Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hármasban

Ó, hogy a büdös franc essen bele ebbe a rohadt fedőbe! - hallottam Anita kétségbeesett hangját a konyha felől.
Ahogy beléptem rögtön észrevettem, hol a hiba. Az egész fazék spagetti a mosogatóban gőzölgött. Viki szinte magán kívül röhögött, annyira, hogy majdnem lefordult a sarokban álló kisszékről, Anita pedig dühödt pillantásokat vetett a szégyenében bepárásodott lábasfedőre. Aztán elkezdett nevetni ő is.
- Most mit csináljunk? - kérdezte Viki könnyeit törölgetve, amik a nagy vidámságban megjelentek szeme sarkában.
- Kimerjük. Jó lesz ez. - felelt meg Anita, s erre újra nevetésben törtek ki.

Öröm volt nézni a két csinos lányt, ahogy jókedvűen vihorásztak a kis konyhában. Beljebb léptem, hogy alaposabban megvizsgáljam a helyzetet.
- Hát nem is tudom. Én nem szívesen vacsoráznék a mosogatóból. - jegyeztem meg, magam is mosolyogva.
- Ez a hülye fedő az oka mindennek. Le akartam önteni a vizet a tésztáról, de kicsúszott a kezemből - mentegetőzött kedvesem.
- Na, ez történik, ha magára hagyok két nőt egy üveg vörösborral.
- Ne dumálj, te sem tudtad volna jobban!

Anita szeme látszólag haragosan villogott, de jobban ismertem már annál, hogy magamra vegyem a dolgot.

- Van még spagetti? - fordultam Vikihez, aki még mindig az asztalra borulva kínlódott az újra meg újra rátörő nevethetnékkel.

Rövid szőke haja megrezdült minden egyes csuklás-szerű levegővételére. Aztán rám nézett, kék szemei mosolyogtak, ahogy a konyaszekrény felé intett. Idejét láttam, hogy kezembe vegyem az irányítást, ha még enni is akartam valamit. A fazekat megtöltöttem vízzel, beledobtam egy kanál sót, és feltettem a főzőlapra melegedni.

- Úgysem tudod kiönteni belőle - mondta Anita gúnyosan.
- Na húzzatok ki innét, de nagyon gyorsan!

A két lány, mielőtt engedelmeskedett volna, magához vett egy újabb üveg bort, és két poharat, majd vihogva kivonultak a tett színhelyéről, magamra hagyva csekély főzőtudományommal. Rágyújtottam egy cigire, és megvártam, amíg felforr a víz, aztán beletettem a tésztát. Nem sokáig volt nyugtom, hamarosan Anita lépett be, kezében a még megbontatlan borosüveggel.

- Abból, hogy ilyen szépen nézel rám, gyanítom, hogy nem tudtátok kinyitni - mondtam barátnőmnek.

Átvettem a palackot és a dugóhúzót, és elszörnyedve néztem, mit műveltek szerencsétlen parafával. Gyakorlott mozdulattal távolítottam el a széttöredezett dugót, és mielőtt visszaadtam volna az üveget, magamnak is töltöttem egy pohárral. Anita felhúzott szemöldökkel nézett rám.

- Erről nem volt szó.
- Ami jár, az jár - feleltem.
- Neked legfeljebb a szád jár - kaptam meg a magamét, de mielőtt kifizethettem volna Anita járandóságát is egy fenékrecsapás formájában, már kacagva elillant előlem.

Akaratlanul is mosolyra húzódott a szám. Igen, jól indult az este így hármasban, annak ellenére is, hogy valójában nem nagyon bíztam abban, hogy az éjszaka is úgy alakul, ahogy arról egyszer-kétszer beszélgettünk szerelmemmel. Már nem is tudom, hogyan került szóba az egész. Viki a legjobb barátnője volt. Nem volt egyedülálló, de a vőlegénye egy évre Angliába utazott dolgozni, így Vikire ráfért egy kis lelki támogatás. De, hogy teljesen őszinte legyek, nekem akkor vajmi kevéssé Viki lelke járt az eszemben, sokkal inkább a teste.

Nagyot kortyoltam a poharamból, ahogy eszembe jutott, Anita micsoda bogarat ültetett a fülembe egyetlen egy mondatával: "Mondtam a Vikinek, a múltkor hogy masszíroztad végig minden porcikámat, erre azt mondta, egy teljes testmasszázst ő is szívesen bevállalna tőled."
Nahát, nekem sem kellett több, ráindultam a témára, s Anitával végül odáig jutottunk a beszélgetésben, hogy közölte, nem bánná, ha "kisegíteném" Vikit férfi-hiányos helyzetéből. Ezzel ugyan alaposan meglepett. Ugyanis, annak ellenére, hogy nem ismertem féltékenynek, sosem gondoltam volna, hogy ő maga ajánlja fel, hogy lefeküdjek valaki mással.

A tészta lassan elkészült, és én nekiláttam, hogy befejezzem a vacsorai előkészületeket. Lehet azért, mert nem ittam annyit, lehet azért, mert már jobban vigyáztam, nekem sikerült úgy leöntenem a vizet a spagettiről, hogy nem borítottam ki a gyereket is vele együtt, lényeg az, hogy rövidesen asztalhoz ülhettünk.

- Dehogynem, nagyon is hiányzik a Sanyi - válaszolt Viki a kérdésemre, miközben a tányérokat pakolta a mosogatóba. Ténykedése közben volt időm megfigyelni alakját, most már kicsit másként, mint eddig. Csinos volt. Nem mondanám, hogy tökéletes - ugyanmár, hisz én sem vagyok az -, de férfiszemnek igencsak kívánatos, nőiesen gömbölyű, izgatóan telt, hogy az embernek kedve támad magához szorítani, s belefúrni arcát a mégis törékeny test melegségébe.

Anita elkapta pillantásomat, s én egyből zavarba jöttem. Tudtam, hogy pontosan tudja, mire gondolok. Hiába, ismer engem, talán jobban, mint én magamat. Elmosolyodott, és ő is végignézett Vikin, ahogy nekünk hátat fordítva csacsogott valami semmiségről. Újra találkozott tekintetünk, ezúttal már más volt mindkettőnk szemében: csábítás, erotika, boszorkányság, valami megmagyarázhatatlan, valami perverz, valami bűnös ott bujkált a tekintetünkben, ahogy egymásra néztünk. Abban a pillanatban tudtam, hogy komolyan gondolta, hogy cseppet sem bánná, ha lefeküdnék Vikivel.

- Mi van? Igen elcsendesedtetek. - nézett ránk válla fölött a gondolatainkról mit sem sejtő lány.

Valóban, már csak egy kérdés maradt nyitva, Viki tényleg akarja-e a dolgot, vagy csak hirtelen felindulásból követte el könnyelmű, de félre nem érthető kijelentését. Világoskék szemeibe mélyedve sem lettem biztosabb efelől, de mégis úgy nézett rám, mintha tudná, mintha érezné, és jelezné, hogy akarja ő is. Akarja, hogy megmasszírozzam, hogy tenyeremet végigfuttassam mezítelen testén. Mintha előre lebeszélték volna, s lassan kezdett az az érzetem támadni, hogy tényleg így is történt.

Vacsora után bevonultunk a nappaliba, ittunk, beszélgettünk, jól éreztük magunkat. Már kezdtem megfeledkezni arról az eshetőségről, hogy Vikivel töltsem az éjszakát, amíg valahogy szóba került a masszázs.

- Engem még soha senki sem masszírozott meg, úgy értem, eddig csak a hátamat - sóhajtott fel Viki, én pedig kapva kaptam az alkalmon, és komolytalan hangnemben, de valódi szándékaimat illetően annál komolyabban felajánlottam neki, hogy én szívesen magamra vállalnám ezt a nemes feladatot. Ezen aztán elviccelődtünk egy darabig, de a beszélgetés kezdett egyre sikamlósabbá válni, nem kevéssé Anita kihívó megjegyzéseinek köszönhetően. Aztán barátnőm egyszer csak felkelt.

- Én nagyon álmos vagyok, azt hiszem, lefekszem aludni - mondta.
- Ne menj még, - kérlelte Viki - alig múlt tíz óra!
- Ti csak beszélgessetek nyugodtan, én megyek.

Egy csókot nyomott a számra, majd jelentőségteljesen kivonult a szobából, az ajtóból még egy kacsintást küldve felém. Magunkra maradtunk Vikivel. Néhány percig szótlanul ültünk egymással szemben, figyelve a másik reakcióit az erotikától túlfűtött pillantásokra. Végül újra beszédbe elegyedtünk teljesen hétköznapi témákról.

- Mindjárt jövök, csak lezuhanyozom - pattant fel Viki hirtelen.

Nem tudtam mire vélni felindulását, válaszként csak bólintottam egyet, és figyeltem, ahogy gömbölyded alakja eltűnik a sötét folyosón. Nem tudtam mit kezdeni magammal, és fel-alá kezdtem járkálni, aztán Viki után indultam. Megálltam a fürdőszoba ajtaja előtt, hallottam a víz csobogását. "Talán be kellene mennem hozzá" - futott át az agyamon, de nem tettem meg. "Mégsem kellene így letámadni, biztos tolakodónak gondolna, vagy megijedne, és akkor fuccs az egésznek." Aztán újra morfondírozni kezdtem, hátha éppen arra vár, hogy utána menjek. Egy váratlan ötlettől vezérelve, lehajoltam a kulcslyukhoz, és bepillantottam a fürdőbe. A kád éppen az ajtóval szemben volt, így pont láthattam, ahogy Viki tusfürdővel keni be a testét. Gyönyörű volt meztelenül, éppen ilyennek képzeltem. Lélegzetvisszafojtva tapadtam a keskeny nyílásra, s már-már azon töprengtem, hogy bekopogok hozzá valamilyen ürüggyel, amikor hirtelen kattant a folyosóról nyíló szoba villanykapcsolója. Anita oltotta el a lámpát odabent, sötétségbe borítva a lakást. Nem tudom, meglátott-e, de a váratlan hangra úgy ugrottam fel, mintha parázsba léptem volna.

Hirtelen elszégyelltem magam. "Mégis mi a fenét csinálok itt? Mi vagyok én, valami perverz kukkoló?" Szép csendben elvonultam a nappaliba, és nagyot kortyoltam a borospoharamból. Kissé kellemetlenül éreztem magam, hogy meglestem Vikit, és még inkább attól, hogy esetleg lebuktam Anita előtt, de igazából nem bántam meg. Képzeletemben újra és újra megjelent a szép mezítelen lány, ahogy éppen szappanozza magát. Megborzongtam a gondolatra is. Viki hamarosan visszatért, egy szál pamut hálóinget viselt, ami alig-alig ért feneke alá. Befelé jövet lekapcsolta a villanyt, így csak a tompa fényű olvasólámpa világított valamelyest, sejtelmes és kellemes, hangulatunkhoz éppen illő félhomályba burkolva a szobát. Viki leült mellém, és nyújtózkodva hátradőlt a kanapén, hagyva, hogy a vékony anyag ráfeszüljön alakjára, amivel hangos sóhajra késztetett.

- Nos, akkor jöhet a masszázs? - szegeztem neki a kérdést.
- Tényleg megmasszíroznál? - kérdezett vissza, mintha részemről ez valami hihetetlen áldozat meghozatalát igényelné.
- Nagyon szívesen - feleltem.

Felkeltem, hogy helyet adjak neki, és elbűvölve néztem, ahogy végighasal a szófán, karjait maga mellé engedve.

- Nincs valami krémed? - kérdeztem, mivel úgy tűnt, nem akarja levetni ruháját, s reméltem így le tudom róla hámozni.
- Nem, jó lesz így is - felelte nem kis csalódottságot keltve bennem.

A hátán kezdtem a masszázst, jó pár percig nem mertem tovább haladni. Csak amikor már teljesen ellazult, kezdtem kezelésbe venni többi testtáját is. Először a karjai kerültek sorra. Mind jobban élvezte ténykedésemet, és így voltam ezzel én is, amint olykor hüvelykujjaimat - mintegy véletlenül - végighúztam testének oldalán. A határozott, masszírozó mozdulatok közé egyre gyakrabban csempésztem be simogatás-szerű érintéseket is, míg végül szinte már másból sem állt a tevékenységem. Viki mozdulatlanul, már-már passzívan tűrte, hogy azt tegyek vele, amit akarok, de mind gyakoribb sóhajai jelezték, hogy egyáltalán nem járok rossz úton.

Lejjebb helyezkedtem, hogy áttérjek a lábaira. Már szó sem volt masszázsról, ez már bizony tagadhatatlanul előjáték volt, s Viki halk sóhajait is visszafogott, de egyre felszabadultabb nyögések váltották fel. Ujjaimat sarkától egészen a popsija vonaláig futtattam le-föl, minden egyes fordulónál egyre feljebb tolva hálóingjének szegélyét. Aztán ismét a derekán folytattam, de már lefelé haladtak ujjaim, tenyeremet rácsúsztattam fenekére, s felindultan fedeztem fel, hogy a rövidke hálóing alatt Viki nem viselt bugyit. Kezemet lejjebb engedtem, hogy bőrét érezhessem, hüvelykujjaimmal pedig a popsija és combja közti érzékeny területre tévedtem. Viki teste megrándult, hangosan felnyögött, kissé elkésve kezét a szája elé kapta, aztán gyorsan felült. Arcunk így egész közel került egymáshoz. Egy hosszú pillanatig csak izgatottságtól remegve meredtünk egymás szemébe, aztán átkaroltam derekát, és hozzá hajolva megcsókoltam félig nyitott ajkait. Viki mélyet lélegzett, aztán rám borult és csókolózni kezdtünk, miközben tovább simogattam. Végigsimítottam combján, derekán, csípőjének vonalán, míg mellét a tenyerembe vettem. Kicsi mellei voltak, de hihetetlenül kemények és feszesek, és minden érintésemre heves rezdüléssel reagáltak, az apró bimbók szinte átütöttek a pamut anyagon úgy kívánkoztak ujjaim közé.

Viki eltolt magától, és izgalomtól felhevülve kapkodta a levegőt. Először nem értettem, miért állított le, de aztán rájöttem, hogy valószínűleg rátört a bizonytalanság annak helyességével kapcsolatban, amit tettünk, és amit tenni készültünk.

- Tényleg meg akarod tenni? - kérdezte pihegve, s cseppet sem csillapodva.
- Miért ne? - kérdeztem vissza gyorsan, mivel már én is azon a ponton voltam, ahol kiábrándító megállni.
- Anita itt fekszik a másik szobában. Egy kicsit nyugodjunk le, ezt jó lenne, ha megbeszélnénk.
- Oké - mondtam - de nem baj, ha közben simogatlak?
- Nem - felelte Viki könnyelműen.

Csak néhány mondatot váltottunk, már nem emlékszem pontosan mit, azt hiszem szó esett barátságról, hűségről, szexről. Talán nem is volt lényeges a dolog, talán egyszerűen nem tudtam igazán arra figyelni, amit mond. Miközben beszélt, folytattam simogatását, ami éppen nem tette könnyebbé, hogy - Viki szavával élve - lenyugodjunk, de úgy láttam, egyáltalán nem bánta. Aztán minden átmenet nélkül kibontakozott karjaimból, felkelt, és kezemnél fogva felhúzott. Átöleltem derekát és a nyakát kezdtem leheletfinoman csókolgatni, amire izgalma újra fellángolt, s maradék ellenkezésének falai is kezdtek leomlani.

- Menjünk be az Anitához - súgta nyögésbe fojtott hangon.
- De már alszik.
- Majd felébresztjük.

Gyorsan felfogtam, mi is az, amit szeretne. Szöget ütött a fejembe, hogy vajon nem pont ezt tervezték-e a lányok, de ebben nem lehettem biztos. Mindenesetre a helyzet adta magát ahhoz, hogy hármasban folytassuk, amit ketten elkezdtünk. Viki nem várta meg, míg véleményt formálok ötletéről, hanem kézen fogott, és maga után vonszolt a kisszoba felé. Sötétben tapogatóztunk az ágyig, ahol Viki felkapcsolta az éjjeliszekrényen álló olvasólámpát, aztán lefelé fordította a búráját, szemérmes homályt teremtve. Anita a hátán feküdt, hosszú, fekete haja kócosan terült szét a párnán. A takaró csak immel-ámmal rejtette el előlünk testét, melleit és bal oldalát teljesen szabadon hagyva. Mindig meztelenül aludt, s már láttam jópárszor testét, most mégis valami különös izgatottsággal, az újdonság elfeledett varázsával néztem rá. Viki felmászott mellé a franciaágyra, s ahogy szemébe pillantottam, amint az alvó Anitát figyeli, ugyanazt a vágyat vettem észre benne, ami az enyémben is jelen lehetett.

Leültem az ágy szélére a másik oldalon, így körbefogva néztük a gyönyörű teremtés álmát. Viki felé nyúlt, és lágyan megérintette Anita arcát, majd végigsimított a nyakán, ujjai a lány vállain és karján játszadoztak, vissza-visszatérve az érzékeny, puha nyakhoz. Elbűvölten figyeltem a jelenetet, ahogy a gyengéd érintésekre Anita lassan ébredezni kezdett, és szemét zárva tartva élvezte a kényeztetést. Én a combjának külső oldalát kezdtem simogatni. Anita csukott szemmel tapogatta ki a testén játszadozó kezeket, és meglepetés helyett egy mély, vággyal telt sóhajjal vette tudomásul, hogy ketten vesszük körül.

Viki a takaró szegélye felé nyúlt, s lassú mozdulattal teljesen felfedte Anita pőreségét, visszafelé pedig végigfuttatta ujjhegyeit a combtól, a hasán keresztül Anita melléig. Óvatosan, talán a visszautasítástól tartva érintette meg az egyre gyorsabban hullámzó kebleket, finoman, izgalomtól remegő tenyerében tartva figyelte párom reakcióit, amik nem is késtek soká. Anita kihomorította hátát, szinte belepréselve magát Viki kezébe, aki most már sokkal bátrabban foglalkozott a másik női test felfedezésével. A hasának aljától simogatta felfelé, tenyere minden alkalommal határozottabban zárult össze a két dús mellen, ujjaival táncot járva a felfelé meredő bimbók körül, meg-megérintve, finoman megszorongatva őket, s jutalmául hangos sóhajokban kapta meg az elismerést az adott élvezetért cserébe.

Annyira elmerültem kettejükben, hogy szinte öntudatlanul vándorolt a kezem Anita altestén, de legérzékenyebb zónáját még gondosan kerültem, hiába tárta fel előttem szép lassan szétnyíló combjai közt. Hagytam, hadd fedezzék fel egymást előtte. Anita felkönyökölt, rám nézett álomtól és vágytól fátyolos tekintettel, majd Viki felé fordította figyelmét; idejét látta, hogy ő is elinduljon az eddig ismeretlen kéj felé. Kezét végighúzta a mellette térdelő lány combján, becsúsztatta a hálóing alá, és csípőjét, fenekét kezdte mohó mozdulatokkal gyúrogatni, aztán újra combja belső felén kalandozott, hosszú körmeivel karcolgatva az érzékeny bőrt.

Átléptem Anitán, és Viki mögé térdeltem az ágyra, ő hátradőlt egész testével rámsimulva, fejét vállamnak vetve hagyta, ahogy négy kéz szabadítja meg ruhájától, hogy aztán bejárja lemeztelenített testét, combját, csípőjét, fenekét, nyakát, melleit. Anita szembe került vele, egészen közel, és hozzáhajolt. Ajkaik félúton találkoztak, majd egy pillanatra elszakadtak egymástól, mintha sokkoló lett volna az eddig nem tapasztalt vonzalmuk ilyen megnyilvánulása számukra, de tényleg csak egy röpke másodpercig, mert aztán elsodorta őket a féktelen vágyuk, s percekig tartó csókban egyesültek. Türelmetlenségemben én szakítottam el őket egymástól; én is kapni akartam forró szenvedélyükből, részese akartam lenni gyönyörüknek. Hol Vikivel, hol Anitával forrtak össze ajkaink, miközben kezeink vad összevisszaságban keresték a másik testének érzékeny pontjait.

Csókok, és simogatások kavalkádjával izzítottuk egymást, Anitával szinte egyszerre találtunk rá Viki mellbimbóira nyelvünkkel, s egyszerre indult meg tenyerünk a combján felfelé, de mielőtt a hajlatában találkozhattak volna, Viki lefogta kezeinket. Mindketten kérdőn néztünk fel a köztünk vonagló lány kipirult arcára. Viki nem bírt szólni, csak erőtlenül nemet intett fejével. Tudtam, hogy minek szól visszakozása; mégiscsak barátja van. Eddig és ne tovább - fogtuk fel mindketten. Végül szóban is megerősítette gesztusát.

- Azt nem szeretném - zihálta.

Sejtettem, ha kitartóan tovább ostromoljuk, végül megadná magát, de sem akarhattuk, hogy valamelyikünk többet vállaljon be, mint amit elfogadhatónak tart. Viki kihasználva a pillanatnyi szünetet, Anita felé fordította a figyelmét. Hanyatt döntötte az ágyon, és ráborulva végigcsókolta melleit, hasát, karjait, olyan érzékien és gyengéden, hogy egy pillanat alatt újra felkorbácsolta bennünk a közjáték miatt egy pillanat erejéig kihagyó szenvedélyt. Én is a barátnőmmel kezdtem foglalkozni, és betérdeltem a megadóan széttárt combjai közé. Viki is lejjebb helyezkedett, és Anita jobb combját kezdte simogatni, alulról fölfelé, miközben én a másikon követtem csókokkal ugyanezen az útvonalon.

- Micsoda nedves - nézett rám mosolyogva Viki, miközben a lány szeméremdombján játszadozott a fazonra vágott szőrzettel.

S valóban, Anita ölét szinte elöntötte természetes síkosítója. Megfogtam Viki kezét, és finoman vezetni kezdtem lefelé, míg be nem hatolt az izgalomtól szétnyílt nagyajkak közé. Anita hangosan felnyögött, ahogy megérezte a másik lány óvatosan kutakodó ujjait. Viki mozdulatai egyre határozottabbá és magabiztosabbá váltak, ahogy látta, milyen hatást gyakorol Anitára. Mutatóujját a hüvely bejáratához csúsztatta, és nagyon lassan körözve behatolt, aztán ugyanilyen vontatottan kihúzta, majd újra bedugta. Anita könyörgő pillantására váltott a ritmuson és ütemesen ujjazni kezdte, miközben másik kezével a lány csiklóját kereste és vette kezelésbe, az élvezet határára repítve ezzel.

Ismét lehajoltam, és végigcsókolva Anita reszkető combját, Viki izgő-mozgó kezei felé vettem az irányt, mire Anita még jobban széttárta lábait, hogy én is hozzáférjek. A borsónyira duzzadt csiklót kezdtem ingerelni, nyelvem táncot járt Viki köröző ujjával, s így felváltva izgattuk barátnőm legérzékenyebb pontját. Anita megemelte csípőjét, még erősebb ingerlésére késztetve minket, aztán három-négy felszabadult nyögés után rángatózni kezdett egész testében, lélegzete bennakadt, és hosszú-hosszú ideig rázták a kéj hullámai.

Lassan csillapodott le, bőrének érzékenysége annyira felfokozódott, hogy minden egyes cirógató érintésünkre megrándult teste, mintegy orgazmusa élvezet-teli visszhangjaként. Vikivel hagytuk, hadd térjen teljesen magához, s addig is egymással kezdtünk foglalkozni. Gyorsan ledobáltam ruháimat, s a mellettem térdeplő lány újabb élvezetet talált, ahogy bőrömet megtapasztalta a sajátjáén. Eldőltünk az ágyon, és csókolóztunk, s ahol értük, simogattuk egymást. Lassan Anita is felocsúdott, és fölénk térdelve kutatta testünk erogén zónáit.

- Tényleg nem akarod? - futottam még egy kört Vikinél, biztos, ami biztos.
- Nekem jó ez így, már attól is majdnem elélveztem, ahogy a melleimmel játszottatok ketten.

Aztán Anitához fordult.

- Viszont, nem bánnád, ha... szóval ha - ágyékom felé biccentett, s ami nekem egyértelmű volt, az Anitának nem tűnt annyira annak.
- Mit akarsz? - kérdezett hát vissza.
- Jaj, istenem, de értetlen vagy! Leszophatom a barátodat? - erre mindketten elnevették magukat, bár nem tudom miért, mert én nagyon is komolyan vettem a dolgot.
- Én megszavazom az indítványt - szóltam gyorsan közbe, mielőtt valamelyikük elvetné az ötletet.
- Egész nyugodtan - tette hozzá Anita is.

Viki hirtelen mintha kissé zavarba jött volna, holott ő akarta az egészet. Felült, és combjaimat és hasamat kezdte simogatni, egyre közelebb érve már régóta mereven álló férfiasságomhoz. Először szinte félve ért hozzá, aztán egyre határozottabban kezdte markolászni, erős mozdulatokkal fel-le huzigálva rajta a bőrt, hangos sóhajokat kényszerítve ki belőlem. Aztán újra szemeimbe nézett.

- Én még sosem csináltam - szólalt meg előre is bocsánatkérően az esetleges ügyetlenségéért.
- Majd szólok, ha nem jó - válaszoltam, és átadtam magam az élvezeteknek.

Viki előrehajolt, és csókolgatni kezdte makkomat, majd teljesen a szájába vette. Azonnal elhittem neki, hogy ez az első ilyen élménye, mivel a fogai egyszer-kétszer végigszántották legérzékenyebb részemet. De vette a jelzéseimet és gyorsan ráérzett a dolog lényegére. Anita egy darabig csak figyelte, hogyan dolgozik rajtam barátnője, aztán az ágy mellé térdelt, és ő is beszállt. Míg Viki a makkomat nyalogatta, addig ő golyóimat vette kezelésbe, felkalandozva nyelve hegyével férfiasságom oldalára is. Egy párnát húztam a fejem alá, hogy könnyebben követhessem, ahogy két érzéki száj, és négy kéz ügyködik azon, hogy kielégítsen. Mind a látvány, mind az érzés több volt annál, mint amit sokáig elviseltem volna, így rövid idő elteltével jeleztem, hogy nem bírom tovább. Viki meglepetésemre még mélyebbre húzott szájában, és én a torkába engedtem a felgyülemlett feszültséget.

Miután mindannyian lecsillapodtunk egy kissé, leheveredtünk egymás mellé az ágyban, és sokáig beszélgettünk. Aztán Viki, hiába invitáltuk, hogy maradjon még velünk, átvonult aludni a szobájába. Ha jól sejtettem, még volt egy kis elintéznivalója magával, amit meg tudtam érteni, mivel az izgalom kielégülés hiányában igencsak frusztráló tud lenni, csak azt sajnáltam, hogy nem lehetünk részesei utólagos gyönyörének, és nem láthatom az arcát, amint elélvez.

A leírt történtek után még egy hasonló éjszakát töltöttünk hármasban, aztán közös megegyezéssel megszakítottuk a szexuális kapcsolatot. Pontos okát nem tudnám megmondani, de ha jól vettem ki Anita elejtett megjegyzéseiből, Viki többet is akart volna, a szeretkezésnél, és ettől kedvesem megijedt kissé. S bár Anita és Viki továbbra is barátok maradtak, és jópár alkalommal buliztunk is együtt, bánatomra a hármas szexre többé nem került sor. Mindenesetre szerencsésen alakult a dolog, hogy sem Anita és énköztem, sem a két barátnő között nem okozott törést a dolog, hanem megmaradt kellemes és izgató élménynek mindannyiunknak.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Darken26 ·
Nekem tetszett a történet, én is benne lennék egy ilyenbe. Örülök neki, hogy neked sikerült, így tovább, hajrá, s további szép alkalmakat Anitával. Tőlem 3db 10-est kapott.

laci1952 ·
Nagyon jól megírt történet. :grinning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: