Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Arcady: Köszönöm, örülök, hogy tetszet...
2024-04-20 20:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Házibuli

Az a házibuli örökké emlékezetes marad, több minden miatt… Sokat ittam, tizenkilenc évesen tulajdonképpen az első olyan estét élveztem, amikor azt hittem felnőtt vagyok, enyém a világ, már annyit szabad innom az alkoholból, amennyit csak tudok. Nem kicsit ártott ez meg nekem, végig okádtam a haveromék folyósólyát, nem tudtam megállítani, összekevertem az égetett szeszt a sörrel, borral.
- Jaj, ne – hallottam a szófoszlányokat - a Levente mindent összehányt….
A fürdőben egyszerűen mozogni láttam a csempéket, a zene ritmusára táncolnak a tusfürdők is. Féktelen jókedvem mellé rosszullét is párosult, de még inkább vad vágy, ami űzött, szárnyaló sasnak éreztem magam, amit azt hiszem, többször is hangoztattam.
- Repülsz, persze Levi, nagyon-nagy sas vagy. – csengtek a válaszok több felöl a forró ködön keresztül. Valamiért le akartak fogni, meg segíteni, és azt mondták, ne vetkőzzek, de forrt a testem, meg akartam szabadulni a ruhadaraboktól.
- Fölviszem az emeletre, hagyjátok, majd vigyázok rá, menjetek csak nyugodtan. – mondta egy mély csengésű hang. - Úgyis fáradt vagyok, ma egészen hatig melóztam.
Erős kéz ragadott meg, olyan akár a vasbeton, nem tudtam lefejteni magamról, nem értettem miért húz magával.
- Ez hideg - ordítottam kissé feléledve.
- De az ám, pontosan ez kell neked, te vetkőző bajnok!
Akkor álltak össze a vonalai a magas alaknak, a Peti bátyja volt, az Endre, akit csak látásból ismertem és mindenki Endynek becézett. A barátommal a középiskolában ismerkedtem meg, padtársak voltunk, a bátyja pedig már akkor külön költözött, bár gyakorta látogatta őket, éppen csak kézfogás szintjén ismertem, és abból, amit Peti mesélt róla rajongóan.
- Ki kérte, hogy foglalkozz velem, zárd már el a vízcsapot, marhaaaa! – Általában nem beszélek így, de akkor nem gondolkoztam a stílusomon. Megpróbáltam a tusolófejet kiverni az erős kézből, de a szőke, magas férfi erősen tartotta, locsolta vele folyamatosan a testem, előtte kizárólag a fejemre engedte vizet. Az alsóm még rajtam volt, éreztem, hogy pisilek, nem tudom visszatartani, bele az alsóba, de Endyt mit sem érdekelte, egyszerűen odatartotta a zuhanyzófejet és lemosta rólam. Sőt pofátlan módon elhúzta az alsóm gumiját és közvetlenül a férfiasságomra, herémre is engedett vizet.
Amikor már tiszta libabőrben vacogtam, végre megkegyelmezett, csend lett a fürdőben, csak a szuszogásom hallatszott.
- Tiszta víz lettem én is miattad, örülj, hogy segíttetem és nem a kórházban végzed alkoholmérgezéssel!
Alig fogtam fel a szavainak a súlyát, dideregtem a fürdőkád sarkában, magamat átölelve és figyeltem, hogy meztelenedik le az erős, világos barna bőr, a szőrtelen mellkas.
- Remek, bár ez az este úgyse volt valami nagy szám, gyere, alszunk.
- Nem akarok.
- Dehogy nem akarsz, alszol szépen, míg ki nem józanodsz!
- Józan vagyok - dacoskodtam.
- Hát persze, na gyerünk. - Segített kikászálódnom a kádból, bevitt egy majdnem sötét szobába.
Az ágyra dőltem, ahogy voltam, vizes alsóban, akár egy darab fa, kezdtem józanodni, és kicsit jobban lenni is, bár a szédülésem erősödött.
Nyikorgott az ágy, amikor Endy lefeküdt mellém, elhelyezkedett, a combja az enyémnek ért. Aztán pár perc csönd után, az ujjai megindulnak rajtam, úgy simogatott, mint egy nő, aki kíván!
- Jézusom! - ültem fel, amikor ocsúdtam - te meg mit csinálsz, be vagy gőzölve?
- Mit gondolsz, leápoltalak, most te vagy a soros, ha már elszúrtad az estémet, te fogsz kielégíteni.
- Te beteg vagy - józanodtam tovább - nincs az isten, hogy én egy férfival kezdjek!
- Dehogy nincs – Endy elkapta a karomat, ledöntött vissza az ágyra, rám feküdt, mozdulni sem bírtam. Közben erősen agyaltam, de bármennyire is próbáltam visszaemlékezni, Peti mit sem említett sosem a testvére biszexualitásáról. Vagy melegségéről? Mindenesetre nagyon megijedtem. A kemény test nekem feszült, annyira melegem lett, egészen forróvá váltam, majdnem annyira, mint, amikor odalent elkezdtem vetkőzni.
- Nagyon felizgattál azzal a sztriptízzel, most fizetni fogsz érte Levike.
- Nem akarok - vékonyodott el a hangom, de a huszonnégy éves férfi lekapott, a szája belém fojtotta a tiltakozást. Akartam, hogy rossz legyen, hogy undorodjak, okádjak attól, hogy életemben először nyelvez velem egy férfi. Csépeltem a hátát, de ahogy mind jobban benyomult a nyelve a számba, a csók mélyült, a kezem pedig mind lassult, a végén ott tapadt a széles háthoz. A csók fullasztott és izgatott egyszerre, olyan keményen szorult a farkam Endyhez, hogy szégyelltem magam.
Oldalunkra gurultunk, Endy úgy jobban tudott fogdosni, az alsóm egy pillanat alatt lekerült rólam, Endy pedig anyaszült meztelen volt már akkor is, amikor mellém feküdt.
- Fogd meg te is az enyémet.
- Nem - nyüszítettem, de már ott is volt a kezem, kis segítséggel a merev falloszon, alig hittem el magamnak, hogy  másnak a farkát fogom, ami lüktető, forró és vastag dárdaként állt.
- Így mozgasd – kérte Endy, egészen hátrahúzta a bőrt a fitymája fölött, úgy szorította köré az ujjaimat - és húzd fel a hegyéig, utána meg egészen le. Úgy szeretem.
Megtettem, már szédültem újra, de másként, vörös forgás volt a javából, ő is profin játszott az én farkammal, bele is feledkeztem abba, hogy férfi teszi azt velem, bizonyára az alkohol miatt. Csak azt tudtam, kell az orgazmus, és nagyon jó, ahogy kényeztetnek. Meg kell mondanom, rég nem izgultam annyira fel, mint akkor, tudat alatt úgy tűnt, nagyon is ínyemre van egy másik férfitest. Egy erős, helyes férfi, akiért odalent a szingli lányok versenyre keltek, aki mégis velem feküdt összesimulva.
Amikor nemsokára elsültem, égtem minta rongy, ő is nemsokára követett az orgazmusba, mégpedig úgy, hogy előtte az enyémre tette a kezét, ketten, közösen vertük ki neki. Egyre inkább feszült Endy ruganyos, erőtől duzzadó teste, akár az íj, behomorított a végére, spermája ragacsossá tette a kezemet.
Aztán elfordultam, elhűltem saját magamtól, attól, amit tettem, éreztem egy rossz szó és bőgni fogok. Próbáltam alvást színlelni kis mocorgás után, míg Endy megtörölte magát  és figyelmesen rólam is a maradék spermát, majd hanyatt dőlt, pár perc múlva egyenletessé vált a szuszogása, elaludt. Már akkor hazaakartam menni, de túlságosan elbágyadtam, míg ezen gondolkoztam, elaludtam. Világosságra és emlékekre ébredtem, az ágy már csak engem tartott, szerencsére Endy elment a szobából. A fejem nyílalt, a szám kiszáradt, és amint eszembe jutott, mi történt köztem és a barátom bátyja között, a farkam azonnal merevvé vált.



Folyt. köv.

2013. 08. 01.
Hozzászólások
További hozzászólások »
cmjcmjcmj1988 ·
nagyon felizgultam a folytatásban az öcsi is beszállhatna családi gruppi homoszex lenne ettől állok...

CRonaldo ·
Én teljesen oda vagyok ezért a történetért. Bárcsak velem is történe ilyen ezzel a sráccal!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: