Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

...hajnalodik...

Hajnalodik. Még megfoghatatlanul itt lebeg az álom. Melegem van. Mintha a tested melegített volna egész éjjel. Meztelen bőrömön verejtékcseppek. Végig simítom mellemet. Még kissé furcsa a két bőr találkozása... mintha a te kezed érintene. Mellbimbóm még puha, de gyorsan ráncosodni kezd, mikor gyöngéden két ujjam közé csippentem. Arcomon kislányos mosoly fut végig, ahogy finoman megnyomogatom... ahogy te szoktad. Kéjesen nyújtózkodom. Érzem, hogy puncim úgy csúszik, mintha bekentem volna tusfürdővel. Lassan dereng a tudatom. Hiszen én egészen idáig veled álmodtam!

Ahogy kezemet arcomhoz emelem, érzem rajta a punci-illatot. Tehát masztiztam is álmomban. Lenyúlok az ölemhez. Puncim tényleg olyan nedves, mintha most fürödtem volna. Szétsimogatom a síkos szirmocskáimat. És lassan elmémben is feltárul az álmomban veled átélt fergeteges orgazmus. Szenvedélyes szemérmetlenséggel megnyalogatom kezemet, és bekapom a középső ujjam, hogy leszopogassam. Másik kezem középső ujját pedig lent "kapom be" ... a puncimmal. Igen, érezni akarlak megint! Lassan és azonos ritmusban mozog a két kezem. Mintha az egyik a te puncidban lenne, a másik meg az enyémben. Közben minden mozdulatnál csiklómhoz dörzsölődik a tenyerem. Rózsaszín szirmocskáim között a mozdulataim kecsesek... hiszen a te puncidban vagyok, ...és te az enyémben. Másik kezemmel már finoman simogatom, masszírozgatom feszülő melleimet. Mintha te dédelgetnél. Az imént álmomban elélvezett pinácskámban cuppogva ki-be jár az ujjam. Valahogy spirálvonalban mozog, ahogy minden csusszanásnál szinte körbe is simogatom hüvelyem belsejét. Ahogy telnek a percek, egyre szenvedélyesebben átadom magam képzeletben a veled történt álom-szeretkezés emlékének, ...és kezem mozdulatai észrevétlenül leegyszerűsödnek. Már a csiklóm is halkan cuppog, ahogy nedves tenyerem szinte rácsapódik, mikor ujjamat tövig magamba lököm. Igen, mintha te paskolnád finoman a csiklómat. Ha most megcsókolnál, talán el is élveznék.

Elképzelem a csókot... Ajkaink egybeolvadnak. Nyelveink játékosan-vad csatába kezdenek. Érzem forró leheletedet. Mellem feszül, ahogy belemarkolsz. Csiklómban a csúcsig pumpálódik a kéj, és megvonaglik a tenyered alatt... Bent pedig elélvező hüvelyem ritmusosan lüktetve szorít rá az ujjadra. Csikiz, ahogy becsorog a popsilyukamhoz a kéjnedv. Lecsukom a szemem, és szárnyaló lelkemmel átölellek. Együtt szuszogunk. Kezem kedvesen és levezetően simogatja a kéjtől szinte még mindig vibráló bőrödet. Jó veled! Így félálomban is! Szeretlek!
Viki
Hozzászólások
További hozzászólások »
Szivacs ·
Nagyon ‘nedves’ kis történet :) komolyan :)

Pavlov ·
Túl sok a ...
Viki87 ·
Igazad van, de ez csak stílus kérdése. :) Én mindenféle szempontból szeretem a "pontos" dolgokat... :heart_eyes:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: