Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Harc a szabadságért

Harc a szabadságért

1.rész


A 2248-as évben a földi nemzetek megállapodtak, hogy egyetlen hatalommá egyesülnek. Ezzel az volt a céljuk, hogy egy a világegyetemben is ütőképes hatalom lehessenek. A háborúk végetértek. Ezután hosszantartó béke és jólét következett. De mindig vannak olyanok akiknek semmi sem jó.
2326-ban tíz évvel a mars gyarmatosítása után egy elszigetelt humanoid csoport háborút hirdetett az F.N.S. a Földi Nemzet Szövetség ellen. De az F.N.S frisse toborzott bátor önkénteseivel felvette a harcot! Nem is sejtették hogy hamarosan egy sokkal nagyobb veszedelem zúdul a nyakukba...

*
’Újabb humanoid támadás mindenki a helyére’ recsegték Cosmelium V űrállomás hangszórói.
A humanoidok hajnali 5.00-kor indítottak igen heves támadást, s mindenki egyből felkészült a harcra. Tony Christopher százados a delta raj parancsnoka rögtön kiugrott az ágyból és elkezdte magára rángatni a felszerelését. A raja már a hangárban várta mindenki csak rá várt gépe feltankolva és készen a bevetésre. Rögtön bepattant a gépébe egy vadonatúj XR-yolship vadászbombázóba.
Miután a csapat minden tagja elhagyta a hangárt, felvették a harci alakzatot és elindultak a támadók felé.

A humanoid vadászgépek is észrevették Tony Christopher raját és felvették a támadóalakzatot. A humanoidok bár létszámfölényben voltak a gépeik technikailag és tűzerő terén is elmaradtak az F.N.S. gépei mögött.
Hamarosan heves tűzharc bontakozott ki ahol megmutatkozott az F.N.S. pilóták rendíthetetlen bátorsága és technikai fölénye. Tonyék már legalább egy tucat képet lelőttek saját veszteség nélkül, mikor hirtelen egy humanoid romboló lépett ki a hipertérből, s mivel mindössze tizenöt vadászbombázóval rendelkeztek nem volt esélyük az egyenlőtlen harcban, ezért visszavonultak és rádión kértek segítséget.

A Cosmeliumról további két alfa és béta raj szállt fel és csatlakozott Tony csapatához.
Így már eséllyel vehették fel a harcot az ellenséggel. Nemsokára halálsikolyok visszhangoztak az éterben. Tony nem élvezte a harcnak ezt a részét, több izgalomra és egyenlőbb ellenfelekre vágyott.Ekkor a romboló védelmi fegyverei tüzet nyitottak rá és csak a yolship pajzsai és remek reflexei mentették meg a haláltól. Miután az utolsó humanoid gépet is lelőtték az F.N.S. gépei kezdeti győzelmükön felbuzdulva és társaik halála miatt elégtételt akarván venni a romboló ellen fordultak.

De nem tudták mivel néznek szembe a harminc vadászbombázó nem volt egyenlő ellenfél a firestar típusú rombolónak. Ezért röpke percek leforgása alatt hat vadászgépet lőttek le, mely fejetlenséget okozott a földi pilóták között. Csak Tony és szárnypilótája John Greshen főhadnagy őrizték meg nyugalmukat.
Tony ismervén az űrhajó pajzsának egyetlen sebezhető pontját,mely a hajtóműnél található, Johnnal odarepülve kilőtték összes rakétájukat, melynek következtében az űrhajó pajzsa felmondta a szolgálatot, ezután a földi pilóták összehangolt támadása harcképtelenné tette.
Az űrcsata megnyerése után az F.N.S. deszant csapatai elfoglalhatták a hajót.

- Százados gratulálok a remek akcióhoz - mondta Duncan McLaren tábornok a Cosmelium V parancsnoka.
- Várnom kellene és ünnepéjesen átadnom, de nem lesz rá időnk. Így hát gratulálok alezredes ön mostantól ötven vadászbombázó közvetlen parancsnoka!
- Uram, én nem is tudom mit mondjak...
- Ne mondjon semmit. Csak készüljön 9.00-kor megbeszélés.
Azzal sarkon fordult és elment. Tony még ott állt néhány pillanatig megkövülten, majd elindult, hogy rendbe hozza magát a megbeszélésre.

9.00-ra ott volt a z űrállomás nagy tárgyalójában, ahol már több magas rangú tiszt ült egy nagy ovális asztal körül.
- Alezredes kérem, foglaljon helyet. Uraim bemutatom Tony Christopher alezredest. Már bizonyára értesültek csodás harci teljesítményéről. Melynek köszönhetően egy új rombolóval bővült a flottánk, ami két hónap múlva szolgálatba állhat!
- Köszönöm az elismerő szavakat, tábornok úr.

Végigment a termen majd leült az egyetlen szabad helyre ekkor egy mappát toltak az orra alá melyen nagy piros betűkkel a SZIGORÚAN TITKOS feliratállt!
Mikor kinyitotta az első, amit meglátott ez volt: Támadási terv Lexion a humanoid főhadiszállás ellen...

Folyt. köv.
Hasonló történetek
2925
Újabb gombok megnyomásával háromdimenziós formába öntöttem a csillagtérképet, majd szakszerűen ráközelített az egyik sekktorra. A képernyő közepétől nem messze a féregjárat tűnt fel, ettől pedig pár centire csupán a Voyager és a másik három hajó kicsinyített képe. Mind a négy objektum sárga szögletes zárójelhez hasonló jelképben volt elhelyezve. A zárójelek bal oldalán pedig általános adatok futottak...
2927
Feszült két nap következett. Mindenki izgulva várta már a megérkezést. Sokan össze is csomagolták holmijukat. De persze mindig vannak pesszimisták is. Igaz a Voyageren csak néhány akadtak. Ők igyekeztek élni meg szokott életüket, figyelmet alig vagy egyáltalán nem fordítva a társaik felhőtlen optimizmusára...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Zoltán Simon ·
Ezért nagyon fogsz utálni, és lehet, hogy mások is, de nem érdekel, akkor is leírom. Kezdjük ott, hogy azt írod, \"egy elszigetelt humanoid csoport\", ami szerintem azt jelenti, hogy a sok humanoid csoport közül egy, tehát én nem nevezném a támadókat humanoidnak, hanem kicsit specifikálnám, mivel nincs idegen civilizáció, és a humanoid emberszerűt jelent vagy valami hasonlót, ezért se szerencsés a névválasztás. Mivel űrhajókkal támadnak, gondolom, nem a Földön robbant ki a háború, és még csak a Mars van kolonizálva, valószínűleg ott történt puccs. A Holdat kizárhatjuk, mert tudtommal ott nincs olyan mennyiségű és minőségű alapanyag, hogy űrhajókat gyártsanak, illetve ilyen közel a Földhöz nem is valószínű. Egy űrállomás sem logikus, hisz egy világegyetem feletti hatalomról álmodozó földi szövetségnek nem okozhat gondot, hogy egy ilyen esetet orvosoljon, ugyanebből az okból nem értem, hogy miért frissen toborzott, azaz tapasztalatlan önkéntesekre bízzák a védelmet. Az, hogy a parancsnokot az összes pilótája megelőzte, bár nekem nem tetszik, emberközelebbivé teszi a történetet. Az, hogy miért létszámhátrányban veszik fel a harcot, mikor még minimum három raj készenlétben van, szintén rejtély. Általában különböző neveket adnak a rajoknak, hogy meg lehesse őket különböztetni, ezt a két alfa és béta raj léte eléggé megnehezíti. Mivel a delta raj 15 tagú, gondolom a többi is annyi, tehát 75 géppel támadtak a maradék vadászokra, amiket védett a romboló, ebből 40 elhullott a vadászok elleni csatában, a maradék 30 gép támadt a rombolóra, amivel kapcsolatban \"nem tudták, hogy mivel néznek szembe\", és mégis, Tony(valószínűleg egyedül) ismerte a hajó egyetlen gyenge pontját... Az utolsó észrevétel, és befejezem, alezredesként inkább 45 vagy 60 gép parancsnokának kellene lennie, hogy komplett rajokat irányíthasson .
Ha gondolod hasonló post-okat te is megtehetsz az én írásaimnál, azokban is akad elég gubanc :smile: .
WEBESBALI2 ·
A humanoid ténleg nem jó név, kivéve ha feltételezzük hogy nem tudják a humanoidok honnan jönnek és még nem találkoztak velök szemtől szemben hanem csak ürcsatákban. És azért elszigetelt mert nem tudják honnan jöttek így el vannak szigetelve.
Mondjuk a föld nem készölt fel a háborúra mivel nem tudtak az idegenekről ezért áll a hadsereg önkéntesekből akik attól még lehetnek jól kiképzettek!
Miért ne lehetnének a katonák gyorsabbak? mondjuk egy közelebbi részlegben van a szállásuk.
Azért van "létszámhátrány" mert csak ez az egy raj volt készenlétben. emellet ha a csapat technikai fölényben van nincs szökség létszámfölényre! A rajneveknél gépelési hiba van lemaradt egy az: további két "az" alfa é béta...
Miért ne ismerhetné egyedül a hajó egyetlen gyenge pontját ha a többi rajparancsnokot már kilőtték.
Először is, hogy-hogy enyire ismered a hadseregeket? Talán katona vagy? Másodszor szerintem mindenki döntse el, hogy a saját történetében mik a számok!

Mindenesetre köszönöm az építő kritikát! :smile:

Zoltán Simon ·
Az egész kritikát a 6. hozzászólásra alapoztam, ahol azt mondtad, a történetben nincs idegen faj.
Amúgy igazad van mindenki olyan számokat használ, amilyeneket akar...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: