Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hármasban

Éjszakás vagy, ezért sajnos nem tudtál eljönni velem és a Mercivel bulizni. Csajos esténk van így. Kicsit ittunk is a hangulat kedvéért. Előbb érünk így is haza, mint te. Már a diszkóban vibrált a levegő Merci és köztem. Így nem csodálkoztam azon, hogy miután bezártam az ajtót és kivettem a kulcsot a zárból vadul nekem esett. Szenvedélyesen csókolt és én nem tiltakoztam. Testünk összesimult, és már vettük is le egymás ruháit. Érdekes látvány lehetet, ahogy két csaj hirtelen egymásnak esik, és a ruhák szanaszét röpködnek. Tudtuk hogy nincs megállás. Elindultunk a háló felé és most a Merci vette át az irányítást. Csókot lehelt a számra, majd elindult hogy bebarangolja a testem. Csókolta a fülem, finoman harapdálta a fülcimpám. Lassan haladt lefelé. Vállamról lesimította a melltartó pántját és egy mozdulattal ki is kapcsolta. A szájába vette ágaskodó mellbimbóm, és finoman szívni kezdte. Keze közben a hasam simogatta, és megszabadított közben a szoknyámtól. Kissé eltávolodik tőlem, és az ágyra lök. Gyorsan megszabadul ő is a nadrágjától, és már ismét forrón csókol.

Érzem, ahogy nő a vágy bennem, és nedvesedik a tangám. Végigcirógatja a mellem és a hasam. És csókkal hinti testem. Lesimítja rólam az utolsó ruhadarabot is. Szinte alig érintve simogat. Beletúrok a hajába, és az ágyékomhoz nyomom a fejét. Nem reklamál, tudja mit szeretnék. Belenyal a puncimba, és kéjes sikoly tör ki belőlem. Érzem, hogy nem elégszem most meg azzal, hogy csak ő kényeztessen. Mintha olvasna a gondolataimban, elszakad tőlem, leveszi már elázott tangáját, és fenekét felém fordítva visszatér a puncimhoz.

Finoman szívogatni kezdi a csiklóm. És érzem, ahogy az ujját bedugja forró barlangomba. Magamra húzom, megmarkolom a fenekét és végignyalom nedves punciját. Nyelvem könnyen utat talál, és mohón nyalni kezdem abban az ütemben, amit ő is alkalmaz. Sikolyait ágyékomba folytja. Kezem lesiklik a fenekéről, és hüvelyébe vezetem először csak az egyik ujjam. De ő már gyorsit és érzem, hogy már a második ujja is bennem van. Nem teketóriázok. Megnyálazom mindkét ujjam, és most már két ujjal ujjazom. Közben mindketten mohón nyaljuk a másikat. Én élvezek előbb, majd pillanatok múlva ő is. Egy érzés kerít hatalmába: mintha figyelnének. De nem hagyom abba ténykedésem, ahogy ő se. Lassan nyaljuk egymást. Ujjaim lassan járnak ki- be hüvelyében. Néhány pillanat múlva Merci felemelkedik, és már csak finom ujjainak játékát érzem. Viszont az érzés, hogy valaki figyel nem múlt el. Nem foglalkozom vele, mert Merci egyre szaporábban és hangosabban veszi a levegőt. Tudom, hogy nem kell sok neki, ezért gyorsabban nyalom. Hangos sikoltással élvez el. És ujjai abbahagyják a játékot.

Már épp lázadnék, hogy miért hanyagol, mikor két kéz megfogja a térdem, végigsimít a belső combomon, és egy ágaskodó farkat érzek belémnyomakodni. Tövig hatol, és egy sóhaj elárul. Élvezem, ahogy kitöltesz, és ahogy simogatsz közben. Ujjaim kihúzom Martinából, és az éjjeli szekrény fiókja felé matatok. Merci gyorsabb, kirántja a fiókot és kikapja belőle a vibrátort, majd a kezembe nyomja. Visszaül az arcomra, és én mohon nyalni kezdem, miközben lassan felhelyezem a vibrátort és bekapcsolom. Nem sokáig bírja így, néhány pillanat múlva ismét orgazmust él át. Lassan lecsusszan rólam, és a melleimet nyalogatja. Keze lassan lejjebb vándorol, és a csiklóm izgatja, míg te serényen dugsz. Néhány lökés után hatalmasat élvezek. Felülök, forró csókot váltok Mercivel, és az ágyra húzunk. A vibrátor leesik az ágyról, de senki nem kap utána.

Mercin a sor. Magába vezeti farkad, és lassú tempóban lovagol rajtad. Te hívogatóan rám kacsintasz. És én tudom, mit szeretnél. Arcodra ülök, hogy nyalni tudj. Közben Mercit simogatom. Hozzám hajol, és kéjes sóhajainkat egymásba csókoljuk. Ujjad utat talál hüvelyembe, és lassan ujjazol. Az élmény, hogy mindkét nem kényeztet, hamar orgazmushoz juttat. Nyelved már csak finoman cirógat. Kezem Merci testén barangol, miközben ő serényen lovagol rajtad. Végigmegyek az erogén zónáin, végül csiklóját izgatom ujjammal, és a hatás nem marad el. Megremeg és elélvez. Rögtön után te is hörögve eléred az orgazmust. Melléd fekszem, Merci pedig énmellém és levezetésként egymást simogatjuk, míg a kimerültségtől el nem alszunk.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Mirrmurrka ·
Magyar nyelvben a tulajdonnév elé nem teszünk névelőt.
Amúgy meg egy hibája van: rövid!!
:D
minovara ·
Jaja, tényleg túl rövid, szívesen olvastam volna még. No meg az is érdekel, hogy Martina is meg lett-e dugva, vagy őt csak ujjaztad?
csokicsibe ·
Hát megvallom öszintén itt elirtam a nevet! Az a Martina Merci akart lenni! :blush: Sorry!
minovara ·
nagy kár! :) menyivel jobb lett volna három bige :)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: