Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Arcady: Köszönöm, örülök, hogy tetszet...
2024-04-20 20:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Házibuli.

3 Hónap után rászántam magam hogy haza megyek, gyönyörűen sütött a nap ,mikor leszálltam a buszról. Két ház és otthon vagyok. Kinyitottam az ajtót és fura hang ütötte meg a fülem. Anita húgom szobájából jött. Kopogtam majd benyitottam. A húgom és a a pasija éppen keféltek. Sosem gondoltam volna hogy ennyire izgató végignézni azt ahogy a kis 16 éves húgomat dugják. A volt Biológia tanárom  Tamás volt az  akinek két évig voltam a barátnője.   Az ajtó nyílására felnézet Anita, meglepődött hogy ott vagyok, de nem igazán jött zavarba. Ahogy Tamás sem. Égett a testem a vágytól hogy hozzám érjen.
Oda lépett Tamás hozzám és megcsókolt. Lassan lehúzta rólam a hófehér mini ruhát ,ott álltam előtte egy szál tangába. Ahogy 5 évvel ezelőtt is tettem.Simogatott csókolt ahol csak ért.
Az egyik   kezével az én cickóim ,másik kezével Anitát simogatta. Élvezettel hagytam hogy simogassanak. Anita húzta le rólam a tangát és nyalta falta a puncim,Erőteljesen nyalt le fel,néha elidőzve a csiklómon  kis fürge nyelvével.Finoman belém csúsztatta két ujját elkezdett 1-2 finom mozdulat után hevesen ujjazni.
Közbe én Tamás farkát kényeztettem nagyon óvatosan,nehogy a fogaimmal felsértsem a finom faszt, amit már rég nem szoptam le.Hagytam hogy fokozatosan csússzon ra a szám a szerszámra egészen addig míg el nem tűnt bennem teljesen . Ekkor egy jó erősen szívtam a csepegő lyukából  amiért  egy áradat kéjcseppel jutalmazott.
Szopj kicsim szopj mondta élvezettel, te tudsz a világon a legjobban szopni, így kell édesem élvezettel,
Miközben én a nyelvemmel szánkáztam végig a rúdján.Szinte lángolt ahogy simogattam,majd ismét a éhes kis  falánk számba vettem  és egyre beljebb és beljebb csúszott a vastag szerszám  míg el nem tűnt az ajkaim között. Éreztem hogy a dagadt makk neki feszül a torkomnak -                                                

Közbe Anita nyelve végig a csiklómon ficánkolt. Sikoltoztam az élvezettől,Ő meg csk ujjazott és nyalt egyfolytában. Egy pillanatra sem állt meg.Még soha senki nm nyalt ki még így .Csodás érzés volt.Kéjes nyögések között élveztem el,Ő lassított és finoman nyalat csókolta a puncim minden részét. Mikor megnyugodott,fölém hajolt és megcsókolt.
- Én pedig élvezettel szoptam tovább a nemes faszt.
Amint éppen még egyszer alaposan beszívtam a forró duzzadt faszfejet eszembe jutott,hogy kezeim most szabadon kószálnak és ennek a lüktető rúdnak a tövénél két nehéz tojásnak kell lógnia a zacskójukba zárva. A bal kezemmel az izmos golyók alá nyúltam és finoman elkezdtem masszírozni .Hátra hajoltam annyira hogy dorongjának a hegye volt a számba.A nyelvemmel egy nagyot lefetyeltem és éhesen nyaltam be az én ágaskodó zsákmányom hegyéről csepegő kéjcseppekből egy adagot.Aztán jól megszívtam ,jobban mint ez előtt,vadul csapkodtam a nyelvemmel a végét, majd szét akart robbanni.A kezeimmel közben mogyoróztam a golyókat.

.  Ennek az őrjöngő aktusnak az élménye, a számban lévő ízek és az orromban érzett szagok azt eredményezték, hogy a remegő combjaim között ott volt Anita.
- Elélveztem , és tudtam most rajtam a sor, s a kicsi húgom pinája várja kényeztetést. Anita végig nyúlt az ágyon és én bújtam a combjai közé, míg ö  Tamás farkával játszott.
-Finoman csókolni kezdtem a testét,A melléhez érve először finom csináltam,mikor egy harapásnál láttam rajta hogy egyre jobban élvezni.Kicsit vadabbul csókoltam,szoptam szívtam a mellét,közbe az ujjaimmal a csiklóját izgattam.Lefelé érve egy ideig csak masszíroztam a csodás pinát.Mi közbe a combjait csókoltam,látva hogy már  nem bírja tovább ,csípőjénél fogva a számra húztam.Nyaltam majd elkezdtem dugni a nyelvemmel két
ujjammal pedig a csiklóját dörzsöltem.Sikongott és megkért vegyem elő a vibrátort és dugjam meg. Elővettem és lassan becsúsztattam a lángoló punciba közben dörzsöltem tovább a csiklót. Dugtam és dugtam és vadul nyalni kezdtem.elélvezett pillanatok alatt.Élveztem a finom pinája édes ízét a számba míg Tomi váltott és engem kényeztetett
Kezeivel belemarkolt a popsimba és nyelve a csiklómon táncolt. Nem bírtam tovább és kértem, hogy most, azonnal basszon meg. Beállt a combjaim közé és merev farka becsusszant az alaposan nedves puncikámba. A nagy farka  kellemesen vastag. Csodásan dörzsölte a hüvelyemet miközben kefélt. A melleimet szívta, harapdálta finoman, keze a seggemet markolászta. Ki voltam éhezve, úgyhogy nagyon gyorsan elélveztem! Lábaim remegtek, amikor a csúcsra jutottam. Lihegve megpihentem, majd térdre rogytam. Szopni kezdtem a farkát, Baszni akartam így életet kellett lehelnem belé-
Benyalt, majd először két ujjal, aztán hárommal ujjazta a segglukamat és már éreztem is a végbelemnél a kőkemény farkát. Lelazítottam az izmomat és néhány lökés után tövig a seggemben volt. Tamás izgatottan nyomta belém, miközben a csípőmbe kapaszkodott. Feszített és kéjesen izgatott, ahogy járatta bennem a dákóját. Néha összeszorítottam a végbelemet, gyorsítva a kielégülését. Nemsokára meg is lett az eredménye, mert  hörögve telefröcskölte a seggemet a gecijével. Addig járatta bennem, míg puha nem lett.
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Azt hiszem, sürgősen át kellene ismételned az igekötőről és a ragokról tanultakat, de mielőtt újabb írásra szánnád magad, feltétlenül. Nekem nem tetszett.

Pavlov ·
Már a cím sincs helyesen leírva. Fölösleges kötőjelekkel és tördelési hibákkal van tele. Ilyet többet inkább ne.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: