezt pontosan jól tudta, egészen biztos vagyok benne, hogy minden az ő kis terve szerint haladt. Pillanatok alatt pozíciót cseréltünk, majd vadul, ám mégis érzékien csókot kezdeményeztem. Combjait finomat cirógattam, néha-néha kebleire markoltam, miközben ő a felsőmet próbálta levarázsolni rólam.

-Végül is, úgyis láttuk már a film végét - suttogtam, majd lekaptam magamról a felsőmet. Melleit kiszabadítottam a melltartó szorítása alól, majd óvatosan nyalogatni kezdtem nyelvem tövével, amit később finom szívogatás követett. Halkan, ám elég erőteljesen kapkodta már akkor a levegőt, teste tűzforrón izzott. Araszolgatva csókolgattam lejjebb, egy ideig elidőzve a hasa aljánál. Az volt az a pont, mikor mind a ketten tudtuk, hogy ott nincsen megállás. Nem tudom, hogy amikor belekezdett ebbe a kis játékba komolyan gondolta-e, de bármit is mondott volna, én nem biztosan nem álltam volna le.

Kioldottam fekete, melegítő nadrágja madzagjait, majd számmal arrébb húztam csipkés, fekete tanga bugyijának vékony pántját. Finoman de hosszan belenyaltam meleg, nedves ajkai közé, mire ő kicsit megemelte csípőjét. Széthúztam szemérem ajkait, majd vadul, körkörös mozdulatokkal kezdtem el kényeztetni. A művelet bizonyára tetszhetett neki, ugyanis könyökével véletlen rátámaszkodott a távirányítóra, mire a TV olyan magas hang erőn kezdett el üvölteni, hogy a szomszéd utcában is hallhatták bizonyára. 

Dina már eléggé ficánkolt alattam, fejemet egyre inkább kezdte el simogatni és irányítgatni, néha-néha utasítást adva.

-Ne hagyd abba - suttogta zihálva, én pedig szófogadóan gyorsítottam a tempómon, az adott pontra koncentrálva.

A következő jelenetben olyan dolog történt, amire mind a kettőnk nem számított, de legfőképpen nem akart számítani.

-Dina, itthon vagy? - kopogtatott valaki az ablakon keresztül, mire Dina és én automatikusan felültünk. 

A szomszéd volt az.
Hozzászólások
Felicitas ·
Ez egy valóban megtörtént est,vagy csak egy picit kiszínezted?
Tényleg érdekel a válaszod... :laughing: :laughing:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: