Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Halálos Emlékek Egy Tovatűnt Szerelemről

- Miatta van igaz? Miatta hagytál ott engem? Miért hazudtál? - ordította a lány.
– Nem miatta van. - szólt halkan a srác. – Azt mondtad engem szeretsz, csak nem akarsz bántani. Elegem van! Ha Ő kell neked, menj. Egyedül is fel tudok szállni a buszra. Elárultál, pedig szerettelek, szeretlek.
- Hidd el, hogy nem miatta van! VIGYÁZZ! - kiáltott Laci, de már késő volt. Ahogy hátrált Kata, megbotlott és kiesett a busz elé. A fiú odaszaladt és megpróbálta magához téríteni a lányt. Felpofozta, majd püfölni kezdte a lány mellkasát. A lány nem mozdult többé.
Laci felébredt. Szemében könnyek csillogtak. Minden nap visszatért ez az álom. Egy emlék, ami megkeserítette az életét. Körbenézett és érezte Kata hajának illatát. Érezte a Teletabi illatot, amit annyira imádott a lányon. Tudta, hogy ez is az álom utóhatása. Felment a konyhába és készített magának egy kávét. Ahogy kortyolta a kávét, visszagondolt a múltra. –Mi lett volna, ha nem találja meg azt az sms-t. Istenem, miért voltam ilyen balga? Hisz őt szerettem és őt fogom szeretni mindig. - gondolta Laci. A lány mosolya, minden mozdulata, ott élt a fiúban. Szinte hallotta a gyöngyöző nevetését Katának.

Már három hónapja nem tudott aludni Laci. Minden este ugyanazt látta. Azt hitte ez a büntetés a botlásért. A fiú már tudta, hogy hibát követett el. Annyira hiányzott neki Kata, hogy mindenhol tartott egy fotót a lányról. A hálószobában, a konyhában, a mosdóban, az autóban, a munkahelyen. Nem tudta elfelejteni a lányt. Minden egyes perc, amit valaha együtt töltöttek hiányzott neki.
Kinézett a fiú az ablakon és elmélázott. Zuhogó eső, villámlás, igazi vihar.
- Ne félj már, kis nyuszi! Nem mersz utánam jönni. - cukkolta a lány. A fiú egy mozdulattal ott termett Kata előtt, átfogta a derekát, majd megcsókolta. Csurom vizesen mentek el tusolni. Boldogok voltak, igazán boldogok. A zuhany alatt egy lélekké váltak. Szeretkeztek.
Laci kilépett a fürdőből és ráébredt, hogy egyedül van. Még egy emlékkép. Érezte, hogy már nem bírja sokáig.
- Gyere már ide, te. Még nyakkendőt sem tudsz kötni. Megtanulhattál volna már igazán! Bár így jobb, legalább tényleg úgy érzem, mintha férj és feleség lennénk. - mondta Kata. A fiú bohókás arccal kifigurázta a lányt, miközben beszélt. Kergették egymást, majd egy forró csókkal békítették egymást.

Laci balra fordult az Akácfa utcánál. Nyakkendője rosszul volt kötve. Látszott rajta, hogy férfimunka. Egyenesen a Gellért hegy felé vette az irányt. Mikor elért a hegy lábához, leparkolta az autót és elindult a hegy tetejére.
- Na, csak még ezt edd meg, nem akarom, hogy hazafelé is cipeljük. - Kata játékosan a fiú szájához vezette a szőlőszemet. Laci mosolygott és bekapta a szőlőt. Nyári délután volt, hétágra sütött a nap. A levegőben érezni lehetett a boldogságot.
– Édesem! Annyira szeretlek. Bár ne múlna el soha ez a perc.
Laci megcsiklandozta Katát, majd megölelte a lányt és egy gyűrűt kapott elő a zsebéből. Kata sírni kezdett, tudta mi következik.
– Hozzám jönnél és mellettem lennél, jóban, rosszban, míg a halál el nem választ? Vagy el nem ereszt a ragasztó? - szólt viccesen a srác.
– Ha nincs a közelben hígító, akkor igen! - szólt csilingelő hangon a lány. Laci felhúzta a gyűrűt a lány ujjára.

Vörös volt az ég. Rossz előjel. Laci csak ment, ment fel a hely oldalán. Látta az emlékeket. Szíve belesajdult, akárhányszor ránézett egy ismerős dologra. Nem bírta tovább. Katával akart lenni. Csak a párját akarta. A másik felét. Aki nélkül csak fél emberként élt. Lenézett a fák közé, tudta, hogy mi vár rá odalent. Fájdalom. De csak pillanatnyi. Aztán örök szerelem a halálban Katával. Ahogy zuhant lefelé, elsuttogta: Szeretlek Kata.
Laci felébredt. Megcsapta az ismerős illat, egy ismerős szuszogás, egy ismerős érzés. Balra nézett és meglátta maga mellett Katát. Felrázta a lányt álmából, megölelte, megcsókolta és örök szerelmet fogadott neki. Kata csak nézett, mintha tudna mindent. Szeméből bölcsesség és megértés fénylett. Mindketten halottak voltak.
Hasonló történetek
18043
Először csak verni kezdte, aztán a szájába vette és őrült mód szopni kezdett. Persze én sem voltam rest, aláfordultam, és kedvenc pózomba helyezkedtem, ama "franciába". Én nyaltam a már így is tocsogó punciját, ő pedig ügyesen szopta az én szerszámomat. Megkérdeztem, melyik az ő kedvenc póza, mire a "lovagló" választ kaptam...
20916
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

BURGONYA ·
NAGYON GYILKOLÁSZOD A SZERELMESEKET!! :angry:


EZ HELYES.

KicCica ·
Na ez Nagyon tetszett! Szép munka!!!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: