Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ház az erdő szélén 1. - Felfedezések

Baiersbronn egy bájos kisváros Németországban, a Fekete-erdő mellett, itt élek már három éve, amióta külföldre jöttem dolgozni. Ahogyan sokan mások, én is a jobb élet reményében döntöttem a külföldi munkavállalás mellett. A számításaim félig bejöttek, jobban élek itt, mint otthon, de teljesen függetleníteni még nem tudtam magam, de néhány év múlva talán az is sikerülni fog. Jelenleg egy háromgyerekes családnál (Mülleréknél) dolgozom, segítek a gyerekek és a ház körül. Az első perctől fogva ők foglalkoztatnak, bejelentett munkaviszonyom, és jó betegbiztosításom van, tőlük félórányi sétára élek a lakótársammal, Annával. Egy két hálószobás, nem túl nagy, de takaros kis házat bérlünk ketten. Anna Lengyelországból érkezett Németországba, egy hirdetés során akadtunk egymásra. Ő már fél éve itt élt, amikor én az országba utaztam, és lakótársat keresett. Azóta együtt élünk, és nagyon jól kijövünk, felosztjuk a házimunkát, néha még szórakozni is eljárunk együtt, már ha van rá időnk. Ő egy étteremben dolgozik pincérnőként, mellékállásban pedig egy irodaházban takarít. Ha valaki kiesik, és én éppen ráérek, akkor olykor besegítek neki. Egy kis plusz pénz mindig jól jön.
 
Aznap szép, kora tavaszi nap volt. Nem volt túl meleg, de kellemes idő volt, friss szellő fújdogált, a levegő pedig tele volt a vadvirágok édes illatával. Késésben voltam, mert éjszaka rosszul aludtam, ezért nehezen keltem fel. Sietve szaladtam le a lépcsőn, közben rángattam fel magamra a blúzomat. Leakasztottam a dzsekimet és a táskámat az előszobai fogasról, és már kint is voltam az ajtón. Tekintve, hogy jó idő volt, biciklire pattantam, és öt perc múlva már meg is érkeztem Müllerék igencsak impozáns házához. Frau Müller már a gyerekeket reggeliztette, amint megérkeztem, megkért, hogy ma maradjak tovább, ha tudok, mert munka után még megy a fodrászhoz és a kozmetikushoz, a férje pedig aznap sokáig fog dolgozni. Bólintottam, majd miután elköszönt a kicsiktől, folytattam a reggeliztetést. Miután mindenki jóllakott, a családi autóba tereltem őket, elvittem őket az iskolába, aztán visszaérve nekiálltam elmosogatni és kitakarítani. Amikor mindennel végeztem, maradt még egy kis időm, mielőtt a gyerekekért kellett volna mennem, úgyhogy leültem a konyhában, és miközben a reklámújságokat olvasgattam ittam egy kávét. Amikor elérkezett a fél három, mindannyiukat összeszedtem, aztán otthon következett a leckeírás, a játék, a vacsora, aztán a fürdés. Mire ágyba dugtam őket, már nyolc óra volt, de még egyik szülő sem volt otthon. Nekiálltam eltakarítani a romokat a konyhából, levasaltam a megszáradt ruhákat, és felmostam az előszobát. Negyed tízkor aztán megérkezett Frau Müller, én pedig végre hazamehettem.
 
Hosszú, fárasztó napom volt, a legkisebb lány, Greta nagyon nyűgös volt, egész nap nehéz volt vele, az ikrek pedig (Max és Klara) folyamatosan csak veszekedtek. Semmi másra nem vágytam, csak arra, hogy hazaérjek, és vegyek egy forró fürdőt. Anna már otthon volt, mert zajokat hallottam a szobájából. Gondoltam, mielőtt megengedem a vizet, beköszönök neki, és megkérdem, milyen napja volt. Az ajtaja nyitva volt, éppen csak résnyire, és milyen jól tettem, hogy nem nyitottam be rögtön! Az ágyán feküdt, és éppen maszturbált. A három év alatt sosem kaptuk egymást rajta hasonló szituációban, és nem is nagyon beszéltünk a szexről. Nekem, amióta Németországba érkeztem, nem volt kapcsolatom, ő pedig két évvel ezelőtt szakított a párjával, tudtommal azóta ő is egyedül volt. Habár ezen egy kicsit csodálkoztam, mert csinos lány volt, szerintem egy férfi sem utasította volna vissza a közeledését. Vékony és magas volt, hosszú combokkal, nem túl nagy, de feszes, formás mellekkel, és derékig érő, selymes szőke hajjal. A szeme sötétbarna volt, a bőre pedig hófehér és hibátlan. Ezzel szemben én egy kicsi alacsonyabb és husisabb voltam, nagy mellekkel, és nagyobb fenékkel, a hajam sötétbarna, a szemem pedig kék volt. És habár vele ellentétben nekem homokóra alakom volt, a plusz kilók miatt utánam már nem fordult meg minden férfi. De nem is bántam. A munka annyira lefoglalt és lefárasztott, hogy nem is nagyon vágytam párkapcsolatra. Amikor azonban láttam ott feküdni meztelenül és mámoros arccal, bizseregni kezdtem. Sosem gondolkodtam azon, hogy mint nő, vonzódom-e a hozzá, tekintve, hogy heteroszexuális voltam. De annyira szexi és kívánatos volt, hogy nehezen tudtam róla levenni a szememet. Három ujjal kényeztette magát, miközben halkan nyöszörgött, a másik kezével pedig az egyik mellbimbóját csavargatta. A látvány eszményi volt, és nagyon szerettem volna berontani, és jól megujjazni, miközben a melleit szopom. Elképzeltem, ahogy az én érintésemtől nyög fel kéjesen, és dobálja magát az ágyon. Soha nem voltam még lánnyal, még a főiskolán sem, ahol pedig annyian keveredtek leszbikus kalandokba. Soha nem is fantáziáltam más lányról, de akkor éreztem, ahogy lüktetni kezd a puncim, és megmerevednek a bimbóim. Mielőtt azonban túlságosan messzire mentem volna, halkan továbbosontam a folyosón, és bementem a fürdőszobába. Kulcsra zártam az ajtót, és egy kád forró vízben elmerülve Annára és gyönyörű testére gondoltam. Kétszer egymás után élveztem el, miközben azt képzeltem, hogy a kád szélén ül, én pedig jó alaposan kinyalom.
 
Szombat lévén másnap szabadnapos voltam, ő pedig délelőtt az irodaházba ment takarítani, délután pedig az étterembe felszolgálni. Reggel találkoztunk a konyhában, ő már javában reggelizett, amikor én leértem.
- Jó reggel! – köszöntött széles mosollyal.
- Jó reggelt! – mosolyogtam vissza fáradtan.
- Nem hallottalak tegnap megjönni, sokáig voltál? – kérdezte, miközben beleharapott a szendvicsébe.
- Igen, Frau Müller későn ért haza, a férje pedig ki tudja mikor, hosszú napom volt.
- Látom, hogy fáradt vagy, de ma legalább tudsz pihenni egy kicsit.
- Igen, rám is fér. Arra gondoltam, hogy elmegyek a piacra bevásárolni, utána pedig kiülök egy kicsit a kertbe olvasni, olyan szép idő van.
- Jól teszed, lazíts helyettem is! Most megyek – mondta, majd kortyolt egyet a teájából -, tizenegyig hat irodát kell kitakarítanom, délre az étteremben kell lennem. Vigyázz magadra! Szia!
Azzal már kint is volt az ajtón, én pedig ottmaradtam a gondolataimmal. Összepakoltam, felöltöztem, majd elkerekeztem a piacra, amikor pedig visszaértem, jobb ötletem támadt, mint az olvasás. Felmentem a szobámba, és bekapcsoltam a laptopomat, majd megnyitottam egy pornóoldalt, és leszbikus szexvideókat kezdtem keresgélni. Többet is végignéztem, és meglepődve állapítottam meg, hogy izgatónak találom őket. Volt egy kedvencem, amiben egy dögös, vörös harmincas nő és egy fekete hajú, valamivel fiatalabb nő szerepeltek. A vörös egy irodában ült, a fekete pedig az asztal alatt nyalta, miközben a vörös a főnökével beszélgetett. Amikor a férfi kiment, bejött egy szőke titkárnő, aki észrevette őket. és beszállt harmadiknak. Felült az asztalra, a vörös nyalni kezdte, őt pedig a fekete nyalta továbbra is az asztal alatt. Amikor a kép váltott, a kanapén nyalakodtak, majd bejárva az iroda szinte minden zugát, mindenhol kényeztették egymást. Fülledt, erotikus képkockák voltak, én pedig nem bírtam magammal, lehámoztam magamról a nadrágomat és a bugyimat, és hevesen ujjazni kezdtem magam. Pár perc múlva pihegve élveztem el, pontosan akkor, amikor a szőke az ablakban álló fekete melleit harapdálta, a vörös pedig egy hatalmas dildóval kefélte a szőkét. Mindeközben olyan hangosan nyögtek és sikítoztak, hogy akkor is elélveztem volna, ha csak hallom ezeket az erotikus hangokat, de nem látom őket. Miután vége lett a videónak, kikapcsoltam a laptopomat, és lementem a konyhába, ahol készítettem magamnak egy teát. Próbáltam megnyugodni, de nem tudtam. Szerettem volna szeretkezni Annával, de nem gondoltam erre, el kellett űznöm magamtól ezt a vágyakat. Egész nap csak ténferegtem a házban, de nem bírtam magammal, este újra felmentem a pornóoldalra. Ez alkalommal nem csak videókat, hanem teljes szexfilmeket kerestem, és átadtam magam az élvezeteknek. Ezúttal egy olyan filmet néztem, ahol középkori díszletek között egy nő és a szolgálólánya keveredett pajzán kalandba. Fülledtebbnél fülledtebb képsorok voltak, és az én elmémben Anna volt a gyönyörű úrnő, aki szemét lecsukva, párnáját markolva fekszik a hatalmas baldachinos ágyon, miközben én, a szolgálólány, felhajtom a szoknyáját, és finom rózsái közé csókolok, majd az ánuszát kezdem simogatni, a nyelvem pedig a hüvelyében van. A másik kezemmel a melleit, majd az arcát simogatom, az ujjamat bedugom a szájába, ő pedig kéjesen szopni kezdi, én pedig hevesebben dugom a nyelvemmel, nedve pedig elárasztja a lepedőt. Fantáziálásomból az ajtó csapódása zökkentett ki, gyorsan lecsaptam a laptop fedelét és felrángattam az alsóneműmet és a nadrágomat, hallottam ugyanis, ahogy Anna felkiabál az emeletre.
- Szia, Bella, megjöttem!
- Szia! – kiabáltam vissza. – Megyek máris!
Elindultam lefelé a lépcsőn, hogy összedobjak valami vacsorát. Persze végig azon járt az eszem, hogy mennyire szeretném a magamévá tenni, de megfogadtam, hogy végleg kiverem a fejemből ezeket a képzelgéseket, mert ez így nem mehet tovább. Nem is sejtettem, hogy álmaim hamarabb valóra válnak, mint hittem volna.
Hozzászólások
sziszka83 ·
Folytasd :)

Saphira0220 ·
Nekem tetszik a történeted. Kiváncsian várom a folytatást. :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: