Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hármasban

Amikor először kinyaltak hatalmas katarzist okozott, kerestem az alkalmat, mikor lehetne benne újra részem. Az előzményhez hozzátartozik, hogy Éva barátnőmmel esett meg a dolog, két hónap után pedig reménykedve valami folytatásban felcsengettem hozzá. Kíváncsian léptem be, láttam, hogy másik barátnőnk, Timi cigizik a konyhában, egy szál törölközőben.
- Látom összemelegedtetek - mondtam.
- Hát nem unatkoztunk - kacsintott rám Timea. Akkor láttam a nappaliban megy a televízió, leszbi pornó ment benne. Három szőke, nagy dudájú csaj nyalta,falta egymást.
- Jó film - intettem a fejemmel arrafelé.
- Igen, nézhetnénk hármasban is - heccelt Éva.
- Akkor menjünk, ne vesztegessük az időnket. - Üdítővel a kezemben telepedtem a hosszú kanapéra, Timi és Éva társaságában.
Gyorsan levettem a nyári ruhám, melltartóm kapcsát Éva segített kioldani, miközben belepuszilt a nyakamba. Megborzongtam, Timi pedig közelebb jött, lehajolt, a mellemre hajolt.
- Jaj, de finoman kényeztettek - nyögtem fel kéjesen.
Közben a lányok egymás testét is megsimogatták, Évi pedig saját lába közé nyúlt. Nemsokára a kanapéra húztak. Halkan nyögdécseltem, ölemet lassan előre-hátra mozgattam. Mellbimbóm mereven ágaskodott, teljesen megkeményedett, mikor újra kiengedte a szájából Timi.
Éva a lábam közé térdelt, de előtte váltott egy nyelves csókot Timivel, remegve vártam, miben lesz részem.
Éva a fenekem alá nyúlt, ölemet a szájához emelte, amiben én is segítettem, lapos hasam megfeszült. Elkezdett kinyalni, én pedig ritmikusan nyomtam magam a szájának, mintha valaki megkefélne. A nedvek elöntöttek, nagyon beindultam, közben Timi odaült mellém, egyik kezével ujjazta magát, a másikkal a mellbimbómat csipkedte. Szép, simára borotvált alfelét örömmel néztem, nedves pirossága szép látványt nyújtott. Váratlanul odahajoltam és miközben engem nyaltak és Timi ujjazta magát, elkezdtem őt kinyalni, a csiklójára koncentrálva. Néha felemelkedtem, Timinek hatalmas csiklója volt, legszívesebben lekaptam volna a mobilommal, hogy az legyen a háttérképem.
A csípőmozgás begyorsult, egyre hangosabban nyögtem, az utolsó pillanatban pedig feldugtam a középső ujjam és úgy élveztem el. Timi nem sokkal utánam, már csak Évi volt vissza.
- Hú, ez jó volt, cseréljünk helyet – intettem Évinek.
- Alig vártam – mosolygott.
Ketten vettük kezelésbe, nagy ajkú pináját nyaltuk felváltva Timivel, ujjaztuk is, én még a fenekébe is felvezettem a mutató ujjam, úgy élvezett el.
Ezután a finomság után elmentünk starandolni, este pedig hazavittünk egy új lányt Klárit, de hogy mi történt majd a folytatásban mesélem el.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Szandra0012 ·
Rövid és nem a legjobb, de nekem tetszett :-) Kellenek az ilyen rövidke sztorik is

AnnaRia ·
Hmmm... :smile: Nem gondolom, hogy Tímeának van oly hatalmas csiklója, mint nekem... mert akkor a történet is tovább folytatódott volna... :yum:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: