Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hangyavár

Néha nehéz felfognom hogy minden ember egy-egy bonyolult jól kitalált személyiség. Hogy mindenki ugyanúgy érez, tesz, és gondolkodik, mint én. Körülnézek hatalmasnak tűnő világunkban, és azt látom, hogy mindenki egyforma, sablon szerinti ember. Egy egymásra épülő társadalom, mint a kártyavár, ahol buzgó hangyaboly szerűen születünk, dolgozunk, s meghalunk, és a kutya sem emlékszik ránk. Nem érdekel senkit ki vagy, csak vágj boldog képet és tedd amit tenned kell, hogy minden a szépen kitaposott, évezredek alatt kiépített kényelmes medrében folytatódjon tovább.
Ám gondolataim más irányba terelődnek ilyenkor és vegyes érzelmek közt csodálkozásom odébbáll. Megértem a rendszert ám egyidőben undorodom is tőle. Képzeletben visszautazom születésem már réges rég múltba veszett pillanatához. Amikor is egy teljesen átlagos családban újabb teljesen átlagos gyerek született. Vagy mégsem?
Születésünk pillanatában még oly tiszták vagyunk, sokáig még azután is. Játszuk dedós játékaink és nem érdekel a társadalom visszautasító, elnyomó véleménye, ha valakinek valami nem tetszik talán észre sem vesszük. Tudjuk nekünk mi a jó. Aztán megkezdődik a társadalmi terror. Már kisgyerekként belénk nevelik mit szabad, s mit nem, mit kell tennünk. Emlékszem még mikor első nap az iskolába indulván nem értettem miért kell ez nekem, mi értelme mennem ha inkább maradnék. Ám mindenki ezt várta tőlem s nem mondhattam nemet. Tettem azt, amit mondtak, nem kérdeztem.
Csak legyen benned egy cseppnyi önálló szikra, ami eltér a sablontól, melyet követsz életed minden apró pillanatában. Csak légy egy kicsit más, mint a többi apró hangya. Máris érzed a rosszalló tekinteteket és a szánalom, a megvetés feszítő érzését a hátad közepén, mert szemedbe senki sem meri hányni. Rettegjen, aki nem követi az elvárások hosszúra nyúló listájának fakó lapjait, és le nem jegyzett de egyértelmű mentális szabálykönyvét, ki szembe mer szállni a tömeg akaratával. Rettegjen, aki igazán egyéniség.
"Én egyéniség vagyok" - mondják sokan mire én szavak nélkül ugyan, de megrázom fejem, hisz tudom... nincs egyéniség, csupán egy újabb önámító hangya.
Hasonló történetek
22482
Olyan őrült szenvedély lett rajtunk urrá, hogy letéptük egymásról a ruhát, és vadul csókolgattuk a másik testét. Becsúszott a lábaim közé, és a forró lucskos kis szűk puncimat csókolgatta. Nagyon imádom a fürge nyelvét. Jól megszopogatta a csiklómat majd ügyesen dugdosta a nyelvét a szűk kis lyukamba. Ezt addig csinálta míg a kélytől szédülve megnem feszült mindem izmom...
18009
Először csak verni kezdte, aztán a szájába vette és őrült mód szopni kezdett. Persze én sem voltam rest, aláfordultam, és kedvenc pózomba helyezkedtem, ama "franciába". Én nyaltam a már így is tocsogó punciját, ő pedig ügyesen szopta az én szerszámomat. Megkérdeztem, melyik az ő kedvenc póza, mire a "lovagló" választ kaptam...
Hozzászólások
További hozzászólások »
MantaRay ·
De miert kellenek korlätok? Vagy miert vannak? Egyältalän vannak-e korlätaink? Ki mondja meg mi a jo es a helyes? Sokan erre bitos azt välaszolnäk hogy azt minden ember magätol erzi...ösztönösen.
De mit gondoljanak azok akik nem erzik ezt olyan egyertelmüen? vagy teljesen mäshogy lätjäk a dolgot?
Nezve egy szelsöseges peldät: honnan tudjuk hogy gyilkolni rossz, helytelen? Egyeseknek ez a munkäjuk, vannak akik pedig szinte "szorakozäsbol" ölnek... felreertes ne essek..nem ällok a gyilkosok pärtjän. Csak tärsadalmunk,vilägunk szerintem egyik, hanem a legnagyobb hibäjära akarok utalni: hogy miszerint ha sokan mondanak valamit, ha hazugsäg is, ha helytelen is..igazzä es helyesse välik.
Es sajnos ez egy olyan csapda amit nem lehet kikerülni.

Amir leirtam, es amit gondolok is, hogy nem tudhatjuk mi a helyes...abbol viszont egyenesen következik hogy az En gondolatmenetem is abszolut lehet helyes es helytelen. Mivel pedig objektiv nezöpont nem letezik ez a kerdes sajna megvälaszolatlan marad meg egy darabig.

UI: sorry az ekezetek hiänyäert de nemetböl irok es itt nincs ekezet :smiley:

ati g ·
Sziasztok!
Szerintem a korlátok csak azoknak az embereknek szükségesek,akik azt hiszik,szabadságukban áll bármit megtenni,még akkor is,ha az más emberek életében negatív hatást fejt ki.
A sztori nem rossz,sajnos nagyon helytálló.Ez a rohanó világ a saját személyiségedet korlátozza,az önálló,tudatos,kifejlett,erős lélek csapdában-saját csapdájában vegetál.

wavi12 ·
Az erősek túlélik.Vagy csak az emlékük?

Szegény kishangyák, ha tudták volna mi vár rájuk, lehet nem akartak volna lenni. :frowning:

De miután lettek, illene megvalósítani magukat :grinning:

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: