Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hát igen, egy unalmas ködös öszi nap is tartogathat örökre emlék

Az előzmény vége ….

Öt évig folytattuk viszonyunkat a Laci-Ági párral és többé-kevésbé a társaság néhány számunkra legjobban imponáló párjaival, amikoris úgy döntöttünk, hogy gyermekeket hozunk a világra és “jó útra” tértünk.  Idöközben Laciék elköltöztek a házból, mivel Ági befutott belsö épitész-tervezöként vagyont keresett, Laci pedig jónevü felkapott festömüvésszé nötte ki magát.  Jellemzö, hogy aktjai voltak a legkelendöbbek, és túlnyomó többségükön én felismertem Zsuzsi izmos combjait és csodás telt melleit.

**********

Az fenti elhatározás megvalósítása Zsuzsának valószinüleg sikerült, legalábbis nincs tudomásom az ellenkezöjéröl, mint ahogy neki sem arról, hogy nekem meg nem.  Néhány évig ugyan teljesen lefojtottam a szunnyadó parazsat, de az élmény sokkal mélyebb nyomot hagyott mintsem azt ki lehetett volna irtani  az emlékek és a vágyak agyi területéröl. Nem az volt a kérdés, hogy ki fog-e törni a vulkán, hanem hogy mikor. Ehhez egy hét évvel későbbi végzetes találkozásra kellett várni.  Addig azonban még sok víz folyt le a Dunán, és .....

Elsö gyermekünk megszületése jelentös változást hozott az életünkbe. Társasági életünk majdhogynem teljesen lenullázódott. A korábbi ”mindenben mindig benne vagyunk” átalakult a ”mindig kettesben majd hármasban és négyesben otthon vagyunk” -á. Fokozatosan elszürkültek a hétköznapok és unalomba mentek át a hétvégék is. Legalábbis én igy éltem át azokat az éveket. Természetesen Zsuzsánál az anyaság nemcsak a szekszuális megnyugvást váltotta ki hanem az életét is átrendezte. Minden ideje és figyelme a gyermekeink felé irányúIt, ami érthetö és elfogadható volt. Csakhogy az én férfiúi igényem nem szünt meg a szülöszobában. Az első terhesség első szakaszában teljes és majdmindennapos szekszuális életet éltünk. Amikor a poci kezdett akadályozni akkor jött a kutya póz, és az utolsó elötti hónapban Zsuzsa átváltott a cumizásra, mert már nem igényelte a behatolásos módszert. A szülést megelözö héten leállt ezzel is és azt követöen sem elevenedett meg a pár kapcsolat. Ez persze teljesen természetes és érthetö volt számára, de ettöl még az én sperma termelésem nem állt le és a merevedéseim sem lettek ritkábbak sem puhábbak. Szerencsére volt az irodában egy fiatal lány akit egy unalmas ködös öszi napon ”levettem a lábáról”, s ezzel megindult sexuális életem másodvirágzása.

**************

Az történt, hogy mindenki lelépett amint a fönök kihúzta a lábát, azzal, hogy mi ketten tartsuk a frontot és igazoljuk az alibijüket, ha valaki keresne akárkit az irodából. Ez eléggé megszokott dolog volt, kialakult klissék voltak, mobil telefonok pedig még nem.  Ahogy ott kettesben utáltuk a szürkeséget Marika szokásához hiven elkezdte bombázni az agyamat a negativitásával.  Neki mindig volt egy ”félig üres pohara”. Általában türtem az állandó panaszkodásait aminek skálája az anyja hülyeségeitöl a lift lassúságán át a portás barátságtalan nézéséig mindenre kiterjedt. A többiek már meg sem hallgatták és lassan nekem is kezdte elérni a türéshatáromat. Ez pedig azon a bizonyos napon meg is történt. Vagy egy fél órán át próbáltak lekapcsolni róla az agyamat, de amikor azon háborgott, hogy a ceruzájának kitört a hegye hirtelen elszakadt a cérnám és olyat mondtam amitöl azt vártam, hogy soha többé nem szól hozzám.

“Marika” mondtam ”Neked ugyanaz a bajod mint nekem”. ”Miröl beszélsz” kérdezett vissza majdhogynem gyermeki ártatlansággal. ”Az, hogy vagy még egyáltalán nem, vagy már nagyon régen baszott meg valaki” köptem ki hirtelen és meggondolatlanul.  Tudni kell, hogy ha valaki káromkodott vagy pikáns dolgokat mondott a jelenlétében azonnal felháborodva rendre utasitotta az illetöt, amit valami érthetetlen okból mindenki respektált. Ennek következtében a mi irodánk elnyerhette volna a “Iegpuritánabb munkahely” cimet.  Amint a fenti mondat elhagyta a számat már meg is bántam, dehát késö bánat köpönyeg.  Vártam, hogy leszakad az ég, de ami történt azt legmerészebb álmomban sem tudtam volna képzelni. Marika magába roskadt és szivszoritó zokogásba kezdett. Én legszivesebben elsülyedtem volna a szégyentöl, de a padló szilárd anyagból készült. Hirtelen zavaromba odamentem hozzá, letérdeltem elé és próbáltam bocsánatkérések közepette megvígasztalni. Amikor a tekintetét még mindig keserves zokogás közben rámemelte az egyszerre küldött gyilkos villámokat és könyörgö ígéretet. Ebben a pillanatban olyan gyönyörü volt a tüzben égö arca, hogy elvesztettem a még megmaradt eszemet, és elkezdtem lecsókolni a patakzó könnyeit. Ahelyett, hogy ellökött volna kezét azzal a nök által tökélyre fejlesztett mozdulattal tette a tarkómra, amit csak egy tapasztalatlan siheder érthetne félre.  Ebben az érintésben benne volt a vágy szavak nélkül:”tégy magadévá”. Pillanatokon belül olyan vad csókolódzásba fonódtunk össze amiböl már nem volt visszaút.

Magamhoz szorítottam egész testét aminek következtében comjai között érezte kökemény himvesszömet.  Beleremegett az altesti érintkezésbe és felnyögött. ”Kérlek vigyázz rám, mert még érintetlen vagyok” préselte ki ajkai között ezt a varázsigét és újra elfogta a sírás. Hát igen, huszonnégy évesen ez már akkor sem erénynek számított. Pedig Marika egy szép lány volt. 160cm magas, arányos vagy inkább karcsú testalkattal, átlagos lábformával, és látszólag elég nagy kerek mellekkel. Arca is formás ha nem is BB és hátközépig érö hosszú szöke haj fogta keretbe. Hihetetlennek tünt, hogy még senki nem szakította le ezt a virágszálat.
“Vigyázok rád”igértem izgalomtól elfulladt hangon, és rátapasztottam a számat az övére. Eleinte kissé tartózkodott a csókban de lassan felengedett és hamarosan szinte ki akarta szivni a nyelvemet a számból. Amikor leszakadtam ajkáról soha nem hallott gyengédséggel kevert könyörgö hangon ezt suttogta a fülembe: ”a tied akarok lenni de könyörgök ne ejts teherbe”, és újra elsírta magát.

Elengedtem egy pillanatra, bezártam az ajtót, leoltattam a villanyt és ugyanabban a mozdulatba ismét magamhoz öleltem. Ebbe az ölelésbe beleolvadt és már tudtam, hogy vége a koplalásnak. Nagyon finoman elkezdtem vetköztetni. Kicsatoltam a szoknyája övjét amitöl az lehullott a padlóra. Nem tiltakozott és amint ismét rátapadtam ajkaira oly hevesen csókólt vissza hogy a szivverésem is majdhogynem elállt. Elkezdtem kihámozni a mohire pulóveréböl. Na ez nem volt egy egyszerü feladat. Aki kötötte az nem gondolt szegény felajzott férfitársaira, az biztos. Ez a pulóver  csípöben volt a legszorosabb és alig tudtam felhúzni a mellkasáig. Hogy a mellein hogyan lehet átemelni arról a leghalványabb lila gözöm sem volt. “Ezt a pulóvert le kell gombolyítani róla”, gondoltam.  Egy darabig ügyetlenkedtem amit végül Marika megúnt, és egy ügyes mozdulattal megszabadult a fránya ruhadarabtól. Ott állt elöttem egy kombinéban, alatta bugyi és melltartó. (ne feledjük az 1970-es években járunk. ) A himvesszöm majd szétrobbant a látvány hatása alatt, és még hol vagyunk a céltáblától.

És ekkor Ő is megtette az elsö lépést a boldogsághoz vezető úton, kikapcsolta az övemet, majd a nadrágom összetartó felsö gombját.  Persze ettöl még nem történt semmi. Odasúgtam”a slicc gombokat is” mire Ő izgalomtól elcsukló hangon rebegte ”azt inkább Te”. Pillanatokon belül padlón hevert a nadrágom és amint újra magamhoz öleltem a lányt már teljes méretében érezhette ami percek múlva könyörtelenül bele fog hatolni hogy megszabaditsa szüzességétől.

Szaggatott légzése és gyors szívverése jelezte, hogy innen már nincs visszaút, s hamarosan egymásba olvad a két test hogy mindent elsodró örült szeretkezésben megszünjön körülöttünk a jelen valósága. Odahúztam a kezeit az ingemhez ezzel jelezve, hogy folytassa tovább a vetköztetésem. Marika  odaadóan beleolvadt a csókba és kissé bizontalankodva de elkezdte emelni ingemet és óráknak tünö lassúsággal végülis áthúzta a fejemen, lehúzta a karjaimról és a padlóra ejtette. Újra rátapasztottam szomjas számat égö ajkaira és óvatosan a kombiné pántjaira iranyítottam aktivitásomat. Finoman lecsúsztattam egyiket a másik után a karjaira, majd egyenkét lebontottam a tarkómon pihenö kezeit és a kombiné halk susugással a padlóra hullott. Most már irányítás nélkül bújtatott ki az atléta trikómból, miközben én a melltartó kikapcsolásába kezdtem. Mintha kígyó csípte volna meg felszisszent “azt ne”, és próbált kibontakozni az ölelesböl.”Jó”  mondtam, miközben még közelebb húztam a derekát szorosabbra fonva karjaimat amivel szinte felnyársaltam a selyem bugyiján keresztül. Megértettem, hogy amit eddig jókora formás ciciknek gondolt mindenki az igazából napjaink divatja szerinti férfi hülyítö kitömött melltartó csupán. Vissza kellett zökkenteni az iménti izgalmi állapotba ezért egy még önfeledtebb csókolózásba kezdtem, amiben már ő is aktivan belevonta a nyelvét és ha mégoly óvatosan is de átdugta a számba. Finoman rátapadtam és nem engedem visszahúzni. Ettöl egy pillanat alatt úgy felizgult, hogy ölelkezésünk kezdete óta elöször elöre nyomta ágyékát a nekifeszülö dárdámnak és a hegyén éreztem a kissé megnyílt szemérem ajkai lüktetését.

Egyetlen mozdulatban kaptam fel az ölembe és fektettem fel a széles íróasztalra, miközben kissé beljebb szívtam a nyelvét. “Bízd rám magad most, engedd hogy eljuttassalak oda ahová minden lány vágyik, de nagyon kevésnek sikerül. Azt akarom adni Neked, amitöl amíg élsz boldogan fogsz emlékezni a mai napra. Legyél tiszta szívböl az enyém és engedd át magad ennek a pillanatnak”  suttogtam a fülébe majd egy könnyed csókot nyomtam a fülcimpájára. ”Jó, de nagyon vigyázz rám kérlek. A tied vagyok csak félek” lihegte vissza elcsukló hangon és lehunyta szemeit megadóan.

Végigsimítottam a nyakát, újjaim leszaladtak a vállára, tovább a mellei kikerülésével a hasán egészen a köldökéig. Szám pedig követte a kezemet, elidözve a nyakán, majd ahogy a melltartó vonalába értem, nyelvemmel alábújtam és most ellenállás nélkül letoltam az idöközben felszabadított ruhadarabot az állammal. Ahogy nyelvem megérintette a kislányos bimbót, Marika felnyögött a lassan eluralkodó kéjes várakozástól. Teljesen kiszabadítottam maréknyi cicijeit a melltartó fogságából, és felváltva finom csókok kiséretében nyalogattam, majd megszivtam mindkét pici bimbóját. Éreztem, hogy beleremegett. Ujjaim is tovább futottak a combjaira, majd visszafelé a bugyi vonalain haladva megközelítettem a “Vágyaim Völgyét”. Megvonaglott egész testében, ahogy még mindig a ruhadarabon keresztül megérintettem az eddigre már izgalmi állapotba került csiklóját. A tapintásból azonnal felismertem, hogy ennek a lánynak az átlagosnál jóval nagyobb volt, ami kiemelkedett a szemérem csontjai közül. Kétszer rásimogattam, majd elindultam a nyelvemmel lefelé, miköben némi ügyetlen kísérletet tettem a bugyi eltávolítására. Elsö nekifutásra ez nem is sikerült és elégedetten nyugtáztam amikor Maika megemelte a csípöjét, ezzel elösegitve a második próbálkozást.

Nyelvemmel lassan közelítettem az alhasi részhez, elidözve a köldökénél, amibe belefúrtam és játékosan körül nyalogattam néhányszor. Eközben kibújtattam a lábait a bokájáig lehúzott bugyiból, és kezeimet végig futattam a testén felfelé egészen a nyakáig, majd eltávolítottam a már felesleges melltartót, miközben nyelven elöször érintette meg kisfiús méretü kökeményre duzzadt csiklóját. Beleremegett és egész teste megfeszült. Elkezdtem körözni a nyelvemmel körülötte, amivel az örültségig fokoztam az izgaImát.

Éreztem, hogy eltudnám így juttatni az élvezethez ha tovább folytatom, de akkor minden bizonnyal szüzen hagyja el az épületet. Ez pedig már nem történhet meg. Ott feküdt elöttem teljes meztelenségében lehúnyt szemmel ez a gyönyörü lány készen arra, hogy leszakitassa velem ezt a kis liliomot. Felgyorsult légzése és száguldó szívverése sugalta, hogy nincs több ellenállás, a várkapú nyitva áll az ostrom nélküli bevételre. Egy gyors mozdulattal megszabadultam az alsó nadrágomtól, két tenyeremmel alúIról a lány vállai alá fogtam, és lehúztam az asztal széléig, majd lábai közé lépve beigazítottam duzzadt tagomat combjai közé, és ismét aláfogtam a vállainak. Azt akartam, hogy együttesen valósítsuk meg a behatolást ezért ellenálltam a kisértésnek hogy én dugjam be.

“Kulcsold át a lábaidat a derekamon”“. mondtam és Ő habozás nélkül engedelmeskedett. Ebben a mozdulatban érintkezett himvesszöm hegye a teljesen benedvesedett és behatolásra kész nyílással. Marika felnyögött. Most ráhajoltam és megcsókoltam. Mohón viszonozta a csókot, miközben a makkom nekifeszült a szemérem ajkainak, de még azokon nem tört keresztül. Az izgalmi állapot a tetöfok felé haladt.”Szoritsd meg a lábaid ölelését” súgtam a fülébe. Mindkét combja reszketett ahogy megteszitette izmos vándliait és ebben a mozdulatba akkora feszültség volt hogy belenyomta a makkomat a puncijába. A meglepetéssel kevert izgalomtól felsikoltott, de nem lazított a lábak szorításán. ”Húzz magadba a lábaiddal egésszen”utasitottam lágy hangon de határozottan, amit egy eröteljes izom rándulással végre is hajtott és ezzel örökre megszabadította magát az oly kínossá vált szüz lány állapottól. Felsikított, és talán a fájdalomtól vezérelve belemélyítette fogait az ajkamba, vért fakasztva belöle. A váratlan harapástól egész testem megrándúlt és a még kintmaradt darab is belecsúszott a nedves pinájába. Nem volt már semmi ami megakadályozhatta volna a beteljesedést.

”Mikor volt a vérzésed” kérdeztem amire reflexböl válaszolta, hogy három napja fejezödött be. Na ehhez nem kellett fejszámoló müvésznek lennem. Most mehet minden bele, semmi veszély nincs.  “De azért ugye vigyázol rám” rebegte kétségbe esve.”Igen de most nincs semmi veszély ezért megismerheted az örömök maximumát amikor megajándékozlak a férfi legnemesebb kincsével. Fogadd el és élvezd”.   Felsóhajtott és egy hosszú csókkal jelezte beleegyezését.  Lassú mozgásba kezdtem, de arra vigyáztam, hogy ne okozzak fájdalmat. Arra törekedtem, hogy ez az élmény megalapozza a további gondtalan szekszuális örömszerzésünket.   Marika légzése egyre rövidebb és egyre gyorsabb lett a benne elörehátra mozgó kökemény himtag izgató hatására. ”Nagyon jó” nyögte két lihegés közben. Éreztem, hogy egész teste verejtékezik. Combjai úgy szorítottak, mintha egy vastag kígyó tartana fogságban, belül pedig lángolt ez a néhány perce még szüz test.

Minden önuralmamra szükség volt, hogy ne élvezzek el mielött Őt eljuttatnám a csúcsra. Lassú ütemes mozgással folytattam a frissen bevett birodalmam teljes birtokba vételét. Ő már átadta magát a megváltothatatlannak, légzése rendszertelenné vált, arca és ágyéka egyaránt lángolt, periódikusan remegés hullámzott át a testén úgy kívül mint belülröl. Közelgett a beteljesülés.  Másodperceken belül hörgésekkel kísért légzéskihagyásai jelezték, hogy csúcson van. Teste folyamatos remegésbe kezdett, és derekam köré font lábai görcsös rándulások kiséretében úgy magába húztak mintha attól félne, hogy kimenekülök belőle.  Itt volt az ideje, hogy én is átadjam magam a fékezhetetlen beteljesülésnek, és mintha még beljebb lehetett volna hatolni, hatalmas lökés kíséretében elemi erővel löveltem tüzes barlangjába lávaként kitörő apatejemet.  Közben egy eszeveszett csókban számat az ajkaira tapasztottam, hogy belefojtsam az elkerülhetetlen sikoltását.

Szünni nem akaró rándulások futottak végig a heréimen és mint egy sorozatvető ágyú úgy árasztottam el a szerelem barlangját újra és újra vágyaim nedvével.  Marika önkívületi állapotba került.  Teste vonaglott szemei fent akadtak, légzése szinte megszünt, csak hörgése jelezte, hogy igenis él még.

Ez a nap egy négy évig tartó folyamatos, majd későbbiekben periódikusan visszatérő, mindkettőnk sexuális életét felvirágoztató kapcsolat kezdete lett.

Hát igen, egy unalmas ködös öszi nap is tartogathat örökre emlékezetes meglepetést.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Hát igen, egy hosszú címnél számítani kell rá, hogy nem fér ki, 2 sorra meg valamiért nem lehet tervezni.
rlalika ·
Tanulom, és a következöket már rövidebbre veszem

Andreas69 ·
Nem rossz, de át kellett volna még olvasni (olvastatni?), hogy ne maradjon benne annyi hiba.
rlalika ·
Köszönöm a hozzászólást.
Megtennéd, hogy felsorolod a hibákat persze cask épitö jelleggel.
Üdv és olvasd el a folytatást is ....

Egy unalmas ködös öszi nap másnapja
Andreas69 ·
Szívesen: a szex szót így kell írni, és ez a képzett alakokban sem változik. Másik visszatérő hiba, hogy egy csomó helyen külön írod, amit egybe kellene - kárpótlásul egy helyen fordított az eset.
Más bajom nem nagyon van...
rlalika ·
Köszönöm és ha lelassulok egy kicsit akkor bizonyára ezek az apró hibák el fognak tünni ... majd a nagyobbak elnyomják őket mint az élet más területein is ... :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: