Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Harmincas pár + 1 hölgy

Bixeszuális férjezett nő vagyok, felizgat a nedves punci látványa szivesen szeretkezem nőkkel, van egy barátnőm, akivel rendszeresen szoktunk élvezkedni.
Egyik nap őrült ötletem volt, tudtam, hogy a férjem szívesen kefélne két nővel együtt, úgy döntöttem, megadom neki. Megkértem a barátnőm vegye fel a legrövidebb szoknyáját bugyi nélkül, és úgy látogasson meg minket. Gyönyörű ápolt barna hajú, zöld szemű lány, szép gömbölyű nagy mellekkel, minden férfi megnézi, szép borotvált puncival, ami úgy bedagad, amikor felizgúl.

Miután megjött, helyet foglalt, megkértem a férjem hozzon vörös bort, mindhárman iszogattunk, lassan oldódott a hangulat, a barátnőm úgy ült, hogy a férjem belátott a csiklójáig, láttam a férjemen, hogy felizgult, élveztem ahogyan próbálja megigazitani a farkát, amikor már nem birta tovább, kiment a fürdőbe hideg vizet eresztett rá, hogy megnyugodjon. Rányitottam, láttam, ahogy zavarban van, kérdeztem van még egy kis bor szívem? Miután hozta a bort, megkérdeztem a barátnőm, hogy jól láttom nincs rajtad bugyi? Mutasd a puncidat. Felhúztam a szoknyáját elétérdeltem és elkeztem a punciját nyalni, iszonyú jó érzés volt tudni, hogy a férjem lát minket. A bartanőm levette a felsőjét mikozben én a puncijával foglalkoztam, férjem elővette a farkát és le-fel húzogatta a bőrét.

Barátnőmmel átmentünk a hálóba, ahol mondom a férjemnek, nézd milyen szép punci nem kóstolod meg?Naná, hogy megkóstolta, majd szépt robbant a farka, miközben a férjem nyalta a barátnőmet én jól leszoptam a férjem, csak ugy lüktetett a farka a számban az izgalomtól, aztán megfogtam a férjem farkát, és beillesztettem a baratnőm punciába hátúlról, mondván neki dugd meg úgy, ahogy engem szoktál, én meg elé feküdtem, hogy nyalhassa a puncimat, annyira izgatott, ahogy éreztem a férjem ritmusait, ahogy dugja a barátnőm, hogy majd beleélveztem a barátanőm szájába.

A barátnőm reszketve élvezett el, teljesen összerándult, férjem meg elkezte az én puncimat dugni, miközben a barátnőm a csiklómat kényeztette, elélveztem iszonyú jó volt, ezután a férjemet leszopta a barátnőm, ő meg a szájába élvezett. Mindhárman nagyon jól éretztük magunkat.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Andreas ·
Hogy miért nem lehet negatív pontokat adni!

ascona ·
Ez most komoly? Ritka nagy szar!! -1 :angry: :angry:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: