Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Házassági évforduló

Sziasztok, engem Péternek hívnak, 32 éves vagyok, a feleségem Anita, ő 29. Házassági évfordulónk alkalmából elmentünk egy kis 3 napos kiruccanásra, a gyerekeket a nagyszülőkre hagyva. Egy kis hegyvidéki falu volt az ulticélunk, ahová kora délután érkeztünk meg, lepakoltunk, majd ki ki saját útjára. Én a masszázst, Anita a medencét választotta inkább. Feleségemről tudni kell, hogy 2 gyerek után is nagyon szexisen néz ki. igaz a mellei már nem az eredetiek. Szőke haj, barna szem, hosszú láb, stb. Este vacsora a helyi étteremben, majd séta. Anita egy fekete mini ruciban jelent meg, a szám is tátva maradt, mivel otthon nem vett fel ennyire kihívó ruhát, bár nekem nagyon tetszett. Beültünk egy kávézóba, ahol italozgattunk, és kb. egy óra elteltével megjelent 2 srác, akik odaléptek hozzánk, és üdvözöltek bennünket, mint kiderült Tamás a főiskolán volt csoport társa a feleségemnek. Leültek hozzánk, és tovább beszélgettünk. Kiderült, hogy Tamás itt lakik ebben a kis falucskában. Társa a feleségemnek.

Hajnali kettő körül járt az idő, és kicsit már fáztunk is a teraszon, na és persze az ital is meghozta a hatását, így elköszöntünk Tamástól és Levitől, majd elindultunk a szállásunkra. Alig mentünk pár métert, Tamásék megálltak mellettünk, hogy miért nem folytatjuk náluk az italozást és a beszélgetést. Miért ne, mondta Anita.
Egy szép új házhoz értünk , bementünk a nappaliba és tovább csevegtünk, kis idő múlva megjelent Tamás felesége köntösben, a nevetésünkre kelt fel. Bevallom őszintén, hogy nagyon vonzó lány volt. Csatlakozott ő is hozzánk. Az ital hatására táncolni is kezdtek a lányok, illetve mi is. Anita Tamással, én Évivel Tamás feleségével, majd csere. Levi már a két lány miatt nem nagyon birt magával, és simogatni kezdte Évit, amit Tamás nem is bánt. Tamás közelebb lépett Anitához, és megcsókolta a nyakát, itt volt az a pont, amikor felakartam állni, és jól arcon verni, de meglepetésemre Anita visszacsókolt. Erre Évi is levette a köntöst, ami alatt csak 1 fekete tanga volt és úgy ült az ölembe. Nagyon vonzott a dolog, de nem akartam Anitát megcsalni.

Mire oldalra néztem, Anita már Levivel smárol, és Tamás a melleit bújtatja ki a ruhából, ekkor én is csókolgattam Évi nyakát. Ekkor már tudtam, hogy nincs visszaút. Amíg levetkőztetett Évi, addigra már a feleségem az ebédlőasztal közepén feküdt meztelenül Tamás farkával a szájában. Nagyon meglepett, hogy mit is művel, mivel nagyon visszahúzódó volt mindig is. Viszont nagyon is izgatott a látvány, hogy két férfival látom. Évi közben az én farkammal játszott. Évinek volt egy intim piercing az egyik mellbimbójában, ami nagyon izgató volt. Anita felállt, és odalépett ő is hozzám, majd rám mosolygott, és megkérdezte, hogy nem bánom e? A válaszomat tudjátok. Erre Anita lehajolt, és ketten szoptak. Tamás a feleségemet, Levi pedig Évát vette kezelésbe hátulról.

A feleségemet még soha nem láttam ilyen ribanc módjára szopni és viselkedni. Smárolt mindenkivel, stb. Mikor kivette, kezelésbe a lányokat. Már nem nagyon bírtam tovább, ezért odaléptem Anitához, hogy befejezze a dolgot, de Évi elhúzott, és az ő arcéra élveztem, majd szájon csókolta a feleségemet. Levi is a feleségem szájához tolta a farkát, akit Anita úgy szopott le előttem, mint a pornószínésznők a filmekben.

Már csak Tamás maradt ki a jóból , ő odahúzta a két lány fejét és a feleségem ill. Évi arcára terítette a spermáját. Nagyon izgató volt a két lány tetőtől talpig maszatosan. Majd úgy ahogy voltunk a nappali közepén feküdtünk le.

Reggel, amikor felébredtünk, Anita kicsit kínosan érezte magát, főleg mivel még mindig maszatos volt a haja, illetve az arca. Délelőtt együtt mentünk el a falut felfedezni, de ezt majd máskor...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Ha elhagyod az önéletrajzi adatokat, s helyette a cselekményre koncentrálsz, azt írod le kellő érzékletességgel, jobb lehetett volna.
A mű valóságtartalmán nem illik vitatkozni, de egyik kommentelő társamnak megjegyzem, hogy ha nem is a férj előtt, de akadnak ilyen nők. Miért is ne?

aveon ·
Egy nulla.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: