Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hajóút

Péntek délután ötkor, a hajóút első estéje előtt különleges rendezvényre került sor, még a hajó indulása előtt. Amikor az utasok összegyűltek, a fények elhalványultak és a műsorvezető méltóságteljes hangon elkezdte a bemutatót.
-Kérem a Cannibal Cruise Lines minden vendégének figyelmét! Eljött a várt pillanat, amikor bemutatjuk az ifjú hölgyeket, akikről útjaink híresek, de először üdvözöljük a férfit, akinek majd a finom falatokat köszönhetjük: mesterszakácsunk Monsieur Michael Montefort!
A színpad kék függönye szétvált és egy szmokingos férfi jelent meg. Kora ötvenesként az elegáns, bajuszos Mr Montefort teljesen kompetens mesterszakácsnak nézett ki. Rövid üdvözlő taps után megszólalt:
-Köszönöm mindenkinek! Megtiszteltetés számomra, hogy a világ legkeresettebb ételeit készíthetem el önöknek. Lássuk a legínycsiklandóbb álomlányokat, akik nagylelkűen beleegyeztek abba, hogy a következő napokban kedvünkre tegyenek. A holnapi vacsora szombat esti különlegesség lesz. Ismerkedjenek meg a káprázatos ikrekkel, Misty-vel és Samantha-val!
Két teljesen egyforma szőke lány lépett a színpadra bikiniben és tánccal mutatták be magukat, amíg a séf közéjük állt és mosolygó boszorkák vállait átkarolva folytatta:
-Fogadni mernék, hogy alig várják ezt a két meseszép testet enyhén fűszerezve és nagyon különleges szószommal bekenve. 
A lányok elpirultak, ahogy a tömeg üdvrivalgásban tört ki. Kéz a kézben lesétáltak a színpadról.
-Vasárnap Jill és Carrie vérét és testét fogjuk magunkhoz venni. Mindketten vallásosak és az önök élvezete kedvéért elfogadják mennyei jutalmukat.
-Hétfőn kisebbségi csemege vár minket, amit nem fognak elfelejteni. Hölgyeim és uraim, kérem üdvözöljék a csodálatos olasz-amerikaiakat: Lucia-t és Jennifer-t! Örökre emlékezni fognak rájuk, miután paradicsomszósszal és különféle tésztákkal elkészítjük őket.
A két sötét hajú szépség sárga bikiniben előadta a megkövetelt táncos bemutatót, majd ők is oldalra léptek.
-Kedden megláthatjuk, hogy az afro-amerikai hölgyek miből vannak. Üdvözöljék Danielle-t és Sheila-t, akiket olajban fogunk megsütni!
-A szerda két tüzes vörös hajúé lesz. Tapsot kérek Tiffany-nak és Melissa-nak! A szemük könnyezni fog, amikor megkóstolják őket tűzön sütve, csípős habenero borssal ízesítve.
-Csütörtökön a Cannibal Cruise Lines mindig megemlékezik a telepesek 1620-as érkezéséről. A hálaadási lakománk két hagyományos fogásból fog állni. Ismerjék meg Alison-t és Maria-t, akiket sütve szolgálunk fel a szupertitkos osztriga öntetemmel! Krumplipüré és áfonyaszósz teszi majd teljessé a bankettet.
-Pénteken két egyetemistát szolgálunk fel. Üdvözöljük Susan-t és Kimberly-t! Különleges szósszal bekent és pirított húsuk mellé sült agyvelejük kerül majd a tányérokra.
-Szombaton az alternatív életstílusok jegyében egy leszbikus szerelmespárt készítünk el. Justine és Felicia négy éve házasok és most külön kérésre jöttek el ide, az önök szórakoztatására. Ez a  San Francisco-i páros tökéletesre párolva, rizzsel lesz tálalva.
-A vasárnapi a hírességek vacsorája lesz. Az előételt Elizabeth Dorset szolgáltatja, aki a Victoria’s Secret modellje, a fő fogás pedig a Playboy egykori Miss Júliusa: Barbara Steele!
A tapsok és füttyük elhalkulása után a főszakács azt mondta:
-Végül megnyugtatok mindenkit, hogy a hajón felszolgált ételek megfelelnek a Szövetségi Élelmiszerfelügyeleti Hivatal előírásainak. Tizenöt perc szünet után kezdjük a ma esti bankettet, addig kérem helyezzék magukat kényelembe!

****


Alison Taylor nem igazán értette meg teljesen a halált, amíg Maria-t a mindenki által csak végzet szobájának hívott helyiségbe nem szólították. Az elmúlt napokban alaposan kiélvezte magát a luxuskörülmények közt és magára vonta több gazdag férfi figyelmét. De az álomvilág nem a valóság és a helyzet komolyságát csak akkor fogta fel igazán, amikor elhívták a lányt, akivel majdnem egy órán át beszélgetett. A két lány a speciális medencében várakozott a végzet szobája mellett. Mindketten akkor estek át az utolsó alapos orvosi vizsgálaton és fogyasztásra alkalmasnak nyilvánították őket. A medencében öt gyakorlott fiatal nő szappanozta, mosta és öblítette le Maria-t. Alison és Maria rövid ismeretségük alatt egészen jó barátnők lettek. De azután egy fehér egyenruhás nő kidugta a fejét a végzet szobájának ajtaján és szólította Maria-t. A lány megölelte Alison-t, majd papucsát felvéve követte a segítőt. Barátnője távozása összetörte az álmot és Alison hirtelen mindent nagyon tisztán látott. Valami nagyon közel járt hozzá, amivel igazából sohasem nézett szembe. A nem-létezés gondolatától megborzongott.
Alison és Maria fontos szerepet kapott a csütörtök esti első hálaadás újrajátszásában. Elérve az Újvilágot a telepesek békét kötöttek az őslakosokkal és az első sikeres aratást látványos lakomával ünnepelték meg. A telepesek barátságuk jeleként átvették az őslakosok hagyományos kannibalisztikus szokását. Az indiánok és a telepesek egy-egy ifjú szüzet ajánlottak fel a lakomára. A történelem megfeledkezett már a hősnők neveiről, de minden beszámoló szerint ízletesek voltak. A telepesek kései leszármazottai idővel tompították a fesztivált azzal, hogy a fő fogást pulykával helyettesítették.
Alison kapta a telepes lány szerepét, Maria pedig az indián szűzét.  Los Angeles-i latin-amerikai család gyermekeként Maria a legkevésbé sem volt indián származásúnak nevezhető. A Cannibal Cruise Line kisebb korrekcióval volt kénytelen dolgozni. Igazi indián lány egyrészt kevés volt, másrészt azok sem lelkesedtek az ötletért, hogy gazdag fehérek falják fel őket. Ezenkívül az amerikai őslakosok szervezetei kereken tagadták, hogy az indiánoknak valaha is lett volna ilyen szokása. Maria az éjfekete hajával és enyhén kreol bőrével többé-kevésbé megfelelő indián-utánzat volt.
Alison kezdeti félelme attól, hogy már nem sokáig lesz életben, rejtélyes nyugalommá alakult, amikor az öt lány rajta kezdett dolgozni. Végülis szó sem volt arról, hogy bárki is kényszerítette volna.  Szabad akaratából adta el a testét a Cannibal Cruise Line -nak kulináris célra. Megpróbált társalogni a tisztító csapat tagjaival, de azok szűkszavúak voltak.
Fél órával később -tisztábban mint valaha- egyedül maradt a medencében. Azon töprengett, hogy Maria vajon lélegzik-e még. Az érzelmei zavarba hozták. Egyrészt ott volt az idegesség és a félelem, de ezeket egyre jobban elnyomta a szabadság kellemes érzése. Nem voltak többé kötelességei és felelősségei. A hosszú és bizonytalan jövő miatti aggodalmak és a terhes múlt emlékei eltűntek és helyettük csak könnyed érzés maradt. Más dolga nem volt, csak az utasításokat követni a következő bő egy órában. A jövő terhe alól mentesülve ellazulhatott a jelenben.
Amikor szólították, összeszorult torokkal követte a lelkes asszisztenst a végzet szobájába.
-Ülj ide kedves! Dr Morgan hamarosan itt lesz. - mondta a kísérő és a helyiség közepén levő foltmentes fémasztalra mutatott, majd távozott.
Egyedül maradva Alison kíváncsian körbenézett. Különféle méretű fiókok voltak a fémasztal alatt, amin ült. A bejárati ajtóval szemközti falat valami nagy, hőt ontó berendezés foglalta el. Egy nagy ablak nyújtott betekintést a belsejébe, de Alison nem látott semmit onnan, ahol ült. A bejárattól balra munkaasztalok voltak rejtélyes szerszámokkal. Az ezekkel szembeni falon két nagy ezüsttálca volt. Mindkettő nagyjából hat láb hosszú lehetett és ragyogóan tiszta volt. Ugyanezen az oldalon két egyforma ajtó is nyílt. A helyiség inkább tűnt orvosi vizsgálónak, mint konyhának. Alison becsukta a szemét és hanyattfeküdt a hűvös felületen.
Pár perccel később kinyílt az egyik ajtó és egy kora harmincas éveiben levő férfi jött be rajta. Gyorsan Alison asztalához lépett. Kezet csókolt a lánynak és Dr Morgan-ként bemutatkozott. Egészen jóképű volt, Alisonnak azonnal megtetszett, de zavarta, hogy a mesterszakácsot sehol nem látja.
-Az a fickó vizet sem tud forralni megfelelő utasítások nélkül. Ő csak egy látványelem, akit a közönség elé állítunk. Én készítelek fel a nagy eseményre, ha nem zavar. - mondta a férfi a lány érdeklődésére válaszolva.
-Nem. Egyáltalán nincs ellenemre, csak meglepett, hogy nem őt látom. Mi ez a doktori cím?
-Az ilyenfajta ételkészítésnél segít egy alap egészségügyi képzettség. Szólíts Tim-nek, de beszéljünk inkább rólad. -javasolta mosolyogva Morgan.
Alison észrevette a férfinál azt a laminált lapot, amin a fogások adatai voltak és amit a vendégeknek szoktak osztogatni. Az egyik oldalon fürdőruhás, meztelen és arckép fotók voltak, a másikon pedig szöveges információk. Dr Morgan egy rövid ideig a képeket csodálta, majd elismerését fejezte ki a lánynak. Ezután megfordította a lapot:
Név: Alison Monique Taylor
Születési hely: Pittsburgh, PA
Születési idő: 1996. február 20.
Felszolgálva: 2017. július 17.
Típus: fehér
Hajszín: sötétbarna
Szemszín: barna
Magasság: 170 cm
Súly: 57 kg
Méretek: 86 cm / 71 cm / 81 cm
Házas: nem
Végzettség: gimnázium
Vallás: nincs
A jelentkezés oka: pénzügyi problémák és unalom.
Ezeket két bekezdésnyi életrajz követte Alison meglehetősen eseménytelen életéről. Tim rákérdezett a jelentkezés okára és Alison elmondta, hogy a szülőknek égető szüksége volt pénzre, ennek ellenére csak hosszú idő után és vonakodva fogadták el, hogy lányuk eladja magát. Alison azt is közölte, hogy különösebben izgalmas jövőbeli tervek hiányában már régen gondolkodott a dolgon.
-Nos...ideje kezdenünk. Készen állsz? - kérdezte Dr Morgan.
Alison bólintott és kissé ideges várakozással nézte a jóképű szakácsot.
-Ilyenkor rendszerint pár percet hagyunk imádkozásra, de az adatlapod szerint téged az ilyesmi nem érdekel. Szeretnél egy kis időt gondolataid összeszedésére?
-Nem, azt hiszem készen állok.
-OK. Szeretnéd hogy elmondjam, hogy mi fog veled történni, vagy inkább nem akarod tudni?
-Nagyon érdekelne.
-Rendben. Először is eltávolítjuk majd a melleidet.
-Tényleg? Nem lesz rájuk szükség? - kérdezte Alison meglepetten.
-De igen, csak hasalva fogunk felszolgálni, így nem látszódnának annyira, mint a hátukon fekve felszolgált lányokéi. A melleidet rákhússal töltve mesés mellékfogásként fogjuk tálalni.
Dr Morgan egy képet mutatott, amin egy nő feküdt a hasán egy ezüsttálcán tökéletes aranybarnára sülve. A kezei az álla alá voltak hajtva, a szájában pedig egy nagy piros alma volt. A hosszú lábai kinyújtva feküdtek a tálcán, a teste mellett pedig különféle köretek és a belső szervei voltak elrendezve.
-Láthatnám, hogy milyen lesz a mellem?
Dr Morgan elgondolkodott egy pillanatra, majd azt mondta:
-Nincs róla fotóm, de megmutathatom Maria-ét.
Kiment a helyiségből, majd egy pár gömbbel tért vissza, amik valamivel kisebbek voltak, mint egy röplabda. Az egyiket Alison-nak adta, aki érezte az emberi bőr hátborzongató simaságát. Az egyik oldalon látta a barna mellbimbót, az ellentétes oldalon pedig öltések voltak. A másik gömb még nem volt összevarrva és a lány láthatta benne a mellszövetbe tömött húsos tölteléket.
-Maria keblei nagyok voltak. A tieid méretben valószínűleg egy nagyobb grapefruithoz lesznek közelebb.
Alison némán fogadta ezt a szokatlan információt és várta, hogy a séf folytassa.
-Ha a melleiddel végeztünk, akkor bevágást ejtünk a hasadon, hogy eltávolíthassuk a belső szerveidet. Mindent kiveszünk és egyesével külön elkészítünk. Azután megtöltjük a mellüregedet az abban az edényben levő töltelékkel.
Alison a nagy műanyag edényre nézve megkérdezte:
-Nem lesz ez sok? Nem is tudtam, hogy ekkora vagyok.
-Nagyjából ugyanannyit tettünk Maria-ba. Lehet hogy lesz egy kis felesleg, de nem sok.
-Azután mi fog történni?
-Azután csak összevarrunk, a hasadra fordítunk és beteszünk a sütőbe, majd várunk amíg el nem készülsz.
-Láthatnám Maria-t?
-Nem javaslom.
-Kérem!
-Ha ragaszkodsz hozzá, megnézheted, de lehet hogy kellemetlen lesz. Ott van mögötted.
Alison leugrott az asztalról és a sütő ablakához lépett. A látványtól levegő után kapott. Maria a sütőben levő két tartó közül a közelebb levőn feküdt egy tepsin. Ahogy a nő látszott a képen: Maria álla az összefont kezeire támaszkodott, lábai pedig hosszan ki voltak nyújtva hátrafelé. Az arca békésnek tűnt, a bőre pedig kezdte felvenni az ismerős aranybarna színt. A mellei hiánya különösebben nem volt észrevehető, de a töltés miatt kicsit teltebbnek tűnt, mint életében volt. Alison furcsán érezte magát, de nem félt. Visszatért az asztalhoz és felvette korábbi vízszintes pozícióját.
-Köszönöm! Most mit csináljak? - kérdezte.
-Szeretnéd, hogy elaltassalak vagy éber érzéstelenítés is megteszi?
-Maria mit választott?
-Ő az elaltatás mellett döntött. A legtöbb nőnek kényelmetlen látni, hogy mi történik vele.
-Szeretnék ébren maradni - közölte határozottan Alison.
-Valahogy éreztem, hogy ezt fogod mondani.
Dr Morgan jelzett a nővérnek, aki hamarosan több fecskendővel jelent meg. A séf a lány testének több pontjába beadta az injekciókat, majd megkérdezte:
-Pár perc, amíg hatni kezd az érzéstelenítő. Szeretnél valamit még megbeszélni, amíg várunk? 
-Igen. Mesélj a hírességekről. Miért választják ezt?
-Nos...a hírességeink többnyire csak volt-hírességek vagy ahhoz nagyon közeliek. Te is elvesztetted az életkedvedet. Gondold magad olyan valaki helyébe, akinek az életkedve attól függ, hogy híres és ünnepelt-e. Amikor látják, hogy a hírnevük kezd múlni, gyakran döntenek a látványos befejezés mellett.
-Mind ilyenek?
-Lényegében igen. A leghíresebb személy okozta a legnagyobb gondunkat. Gyereksztárként kezdte a pályafutását, majd egész sikeres színésznővé nőtte ki magát. 45 évesen hírességként akarta itthagyni a világot. Sajnos az egyik utasunk, aki filmproducer volt, beleszeretett és öt filmben szerepet is ajánlott neki. A nő az út közepén akarta felbontani velünk a szerződését. A jelentkezők szinte bármelyike cserélhető ha meggondolja magát, de a hírességeket reklámozzuk és az utasok kifejezetten várják őket. Két napig röpködtek az ügyvédek tárgyalni helikopterrel a hajó és a part között. De a végén méltóságteljes maradt. A nyársalása kezdetéig aláírásokat osztogatott.
-Miért nem szolgáltok fel férfiakat is?
-A vendégeink java része férfi és ők a nőket kedvelik. De az utak egyre népszerűbbé kezdenek válni. Minden jegyet el szoktunk adni a havonta esedékes útra és már tekintélyes várólista alakult ki. Vannak kérések férfiakra és három hónap múlva szándékozunk is indítani egy ilyen utat is. Ezzel a vendégeink feleségei is lehetőséget kapnak még több szórakozásra. Ha beválik, akár havonta indíthatunk férfi és női utakat is.
Alison testét csiklandozó érzés kezdte hatalmába keríteni. Egy kicsit kezdte könnyűnek érezni a fejét, de nem vesztette el az eszméletét. Készen állt a kezdésre.
Dr Morgan felültette, a nővér pedig a lehető legegyenesebben tartotta a hátát. Alison ködösen tudatában volt annak, hogy egy kéz távolra húzza a bal mellbimbóját a testétől. Látta, de nem érzett fájdalmat. Ahogy lelassult agya épp elhelyezte volna a látványt a korábban megismert sorsa menetében, már látta is maga mellett a levágott mellet. Amire a kifolyó vér is eljutott tudatáig, már a másik melle is az első mellé került.
Alisont visszafektették, a lány pedig a plafonon levő tükörbe bámult. A karcsú, vérző női testet Tim Morgan gyors kezei vették kezelésbe. A férfi gyakorlottan összevarrta a sebeket és a lány a tükörben nem vérzett tovább. Miután a nővér lemosta a mellkasról a vért, a lány, aki úgy nézett ki mint Alison egészen elfogadhatóan nézett ki, ha eltekintünk a mellek hiányától és a két átlós varrattól. Alison lenyűgözve figyelte a tükörben, ahogy Dr Morgan egy szikét illeszt a lány hasának felső részéhez. Hamarosan egy hat inch-es vörös vonal húzódott  a köldöktől a szegycsontig. 
-Alison! Minden tökéletesen halad. Az egyik legtökéletesebb leszel, akit valaha is elkészítettem. Mindenki örülni fog neked. -dorombolta megnyugtatóan Dr Morgan.
Alison azon töprengett, hogy Dr Morgan mikor hagyja abba a munkát a lányon a tükörben és mikor kezd el rajta dolgozni. Levegőért kapott, amikor látta, hogy a séf széthúzta a vágás széleit. A férfi benyúlt a sebbe és gyengéden egy marék belet húzott ki. Alison ámulattal nézte a látványt. Egyre több és több bél került elő, majd valami, amit Alison nem ismert fel. A lány észrevette, hogy a légzése szokatlanul felszínessé és gyorssá kezd válni és belégzéskor valami furcsát érez. Ezt az idegen lány kibelezésének látványa által kiváltott érzelmeinek tudta be. Dr Morgan folytatta a dolgok kihúzását a lányból a tükörben. Valami, ami talán máj volt, valami ami talán gyomor… Alisonnak fel sem tűnt, hogy leállt a légzése. A gondolatai kezdtek szétesni, a látása pedig egyre homályosabbá vált, miközben újabb dolgok jöttek elő a tükörbeli lányból. Alison hirtelen visszaemlékezett arra, hogy hogyan működnek a tükrök és épp azon volt, hogy tudatosuljon benne az azonosság önmaga és a kibelezett lány között, amikor Dr Morgan valami véreset és lüktetőt húzott ki. A lányra sötétség borult és az öntudatlanságba siklott.
Dr Morgan a képességei szerint lehető legjobban előkészítette a gyönyörű testet és Maria teste mellé csúsztatta a sütőben. A pár egész délután sült. Este Maria teljesen átsütve, Alison pedig félig átsütve lett felszolgálva. A vendégeken kívül Tim Morgan volt az egyetlen aki a személyzet tagjaként mindkét lányt megkóstolhatta és arra jutott, hogy ezek voltak a legjobb fogások, amiket elkészített.
Hasonló történetek
7163
Egy decemberi éjszakán becsípve kullogtam haza, olyan éjfél körül... a barátnőm Emese volt aki hazavitt, nem hagyta hogy többet igyak. Ezt csak elmesélésből tudom, mert nem voltam magamnál teljesen...
10087
Ekkor egy vastag asztalt állítottak föl. A két lányt levették a póznáról levetkőztették és olajjal kenték be. Az asztalra kötözték őket egymás mellé. Fejük egymás mellett volt. Az ősz törzsfőnök az asztal mellé lépett. Végigsimította a két fiatal izmos testet...
Hozzászólások
További hozzászólások »
mogi25 ·
Ez is jó. Ne hallgass senkire. Nekem is tetszenek az írásaid.

tlalax ·
:tshirt: 1300 oldalnyi erotikus horrormese egyetlen PDF-ben:
https://yadi.sk/i/UJWG9XRh1P_w7w

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: