Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hana és Kakashi kalandja.

Egy nyári délután volt, mikor történetünk kezdetét veszi. Az erdő közepén levő tisztás kihaltnak tűnt, kivéve két ember jelenlétét. Kakashi és Hana épp edzést tartottak. A nap már lemenőben volt, és alaposan elfáradtak már.
Kakashi magas, szikár és jóképű férfi, aki sajnos takarta egyik szemét és arcát. De ami kilátszott belőle, az épp elég volt. Csodálatos kék szemek és huncut mosoly. Hana viszont kerekdedebb, bögyös, széparcú nő. Hana titkon rajongott Kakashiért, de ezt még nem vallotta be neki, bár sejtette, hogy a másik már tudja.
Épp a taijutsut gyakorolták (puszta kezes harc), mikor Hananak végre sikerült a féri fölé kerekedni, és leterítette őt. Kakashit meglepte a mozdulat, Hananak viszont tetszett ez a kis félsz. Teljesen felizgatta. Két lábával sakkban tartva egyszer csak lehajolt, és megcsókolta Kakashit. Ő elmosolyodott, és visszacsókolt. Hihetetlenül jól csókolt. Nyelvük heves táncot járt egymás körül. Kakashi felült ölében Hanaval, és így szólt:
- Már régóta szeretlek.
- Én is téged.
Majd elkezdte a nő ruháit lassan lehámozni. Közben érzéki csókokat lehet a nyakára. Miután a póló lekerült, előtűntek formás keblei. Gyengéden csókolgatta őket, simogatta. Ez nagyon jólesett neki, egyre gyorsabban vette a levegőt az izgalomtól. Majd megszabadult az alsóbb ruházatoktól is. Hana is megkezdte az akciót. Felszabadította a férfi erős felsőtestét. Csókolta izmos mellkasát és egyre lejjebb haladt. Kigombolta a nadrágot, így zöld utat nyert szereleme ágyéka felé.

Már nem sok munkája akadt, mivel már igencsak felajzott állapotban volt. Ez csak feltüzelte őt, és elkezdte kényeztetni a férfi péniszét. Először csak belenyalt a makkba, majd körbe-körbe a peremét is. Kezével ritmusosan izgatta, ettől szinte extázisba került. Most rajta volt a sor. Lefektette Hanat, és el kezdte végigsimogatni a testét. A melleknél elidőzött még egy kicsit, majd elérte a Kánaánt. Széttárta lábait, és feltárult előtte a vágytól égő ágyék. Kezeivel széthúzta a felső ajkakat, és belenyalt nyílásába. A művelet roppant élvezetes volt. Hana egyre szaporábban vette a levegőt. Elkezdte izgatni nyelvével a csiklót, és érezte, hogy egyre jobban benedvesedik. Szapora nyelvcsapásai ostorként érték Hanat. Érezte, hogy hamarosan itt a vég, már nem bírja tovább. Teste minden porcikája megmerevedett egy pillanatra a gyönyörtől. Megcsókolta a férfit.

Kakashi fölé hajolt és behatolt az áhított mennyországba. Hana a dereka köré fonta lábait, hogy jobban élvezhesse ezt a mámorító pillanatot. Csodálatos érzés volt érezni a férfit a testében. Lassan kezdtek mozogni, majd egyre hevesebbre vették a tempót. Már mindketten a csúcs közelében jártak. Mindketten ziháltak, Hana kéjesen nyögdécselt. Az izgalom a tetőfokára hágott, Hana akkorát élvezett hogy feltört belőle egy hangos sóhaj, ami sikításnak is elment.

Pózt váltottak. Kakashi került alulra. Először csak kiélvezte a hatalmas pénisz minden rezdülését. Csak előre hátra mozgott rajta. Majd elkezdett fel-le mozogni. Kakashi közben melleit simogatta, markolászta erős kezeivel. Ez csak még jobban feltüzelte a nő érzelmeit és hevesebb mozgásba kezdett. A kezeit hátra tette a férfi lábaira, hogy még jobban érezze annak simogatását. Mindketten egyszerre mentek el, ismét. Testükön gyöngyözött a verejték a kéjtől. Egymásra borultak és mosolyogva vették tudomásul első fantasztikus szeretkezésüket.

Folyt. köv.
Hozzászólások
További hozzászólások »
dstella ·
Az írásról:
hasonlóképp vélekedem, mint az előttem szóló.
Egy gyorsított animééé tévéklippes... izéééé
(tehát: több részlet, több hmm... érzelem?)


Ami meg közben eszembe ötlött testedzés ügyileg:
-igen, van úgy, hogy az ember a tatamin ráizgul valakire.

-nem, az semmiképp se erdőszagú, lagymatag és óvatoskodó és mosolygós dolog volna. Az kérlek alásan a kiizzadt, leharcolt, mocskos, öltözőszagú, kifulladásig szeksz volna. Sok lihegéssel. Meg lila folttal. Nem ez.


:angry:

:D :D :D
hpfan2 ·
Attól. hogy valaki éppen edz, nem feltétlen csak a testét edzi. Látszik, hogy csak a testedzést ismeritek. A nindzsák világában nem csak a testet a szellemet is kell edzenni. Úgyhogy nem voltak büdösek vagy ilyesmi. De mindegy, kritizálni szabad.
dstella ·
Hmm...
Kimoderálni valakit csak azért, mert nem tetszett, amit kifogásolt, nem igazán jellemes dolog.
Ha már kérted a kritikát, viseld is el, ne pedig sértődve magyarázkodj a hibáidért.
Dreamer-nek egy rosszindulatú szava se volt hozzád.

Ami a hozzászólásaidból kitűnik, csak annyi, hogy nemcsak harcművészetet nem gyakorolsz, de még minimális tiszteletet se.

hpfan2 ·
Valóban nem gyakorolok harcművészetet. És az csak egy ostoba véletlen volt. N. Nem haragudtam egy szavára se, sőt kíváncsi vagyok, hogy mért írta. Talán ezzel foglalkozik, vagy ő jobbat tud írni? Majd elolvasom én is amit ő írt.

az Én ·
Mivel a "szakvéleményt" nálam érdemesebb emberek elmondták én csak annyit szólnék a dologhoz, hogy fanfictiont inkább rajongói oldalra kellene írni. Ha mindenképp más oldalra szánod, akkor tisztességes bevezetőt kellene írni, hogy azok is értsék mi az a sharingan, aki nem anime őrült. Mellesleg a többiek már valóban mindent elmondtak.

Üdv.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: