Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hármas szex a régi házunkban

Alig vártam hogy végre kitehessem a lábam kettőkor a suliból. Szerettem iskolába járni, de most igazán örömteli, és nőies feladat várt rám, költözködtünk! Minden a régi maradt, csak a házunk lett más, végre elkészültek anyu által megálmodott álomlakással.
Nagyon szép nyári nap volt, a felhők fehéren díszelegtek a kék ég tetején, és a nap sugarai erőteljesen átszűrődtek rajtuk, ontva magukból a hőt. Egy fehér topban és egy terepmintás mini gatyában voltam, örültem hogy végre a jó idő alkalmával megmutathatom a combjaim. Sokat edzettem hogy formában tartsam őket, és hogy jól szerepelhessek az területi úszó bajnokságon is.
Elméláztam az út alatt ezeken a dolgokon, és észre sem vettem, hogy véletlenül a régi házunkhoz érkeztem. Nálam volt a kulcs. Bemegyek, gondoltam, elbúcsúzom a háztól ahol 17 évet éltem.

Felmentem a lépcsőn a 2. emeletre, kinyitottam az ajtót, bementem. Az üres előszobában nagyon kellemes hűvös volt. Ott állt egy vörös kanapé odahányva az egyik sarokba, leheveredtem rá, és körbe tekintgettem.
- Milyen furcsa így- gondoltam, és elterültem. Ismét belemerültem a régi szép emlékeimbe, behunyt szemmel nosztalgiáztam. Amikor megszülettem, ide hoztak, ezen a kanapén ültem meg egyedül először, erre állított anyu fürdés után, amikor megtörölgetett, itt olvastam fel nagyinak a házi feladatot, itt csattant el az első csókom.
Mosolyogtam, és nyújtózkodtam egyet. Élveztem, ahogy a hűvös kanapé elfelejteti velem a kint zajló harcot a meleggel.

Hirtelen zajra lettem figyelmes. Kulcscsörgés, zár kattanás, az ajtó kinyílt.
Apa volt az, és még 3 másik, jó kiállású 20-25 év körüli férfi. Munkásoknak néztek ki.
- Szia kicsim, jó hogy itt vagy. Itt tudsz maradni még egy kicsit? - kérdezte.
- Szia, hát, ha nagyon muszáj, bár lenne dolgom.
- Figyelj Ida, a két fiatalember vízvezeték szerelő. Kérlek, mutasd meg nekik, hogy hol repedt meg a konyhában a cső, tudod, hogy addig nem adhatjuk át a lakást. Nekem most sietnem kell, majd vacsoránál találkozunk. Szia! - és ezzel el is viharzott.
Ránéztem a 2 srácra, és ők is engem méregettek. Félénken rájuk mosolyogtam, majd intettem nekik, merre jöjjenek.
- Szia, hallottam Ida vagy. Én Feri vagyok, ő pedig az öcsém, Barna.
- Sziasztok - köszöntem, és a fiatalabbik srác is biccentett, miközben elkezdte szétkapni a csövet.

Kiderült róluk, hogy apukájuknak segítenek be a családi cégnél, így nyár alkalmával, egyébként egyetemisták. Elég sokat beszélgettünk és nevetgéltünk, a munka nem nagyon haladt előre, a fiúk nem igazán értették a feladatuk. Folyton kompromitáló megjegyzéseket tettek, és méregettek, kacsintgattak. Én sem voltam rest, cselekedtem.
- Várjatok, az a szelep én tudom, hogy hol van - mondtam, és behajoltam a pult mögé, kicsit kitoltam a popsim közben. Természetesen fogalmam sem volt hogy hol van, de gondoltam, ha a 2 srác ebből nem veszi a lapot, akkor ennyi volt a kis játék.
- Nagyon kis formás feneked van, mondták már? - kérdezte Barna, felkacagtam, és tovább mozgolódtam, mintha keresném.
- Riszálj nekünk kislány! - mondta az idősebbik, és közelebb lépett. Én közben szép lassan felegyenesedtem, megfordultam, és Barna szemébe néztem. A srác csak úgy káprázott a vágytól. Tudtam hogy most vagy soha, ez az a pillanat, amiből mindenkinek csak egy adatik az életben. A fiúk is értették a dolgot, benne volt a pillantásukban. Feri a kezével lesöpörte a pultot, Barna pedig megfogott és felültetett rá.

- Most nagyon mocskosat fogunk veled művelni, kislány. Ugye tudod? - válaszul beletúrtam rövid fekete hajába és megcsókoltam.
Feri hamar ott termett, és oldalról szemlélte az eseményeket.
Barna lehúzta rólam a toppom, és közben a szabad combjaim simogatta, halkan belesúgta a fülembe:
- Nagyon, nagyon mocskosul megbaszunk - ekkor durván végighúzta 2 ujját a puncimon, még ruhán keresztül is őrjítő volt az érzés és én halkan felnyögtem. Amíg Barna engedett a szorításomból, Ferire pillantottam, aki már mozgásba lendült. Lassan húzogatta a farkán a bőrt, és közben hunyorítva, élvezve saját kényeztetését engem bámult. Ha még nem lettem volna teljesen beindulva, akkor ez megtette a hatását. Barna hirtelen hátradöntött, és szétterpesztette a lábaim. Meztelen, izmos testét hozzányomta az enyémhez és a nyakamat kezdte leheletnyi csókokkal kényeztetni, közben kikapcsolta a melltartóm, és finoman lehúzta rólam. Szabad kebleim is hozzáértek a testéhez, még jobban nekem dőlt.

Egyre lejjebb puszilgatott, már a kulcscsontomnál járt, amikor mindkét kezével teljesen szétfeszítette a combom, és a csípőjét az enyémhez nyomta. Éreztem hatalmas szerszámát, ami ha lehet, még vastagabbnak tűnt, mint Ferié. Bugyin és boxeren keresztül dörzsölte a csiklómhoz a farkát, amit mind ketten nagyon élveztünk. Nyöszörögtem, kérlelve, hogy dugjon meg, de ő csak ezt hajtogatta elnyújtott, suttogó hangon: "Neeeem, méég neeem".
Ekkor Feri odalépett hozzám oldalról, és a hátam kezdte cirógatni, majd a fenekemet simogatta.
- Szopni fogsz angyalom. Keményen lefogsz szopni mindkettőnket, és utána annál is keményebben meg leszel baszva. Mondta Feri, és Barnát arrébb tolta, Én lemásztam a pultról, és letérdeltem a hideg kőre. A testem ismét olyan forró volt, mint még amikor kint sétáltam a napon, de most a kő hűvöse sem tudott segíteni.

A testvérpár két oldalra állt nekem, majd miután Barna is elővette szerszámát, mindkettőt ütemesen elkezdtem verni. Először lassan, majd 1 perc múlva gyorsan, megint lassan, de utána gyorsabban. Közben fel - felváltva nyalogattam, és szopogattam finoman a falloszokat, nem szorítottam rá a nyelvem, épp hogy csak szívtam egy kicsit őket, és tudtam, örülten kívánnak már.
- Ne szórakozz tündérke, kemény szopásról volt szó. - Szólt Barna, lehajolt, a hajamnál fogva maga felé húzta a fejem, és vadul megcsókolt, közben tovább masszíroztam a fiúk kőkemény falloszát. Amikor Barna elengedett, Feri farkát vettem először kezelésbe. Iszonyatosan rászorítottam a szám, és a nyelvemmel körkörösen nyaltam a makkját, közben gyorsan és váltakozó ritmusban szoptam. Az erek iszonyatosan dudorodtak, Feri hangosan nyögött, Barni saját szerszámával foglalkozott. Hirtelen abbahagytam Feri kényeztetését, épp időben, és ugyanezt eljátszottam Barnival, aki hozzá még kurta is a szám kemény ütemben, fogta a fejem, és a csípőjét mozgatva szopatott.

Nem akarta hagyni, hogy abbahagyjam, beleakart élvezni a számba. Mikor teljesen megfeszült és elkezdett spriccelni, még mélyebbre nyomta a torkomon a farkát és a torkomba ürítette az összes gecit, ami felgyülemlett benne, pár pillanat alatt hihetetlen mennyiségű sperma lövelt belém, és követelőzően nyeltem azt, miközben ő hangosan lihegett.
Pár pillanat pihenő után, szorgosan lenyalogattam a maradék gecit a makkjáról , kiszívtam az összes cseppjét.
- Mo-most mihi jö-hö-vünk. - Lihegte Barna, felkapott, kivitt az előszobába, és rárakott a vörös díványra.
Feri feltérdelt a felső karfára, és a farkát beletolta a számba. Lassan, fáradtan szopogattam, de Feri így is nagyon élvezte. Barna ismét szétfeszítette a combjaim, lehúzta a bugyim, és mélyen benyalt a lucskos puncimba.

Ráfeszítette a nyelvét és ajkait a csiklómra, és nyalni és szopni kezdte finoman, és apró mozdulatokkal. Hangosan felnyögtem, és szorgosabban kezdtem szopni a faszt a számban. Feri megfogta a bal, Barni a jobb mellem, és elkezdték morzsolni a bimbómat, hol finoman, hol durvábban. Eközben Barna lassított a tempón és egész nyelvel alulról felülre nyalta a kis kelyhem, van amikor erősen rányomta a nyelvét, van amikor alig ért hozzá. Nem bírtam magammal, faszt akartam a pinámba minél előbb, azt akartam, hogy mind két srác megdugjon, de el akartam élvezni. Fantasztikusabbat gondolni sem gondolhat ennél az ember. Barna ekkor hirtelen bedugta az egyik ujját a barlangomba, de nem teljesen, csak a felét, és körkörös mozdulatokkal mozogni kezdett benne.

Hirtelen megfeszült a testem, éreztem hogy pillanatok kérdése az egész, és úgy is lett, apró rángások közepette, iszonyatosan erős orgazmus hullámok törtek rám sorozatban, közben Feri is a számba élvezett, és mohón ittam a gecijét. Minden cseppjét az enyémnek akartam. A Fiuk nem hagytak pihenni, Barna kajánul rám mosolygott, és megfordított kutya pózba. - Feküdj alá- parancsolta Ferinek, és ő pár mozdulattal alám is került, tettrekészen fogta a farkát és a puncimhoz vezette.Teljesen extázisban volt. Barni végighúzta párszor a tenyerét a folyós pinámon, és a fenekemre kente, mindkét nyílásom úszott a nedvben, és csak a behatolást várta. Feri kezdte. Lassan és finoman ráhúzott a hatalmas és vastag szerszámára, közben a nyelve hegyével hol egyik, hol másik mellbimbómat nyalogatta. Lassan ütemesen mozogni kezdett bennem, és én a csípőmmel vele ellentétesen mozogtam. Hátradöntöttem a nyakam, és kéjesen nyögve élveztem, ahogy a hatalmas fasz teljesen kitölt és mozog bennem.

Egyre gyorsabbodott az iram, egyre jobban nyomta, egyre mélyebben, és egyre jobb volt, éreztem, hogy mindjárt elmegyek, és Barna is látta, ezért megállította Ferit, és egy hirtelen mozdulattal becsúsztatta a seggembe a farkát. Hihetetlenül fájt, de ekkor Feri elkezdett bennem mozogni, nehezen de folyamatosan, akadály nélkül kefélt tovább, én mozdulatlanul a gyönyörtől és fájdalomtól aléltan térdeltem, pár másodpercig még fájt, de egyre enyhülni kezdett.

Amikor teljesen kitágultam, Barna lassan ki-be járt bennem, először csak kicsit hatolt be, de pár perc múlva már ugyanabban az ütemben kefélt, mint a bátyja. Fantasztikus érzés volt, kezemmel odaférkőztem a csiklómhoz, és a gecis ujjammal durván dörzsölni kezdtem, Feri újból mohón nyalta, szopta a bimbóim, mint Barna nemrég a csiklómat, ő ugyanugy a bimbómat kényeztette, rászorította az ajkait a bimbómra, és apró szájmozgással és heves nyelvmozgással szopta és nyalogatta, közben gyors tempóban döfködte belém a faszát.

Nem bírtam magam tartani, és egy hatalmas orgazmus tört ki rajtam. Csak úgy rángatóztam a két test között, és ők is ekkorra tartogatták a maradék gecijüket egyszerre lövellt belém a forró sperma, még jobban tocsogott, és csattogott a puncim. A fiúk az utolsó cseppeket is kipréselték magukból, majd a még kemény farkukat kihúzták, és beletolták a számba, én aléltan , önkívületi állapotban, faltam mindkét faszt. Éreztem a számban a saját nedveim és az ő nedveiket. Behunytam a szemem, és arra gondoltam, még egy gyönyörű emlék köt ehhez a vörös díványhoz.

Hirtelen felriadtam. Kulcscsörgés, zár kattanás, majd ajtónyitás. Apu volt az. Engem keresett, és ... egyedül volt.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Blacksheep ·
Alapvetőén én el se olvasta m, mert nem tetszett :D Már unom , hogy mind 2. regény arról szól , hogy mindeki dugni akar ... mármint , jó erotikn belül ennek kell lennie , de semmmi heztálás csak elhintenek egy kis dumát aztán már jár a lompos a pinában ?

Meg az elején van elég jó hiba ...
valami ilyesmi van , hogy apa volt az és még 3 (! 3!!) ember ... Hova lett a harmadik ? RÓla egy szó se esett ...

AMúgy meg igaza van eriknek ... A testvérek közötti szex ( mégha nem is egymást dugják ) akkor se tesz jót a rokoni "kapcsolatnak" ...

Meg akik egyetemre járnak vlaszeg nem vízcsővet szerelni tanulnak , szóval érdekes , hogy őket kküldték ki és semmi szaki melléjük ...

Hestia76 ·
Hú, nekem nagyon bejött! :hushed:
Ez egy csomó nő titkos vágya, látni és elképzelni is érdemes...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: