Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Happy Vore Birthday

Jenny felébredt és a kellemes nyári nap besütött az ablakán. Örült neki, hogy szép kellemes idő van a tizennyolcadik születésnapján. Felkelt az ágyból és oda sétált a tükörhöz, hogy megcsodálja gyönyörű sportos testét. Büszke volt az alakjára, keményen szokott edzeni, hogy ilyen szép kerek popsija és izmos lábai legyenek. Nem volt magas 155 cm volt csupán és 52 kg, de formás keblei voltak, amik közepes méretűek voltak. Vörös haja volt.  Végig simított meztelen testén, ball kezével elkezdet játszani a melleivel, míg jobb keze levándorolt a nemi szervéhez és elkezdte izgatni magát. Közben azt képzelte, hogy egy naga akarja megenni őt. 
 
Nagákat nem a természet hozta létre, hanem a tudósok laborban. Eleinte abból a célból hozták létre őket, hogy korlátozzák népesség robbanást. Ugyan olyan intelligensek voltak, mint az emberek.  Képesek voltak megtanulni az emberi beszédet, de telepatikusan is képesek voltak kommunikálni. Mind az emberekkel, mind a saját fajtársaikkal. De csak női nagák voltak, nincs szűkségük szexre ahhoz, hogy szaporodjanak. Felső testük úgy néz ki, mint ember nőknek, de ez után jön a kígyó test, amely felnőtteknél akár 5 méter is lehet. Kígyó részűk a szivárvány minden színében pompázhat, álltalábban kettő és három színből áll a testűk. 6-7 fős családokban élnek, ezeket a családokat a legidősebb egyed vezeti. Az ENSZ összeült a tudósokkal, hogy megvitassák a népesedési problémát és észérvekkel megszavazták a Naga Törvényt. Ami engedélyezte, hogy a nagák megehetik az emberi nőstényeket, akik 18 és 45 éves kor között vannak. Miután az emberiség létszáma lecsökkent ötszáz millióra. És az emberek meg tanultak a természettel harmóniában élni, módosítottak a törvényen. A nagák csak azokat a nőket ehették, meg akik halandóak voltak arra, naga étel váljék belőlük és betöltötték a tizenhatodik születésnapjukat, egészen negyvenöt éves korig lehetet valaki táplálék.
 
Sok lány örömmel jelentkezett, mivel a tudósok úgy hozták létre a nagákat hogy azok ne okozzanak semmi fájdalmat a zsákmánynak elevenen, egészben nyelték le őket szexuálisan stimulálva őket közben hosszú villás nyelvűkkel. Például vannak olyan vore kávézok ahol nagák dolgoznak, és ha egy ember betér egy kávéra és egy hosszú korty kávét kér, akkor azt jelenti, hogy szeretné, ha meg ennék őt. Miközben kávézik, előbb utóbb oda megy egy naga és elkezdenek beszélgetni. Ez után bemennek a privát fülkébe ahol a leendő zsákmány levetkőzik és a megbeszélt részletek alapján a naga felfalja őt. A fülkék hang szigeteltek így a többi vendég nem hallja az étkezést. Utána egy hétig emészti őt, az áldozat életének legjobb orgazmusait éli át, amíg a gyomorban lebomlik.
 
Jennyt már egy hónapja foglalkoztatja a dolog, hogy táplálékká válik. De az anyja azt akarta, hogy fejezze be először az iskolát, és ha betöltötte a tizennyolcat, akkor eldöntheti, mit szeretne az életével csinálni. Most viszont nincs otthon, mert el kellet mennie, dolgozni a kórházba csak másnap reggel ér haza. De a lány megértette, hogy ennek így kell lennie. Így Jenny otthon maradt, de nem volt egyedül. Miközben nézegette magát és álmodozott egyszer csak egy tekercset érzett a csípőjénél. De nem ilyet meg csak Anna volt, egy naga lány, akit a testvéreként szeretett. Anna családja meghalt egy vonat balesettben, amikor ő még csak öt éves volt. Jenny anyja volt az orvos a gyerek osztályon aznap. Ő volt a kezelő orvosa, közben nagyon megkedvelték egymást. Ezért elintézte, hogy örökbe fogadhassa a kis nagát. Jenny akkor még csak három éves volt, de egyből megszerették egymást a lányok. Szépen együtt felnőttek egy iskolába jártak, szinte mindent együtt csináltak.
 
Anna most már teljesen kifejlett felnőtt naga volt kígyó teste elérte a maximális öt métert. Szép nőies arca volt fekete haja és hatalmas mellei naga teste lilás-kékes színben pompázott és pikkelyei csillogtak a napfényben. Oda csúszott Jennyhez hátulról átölelte és elkezdte simogatni a másik lányt, miközben az egyre hangosabban sóhajtozott és nyögött közel járt az elélvezéshez. A farka végét szépen becsúsztatta a farka végét a lány hüvelyébe és azzal kezdte el izgatni őt.
 
- Igen, igen kérlek, csináld, még mélyebbre. 
 
Anna Jenny nyakát csókolgatta és nyalogatta, miközben a kezeivel a lány melleit cirógatta.
 
- De finom vagy hugica, meg jött hozzád az étvágyamat.
- Uram Isten ez mennyei érzés-. Közben azt kívánta bárcsak megenné.
 
És aztán a Jenny elélvezet még sosem volt ekkora orgazmusa. A teste remeget az örömtől a térdei megrogytak, ha Anna nem tartorta volna már összeesett volna. Ezután megfordította Jennyt és szájon csókolta, a nyelve szépen becsúszott a másik lány szájába és közben ízlelgette azt. Miután befejezték a csók ólozást egymás szemébe néztek. Jenny szólalt meg először. 
 
- Szeretlek Anna. 
- Én is téged Jenny. És boldog születésnapot kedvesem.
Nem öltöztek fel, így mentek le a konyhába aztán megreggeliztek. Ezután Jenny kiment a postaládához. Miközben nézte, hogy jött-e valami levél, egyszer csak mozgást hallott a háta mögött. Megperdült, hogy megnézze ki az. Aztán látta, hogy csak a szomszédasszony az, aki szintén naga. 
- Jó reggelt Ms. Nichole
- Jó reggelt Jenny és Boldog szülinapot kívánok neked.
- Köszönöm Ms.
- Hívj csak Nicholenak. Most már felnőtt vagy.
- Köszönöm Nichole. Gyönyörű napunk van ma.
- Igaz. De te még gyönyörűbb vagy-. a nő közelebb ment hozzá és megsimogatta a lány melleit.
Jenny zavarában hirtelen nem is tudta mit mondjon.
- Kö.. Köszönöm szépen.
- Emily jól mondta késsz nő lett belőled. És milyen kellemes az illatod. Vajon az ízed is ilyen finom-. Megcsókolta Jennyt, aki egyre jobban kezdett be nedvesedni alul.
- Mmmm. Nagyon finom az ízed. Nem csodálkozom, hogy lányom miért szeretne megenni téged. Úgy hallottam volt valami kellemes kisdolog az iskolában.
- Igaz, így volt. Mondta Jenny és örömmel gondolt vissza az, ami a suli öltözőjében történt edzés után.
 
Egy hónapja történt az esett. Végeztek a sporttal de Jenny még el akart pakolni maguk után, Anna mondta, hogy megvárja őt az épület előtt. Miután végzett rendrakással, elment az öltözőbe lezuhanyozni és átöltözni.  Elkezdte a zuhanyzást teljesen átadva magát a testén csorgó víz örömének észre sem vette, hogy nincs egyedül, amíg meg nem érezte a testén a tekercseket. Először azt hitte, hogy csak Anna jött vissza, de aztán meghallotta a fülében Emily hangját. Emily volt a második legszebb naga a suliban, Anna után. Hatalmas keblei voltak és formás teste. Ugyan olyan vörös haja volt, mint Jennynek és smaragd zöld szeme. Piros és zöld színű volt a teste, ami ritka volt.
 
- Szia, drágám. Mond, csak nem szeretnél egy kistársaságot. 
- Nem is tudom.
 
Ezután Emily szembe fordult Jennyvel és megpuszilta gyengéden az ajkait. Jenny ajkai szétnyíltak utat engedve Emily nyelvének. Annyira bele merültek egymásba, hogy nem foglalkoztak a testükön doboló vízzel. Egy idő után Jenny ott találta magán a padlón fekve miközben a másik lány a testének a dombjait és völgyeit puszilgatja és nyalogatja. Annyira jó érzés volt, hogy az sem érdekelte volna, ha valaki benyit az öltözőbe. Eközben Emily eljutott lány vénuszdombjához, és elkezdte izgatni a csiklóját.
 
- Mmmm. Úgy érzem valaki nagyon beindult-. Mondta Emily. Megérezve a lány nedveségét.
 
Ezután benyomta a lány lábai közé a nyelvét. És körkörös mozdulatokat csinált vele egy ideig aztán úgy használta a nyelvét mintha hímvesző lenne. Ezáltal elvette Jenny szűziségét.  Így ment a dolog kábé két percig, amíg a leendő áldozat teste meg nem feszült az élvezettől. Igen leendő áldozat, mert Emily jól látta, hogy Anna elment és Jenny még maradt, már régóta tervezte azt, hogy megeszi a lányt. De sosem volt alkalmas hely és idő, a két lány állandóan együtt mozogtak. Most viszont semmi akadály nem volt. Ott feküdtek egymás karjaiban a földön.
 
- Ez egyszerűen hihetetlen volt-. Mondta Jenny.
- Lehetne jobb is.
- Hogy érted ezt?
- Hát úgy, hogy én lenyeljek téged, és olyan örömben lesz részed amilyenben soha.
- Igaz. De ha lenyelsz, akkor én meghallok-. vágott rémült arcot Jenny.
- Ne így fogd fel a dolgot. Ha nem úgy, hogy engedelmeskedsz a természet törvényeinek. És egy másik élőlények örömöt szerzel ez által.
- Így még sosem gondoltam bele a dologba.
- Látod, így sokkal jobb elmúlni, mint öregen és betegen.
- Igazad van. És mit kellene tennem? – Kérdezte a lány bártortalanul 
- Csak annyit, hogy fekszel nyugodtan és elmondod, hol kezdjem. A fejednél vagy lábadnál?
- Hát nem is tudom. Te hol szeretnéd kezdeni?
- A lábnál szeretem kezdeni, hogy lásam a zsákmányom arc kifejezését miközben fogyasztom.
- Szóval nem én leszek neked az első?
- Oh. Hát persze, hogy nem. Te leszel a negyedik.
- Értem. Ki volt a másik három.
- Az első lány egy hittérítő volt, akit aztán én térítettem meg bár egy kicsit zsírós volt jobban szeretem az olyan sportos nőket, mint te. A második a postásnő volt Mrs. Simpson volt elhagyta őt a férje. És neki váláskor semmi sem jutott és úgy döntött, hogy nem akar egyedül élni és inkább oda adja magát nekem. Egy hét boldogság egy naga gyomrában jobb, mint egy egész élet magányosan.
- Ez aztán nemes dolog volt tőle.
- Postosan. És ezt szeretném, hogy meg tedd te is. Mint tudjuk nem vagy jó tanuló, így nem tudsz menni egyetemre. És mivel leszbikus vagy férjed sem lesz-. Jenny arra gondolt, hogy Emilynek igaza van. Sport meg csak számára csupán hobby és, hogy karban tartsa a testét.
- Rendben benne vagyok, a tiéd vagyok. Egyél meg.
- Ez a beszéd baby.
- Csak meséld el ki volt a harmadik.
- Ááá igen. A harmadik Sissi volt.
- Sissi? Úgy tudtam haza ment Ausztriába.
- Igen az osztrák cserediák. Az a kis csöndes lány ott lakott nálunk. Eleinte félt tőlünk aztán már igazi családtagnak számított. De láttam a szemében, amikor engem néz, hogy szeretne bennem lenni. Ezért egy éjszaka be menetem a szobájába észre, sem mert éppen maszturbált. Aztán miután elélvezet észrevett, de nem ilyet meg, sőt igazán beindult. Felajánlotta felém a lábaid és, hogy vegyem be számba. És megtettem neki, olyan boldog volt, hogy egy angol szót sem tudott kimondani csak az anya nyelvén kiáltozott. Nem értettem mit mond, de láttam rajta, élvezi.
- Most viszont te jössz Jenny. Boldoggá teszel, hogy engem választotál.
- Jó étvágyat Emily-. Mondta Jenny.
 
Ekkor kezébe fogta a lány lábait és összefogta őket, hogy könnyebben lenyelhesse őket. Már alsó lábszárnál járt Emily. És szépen haladt tovább, Eközben Jenny újra kezdett felizgulni a mellbimbó kezdtek felállni. Mivel észrevette elkezdett velük játszani. Mire lenézett, hol a naga már combjainak végén járt. Kellemes meleg nedves volt Emily torkában azt kívánta, hogy bárcsak már teljesen benne lenne gyomorban a kéjnek e csodás barlangjában. Egyszer csak arra riadt fel, hogy van még rajtuk kívül valaki más is az öltözőben.
- Itt meg mi folyik-. Szólalt meg Anna mérgesen. De nem Jennyre volt mérges, hanem Emilyre.
 
- Hello Anna, csak elfogyasztanak.
- Látom. De anyaára nem gondolsz, hogy mi lesz vele, ha ezt teszed magaddal. Megígérted neki, hogy befejezed a sulit.
- Igen igazad van. De Emily fölhozott olyan érveket, amiket nem tudtam megcáfolni.
- Gondolom miket. Enged el Jennyt érteted.
- De hát miért? Bele egyezet, hogy a táplálékom lesz-. Védekezet Emily.
 
Ez után a két naga telepatikusan beszéltek egymással úgy, hogy Jenny ne halja, meg mit mondanak. Aztán Emily szabadon engedte a lányt, annak nagy bánatára úgy érezte magát, mint aki elvesztette az testrészét. Ezután lezuhanyozót és haza mentek. Otthon nem szóltak a dologról egy szót sem az anyjuknak.
 
Jenny magához tért az emlékből.
- Látom azért nem volt olyan rossz-. Nézett le Nichole a lány lábai közé, akinek a nedvei ott csorogtak a lábai között.
- Igen. nagyon kellemes volt. Remélem Emily nem haragszik.
- Ó dehogy haragszik. Szívesen megismételné, de most be is fejezné a dolgot.
- De ha igazán szeretnél örömöt kapni és adni, akkor keres, meg engem délelőtt mindig egyedül vagyok otthon. Kis husikám-. Ezután egy búcsúcsókot lehelt a lány nyakába.
Visszament a házba, Észre vette, hogy Anna már elmosogatott. 
 
- Láttam mi történt és nem bánom-. Mondta Anna. Nichole remek családfő és, hogy megkívánt téged azt jelenti, hogy jó az ítélő képessége.
- És mond nem vagy féltékeny?
- De egy kicsit.
- Tényleg?
- Hát persze. Igaz, hogy együtt nőttünk fel és legjobb barátok vagyunk. De azért nem tudom nem észrevenni, hogy milyen szép hússá is váltál időközben.
- De édes vagy. Szeretlek.
- Amúgy rendeltem tortát, a kedvencedet.
- Imádom a csoki tortát.
- Tudom. De ez egy speciális torta lesz. Meglátod.
 
Délutánra járt, amikor csengettek. A torta jött meg a futár a cukrász lánya volt nagyon széplány volt. Boldog szülinapot kívánt aztán elment. Jenny a szobájában volt, addig Anna előkészítette a tortát. Bement a lányhoz és mondta neki, hogy csukja be a szemét, odavezette őt az asztalhoz. most már kinyithatód a szemed mondta neki. Meglátta a tortát és örömében felkiáltott az volt ráírva, Boldog Vore Napot Jenny. És volt mellette egy levél, amit kézzel írtak. Jenny egyből felismerte az anyukája kézírását.
 
Drága Jennym.
 
Szeretlek, tudom, hogy mi történt egy hónapja a suliban. Anna elmondta, hogy mit tettél, ne aggódj, nem haragszom rád. Ha azt szeretnéd, hogy meg egyenek akkor nekem nincs beleszólásom dologba felnőtt nő. A magad ura vagy, de azt szeretném, hogy olyan tegye meg veled, aki tényleg szeret téged és nem csak hús vagy számára. Ezért mondtam Annának, ha szeretnéd, akkor egyen meg téged. És én akkor tudnám, hogy rendesen bántak veled életed utolsó pillanataiban. Sok boldogságot kívánok és sok orgazmust.
 
Szerető Anyád: Jean.
 
Jenny felnézett a levélből csillogó szemmel és megölelte testvérét. 
- Szeretlek téged is és anyát is.
- Mi is szeretünk téged.
- Szeretném, ha meg tennéd.
- Mond biztos, hogy ezt szeretnéd?
- Hát persze, hogy szeretném.
- Most vagy előbb eszel a tortából.
- Most szeretném.
- Rendben, hogy szeretnéd.
- A nappaliban a földön és azt szeretném, hogy először a lábaimmal kezd.
- Rendben akkor kezdjük.
 
Jenny már reszkettet az örömtől és az izgalomtól. Szépen lefeküdt és Anna is felkészült.
 
- Akkor kezdhetjük?
- Igen. Jó étvágyat.
- Meg lesz.
 
Aztán Anna elkezdte nyalogatni Jenny talpait. Erre a lány össze- összerándult a csiklandozástól.
 
- Hihi. Ez vicces.  
 
Aztán egyszerre bekapta minkét láb fejét és elkezdett felfelé haladni. Közben ezek jártak Jenny agyában el sem tudom hinni hát, megtörténik, étel leszek. Tápanyag egy másik élőlény számára még hozzá Annáé. Közben már térdig benne volt a naga nedves torkában. Egyre szaporában kapkodta a levegőt. Ezt Anna is meghallotta ezért kidugta a nyelvét és bedugta a lány nedvektől csöpögő szeméremajkai közé. Ettől egyből el is élvezett a lány. Anna boldog volt, hogy Jenny ennyire élvezi, amit vele tesz. Ezért folytatta a dolgot közben haladt tovább a puha zamatos testen. Miután Jenny magához tért az orgazmusból kezeivel elkezdte masszírozni a kebleit. 
 
- Igen ez az, kérlek, csináld tovább-. Szólalt meg a lány teljes extázisban.
Anna eljutott a húga fenekéig, nagyobbra kellett nyitnia a száját. Szépen lenyelte egészen derekáig ezt a finom ízletes húst. Vegyes érzései voltak a dolgokkal kapcsolatban megeszi testvérét, de közben tudja, hogy Jennynek ez volt a vágya. 
- Mmmm. Nagyon finom vagy Jenny.
- Kö.. köö… Köszönöm. mindent köszönök.
- Én köszönöm, hogy meg ehetlek téged.
- Öröké szeretlek téged.
- Hahaaha. Maximum egy hétig még. Ezután csak tápanyag leszel.
 
És folytatta a táplálkozást egészen a Jenny zsíros dombjaihoz. Áldozat látta, hogy nem sokára teljesen elfogyasztják, és ez örömmel töltötte el. Karjait a feje fölé emelte, hogy meg könnyítse a lenyelését. Először a ball melle került Anna szájába utána jött a másik, a száj belseje hozzá ért az érzékeny bimbókhoz. Olyan örömben volt része amilyenben még soha.
 
- AAaahh. Mmmm-. kiáltott fel örömében. – Istenem. Nem bírom ki, Már a gyomrodban akarok lenni-.
Már a lány nyaka is benne volt a naga szájában.
- Valami utolsó szavak-? Kérdezte Anna.
- Mond meg anyának, hogy ez teljesen megéri. Ki kell próbálnia. Akár neked kéne megenni őt.
- Értem majd beszélek vele. Jó utat Jenny.
 
És lenyelte a lány fejét, már csak a karjai voltak szabadok. De ezeket is felszívta akár a spagettit az ember. Figyelte, ahogy egykori lány hogyan csúszik le a nyelőcsövén egészen a gyomráig. Jenny a sötétben nem sokat látott, de érezte az egész testén a ritmikus mozgást. Kellemesen masszírozta a melleit, aztán érezte, hogy hatol egy falon meg érkezet a rendeltetési helyére. De nem félt, mert tudta, hogy ez volt a sorsa. Boldogan adja az életét Annáért.
 
Vége.
 
Hasonló történetek
5308
Nem kellett volna mondanom, mert ekkor rátapadt a nyakamra, és belémvágott valami éleset, ami a szájában lehetett... megint kérdezni akartam, hogy mit művel, de nem jöttek ki szavak a számon...
7253
A reggeli Nap bevilágította dzsungelt. Szeptember volt, de itt semmi jelét nem látták az ősznek. A nappali virágok lassan kinyíltak. Állatok lepték el az erdőt. A sziget erdejében egy kisebb sziklás területen a különítmény tagjai ébredeztek...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: