Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Házasélet 2



Kalandom Évával nagyon mélyen elgondolkoztatott. Tudtam, csak arról van szó, hogy erőteljesen dolgoznak bennem a hormonok. Azért kicsit megijedtem. Úgy gondoltam, ez így nem mehet tovább, tennem kell valamit. Eltelt egy hét, mire rászántam magam, hogy beszéljek Rékával.




 




Szokásunkhoz híven végigcsináltuk az esti programot Kisrékával, (vacsi, fürdés, mese). Míg Réka fürdött, én még néztem kicsit a TV-t. Valójában fogalmam sem volt róla, hogy mit látok. A gondjaim jártak a fejemben. Nem tudtam, hogyan kezdjek hozzá a megoldáshoz. Abban biztos voltam, hogy Réka nélkül ez nem megy. Nem értettem viselkedését, meggyőződésem volt, hogy valamiről, ami fontos lenne, hogy tudjam, nem tudok. Közben hallottam, ahogy kijön a fürdőszobából. Bementem gyorsan lezuhanyozni. Bármilyen gyors is voltam, mire bebújtam az ágyba párom mellé, Ő úgy tett, mint aki alszik. Nem engedtem.




 




- Mondd, mi van velünk? Én nagyon hiányollak - mondtam Rékának.




- Ez csak egy kis átmeneti fáradtság. Szeretlek, de valahogy nem kívánom a testi együttlétet. – mondta Ő.




- Tudod, bármilyen furcsa is Neked, de nekem már fizikai fájdalmat okoz az, hogy itt vagy mellettem, és nem nyúlhatok Hozzád. – Sírni kezdett.




- - Miért nem lehet azt megérteni, hogy nem kívánom az együttlétet? –




- Miért nem lehet azt megérteni, hogy nekem fizikai vágyaim vannak! – Mondtam szinte kiáltva. – Mit csináljak, ha itt van mellettem álmaim nője, egy falatnyi hálóingben, csábítóan, és meredezik a férfiasságom, annyira, hogy az már szinte fáj… -




A sírása csak felerősödött.




- Kérlek szépen, légy türelmes velem – zokogta.




Megsimogattam a haját, és magamhoz vontam.




- Szeretlek, és nagyon igyekszem türelmes lenni, de nem értem mi van Veled. Segíts nekem. Mondd el mi bánt, mit csinálok rosszul és én nagyon igyekezni fogok, hogy újra rendbe jöjjenek a dolgaink. Érzem magamon, hogy egyre türelmetlenebb vagyok. Nagyon csinos nő vagy, szeretlek és kívánlak. Szeretkezni akarok Veled, a Feleségemmel, és nem lehet. Ki az, aki ezt ép ésszel kibírja? –




Nem válaszolt. Csak sírt.




- Rendben, mondtam, várok. – Hozzám bújt.




 




Én megsimogattam csodálatos melleit. Egy darabig tűrte, majd eltolta kezeimet. Próbáltam lenyugodni. Ő hátat fordítva nekem, összegömbölyödött. Hozzábújtam, csípőjére tettem a kezem. Elhúzódott tőlem. Nem sokára hallottam, amint légzése kezd egyenletessé válni. Hanyatt fekve megpróbáltam én is elaludni. Gondolataim rohangáltak. Vajon mi történt Vele? Mit csinálok rosszul? Válaszok nem voltak, csak formás, kerek feneke, ami hozzám ért. Férfiasságom nem akart lenyugodni, erőteljesen meredezett. Benyúltam az alsómba és lassan simogatni kezdtem. Egyre jobban feszült. Finoman húzogatni kezdtem, hogy Réka ne ébredjen fel. Először végigsimítottam a zacsin, és utána a rúd felé simítottam ujjaimmal.




 




Ahogy közeledtem az érzékeny makkom felé, egyre jobban feszült. Éreztem, hogy őrülten kívánom Rékát. Eszembe villant egy eszeveszett szeretkezésünk. Akkoriban nem igazán volt hol elbújnunk, így egy esti sétán egy parkban kötöttünk ki. Nagyon kellemes meleg nyár éjszaka volt. Odairányítottam Rékát egy padhoz. Mikor leült, én pont fordítva, lábaimat átrakva a pad támlája alatt ültem le. Így könnyebben megölelhettem. Vadul csókolózni kezdtünk. Rékán csak egy kis könnyű nyári ruha volt. Végigsimítottam combjain, és a ruha alatt a bugyiját kerestem. Finoman szétnyitotta lábait, engedve kezeim kutakodó mozdulatainak. Kisvártatva felállt és levetette bugyiját. Megfordultam letoltam nadrágomat térdig, és az ölembe ültettem. Lágyan ereszkedett bele merev vesszőmbe. Éreztem meleg, nedves ölének kisugárzását, majd azt, ahogyan befogad magába, egy kis mozdulattal tövig. Nem mozogtunk, csak csókoltuk egymást. Finom mozdulatokkal simogattam csodálatos melleit. Lassan kezemet a fenekére tettem, és mozgatni kezdtem. Éreztem, amint légzése egyre szaggatottabbá válik. Amikor hüvelye körbeszorította péniszemet teljes hosszában, és apró rángásokkal szorítgatni kezdte, elélveztem.




 




Valójában soha nem mutattuk egymásnak, hogy hogyan maszturbálunk. Valahogy szóba sem került. Nem akartam, hogy észrevegye, nem tudtam, mit szólna hozzá.




Közben fenekére tettem a kezem, hogy legalább kezemmel érezzem. Halk, álmos nyögés kíséretében hanyatt fordult. Így kezem a lábai közé kerültek. Réka néha borotválta az ölét. Most éppen nem volt leborotválva, így éreztem a szőrszálak simogatását kezemen. Másik kezemmel finoman húzogattam meredező férfiasságomat, és képzeletemben érezni véltem, amint Rékába hatolok, és körülvesz meleg, puha, nedves barlangja. Legalább a kezemmel érezni akartam, így finoman lecsúsztattam ölébe. Alig mozdulva, kicsit széjjelebb tette lábait, utat adva kezemnek. Megkerestem vágatát. Nem éreztem nedvesnek. Megpróbáltam a vágása tetején kutakodni érzékeny gombja után. Sikerült. Kicsit megnyálaztam kezemet, és úgy folytattam furcsa maszturbációmat.




 




Éreztem, amint kezd megnedvesedni immár magától is, szőrös öle. Nem igaz, hogy nem ébredt fel erre, de semmi jelét nem mutatta. Én elfogadtam ezt a helyzetet és lágyan simogattam végig a vágatát. Miközben szerszámomat továbbra is masszírozgattam másik kezemmel. Egyre kevésbé volt elég ez az ingerlés meredező férfiasságomnak. Próbáltam kicsit gyorsítani a tempón, de még mindig vigyázva, hogy páromat ne riasszam meg. Egyre jobban élveztem a helyzetet. Egyik kezem az édesem ölében, másik a farkamat húzogatja. Közben észleltem, hogy Réka légzése egyre egyenetlenebbé válik. Én is igyekeztem olyan hangokat kiadni, amelyek az élvezetemre utalnak.




 




Párom egyre nedvesebbé vált. Finoman becsúsztattam két ujjamat hüvelyébe, úgy mozgattam benne ujjaimat. Féloldalasan felé fordultam, mert éreztem, hogy mindjárt elélvezek. Kezet váltottam. Most azzal a kezemmel, amelyik Réka pinájában járt, folytattam a farkam ingerlését, és amelyik eddig a farkamat kényeztette, azzal simogattam párom ölét. Kicsit közelebb is húzódtam hozzá, így néha feszülő férfiasságom néha hozzáért finom bőréhez, amely csodálatos érzésekkel töltött el.




Szerelmem egyre gyorsabban vette a levegőt, majd megfeszült, és remegni kezdett. Ez a régen tapasztal gyönyör engem is a csúcsra repített. Hatalmas gyönyör kíséretében lőttem magomat Rékára. Ölét még egyszer végigsimítva, rajta hagytam a kezem. Fáradtan nyújtóztam el az ágyban.




Elaludtunk.




 




Reggel Réka úgy tett, mintha semmi sem történt volna. Én zavarban voltam. Igyekeztem megreggelizni, és elindultam dolgozni.




Egész nap az éjszaka történtek jártak a fejemben.


Folytatások
16861
Elég sok idő telt el, de itt a folytatás.
Hozzászólások
További hozzászólások »
gezu333 ·
Ne haragudj', rosszul fejeztem ki magam'. :) Szóval; az élet írta a történetedet ?

Akai Mózes ·
Lehet.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: